• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان:cool:
چند سئوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
در ابتدا انتخاب من:
• CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
• Cache : 4 MB
• RAM : 1024 MB
• HDD : 120 GB SATA
• LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
• VGA 256 MB Dedicated Geforce 7300
• DVD+RW
• Wi-Fi / Bluetooth
• 5 in 1 Card Reader
• Windows Vista Home
• 9 Cell Battery
• Weight 2.8 Kg
• Made in Ireland
حال سئوالات:
1-چند روز پیش یکی از بچها این مدل رو خرید من هم رفتم و دیدم LCD زاویه دید کمی داره یعنی وقتی با زاویه 60 درجه به LCD نگاه میگردم تصویر مبهم میشد(دوست من ویستا رو پاگ کرده بود و XPنصب کرده بود) میخواستم ببینم مدلش اینطوری یا چون XP نصب کرده اینجوری شده؟(یه دکمه هست که روش نوشته lcd.crt این مال چیه؟ )

2-وقتی میزاشتمش روی پام مقداری احساس داغی میگردم که زیاد نمیشد و ثابت بود.آیا این طبیعیه؟

3-از کجا باید فهمید باطری 9 سلولس هستش؟

4-cpu از دو هسته GH1 تشکیل شده یا دو هسته GH 2
یا قضیه چیز دیگه ای؟

5-آیا میشه ارتباط بین دو pc رو با usb برقرار کرد؟

6-درکنار رم ریدر یه چیزی هست اون چیه؟

7-کسی که لپ تاپ و به دوست من فروخته بود بهش گفته که 50 تومن میگیره و رمو 2 گیگ میکنه بنظر شما من این کارو بکنم و اگه نظر شما مثبته چه نوع رمی خوبه؟

8-موس رو چطوری میشه remove کرد؟(مثلا وقتی حافظه فلشی رو به لپ تاپ وصل کنیم آخر باید remove کرد.) برای وسایل دیگه مثل پرینتر و... چه راهی هست؟

9-XP و vistaرو میشه با هم داشت اول ویستا بعد اکس پی؟

10-چه طور میشه لپ تاپ رو به tv وصل کرد؟(چه کابلی میخواد)
پیشاپیش ممنونم از پاسختون
ضمنا رفیقم عکسهای با n90 از کارتون ونحوه بسته بندی زیگورات گرفته که دعوت میکنم در بخش "نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا" ببینیدشون.

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
من به علت مشكلي كه در دستم پيش آمده مجبورم 6400 ام را با يك لپتاپ سبكتر تعويض كنم كلا دو ويژگي مد نظرم هست:
1. وزن لپتاپ با كيف و شارژر و ... در حدود 2 كيلو شود
2. صفحه نمايش 11 -12-13 كه بتوانم هرجا كه خواستم سريع باز كنم و استفاده كنم

خودم اين چند مدل را توي سايت notebookreview پيدا كردم منتها به غير از 1210 باقي مدلها را نمي دانم در ايران يافت مي شود يا نه؟ قيمت ها چند است؟
Acer TravelMate 6291
Acer Ferrari 1004WTMi
Dell XPS M1330
Dell XPS M1210

لطفا اگر كسي از دوستان تجربه استفاده از اين مدلها را دارد يا اطلاعي از قيمت و فروشگاه آن دارد به من هم اطلاع دهد
با تشكر از لطف شما
گفتم شايد كسي نديده:p

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ایشالله اگه خدا بخواد امسال قرار هست جامعه دانشجویان کشور رو به حضور خودمون منور کنیم. بنابراین تصمیم گرفتم از دسکتاپ عزیزتر از جونم دل بکنم و برای مواقعی که توی خونه نیستم یه لپ تاپ تهیه کنم.
کاری که بنده از کامپیوترم می کشم مقدار شدیدی گردش در اینترنت ، مقادیری برنامه نویسی (البته از نوع php) و طراحی سایت (استفاده از photoshop و expression web) + کمی بازی (بهتره بگم فقط فیفا بازی می کنم و لا غیر) هست.
متاسفانه با توجه به اینکه همه درآمد خودم رو صرف موارد دیگه ای کردم برای خرید لپ تاپ مبلغی بیش از 800 هزارتومن باقی نمونده و این کار رو دشوار می کنه.
می خواستم از دوستان لپ تاپ باز و لپ تاپ شناس مشورت بگیرم با توضیحات فوق الذکر چه مدلی رو پیشنهاد می کنند.
یه نکته رو هم اضافه کنم : هر چقدر اندازه و وزن لپ تاپ کمتر باشه بهتر هست ، اما این موضوع این قدر مهم نیست که به خاطرش از کارایی دستگاه کم بشه.

