• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میکرو کنترلر

chia

Registered User
لایک‌ها
2
يعني ما منتظر بشيم ؟

پس با نام خدا شروع كنيد كه فيض ببريم

منم با اينكه شاگردي ميكنم و زبان C رو بلد نيستم اما اگه نكته ي خاصي رو ديدم كه ممكن باشه براي كسي سوال برانگيز باشه حتما از شما خواهش ميكنم كه توضيح بديد

با سپاس

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما یه سر به جوان بزن :p
قیمتش 100000 ریاله اگه مشکلی هم بود خودش کمکت میکنه البته مشکلی به وجود نمیاد
روش واقعا کار شده:happy:

ErfanEa

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
YES IAR!!!!!!!!!!!!:blush:
من ساکن تهران نیستم ولی از الکترونیک جوان زیاد تعریف شنیدم و شنیدم وقتی نرم افزار های کرک شده رو میخواد بفروشه از خریدار قول میگیره که به کسی نده :lol:

یعنی واقعا خودش کرک میکنه که هرچی کرک نایابه داره ؟؟:eek:

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این جوری که خودش میگه آره خودشون کرک میکنن
البته خود خودش هم که نه کسایی رو داره که براش کار میکنن
در مورد قول گرفتن هم باید بگم میدونید که نایاب ترین نرم افزارها رو داره و به قیمت نسبتا خوبی هم میفروشه باید هر کسی که خرید میکنه خودش رعایت کنه و نرم افزارها رو پخش نکنه

mjdousti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خيلي جوان الكترونيك رفتم. اصولاً آدمهاي خوبي هستند ولي پول خون باباشون رو براي نرم افزارها مي گيرند. مثلاً يه بار Xilinx ISE جديد رو قيمت كردم (چند سال پيش) قيمتي بيش از 100هزارتومن بهم گفتند، يا مثلاً keil C51 رو 10-15 هزار تومن مي فروشند. بعد اون قضيه يه خرده گشتم ديدم همه ي اين نرم افزارها تو اينترنت با كركشون هستند...

مي گيد نه؟! اسم ببريد براتون بزارم (البته خيلي عتثقه نباشه ها:D )

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس شما یه لطفی کن و کامپایلر AVR IAR Compiler رو بزار اینجا تا بچه ها هم فیض ببرن:blush:
چیا جان در مورد آموزش هم کمی صبر کنی از سایت دانشگاه که مفته بهتره:happy::p

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
من هم خیلی دنبال IAR هستم . اگه میتونی یه کرک پیدا کن ...

mjdousti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فايلي كه رو هاردم پيدا كردم، IAR AVR v4.21A + crack هستش. اگه با ورژنش مشكل نداريد، بگيد تا آخر هفته (ان شاءالله) uploadش كنم؛ حجمش هم 90Mb هست.

والله من كه IAR رو دارم خيلي باهاش حال نكردم. اصلاً خوش دست نيست. به نظرم بهترين كامپايلر GNU (در مجموعه ي WinAVR) هستش كه با AtmanAVR محشر مي شه!

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته شما درست مي فرماييد زياذ هم خوش دست نيست ولي بايد قبول كرد كه قوي ترين كامپايلره
من قبلا كار كردم ولي بازم برگشتم رو GNU و CV ولي الان ورژن بالا ندارم آپلود كنم ورژن IAR شما هم خيلي پايين نيست :p

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
خودت تونستی باهاش یه برنامه کامپایل کنی که ارور لایسنس نده ؟؟

mjdousti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خاطر گل روي ErfanEa هم يكبار ديگه نصبش كردم، باقلوا پروژه رو build كرد. (Over License ديگه چه صيغه ايه:D )

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ... من قبلا کمی میکرو 8051 از روی کتاب مزیدی کار کردم ... الان میخوام میکرو AVR یاد بگیرم ! شنیدم کتاب کاهه خوبه ... درسته ؟!

بعد این برنامه ای که دربارش صحبت میکنین چی هست ؟ به چه دردی میخوره ؟ تو جیب جا میشه :blush: یکم توضیح بدین و جسارتا تاپیک رو زیادی تخصصی نکنین که برای همه قابل استفاده تر باشه :happy:

ممنون از توجه تون

tip142

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از دوستان کسی میدونه چطوری با avr با هارد ارتباط برقرار میشه

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
شما با استفاده از کامپایلر اپن سورس WinAVR و همچنینن لایبلری Procyon AVRLib میتونین با هارد های IDE/ATA ارتباط برقرار کنید .

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام ... من قبلا کمی میکرو 8051 از روی کتاب مزیدی کار کردم ... الان میخوام میکرو AVR یاد بگیرم ! شنیدم کتاب کاهه خوبه ... درسته ؟!

بعد این برنامه ای که دربارش صحبت میکنین چی هست ؟ به چه دردی میخوره ؟ تو جیب جا میشه :blush: یکم توضیح بدین و جسارتا تاپیک رو زیادی تخصصی نکنین که برای همه قابل استفاده تر باشه :happy:

ممنون از توجه تون

سلام .
میبینم که رفتی سفر:D خوش میگزره ؟؟

پیشنهاد میکنم اصلا طرف کتاب علی کاهه نرو .
این کتاب مال زمانی بود که هیچ کتاب دیگه ی AVR توی بازار نبود .
اول این رو بگم که این کتاب دقیقا ترجمه ی کلمه به کلمه ی هلپ Basecom ه .
بعدشم این کتاب به درد افرادی میخوره که از الکترونیک سررشته ای از میکرو و الکترونیک ندارند . نه شما :rolleyes:

ممنون از توجه تون
چه برنامه ای :wacko:

بالا