• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میکرو کنترلر

hosseinwoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه هیشکی منو تحویل نگرفت
شورو کردم اما تو تقویم شمسی کلی مشکل دارم
اگه چیزی دارید بزارسد تا حداقل ایده بگیرم

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آخه هیشکی منو تحویل نگرفت
شورو کردم اما تو تقویم شمسی کلی مشکل دارم
اگه چیزی دارید بزارسد تا حداقل ایده بگیرم

خوب کلاً برای پروژه هایی که توش ساعت و تقویم و تاریخ مد نظر باشه
همیشه توصیه میشه از آی سی های RTC استفاده کنیم مثل DS1307
وقتی شما یه RTC رو به AVR وصل کردی و از طریق برنامه نویسی باهاش ارتباط برقرار کردی
ساعت و تاریخ رو به میلادی در اختیار داری و میتونی روی LCD نشونش بدی
حالا تنها کاری که باید بکنی اینه که طبق الگوریتم های موجود برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
اون تاریخ میلادی رو که از RTC گرفتی رو به شمسی تبدیل کنی و روی LCD نشون بدی

ببین حسین جان پروژه آماده برای این منظور خیلی زیاده و من خودم هم چند تا دارم خودتم اگر تو نت سرچ کنی میتونی بدست بیاری
ولی من میخوام خودت برنامه اش رو بنویسی باور کن اینجوری خیلی شیرین هستش و خیلی چیزا یاد میگیری

پس علی الحساب شما چند چیز نیاز داری
1- دیتا شیت DS1307 و نحوه برنامه نویسی و ارتباطش با AVR (دیتاشیت رو از گوگل پیدا کن)
2- برنامه نویسی BASCOM AVR برای گرفتن ساعت و تاریخ از DS1307 و نمایشش تو LCD
3- الگوریتم تبدیل تاریخ میلادی به شمسی (کافی همین عنوان رو تو گوگل سرچ کنی براحتی پیدا میشه)
4- تبدیل این الگوریتم به زبان BASCOM AVR برای تبدیل تاریخ میلادی RTC به تاریخ شمسی
5- نمایش تاریخ شمسی بدست اومده رو LCD

موفق باشی :)

hosseinwoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دسته شما درد نکنه
از راهنماییتم خیلی ممنون
اما من باید با atmega32 درستش کنم
مشکل اینه که چون برنامم زیاد شده ساعتم کند شده
البته میخوام با bascom باشه

z80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . ميگم با z80 كار نكردين تا بدونيد اين AVR چه هلو ايي.

Armin82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشيد يك سوال در مورد ميكروي
ATtiny15
داشتم.من تا حالا با اين ميكرو كارنكرده بودم ولي چند روز پيش اونو تست كردم .برنامه بسكام اونو ميشناسه ولي در حالت پيش فرض ساده ترين برنامه مثل يك كردن يك پورت يا روشن كردن ديود نوراني در اون جواب نميده .وقتي لاك بيت مربوط به زمان تاخير رو رو حالت بدون تاخير ميزاريم دستورات روشن و خاموش كردن پورتها كار ميكنن ولي ولتاژ خروجيشون خيلي ضعيف است.هيچ كدوم از دستورهاي تاخير هم كار نميكنن.اگه ممكنه يك توضيح كامل راجع به اين مورد در اختيارم بگذار.

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
در مورد این میکرو باید بگم اگه میکروتون سالم باشه چند تا سئوال پیش میاد
یکی اینکه لاک بیت مربوط به زمان تاخیر چیه؟
شما پورت مذبور رو خروجی تعریف میکنید؟
فرکانس کاری تون رو به کامپایلر چقدر اعلام میکنید یا بهتر بگم فرکانس کاری رو چقدر در نظر میگیرید؟
و در نهایت اینکه تا حالا با خانواده ATtiny کار کردین یا نه؟

Armin82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از توجهتون بايد بگم كه اولا منظورم از لاك بيت تاخير همون CKSEL1..0 است كه در حالت پيش فرض روي 00 قرار داره . وقتي اين لاك بيت را در حالت 11 قرار ميدم دستور set , reset به همان صورتي كه گفتم به صورت خيلي ضعيف عمل ميكنم - من به سه نوع از اين ميكرو تست كردم كه در هر سه به اين صورت بود. فركانس كاري روي 1600000 Mhz تعريف كردم كه البته با 1Mhz نيز تست كردم- در مورد آخرين مورد بايد بگم كه تا حالا به خانواده ATtiny كار نكردم و بينهايت ازتون ممنون مي شم كه منو راهنمايي كنيد (نكته اي كه يادم رفت بگم اينه كه در اون حالت خاص كه ميكرو به اون صورت كار ميكرد هركاري كردم دستور Waitms , Wait كار نميكرد)

moblade2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من دانشجو رشته الکترونیک تو دانشگاه آزاد زاهدان هستم. با8051 و avr کار کردم. یه مشکلی برام پیش اومده بود می خواستم بدونم کسی هست کمک کنه. من با bascom برنامه می نویسم. می خوام صفحه کلید کامپیوتر رو به avr وصل کنم. یه دستور هست به اسم getatkbd ولی هر کاری می کنم نمی شه.
با تشکر

ma_bazrafshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من ميخوام 7سگمنت رو با پروتيوس و با استفاده از مگا 32 راه اندازي كنم اما درست نشون نميده نميدونم چرا درست كار نمي كنه.ارتباط بين بسكام و پروتيوس درست برقرار هست چون led رو ميتونم روشن خاموش كنم اما 7سگمنت فقط بعضي از سگمنتها روشن ميشه و خيليها روشن نمي شه.اگر كمكم كنيد ممنون ميشم

ma_bazrafshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دیگران هم نظر بدن تا بقیه هم استفاده کنن

بعدا یه مطلب تقریبا کامل دربارش مینویسم

در ضمن بحثهای بعدی رو هم باز کنین تا بررسی بشن.