من پیشنهاد dell d600 گذشته رو میکنم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام خدمت دوستان:cool:
چند سئوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
در ابتدا انتخاب من:
• CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
• Cache : 4 MB
• RAM : 1024 MB
• HDD : 120 GB SATA
• LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
• VGA 256 MB Dedicated Geforce 7300
• DVD+RW
• Wi-Fi / Bluetooth
• 5 in 1 Card Reader
• Windows Vista Home
• 9 Cell Battery
• Weight 2.8 Kg
• Made in Ireland
حال سئوالات:
1-چند روز پیش یکی از بچها این مدل رو خرید من هم رفتم و دیدم LCD زاویه دید کمی داره یعنی وقتی با زاویه 60 درجه به LCD نگاه میگردم تصویر مبهم میشد(دوست من ویستا رو پاگ کرده بود و XPنصب کرده بود) میخواستم ببینم مدلش اینطوری یا چون XP نصب کرده اینجوری شده؟(یه دکمه هست که روش نوشته lcd.crt این مال چیه؟ )

2-وقتی میزاشتمش روی پام مقداری احساس داغی میگردم که زیاد نمیشد و ثابت بود.آیا این طبیعیه؟

3-از کجا باید فهمید باطری 9 سلولس هستش؟

4-cpu از دو هسته GH1 تشکیل شده یا دو هسته GH 2
یا قضیه چیز دیگه ای؟

5-آیا میشه ارتباط بین دو pc رو با usb برقرار کرد؟

6-درکنار رم ریدر یه چیزی هست اون چیه؟

7-کسی که لپ تاپ و به دوست من فروخته بود بهش گفته که 50 تومن میگیره و رمو 2 گیگ میکنه بنظر شما من این کارو بکنم و اگه نظر شما مثبته چه نوع رمی خوبه؟

8-موس رو چطوری میشه remove کرد؟(مثلا وقتی حافظه فلشی رو به لپ تاپ وصل کنیم آخر باید remove کرد.) برای وسایل دیگه مثل پرینتر و... چه راهی هست؟

9-XP و vistaرو میشه با هم داشت اول ویستا بعد اکس پی؟

10-چه طور میشه لپ تاپ رو به tv وصل کرد؟(چه کابلی میخواد)
پیشاپیش ممنونم از پاسختون
ضمنا رفیقم عکسهای با n90 از کارتون ونحوه بسته بندی زیگورات گرفته که دعوت میکنم در بخش "نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا" ببینیدشون.

1.به علت کیفیت بالایی که lcd داراه بایدمقدار ریزولیشن تصویر ویندوز با مقدار ریزولیشن پیکسل های lcd برابر باشه که از تو خود ویندوز میشه تنظیم کرد از داخل (display sitting) یا از تنظیمات آداپتور خشاب گرافیکت استفاده کن

2.بله طبیعیه

3.رو باطری نوشته یا میزان ذخیره انرژیش نوشته

4.مدل ؟ :eek: ولی اگر dell 6400 با باتر 9cell و ویندوز ویستا بوده 2gh

5.نه وچون هنگام شناخت فایل ups.sys ویندوزها مشکل پیدا میکنه ولی با کابل شبکه میشه

6.تابلو هست برو ببین 1.394 .......

7.رم ارزون و دست دوم بوده:lol:

8.نیازی به remove نیست من خودم از یک سوکت usb چند نوع مختلف(موبایل.موس.فلش. و.....) وسل میکنم. واسه پرینتر سوکتش روی system ها قدیمی هست .اگه 6400 از پرینتر های جدید usb دار استفاده میشه و اگر نبود از خشابهای داتر بورد خصوص پرینت هم هست

9.بله.اونم با نرم افزار میشه

10.خروجی کپچر داره که بعدش از طریق کپچر میتونی به av وسل کنی

11.:p اون عکس هم تو چند پست قبلی لینکش گزاشتم

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چندتا سوال راجع به نوت بوکهای بدون سیستم عامل که توی بازاره برام مطرح شده ممنون میشم اگه منو

راهنمایی کنین،

اول اینکه چه سیستم عاملی رو براش پیشنهاد میکنین؟آیا صلاح هست برم یه Xp اوریجینال براش بگیرم؟

دوم اینکه فرق xp home edition که روی اکثر نوت بوکها از ابتدا نصب هست با پروفشنال چیه؟

آیا تفاوت قیمت با هم دارن؟

سلام دوست عزیز :)

1) روی اون سیستم ها من اول ویندوز ویستا ultimite و بعد (اگر با ویستا مشکلی دارید) ویندوز XP Pro حتما نصب کنید ...

