siavashbin
کاربر تازه وارد
با سلام خدمت دوستان
چند سئوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
در ابتدا انتخاب من:
• CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
• Cache : 4 MB
• RAM : 1024 MB
• HDD : 120 GB SATA
• LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
• VGA 256 MB Dedicated Geforce 7300
• DVD+RW
• Wi-Fi / Bluetooth
• 5 in 1 Card Reader
• Windows Vista Home
• 9 Cell Battery
• Weight 2.8 Kg
• Made in Ireland
حال سئوالات:
1-چند روز پیش یکی از بچها این مدل رو خرید من هم رفتم و دیدم LCD زاویه دید کمی داره یعنی وقتی با زاویه 60 درجه به LCD نگاه میگردم تصویر مبهم میشد(دوست من ویستا رو پاگ کرده بود و XPنصب کرده بود) میخواستم ببینم مدلش اینطوری یا چون XP نصب کرده اینجوری شده؟(یه دکمه هست که روش نوشته lcd.crt این مال چیه؟ )
2-وقتی میزاشتمش روی پام مقداری احساس داغی میگردم که زیاد نمیشد و ثابت بود.آیا این طبیعیه؟
3-از کجا باید فهمید باطری 9 سلولس هستش؟
4-cpu از دو هسته GH1 تشکیل شده یا دو هسته GH 2
یا قضیه چیز دیگه ای؟
5-آیا میشه ارتباط بین دو pc رو با usb برقرار کرد؟
6-درکنار رم ریدر یه چیزی هست اون چیه؟
7-کسی که لپ تاپ و به دوست من فروخته بود بهش گفته که 50 تومن میگیره و رمو 2 گیگ میکنه بنظر شما من این کارو بکنم و اگه نظر شما مثبته چه نوع رمی خوبه؟
8-موس رو چطوری میشه remove کرد؟(مثلا وقتی حافظه فلشی رو به لپ تاپ وصل کنیم آخر باید remove کرد.) برای وسایل دیگه مثل پرینتر و... چه راهی هست؟
9-XP و vistaرو میشه با هم داشت اول ویستا بعد اکس پی؟
10-چه طور میشه لپ تاپ رو به tv وصل کرد؟(چه کابلی میخواد)
پیشاپیش ممنونم از پاسختون
ضمنا رفیقم عکسهای با n90 از کارتون ونحوه بسته بندی زیگورات گرفته که دعوت میکنم در بخش "نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا" ببینیدشون.
چند سئوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
در ابتدا انتخاب من:
• CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
• Cache : 4 MB
• RAM : 1024 MB
• HDD : 120 GB SATA
• LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
• VGA 256 MB Dedicated Geforce 7300
• DVD+RW
• Wi-Fi / Bluetooth
• 5 in 1 Card Reader
• Windows Vista Home
• 9 Cell Battery
• Weight 2.8 Kg
• Made in Ireland
حال سئوالات:
1-چند روز پیش یکی از بچها این مدل رو خرید من هم رفتم و دیدم LCD زاویه دید کمی داره یعنی وقتی با زاویه 60 درجه به LCD نگاه میگردم تصویر مبهم میشد(دوست من ویستا رو پاگ کرده بود و XPنصب کرده بود) میخواستم ببینم مدلش اینطوری یا چون XP نصب کرده اینجوری شده؟(یه دکمه هست که روش نوشته lcd.crt این مال چیه؟ )
2-وقتی میزاشتمش روی پام مقداری احساس داغی میگردم که زیاد نمیشد و ثابت بود.آیا این طبیعیه؟
3-از کجا باید فهمید باطری 9 سلولس هستش؟
4-cpu از دو هسته GH1 تشکیل شده یا دو هسته GH 2
یا قضیه چیز دیگه ای؟
5-آیا میشه ارتباط بین دو pc رو با usb برقرار کرد؟
6-درکنار رم ریدر یه چیزی هست اون چیه؟
7-کسی که لپ تاپ و به دوست من فروخته بود بهش گفته که 50 تومن میگیره و رمو 2 گیگ میکنه بنظر شما من این کارو بکنم و اگه نظر شما مثبته چه نوع رمی خوبه؟
8-موس رو چطوری میشه remove کرد؟(مثلا وقتی حافظه فلشی رو به لپ تاپ وصل کنیم آخر باید remove کرد.) برای وسایل دیگه مثل پرینتر و... چه راهی هست؟
9-XP و vistaرو میشه با هم داشت اول ویستا بعد اکس پی؟
10-چه طور میشه لپ تاپ رو به tv وصل کرد؟(چه کابلی میخواد)
پیشاپیش ممنونم از پاسختون
ضمنا رفیقم عکسهای با n90 از کارتون ونحوه بسته بندی زیگورات گرفته که دعوت میکنم در بخش "نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا" ببینیدشون.