• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سهیل و اسمایلی عزیز تولدتون مبارک
guitar.gif

ura.gif
partytime.gif
4u.gif

تولد سه گانه تاپيک رو تبريک ميگم.
hug.gif

سهيل، افشين و ميثم عزيز

آرزوی بهترين ها رو برای سر سه نفرتون دارم. اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشين.
13_10_1.gif

mini199.gif
سالروز ميلاد هر سه تا دوست عزيز رو تبرك مي گم .
683.gif

اميدوارم امسال، سالي پر از موفقيت و شادي براتون باشه.
684.gif

منم تولد سهیل جان ، افشین جان و میثم جان عزیز رو تبریک میگم ( میگم این چند وقته چقدر تبریک گفتیم اینجا :p:D) :happy:

مثل اينكه من دير رسيدم ، تولد عزيزان سهيل ، افشين و ميثم رو بهشون تبريك مي گم. آرزوي شادي و خوشي براتون دارم.

:blink:
:happy::lol::happy:
تفلد همه مبارک:p
این که دیگه عروسی نیست همه گیر دادن نیمه شعبان:D:blush:

از همگی برای تبریکاتی که گفتن خیلی خیلی ممنون
158fs865667.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من نمی دونستم تولد افشین و میثم هم هست
octoberfest1.gif

میثم عزیز و افشین جان تولدتون مبارک
N_aggressive%20(16).gif

choir.gif
6264.gif
choir.gif

دني اين كيكت داره اينجا رو به مقصد كجا ترك ميكنه....
297.gif

حالا يه دفعه هم كه ما زود رسيدم به كيك خورون كيك شما داره جيم ميشه
4fvgdaq_th.gif
hanghead.gif
:happy:

فکر کنم به مقصد صاحبش
pardon_mini.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب خوب اینم 1000 امین پست من :D دیدم خیلی وقته یه اسپویل نکردم ، گفتم بیام سروقت Fate - Stay night :happy:

Fate - Saty Night
6c75iec.jpg
خوب اینو بگم که یکی از جالبترین انیمه ها در نوع خودشه ;) داستانش جالبه ، شخصیت پردازی خوبی کرده ، و همچنین موسیقی خوبی هم داره ;) خلاصه به همه توصیه میشه اینو ببینند :happy:

اول از همه ، Rating این انیمه :cool: :

Seen in part or in whole by 2457 users, rank: #96
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.278 (Very good+.27), std. dev.: 1.5704, rank: #225
Weighted mean: 8.1076 (Very good+.10), rank: #260
Bayesian estimate: 8.09941 (Very good+.09), rank: #143

خلاصه داستان : خوب داستان از این جایی شروع میشه که که شخصیت اصلی داستان شوروئو در میان خرابه هایی که ظاهرا بقایای یه قسمتی از شهر هستش که به میذان جنگ تبدیل شده ، توسط فردی که بعدا سرپرستی شو بعهده میگیره نجات داده میشه ;) بعد از چند سال که پدرش میمیره و شوروئو هم به درسش ادامه میده ولی یه قدرتی داره که میتونه مشکل وسائل برقی رو با لمس اونا بفهمه که بعدا میفهمیم که این قدرت سحر بنام Track هستش :happy: خوب بعد مدتها یه شب که در مدرسه مشغول تمیز کردن یکی از سالنها ها بود شاهد مبارزه 2 تا خادم ( Servant) میشه و بعد اینکه یکی از خادمها متوجه شوروئو میشه ، دنبالش میکنه و تو داخل مردسه میکشدش ولی در این حال استاد خادم دیگه میرسه و با سحرش زندگی دوباره به شوروئو میده و بعدش خادم قبلی دوباره برای کشدن شوروئو پیداش میشه که اینبار شوروئو موفق میشه خادم خودشو احضار کنه و ...