با تشکر[/QU ldo
سلام
من ميخوام با i2c چند تا mega32 رو به هم وصل كنم به طوري كه فاصله هر كدام تا 2 متر باشد.مثلا 4 تا ميكرو.اگه ميشه در مورد سخت افزار و نرم افزار كه من با bascom كار ميكنم كمكم كنيد ممنون ميشم.

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
با عرض سلام
من دانشجو رشته الکترونیک تو دانشگاه آزاد زاهدان هستم. با8051 و avr کار کردم. یه مشکلی برام پیش اومده بود می خواستم بدونم کسی هست کمک کنه. من با bascom برنامه می نویسم. می خوام صفحه کلید کامپیوتر رو به avr وصل کنم. یه دستور هست به اسم getatkbd ولی هر کاری می کنم نمی شه.
با تشکر
سلام لایبرری خواندن ps2 در کامپایلر bascom به درد نمیخوره. بهتره خودت بنویسی. برو تو اینترنت یه سرچ کوچولو بزن. پروتکل اونو مطالعه کن. کمکی خواستی من کمکت میکنم. نگران نباش خیلی سخت نیست.

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
با سلام

دیگران هم نظر بدن تا بقیه هم استفاده کنن

بعدا یه مطلب تقریبا کامل دربارش مینویسم

در ضمن بحثهای بعدی رو هم باز کنین تا بررسی بشن.

با تشکر[/QU ldo
سلام
من ميخوام با i2c چند تا mega32 رو به هم وصل كنم به طوري كه فاصله هر كدام تا 2 متر باشد.مثلا 4 تا ميكرو.اگه ميشه در مورد سخت افزار و نرم افزار كه من با bascom كار ميكنم كمكم كنيد ممنون ميشم.
سلام
چرا با spi کار نمی کنی؟ پروتکلش از i2c راحت تره. بردش بیشتره. سرعتش که دیگه وای وای.
یه میکروتو میکنی مستر بقیه هم اسلیو میکنی. میتونی در فواصل زمانی مورد نیاز اسلیوها رو پولینگ کنی. اگه نیاز به انتقال دیتا داشتن دیتاهاشونو بگیری. شروع کن مشکلی داشتی کمکت میکنم. خیلی مشکل نیست.

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
با عرض سلام
با تشکر
خیلی به لایبریهای bascom توجه نکنین. خیلی جالب نوشته نشدن. نقطه ضعفاشون بیشتر از مزیتشون هست. سعی کنین خودتون درایور بنویسین.

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
با سلام و خسته نباشيد يك سوال در مورد ميكروي
ATtiny15
داشتم.من تا حالا با اين ميكرو كارنكرده بودم ولي چند روز پيش اونو تست كردم .برنامه بسكام اونو ميشناسه ولي در حالت پيش فرض ساده ترين برنامه مثل يك كردن يك پورت يا روشن كردن ديود نوراني در اون جواب نميده .وقتي لاك بيت مربوط به زمان تاخير رو رو حالت بدون تاخير ميزاريم دستورات روشن و خاموش كردن پورتها كار ميكنن ولي ولتاژ خروجيشون خيلي ضعيف است.هيچ كدوم از دستورهاي تاخير هم كار نميكنن.اگه ممكنه يك توضيح كامل راجع به اين مورد در اختيارم بگذار.
سلام.
به شما توصیه میکنم از attiny13 استفاده کنین. 15 از رده خارجه. ram هم نداره.

اگه اسرار دارین از اون استفاده کنین در bascom ابتدا دستور $tiny رو بنویسین تا کامپایلر بفهمه ram نداره میکرو.

این کارو انجام بدین احتمال خیلی قوی مشکلتون حل میشه.

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
در ضمن در صورت استفاده از tiny13 تا اطلاع ثانوی اگه اطلات کافی از اون ندارین کلاک اونو تغییر ندین چون میکروتون دیگه پروگرام نمیشه.

دوست دارم یه دوره آموزش اسمبلی avr واسه برو بچ pt بزارم ولی همه چی در درجه اول به وقت من و در درجه دوم میزان علاقه و تلاش شما بستگی داره. نداره؟

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
سلام!
میشه با AVR فرکانس نیم کیلوهرتز تولید کرد؟ آخه یه دستگاه فرکانس متر قدیمی رو دیدم كه تو کاتالوگش نوشته بود تا 1 هرتز دقت داره (که البته موقع چک کردن معلوم شد که چنین دقتی نداره!) این فرکانس متر رو با Z80 ساخته بودن و من فکر کردم باید بشه با AVR برنامه ای نوشت که نیم هرتز رو تولید کنه.حالا اگه فرض کنیم نمیشه به نظرتون با چی میشه این کارو کرد؟ مثلاً نظرتون راجع به FPGA چیه؟

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
بلاخره شما نیم هرتز میخواین یا نیم کیلو هرتر .... البته هر دوتاش رو می شه با AVR ساخت .

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
يعني نيم كيلو هرتز رو هم مي شه ساخت؟ زياد نيست؟ چه جوري؟ مي شه توضيح بدين؟

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
اول شما بگین که اطلاعاتتون راجع به AVR چقدره تا بدونم چقدر و چجوری باید توضیح بدم .

بخبشید که این سوال رو میپرسم . آخه میخوام مثل تاپیک ها و پست های مشابه نشه که یکی بیاد 3 صفحه توضیح بده . بعد طرف بگه من اینارو میدونستم یا بگه من نمیفهمم اینا یعنی چی !!!!!

بالا