میلاد جان قیمت نداری؟
گارانتی معتبرش کیه؟
دل 1420 کسی سراغ داره....چند؟
من خیلی وقطه از بازار ایران خبر ندارم
میلاد جان قیمت نداری؟
گارانتی معتبرش کیه؟
چون HP مال امریکا ست هیچ گارانتی معتبری نیست واسش !میلاد جان قیمت نداری؟
گارانتی معتبرش کیه؟
چون HP مال امریکا ست هیچ گارانتی معتبری نیست واسش !
مثل مثلا زیگورات برای DeLL !
هرکی هم میگه ما نماینده , نمیدونم گارانتی Hp هستیم خالی میبنده !
اینو دارم بهتون میگم ! وگرنه شرکت زیاده ! (شاید) هم کارشون خوب باشه , اما گارانتی اصلی Hewlett-Packard تو ایران نیستند !
یعنی hp ها همه ساخت چینه ؟
در مورد کاستومایزشم من دوبار کاستومایز کردم
بستگی داره چی بخوای
فقط نمی دونم منظورش از اپگرید هارد 120 به 160 که هزینه ای هم نداره چیه؟
HP تو کاناداس
ولی منتاژ چین هست !
تا اونجایی که من میدونم[/
میدونی چند مدل اومده اران؟ من میخام بخرم قیمت داری؟ازکجا بهتره بخرم؟
بله. ولی الان دیگه تمام bord ها دارای تیونرهای سازگار با ویستا میسازن.در bord های جدید از میکرو خازنهای 400yf
استفاده میشه که هنگام کار با ویندوز سنگین ویستا به چیپهای بورد فشار نیاد.
اگر یادتون باشه در گذشته روی بوردهای pc که تولید میشد از چیپهای بسیار جان سقط و عالی VIA استفاده مشد.
ممنون از توجه شما.
سلام دوستان
می خوام تا دو سه هفته دیگر سه تا لپ تاپ بگیرم. بیشتر نظرم روی dell 1520 و سونی fz140 است. بیشتر برای جایگزینی دسکتاپ می خوام و عمده کارام باهاشون نرم افزرهای مهندسی برق و آفیس و دیدن فیلم و کار با اینترنت و بعضی مواقع هم بازی هست. مهمترین فاکتور هم برام cpu می باشد. می خواستم از اساتید این تالار بپرسم پیشنهاد شما دوستان کدوم مدل هست و در ضمن قیمت 1520 با رم 2 گیگ و هارد 160 و سونی مدل fz140 v حدود چه میزان هست؟
از کجا تهیه کنم که به ازای خرید سه عدد تخفیف خوبی بدهند؟
کلا تو خرید این مدلها باید به چه نکاتی توجه کنم؟
بیشتر از 1400000 هم نمی تونم هزینه کنم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
اگه میشه مشخصات کامل 1520 و قیمتشم بگید.
HP تو کاناداس
ولی منتاژ چین هست !
تا اونجایی که من میدونم[/
میدونی چند مدل اومده اران؟ من میخام بخرم قیمت داری؟ازکجا بهتره بخرم؟
Pavilion DV6395
Core2Duo T7200 2.0GHz
4MB L2 Cache FSB 667
Ram:2048MB DDRII-HDD:160Sata
15.4" WXGA Bright View
DVD+/- RW Double Layer
VGA : GeForce 7400 / 399MB
Modem - Lan 10/100 - iLink
WiFi 802.11a/b/g - Bluetooth
SD / XD / MS Reader - Remote
Altec Lansing Speakers
USB 2.0 - S Video Out - Camera
Weight:2.7 Kg - Made In China
Windows Vista Premium
14/700/000 Rls
Rls
Pavilion DV6365US
Core2 Duo 5600 1.83 GHz
2MB L2 Cache FSB 667
Ram:2048MB DDRII-HDD:160Sata
15.4" WXGA Bright View
DVD+/- RW Double Layer
VGA : Intel 950 / 128MB
WiFi 802.11a/b/g - Camera
Altec Lansing Speakers
USB 2.0 - S Video Out
Windows Vista Premium
13/500/000 Rls
Pavilion DV6345US
Core2 Duo 5300 1.73 GHz
2MB L2 Cache FSB 667
Ram:1024MB DDRII-HDD:160Sata
15.4" WXGA Bright View
DVD+/- RW Double Layer
VGA : Intel 950 / 128MB
WiFi 802.11a/b/g - Camera
Altec Lansing Speakers
USB 2.0 - S Video Out
Windows Vista Home
12/200/000 Rls
سلام ...