شخصیتها :

4u1g1fn.jpg

امیا شوروئو : شخصیت اصلی داستان ، شخصیا جدی ، پرتلاش و صادقی داره . خوب یه ذره هم نیروی سحر داره که با استفاده از اونا به تعمیر وسائل برقی میپردازه . یه شب درگیر یه جنگ میشه که در آخر توسط یکی از خادم ها کشته میشه ولی استاد خادم دیگه بهش زندگی دوباره میده و بعد از حمله های دوباره موفق میشه خادم خودشو احضار کنه . بعدا با کمک خادم خودش " سایبر" به تقویت نیروهای خودش میپردازه و شمشیر زنی رو ازش یاد میگیره :happy:

6gwa9sl.jpg

سایبر : خادم شوروئو و همچنین در گزشته فرمانروای بریتانیا یعنی آرتور شاه هستش. اولین بار توسط شیروئو به طور ناقص احضار شد که باعث شد نتونه مانای کافی از استادش دریافت کنه برا همون معمولا از کمترین توان خودش استفاده میکنه. بعدا توسط "توساکا رین" رابطه اش با شوروئو تکمیل و احضارش کامل میشه :happy:و در آخر با از میان برداشتن گیلگامش ، صاحب جام هولی گریل میشه که بعدا اونو از بین میبره :f34r:

6439503.jpg

توساکا رین : استاد آرچر و دوست شوروئو که برای مدتی با شوروئو همکاری میکنه ولی بعد از ازدست دادن خادم خودش بکلی با شوروئو کنار میاد . یکی از ساحرهای داستان که میدونه چطور از نیروهاش استفاده کنه ;) یه کلکسیون هم از الماسها داره که در مواقع ضروری از اونا برای حمله و یا شفا دادن به دیگار استفاده میکنه .

4l5aezm.jpg

آرچر : خادم توساکا هستش . از دو تا خنجر برای حمله استفاده میکنه ولی قادر به احضار تعداد نامحدودی شمشیر هستش که میتونه براحتی حریف خودشو شکست بده. جالب اینجاست که برای احضار ، از زبان انگلیسی استفاده میکنه که خیلی جالب بود :happy: در آخر توسط برسرکر کشته میشه :eek:

4pltgyo.jpg

لیاسویل ون انزبرن : دختر کوچکی که استاد برسرکر هستش. دارای قدرت سحر بسیار قوی که بعدا ازش برای احضار جام هولی گریل استفاده خواهد شد. بعدا بعد از از دست دادن خادم خودش ، پیش شوروئو میمونه :p:D

68bihoy.jpg

برسرکر : خادم لیاسویل و قویترین شخصیت از اساطیر یونان یعنی هراکلس. از یه گرز تبر مانند برای حمله استفاده میکنه ، و همچنین قدرت زیادش باعث میشه که بتونه با یه ضربه باعث پاره شدن زمین بشه :f34r: برای اینکه این خادم کشته بشه باید اونو 12 بار بکشند که 4 بار توسط آرچر و 1 بار توسط توسکا کشته میشه و 7 جان دیگرش در یک ضربه توسط شوروئو و سایبر از بین میره و در آخر کشته میشه :happy:

67ze9w4.jpg

شینجی ماتو دوست شوروئو و استاد رایدر. کلا از اول با شوروئو مشکل داشت و بعدا که به استاد بودن شوروئو پی میبره از رابطه شون برای کشتن شوروئو استفاده میکنه که شکست میخوره و در آخر توسط برسرکر کشته میشه.

5ym9yzp.jpg

رایدر : خادم شینجی که در اواسط داستان معرفی میشه که از زنجیر برای حمله استفاده میکنه ، در آخرین مبارزه اش با سایبر ، پگاسوس رو احضار میکنه که بعد از مبارزه توسط سایبر کشته میشه .

54amw03.jpg

لنسر : اولین خادمی که در داستان نمایان میشه ، برای حمله از یک نیزه استفاده میکنه . اون با کیری توافق کرده که به او کمک کنه ولی بعدا که متوجه همکاری گیلگامش با کیری میشه به اون خیانت میکنه و به شوروئو و سایبر کمک میکنه فرار کنند در عوض توسط گیلگامش کشته میشه .