2) فرق این دو در بعضی از امکاناتشون مانند Administrative Tools و IIS و ... دارند ...
برای کاربران مبتدی و یا متوسط فرق چندانی ندارد ...

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشالله اگه خدا بخواد امسال قرار هست جامعه دانشجویان کشور رو به حضور خودمون منور کنیم. بنابراین تصمیم گرفتم از دسکتاپ عزیزتر از جونم دل بکنم و برای مواقعی که توی خونه نیستم یه لپ تاپ تهیه کنم.
کاری که بنده از کامپیوترم می کشم مقدار شدیدی گردش در اینترنت ، مقادیری برنامه نویسی (البته از نوع php) و طراحی سایت (استفاده از photoshop و expression web) + کمی بازی (بهتره بگم فقط فیفا بازی می کنم و لا غیر) هست.
متاسفانه با توجه به اینکه همه درآمد خودم رو صرف موارد دیگه ای کردم برای خرید لپ تاپ مبلغی بیش از 800 هزارتومن باقی نمونده و این کار رو دشوار می کنه.
می خواستم از دوستان لپ تاپ باز و لپ تاپ شناس مشورت بگیرم با توضیحات فوق الذکر چه مدلی رو پیشنهاد می کنند.
یه نکته رو هم اضافه کنم : هر چقدر اندازه و وزن لپ تاپ کمتر باشه بهتر هست ، اما این موضوع این قدر مهم نیست که به خاطرش از کارایی دستگاه کم بشه.

سلام :)
من 2 مدل رو که با این مبلغی که برای لپ تاپ کنار گذاشتید و همینطور کارهایی رو که می خواهید انجام دهید، خدمتتون عرض می کنم :

Dell Inspiron 6400
Core Duo T2080 1.73GHz
1MB L2 Cache FSB 533
Ram:512MB DDRII-HDD:80Sata
15.4" WXGA Xbrite(1280x800)
DVD+/- RW Double Layer
VGA : Intel 950 / 224MB
Modem - Lan 10/100 - iLink
WiFi 802.11a/b/g - Bluetooth
SD Reader
USB 2.0 - S Video Out - VGA
Weight : 2.8 Kg
Made In Irland
Dos
7/900/000 Rls

Toshiba Satellite A100 - WA1
Celeron Centrino 440 1.83GHz
1MB L2 Cache FSB 667
Ram:1024MB DDRII - HDD:80Sata
15.4" WXGA (1280x800)
DVD+/- RW Double Layer
VGA : ATI M200 / 128MB
Modem - Lan 10/100
WiFi 802.11a/b/g
VGA - iLink
USB 2.0 - S Video Out
Weight 2.8Kg - Made In China
Windows Vista Basic
7/900/000 Rls

این دو مدلی که موجود داریم بدرد بازی و php و فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی می خوره ...

قیمت ها هم با گارانتی یکساله ارتاک (1ماه تعویض + 11 ماه تعمیر + 5 سال خدمات پس از فروش) می باشد

اردشير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من خبرنگارم و کار رادیویی هم انجام میدم. هر هفته سه چهار روز رو هم از خونه و البته دسک تاپ عزیز تر از جان دور هستم. برای همین به فکر خریدن یک لپ تاپ افتادم. لپ تاپی که من نیاز دارم باید ترجیحا سبک باشه چون معمولا همراه خودم باید داشته باشمش (یعنی با مانیتور 13 اینچ هم مشکلی ندارم بلکه استقبال هم می کنم) بیشتر کار من با نرم افزار word و Adobe Auditon هست و دقیقا لپ تاپ رو به خاطر همین می خوام که بتونم بیرون از خونه تایپ کنم و فایل های صوتی که ضبط کردم رو ادیت کنم.
البته چون حجم زیادی از فایل های صوتی رو باید برای ادیت و میکس به همراه داشته باشم ترجیحا هارد مناسبی هم باید داشته باشه.