از اطلاعات مفید بسیار ممنونم :blush:
ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم و از بچه های بازار رضا - پارسیان - ایران و پایتخت پرسیدم، چیپهای VIA جزو چیپهای معمولی و رده پائین بازار سخت افزار هستند ...
نظر شما چیه؟![]()
چقدر بودجه داری عزیز ؟ممنون از شما htgroup
ولی من سری 2500 منظورم بود نه 6000
پیشنهاد میشه روی ویستا تمرکز کنی . xp قدیمی شده دیگه.دوستان چندتا سوال راجع به نوت بوکهای بدون سیستم عامل که توی بازاره برام مطرح شده ممنون میشم اگه منو
راهنمایی کنین،
اول اینکه چه سیستم عاملی رو براش پیشنهاد میکنین؟آیا صلاح هست برم یه Xp اوریجینال براش بگیرم؟
دوم اینکه فرق xp home edition که روی اکثر نوت بوکها از ابتدا نصب هست با پروفشنال چیه؟
آیا تفاوت قیمت با هم دارن؟
بودجه ی خیلی کمی داری دوست عزیز. توصیه می کنم یه چرخی توی مدل های DELL بزن چون قیمتشون نسبت به سایر برندها پایین تره .ایشالله اگه خدا بخواد امسال قرار هست جامعه دانشجویان کشور رو به حضور خودمون منور کنیم. بنابراین تصمیم گرفتم از دسکتاپ عزیزتر از جونم دل بکنم و برای مواقعی که توی خونه نیستم یه لپ تاپ تهیه کنم.
کاری که بنده از کامپیوترم می کشم مقدار شدیدی گردش در اینترنت ، مقادیری برنامه نویسی (البته از نوع php) و طراحی سایت (استفاده از photoshop و expression web) + کمی بازی (بهتره بگم فقط فیفا بازی می کنم و لا غیر) هست.
متاسفانه با توجه به اینکه همه درآمد خودم رو صرف موارد دیگه ای کردم برای خرید لپ تاپ مبلغی بیش از 800 هزارتومن باقی نمونده و این کار رو دشوار می کنه.
می خواستم از دوستان لپ تاپ باز و لپ تاپ شناس مشورت بگیرم با توضیحات فوق الذکر چه مدلی رو پیشنهاد می کنند.
یه نکته رو هم اضافه کنم : هر چقدر اندازه و وزن لپ تاپ کمتر باشه بهتر هست ، اما این موضوع این قدر مهم نیست که به خاطرش از کارایی دستگاه کم بشه.
ایشالله اگه خدا بخواد امسال قرار هست جامعه دانشجویان کشور رو به حضور خودمون منور کنیم. بنابراین تصمیم گرفتم از دسکتاپ عزیزتر از جونم دل بکنم و برای مواقعی که توی خونه نیستم یه لپ تاپ تهیه کنم.
کاری که بنده از کامپیوترم می کشم مقدار شدیدی گردش در اینترنت ، مقادیری برنامه نویسی (البته از نوع php) و طراحی سایت (استفاده از photoshop و expression web) + کمی بازی (بهتره بگم فقط فیفا بازی می کنم و لا غیر) هست.
متاسفانه با توجه به اینکه همه درآمد خودم رو صرف موارد دیگه ای کردم برای خرید لپ تاپ مبلغی بیش از 800 هزارتومن باقی نمونده و این کار رو دشوار می کنه.
می خواستم از دوستان لپ تاپ باز و لپ تاپ شناس مشورت بگیرم با توضیحات فوق الذکر چه مدلی رو پیشنهاد می کنند.
یه نکته رو هم اضافه کنم : هر چقدر اندازه و وزن لپ تاپ کمتر باشه بهتر هست ، اما این موضوع این قدر مهم نیست که به خاطرش از کارایی دستگاه کم بشه.