4ujtq85.jpg

سوچیرو کوزوکی استاد کستر که در واقع هیچ قدرت سحری نداره و فقط بخاطر اینکه به کستر کمک کرده ، به استادی کستر رسیده ، اون در مبارزات ، برخلاف استاد های دیگه بجای کستر مبارزه میکنه و در آخر توسط گیلگامش کشته میشه :eek:

6hidvye.jpg

کستر : خادمی که در اولین احضارش استاد اصلی خودشو کشته و بعد از دردسرهای فراوان توسط کوزوکی نجات یافته و اونو بعنوان استادش انتخاب کرده ، کستر قادره هر جور سحری رو اجرا کنه ولی برای اینکه بتونه از معبد دفاع کنه خادم دیگه ای رو احضار میکنه که آساسین نام داره. کستر نقشه داره که با قربانی کردن ماتو ساکورا ( که با اینکه ساحر نیست ، ولی قدرت سحر بسیار قوی در وجودش نهفته است) و با استفاده از نیروی روحانی تمام مردم شهر جام هولی گریل رو احضاز کنه که در آخر شکست میخوره و توسط گیلگامش کشته میشه :wacko:

4uyodo0.jpg

آساسین : خادم کستر که خودش خادم هستش برای همین قدرتش به اندازه کافی آزاد نیست. از یه شمشیر برای حمله استفاده میکنه و وظیفه داره از معبد رویو دفاع کنه که در آخر توسط سایبر کشته میشه.

4v4yxyc.jpg

کیری کوتومین ناظر جنگ هولی گریل که به گفته خودش از استاد بودن در رفته برای همین برای ادامه زندگی باید در کلیسا زندگی کنه. خوب استادها هر کدوم که مشکلی دارند به او مراجعه میکنند ، بعدها معلوم میشه که او خودش استاد هستش و خادمش گیلگامش است و هدفش با استفاده از قدرت لیاسویل ، احضار هولی گریل هستش . در نبرد قبلی توسط پدر شوروئو شکست خورد بوده . بعدا بعد از آزاد شدن نیروی شوروئو و تبدیل نیروش به آوالون ، توسط شوروئو کشته میشه .

4zav8y9.jpg

گیلگامش : خادم کیری که در نبرد قبلی هم حضور داشته و در آخر اون نبرد با سایبر در گیر بوده. برای حمله از تعداد نا محدودی شمشیر مخصوص استفاده میکنه. میتونه دروازه بابیلون رو احضار کنه که در بر دارنده هزاران شمشیر مخصوص هستش :blink: جالبه که به سایبر علاقه داره و اونو مال خودش میدونه و در آخر بعد از آزاد شدن آوالون توسط شیروئو ، بدست سایبر کشته میشه :f34r:

4xwp3zk.jpg

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاكاشي سنسي ممنون از معرفي كه كردي ...منكه به شخصه بهش نياز داشتم .
چون انيمه رو ديده بودم اما چون نه زير نويس داشت نه دوبله شده بود از تئوري داستان چيز زيادي نفهميدم.:(
الان مال شما زير نويس داره ديگه! نه؟:f34r:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
كاكاشي سنسي ممنون از معرفي كه كردي ...منكه به شخصه بهش نياز داشتم .
چون انيمه رو ديده بودم اما چون نه زير نويس داشت نه دوبله شده بود از تئوري داستان چيز زيادي نفهميدم.:(
الان مال شما زير نويس داره ديگه! نه؟:f34r:

خواهش میشه :blush::happy: بله ، با زیرنویس انگلیسی :rolleyes::happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سهيل، افشين و ميثم جان تولدتون مبارک