بودجه من یک میلیون و دویست هزار تومنه (حالا صد تومن هم بالا و پایین بگیرین) به نظر شما من چه لپ تاپی باید بخرم؟! لطفا مدل دقیقش رو به من بگید.

پیشاپیش ممنون

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من خبرنگارم و کار رادیویی هم انجام میدم. هر هفته سه چهار روز رو هم از خونه و البته دسک تاپ عزیز تر از جان دور هستم. برای همین به فکر خریدن یک لپ تاپ افتادم. لپ تاپی که من نیاز دارم باید ترجیحا سبک باشه چون معمولا همراه خودم باید داشته باشمش (یعنی با مانیتور 13 اینچ هم مشکلی ندارم بلکه استقبال هم می کنم) بیشتر کار من با نرم افزار word و Adobe Auditon هست و دقیقا لپ تاپ رو به خاطر همین می خوام که بتونم بیرون از خونه تایپ کنم و فایل های صوتی که ضبط کردم رو ادیت کنم.
البته چون حجم زیادی از فایل های صوتی رو باید برای ادیت و میکس به همراه داشته باشم ترجیحا هارد مناسبی هم باید داشته باشه.

بودجه من یک میلیون و دویست هزار تومنه (حالا صد تومن هم بالا و پایین بگیرین) به نظر شما من چه لپ تاپی باید بخرم؟! لطفا مدل دقیقش رو به من بگید.

پیشاپیش ممنون

سلام دوست خوبم اردشیر جان :happy:

این مدل رو بهت پیشنهاد می کنم :

Sony Vaio BX 640PS1
Core 2 Duo T5500 1.66GHz
2MB L2 Cache FSB 667
Ram:1024MB DDRII-HDD:60Sata
14.1" XGA Xbrite(10240x768)
DVD+/- RW Double Layer
VGA : Intel 950 / 128MB
Modem - Lan 10/100 - iLink
WiFi 802.11a/b/g - Bluetooth
SD / MS Reader
VGA - USB 2.0 - Finger Print
Weight : 2.2Kg
Made In USA
Windows XP Professional
12/000/000 Rls

عرض شود که هارد این دستگاه را تا 200 می تونید ارتقا بدید ... برای اطلاع بیشتر با ما تماس بگیرید.

یک مدل ایسر هم هست ... به قیمت 650.000 تومان .. برای این هم یه تماس با ما بگیر تا مشخصات کاملش رو بهت بگم ...

این قیمتها با گارانتی یکساله ( 1 ماه تعویض+ 1 ماه تعمیر+ 5 سال خدمات پس از فروش)
یا علی ...:)

arowana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

پیشاپیش ممنون

شما یک دستگاه زیر 2 کیلو لازم داری اما با این بودجه یک مورد بنظرم میرسه.البته ظاهرا نباید بگم تا جنبه تبلیغی نداشته باشه.درسته؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
برای دستگاه های سبک همون طور که دوستان هم پیشنهاد کردن برند Sony پیشنهاد میشه

البته باید به این نکته هم دقت داشته باشین که اگه مدت مصرفتون در روز بالای 4 5 ساعت پشت سر هم هستش

یا مثلا در حین حرکت میخواین از دستگاه استفاده کنین و یا اگر در مکان های صنعتی هستین

این برند بهتون توصیه نمیشه .

موفق باشید خبرنگار عزیز .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
شما یک دستگاه زیر 2 کیلو لازم داری اما با این بودجه یک مورد بنظرم میرسه.البته ظاهرا نباید بگم تا جنبه تبلیغی نداشته باشه.درسته؟

خواهش میکنم دوست عزیز . این چه حرفیه ! کار اینجا که دیگه از تبلیغ گزشته !!!!

