soroush_mahdavi
Registered User
سروش جان من ICE رو مسولشم، اشتباه نگيري!!
من ميخواستم بگم دانلودش كنم فهميدم شما مسئولشي ديگه يادم رفت از پست پاكش كنم.
علي حواست خوب به همه جا هست
سروش جان من ICE رو مسولشم، اشتباه نگيري!!
والا چی بگم!؟ من هر کی هر چی زودتر بده بيرون رو ميگيرم زياد به يکدست بودن ساب اهميت نميدم!
بعضی ها هم همون طور که گفتی وسط کار ول ميکنن.:wacko: بعضی ها هم وب سايت ندارن!
نتيجه گيری: زياد سخت نگير!
-----------
اين چند وقت زياد دنبال لينک نبودم. ميدونی که در حال بزن بکش بودم!حالا ميگردم ببينم جديد چی اومده خبرشو بهت ميدم!
![]()
اگه درست يادم باشه، برادر خواشن تو تاپيک مانگا در مورد اين کارتون صحبت کردن.من اون موقع خيلی دنبال تورنتش بودم ولی چيزی پيدا نشد
تا امروز
:
يه فيلم از سری کارتون you are under arrest. سروش اينو فعلاً بگير اگه از حال و هواش خوشت اومد کامل بگيرش:
سلام امير
نه بابا اين حرفا چيه!؟؟من الان يه يک ماهی هست نرسيدم اين تاپيک رو آپديت کنم
. مال همه همون جوری مونده. لطفاً همتون يه چک بکنين ببينين چيا بايد کم و زياد شه به ليستتون. به من بگين من تغيير بدم چون حوصله خوندن 100 تا پست قبلی رو ندارم! :wacko: تا کم کم سری های جديد رو معرفی کنم.
ps: راستی امير عکست رو ديدم!تقريباً همون جورايی بودی که فکرشو ميکردم.
اولين کسی بودی که فکر ميکردم بچه تر باشه ولی بزرگتر بود!:happy:
قراره با سهراب تماس بگيره با هم تبادلات رو انجام بدنراستی خواهر فریدا چه خبر از دوستتون که قرار بود بیاد البته نمی دونم اینو گفتم یا نه ولی شما از لیست انیمه هایی که قراره بیاره خبر دارید می خواهم بدونم که چیزی زیادی دانلود نکنیم
بچه ها لطفاً همه مثل سهراب معلوم کنين چی دارين دان ميکنين و چی رو تموم کردين.:happy:
[/LEFT]
سلام به همگي
روزبه عجب آواتور خشگلي.
خواهر اين آواتور شما مربوط به چيه خيلي جذابه. اگه انيمه دراه برم بگيرم:happy:
فكر كنم آواتور فريدا ساما مال 12kingdoms باشه...
با وجود اينكه توي ليست بود (فقط فريدا داره) چون internet داشت هدر مي رفت دارم ميگيرمش...
45 قسمتيه و تقربآ دانلودش تمومه...
راستي Read or Die رو كسي ميگيره؟؟؟
توي ليست پيداش نكردم... اگه نيست من شروع كنم... 25 يا 26 قسمته...
Geneshaft
Spiral
The Galaxy Railways
Ice
Kotetsushin Jeeg
Moonlight Mile
Skull Man
تموم شده، و
Project Blue
Potemayo
Shigurui
Sky Girls
هام در سري هاي Ongoing رفته.
روزبه چون سري هاي ongoing خودشو هم خيلي ناقص برام فرستاده دارم اونا رو هم دان مي كنم تا به آخرين قسمتا برسم، يه كم سرم شلوغ شده. چند روز ديگه انيمه مي خوام![]()
ممنون روزبه جان خيلي وقته رسيده ، برات اف گذاشته بودم كه رسيده، در هر صورت دستت دردنكنه.محموله بدستت رسید؟
سریالایی که Ongoing که من دارم دان میکنم تا به اینجا همه رو کامل گرفتم:lol:
ولی از اونجایی که حال رایت زدن بیشتر نداشتم دیگه بیخیالشون شدم اونایی هم که بدستت رسیده
از قبل رایت کرده بودم :wacko:
الکی نری دان کنیا![]()
نميدونم کسی اينو برداشته يا نه؟!ولی اين بدردت ميخوره!
ولی گفته باشم هنوز فقط نسفش در اومده:wacko::
![]()
نوچ ...فكر كنم آواتور فريدا ساما مال 12kingdoms باشه...
آی ... :f34r: کی ميگه فقط من دارم؟!:blink: دفعه قبل من فرستادم!!!با وجود اينكه توي ليست بود (فقط فريدا داره) چون internet داشت هدر مي رفت دارم ميگيرمش...
45 قسمتيه و تقربآ دانلودش تمومه...
من دارم.راستي Read or Die رو كسي ميگيره؟؟؟
توي ليست پيداش نكردم... اگه نيست من شروع كنم... 25 يا 26 قسمته...