9nk1xkylt3egdqkqabex.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره بابكم 1000 پسته شد، بابك جان اميدوارم طول عمرتم به اين عدد برسه و هميشه اسپول هايي به اين تكميلي بزاري، گفته بودي كه ساعت 2 ميزاري:hmm:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یکی دو روز پیش داشتم یکی از وبلاگهای انیمه ای رو میگشتم یدفعه چشممم به این عنوان افتاد:boarderline of censorship .کنجکاو شدم ادامه ی مطلب رو هم خوندم گویا بهانه ی نوشتن مطلب سانسور 33 ثانیه ای تو یکی از قسمتهای انیمه ی Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2 بود.حالا صرفنظر از بحث و عقیده ای که نویسنده ی مطلب داشت موضوع برام خیلی جالب بود.آخه قبلا به همچین چیزی برنخورده بودم و با اون چیزهایی هم قبلا دیده بودم فکرشم نمیکردم.بعد یه مقدار ادامه ی مطلب که خوندم دیدم گویا این کار یه رسمه و مثلا پیش اومده که حتی یه قسمتی از یه انیمه اگه با مقررات broadcasting همخوانی نداشته باشه تو TV فرق بکنه یا اصلا پخش نشه و توی نسخه های DVD که بعدا ریلیز میشن یه جور دیگه باشه.مثل سریMoetan که گویا داره در حال حاضر پخش میشه.که قراره قسمت ششم فقط توی DVD ها باشه.(لینک خبر)
خلاصه مطلب جالبی بود.
rastaman2.gif

/////

یادت میاد چون اینجا کسی عکس ایکیو نمی زاشت منم کم میومدم!:lol:اون موقع صفحه بیست بود فکر کنم!هی چقدر من با این تاپیک و افسانه شجاعان خاطره دارم!
16.gif

آره:D:lol:

میگم اماچه عجب بالاخره یکی پیدا شد که خودش با تصورات ذهنیم یکی باشه.البته باید بگم برای من سیمور هم اینطوری بود یعنی اون عکسی که من ازش دیدم(تو تاپیک قرارملاقات عمومی) با تصورات ذهنیم تقریبا مچ بودن.
yes.gif

////
راستی منم تولدهای 3 گانه ی تاپیکو تبریک میگم.
rainbowed.gif

سهیل هر وقت کیکت بهت رسید یه برششم بفرست واسه من!اوکی؟
302.gif

وهمینطور 1000 پستی شدن کاکاشی عزیز.
flowerysmile.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
16.gif

تولد اسمایلی ساما شاه اسمایلی ها شیر کننده انیمه و کاربر فعال هنر های نمایشی و عضو گرانقدر گروه شیطانی رو تبریک می گیم!
روابط عمومی گروه شیطانی!

سهیل و اسمایلی عزیز تولدتون مبارک

تولد سه گانه تاپيک رو تبريک ميگم
سهيل، افشين و ميثم عزيز
آرزوی بهترين ها رو برای سر سه نفرتون دارم. اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشين

سالروز ميلاد هر سه تا دوست عزيز رو تبرك مي گم
اميدوارم امسال، سالي پر از موفقيت و شادي براتون باشه

منم تولد سهیل جان ، افشین جان و میثم جان عزیز رو تبریک میگم

مثل اينكه من دير رسيدم ، تولد عزيزان سهيل ، افشين و ميثم رو بهشون تبريك مي گم. آرزوي شادي و خوشي براتون دارم.

من نمی دونستم تولد افشین و میثم هم هست
میثم عزیز و افشین جان تولدتون مبارک

راستی منم تولدهای 3 گانه ی تاپیکو تبریک میگم

انگار تولده اونم سه تا سه تا
اميد وارم دير نشده باشه ولي x 3 تولد مبارك

ممنون از همه دوستای عزیزم
129fs1827320.gif
به یاد ندارم تاحالا این همه تبریک بهم گفته باشن !!! ایشالا عروسیتون با سهیل جان بیایم و حرکات موزون انجام بدیم
169fs418972.gif

برای اینکه نوار تبریک گفتنها قطع نشه هزار پسته شدن کاکاشی ساما هم مبارک
teddy01.gif

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه بچه هاي با صفاي بخش انيميشن...

من تازه اينجا رو پيدا كردم و با وجودي كه هنوز نمي دونم درست كي به كيه... از اونجايي كه تبريك بازاره.. من هم به نوبه خودم تولد و عيد و كريسمس و هر چي خوشي تو زندگي دارين رو بهتون تبريك ميگم..

منم ورود شما رو تبريك ميگم.
عجب قدمي سه تا تولد :happy:
==================
سهیل جان ، افشین جان و میثم جان تولدتان با تاخير مبارك (حالا من يك روز نيومدم سه تا تولد باهم داشتيم:blush::p)
هر چقدر دوست داريد عمر كنيد كميتشو كاري ندارم اما اميدوارم كيفيتش خيلي خيلي خوب باشه. از تك تك لحظه هاتون لذت ببريد و سرشار از عشق و شادي باشيد.
Offer_Chocaltes.gif
Offer_Flowers.gif
Birthday.gif

=========================
بابك جان بابت همه پستهاي قشنگت ممنون
1000 پسته شدنتو تبريك ميگم.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

خیلی ممنون مسیح جان :D
راستی منم تولدهای 3 گانه ی تاپیکو تبریک میگم.
rainbowed.gif

سهیل هر وقت کیکت بهت رسید یه برششم بفرست واسه من!اوکی؟
302.gif

ممنون ویلی جان :دی
ولی فکر کنم با اون سرعتی که کیکه داره تولده سال دیگم بهم نمیرسه:p
انگار تولده اونم سه تا سه تا
اميد وارم دير نشده باشه ولي x 3 تولد مبارك
bouquet2.gif
congratualtions.gif

ممنون مرتضی جان :D
ممنون از همه دوستای عزیزم
129fs1827320.gif
به یاد ندارم تاحالا این همه تبریک بهم گفته باشن !!! ایشالا عروسیتون با سهیل جان بیایم و حرکات موزون انجام بدیم
169fs418972.gif

ممنون افشین جان تولدت خیلی خیلی مبارک
3603.gif

منم ورود شما رو تبريك ميگم.
عجب قدمي سه تا تولد :happy:
==================
سهیل جان ، افشین جان و میثم جان تولدتان با تخير مبارك (حالا من يك روز نيومدم سه تا تولد باهم داشتيم:blush::p)
هر چقدر دوست داريد عمر كنيد كميتشو كاري ندارم اما اميدوارم كيفيتش خيلي خيلي خوب باشه. از تك تك لحظه هاتون لذت ببريد و سرشار از عشق و طراوت باشيد.
Offer_Chocaltes.gif
Offer_Flowers.gif
Birthday.gif

خیلی ممنون سروش جان :D

==========================

من هم تولده میثم رو بهش تبریک میگم
همچنین هزار پسته شدن بابک عزیر را
و همچینین 500 پسته شدنه لاکی خانم را ( نگفته بودم قبلا که؟)

بهر حال همه چی مبارک :p

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
grave.jpg

مدفن کرم کرم های شب تاب:

خلاصه / نقد:
شاهکار سینمایی ایسائو تاکاهاتا و موفقیت بزرگ انیمیشن
نوشتۀ : جان ترنر

حقیقتا یکی از بزرگ ترین موفقیت های استودیوی گیبلی « مدفن کرم های شبتاب » است که واقعا شایستۀ قرار گرفتن در ردۀ بهترین فیلم های تمام دوران است.
نه تنها به خاطر کار برجستۀ هنری ( و ریسک رهایی از گیشه ها ) این یک فیلم تفکر برانگیز است و دل شکستگی نهایی داستان مربوط به از دست رفتن بی گناهی و تراژدی های جنگ است.
بر اساس زندگینامه ای که آکیوکی نوساکا درمورد خودش نوشته است فیلم در جریان بمب باران جنگ جهانی دوم ساخته شده است. با محوریت « سِتا » پسر یک سرباز طماع نیروی دریایی و خواهر کوچک بی گناهش ستسوکو.
جدال آنها برای زنده ماندن درست از زمانی که توسط سربازان B29 آمریکایی هدف گلوله قرار می گیرند ــ مادر به سختی مجروح شده و در بیمارستان بستری است. جایی که او مدتی بعد می میرد. بچه ها به نیشینومیا می روند تا با خاله شان زندگی کنند.
خاله شان زنی سرد و نامهربان و در خدمت خودش است و اصلا حوصلۀ « سیتا » و« ستسوکو » را ندارد. مخصوصا وقتی که در زیر نور مهتاب به دنبال کرم های شبتاب می گردند، کنار ساحل بازی می کنند یا اطراف خانه قدم می زنند به جای اینکه به او کمک کنند.
وقتی که بچه ها بیشتر و بیشتر از طرف خاله شان تحقیر شدند تصمیم به فرار گرفتند. آنها در یک غار متروک در کنار دریاچه ساکن شدند.
آنها به هر طریقی سعی داشتند با سبزیجات و غذاهایی که پیدا می کردند و یا می دزدیدند زنده بمانند و .....
نتیجۀ داستان در واقع در همان آغاز فیلم نمایان می شود؛ جایی که ما بدن روح مانند « سیتا » را می بینیم که از گرسنگی به سوی مرگ می رود. مرگی دردناک در حالی که تنها در ایستگاه قطار است.
براستی وقتی ما چگونگی حادث شدن این وقایع را می بینیم در جستجوی راهی برای زنده ماندن « سیتا » و « ستسوکو » هستیم؛ ولی افسوس، کسی برای پایداری « سیتا » افتخار نمی کند.
آهنگ کلی فیلم روایت همسو بودن یک تراژدی بزرگ با لحظات شاد و بی دردسر آنان که ذکر شد است. شامل بازی کردن « سیتا » و« ستسوکو » اطراف خانه یا جمع آوری کرمهای شبتاب برای روشنایی غارشان، همۀ شادی این وقایع با احساس اندوه از بین می رود، چون ما می دانیم که این لحظات کوتاه شادی ادامه پیدا نمی کند.
چه کسی برای گرفتاری این بچه ها مقصر شناحته می شود؟ فیلم هرگز جواب این سوال را به بیننده نمی دهد. یا این سوال که چه کسی برای آنها غصه می خورد؟
برای کارگردان، ایسائو تاکاهاتا، آسان است که یک فیلم ضد آمریکایی بسازد، ولی او بهتر عمل می کند. به جای آن او به خوبی نشان می دهد که جنگ می تواند برای قربانیان نتایج مهلک و وخیمی داشته باشد. او همچنین از اینکه از هر شخصیت یک قهرمان یا یک تبهکار بسازد اجتناب می کند و به جای آن فیلم را داستانی بسیار انسانی بدون هیچ شخصیت کاملا « خوب » یا « بد » تعریف می کند.
برای مثال خالۀ آنها شرور نیست. او فقط یک زن رنجیده و نا امید است. کسی که فقط تلاش می کند زنده بماند همانطور که « سیتا » و « ستسوکو » تلاش می کنند. با اینکه رفتار او با بچه ها بی رحمانه است، هیچ گاه او را مثل یک شحصیت « بد » نمی بینیم. در حالی که او یک شخصیت انسانی چند پهلو دارد.
معمولا هر کسی فکر می کند که این نوع داستان برای « اکشن کامپیوتری » مناسب است. ولی « مدفن کرم های شبتاب » به خوبی ثابت کرد که می تواند خود را با انیمیشن نشان دهد. خبری از جلوه های فوق العادۀ بصری نیست. اگرچه فیلم مانند دیگر محصولات « گیبلی » مجلل و مهیج است. و یک نمایش از کاراکترهای واقعی که می جنگند با احساساتی قابل لمس. و هیجان انگیز ترین هنر این فیلم که چقدر ما را تحت تأثیر قرار می دهد که برای « سیتا » و « ستسوکو » غصه می خوریم. عشق جدا نشدنی آنها و همراهیشان در طول داستان در محوریت است.
دوره های ممتد سکوت در موسیقی متن فیلم وجود دارد. آهنگ به تنهایی خیلی کم به کار رفته. با این حال هنوز هم فیلم موسیقی متن قدرتمندی دارد. مؤثر ترین لحظه جایی است که ما صدایی را می شنویم « خانه، خانه دوست داشتنی » از بالای تصویری از « ستسوکو » که در کنار پناهگاه بازی می کند.
من معمولا در نقدرهایم این را نمی گویم اما توصیه می کنم فیلم را با زبان اصلی آن بعنی ژاپنی ببینند چون تجربه ای جالب و واقعی تری است. نه اینکه دوبله انگلیسی آن بد باشد، در واقع به طرز حیرت آوری خوب کار شده. با ***** موثر « جی رابرت اسپنسر » و برجستگی قابل توجه ظاهر انیمیشن با صدای « ورونیکا تیلور » ، « کریستسن فریمن » و « دن گرین ».
صدای ستسوکو « رودا کروسایت » تنها صدایی بود که خوب کار نشد. او به نظر می رسید بزگسال باشد تا یک دختر جوان. با این حال برای کسانی که نمی توانند زیرنویس ها را بخوانند فیلم دوبله شده بهتر است.
حتی در ژانری مثل Multi Facted ( چند واقعیتی ) انیمیشن های ژاپنی فیلم های اندکی هستند که هر کسی باید آن را ببیند. مدفن کرم های شبتاب یکی از این فیلم هاست.
ترجمه از سایت : www.onlineghibli.com
منبع : irdub.com

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب امیدوارم دیر نشده باشه تولد سهیل رو تبریک گفته بودم اما بازم میگم
سهیل ،میثم ،افشین عزیز تولدتون مبارک امیدوارم سالی پر از شادی در انتظارتون باشه
7093.gif
7576.gif
SuperSmileys%20(11).gif
6502.gif
7780.gif
1263.gif

در ضمن کاکاشی عزیز 1000 پسته شدنت رو بهت تبریک میگم
6747.gif
7120.gif
امیدوارم 10000 پسته بشی:blink: :lol:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
عمر گران ميگذرد خواهي نخواهي:(

از تمام دوستان عزيزي كه تبريك گفتن واقعا متشكرم ببخشيد كه ديگه دونه دونه تشكر نميكنم

منم تولد سهيل و افشين عزيز رو تبريك ميگم

چقدر مردادي اينجا هست :eek:

همچنين 1000 پسته شدن بابك جون رو تبريك ميگم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تبريکات فراوان به کاکاشی سنسی: omedetooooo....
4_1_204.gif

اميدوارم 10000 پسته بشی
36_1_12.gif

===============================

آهنگ ending جديد lovely complex خيلی جالبه! (به درد تفلد و سال نو و تبريک عروسی و ... ميخوره!:p ) الان مناسبتش خوفه:D:

به نظر ميرسه اين گروه hey! say!7 تازه شروع به کار کردن و اين هم اولين آلبوم شون باشه که هم آهنگ opening جديد و هم ending جديد اين سريال رو خوندن:rolleyes::

6a00cd97256d164cd500d41431226c6a47-320pi

راستی يه نگاهی به rating سريال هم بندازين بد نيست. فکر نميکردم اينقدر بالا رفته باشه!! :blink::D;)

Seen in part or in whole by 409 users, rank: #763
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.6025 (Excellent-.39), std. dev.: 1.1161, rank: #100
Weighted mean: 8.4508 (Very good+.45), rank: #124
Bayesian estimate: 8.34513 (Very good+.34), rank: #72

847919_pcgames1230love01_thumb.jpg

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم دوستان من رو ببخشند بخاطر دیرتبریک گفتن درهر صورت
من هم به سه دوست عزیز سهیل، میثم، افشین تبریک میگم
13_10_3.gif

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیدونستم تولد میثم عزیز هم هست.تولدت مبارک میثم جان
birthday.gif
partytime.gif

=============
کاکاشی عزیز هزار پسته شدنت مبارک!
biggrinjester.gif

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تولدت دوستان روتبریک میگم.جناب کاکاشی 1000 پسته شدن شمارو هم همینطور.
congratualtions.gif

cheerleader3.gif
cheerleader2.gif
cheerleader3.gif

بالا