شما میتونی آدرس مغازت رو هم بدی این روزا ، کسی هم چیزی نمیگه :D

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان

پیشاپیش ممنون

سلام
بهترين گزينه براي شما SONY سري SZ مي باشد كه البته با بودجه شما همخواني ندارد.
اما براي اينكه كار شما بيشتر با صدا است بايد لپ تاپي انتخاب كنيد كه كارت صداي خوب و اسپيكر با كيفيت صداي بالا داشته باشد. كمپاني آمريكايي ALTEC LANSING يكي از بهترين سازندگان اسپيكر در دنيا است كه براي لپ تاپ هم، اسپيكر طراحي و توليد مي كند. پس در وهله اول لپ تاپي را انتخاب كنيد كه اين اسپيكر را دارا است. پس از آن و در رده بعد لپ تاپهاي داراي اسپيكرهاي HARMAN KARDON انتخاب مناسبي هستند.
كارتهاي صداي لپ تاپها عموما يكسان هستند ولي كارتهاي صدايي كه روي دستگاههاي سوني است كيفيت بهتري دارند و تفاوتهاي فركانسي صدا بخوبي حس مي شوند.
از آنجاييكه اديت و ويرايش صدا بار زيادي را به سي پي يو لپ تاپ تحميل مي كند بنابراين سي پي يو بالاتر عمر دستگاه شما را بيشتر مي كند (از حرارت و داغي بيش از حد مادربرد لپتاپ پيشگيري مي شود).

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.به علت کیفیت بالایی که lcd داراه بایدمقدار ریزولیشن تصویر ویندوز با مقدار ریزولیشن پیکسل های lcd برابر باشه که از تو خود ویندوز میشه تنظیم کرد از داخل (display sitting) یا از تنظیمات آداپتور خشاب گرافیکت استفاده کن

2.بله طبیعیه

3.رو باطری نوشته یا میزان ذخیره انرژیش نوشته

4.مدل ؟ :eek: ولی اگر dell 6400 با باتر 9cell و ویندوز ویستا بوده 2gh

5.نه وچون هنگام شناخت فایل ups.sys ویندوزها مشکل پیدا میکنه ولی با کابل شبکه میشه

6.تابلو هست برو ببین 1.394 .......

7.رم ارزون و دست دوم بوده:lol:

8.نیازی به remove نیست من خودم از یک سوکت usb چند نوع مختلف(موبایل.موس.فلش. و.....) وسل میکنم. واسه پرینتر سوکتش روی system ها قدیمی هست .اگه 6400 از پرینتر های جدید usb دار استفاده میشه و اگر نبود از خشابهای داتر بورد خصوص پرینت هم هست

9.بله.اونم با نرم افزار میشه

10.خروجی کپچر داره که بعدش از طریق کپچر میتونی به av وسل کنی

11.:p اون عکس هم تو چند پست قبلی لینکش گزاشتم

ممنون از جوابت

فکر کنم دو سئوال رو خوب متوجه نشدی حالا میکم با وضوح بیشتر.
سئوال 4 :لپ تابی که میخوام بخرم کاملا مشخصه همونی که اون بالا نوشتم.اونجازده 2 گیگا هرتز ،دو هسته ای

حالا میخوام بدونم این 2 گیگا هرتز تشکیل شده از دو هسته 1 گیگا هرتزی که در مجموع میشود 2 گیگا هرتز یا

تشکیل شده از دو هسته 2 گیگا هرتزی که در مجموع میشود 4 گیگا هرتز یا اصلا قضیه چیز دیگه ای هست.

و آیا تفاوت 2 گیگا هرتز دو هسته ای با 4 مگ کش و 2 گیگا هرتز تک هسته ای با 2 مگ کش فقط در میزان کش است یا در چیز دیگه ای هم تفاوت دارد؟

سئوال 6:منظورم اون قطعه ای هستش که در ش باز میشه ؟

بازم یه دنیا ممنون.

Elven_Dawn

Registered User
لایک‌ها
52
کسی راجع به aspire 5920 چیزی داره؟ منظورم اینه که تو ایران پیدا میشه؟ به نظر چیز باحالیه.
* Windows Vista Home Premium
* Intel Core 2 Duo mobile processor T7300
* Mobile Intel PM965 Express Chipset
* Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N)
* Bluetooth 2.0+EDR
* 2 GB of DDR2 667 MHz memory, upgradeable to 4GB using two soDIMM modules (dual-channel support)
* 15.4" WXGA high-brightness (220-nit) Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280 x 800 pixel resolution, 8 ms response time
* NVIDIA GeForce 8600M GT with up to 1GB of TurboCache technology (256 MB of dedicated GDDR2 VRAM, up to 768 MB of shared system memory)
* Dolby-certified surround sound system with two built-in stereo speakers and one subwoofer supporting low-frequency effects
* 160 GB hard disk drives
* 5-in-1 card reader
* DVD Super Multi DL Optical Drive
* Integrated Acer Crystal Eye webcam (0.3 megapixel)
* 364 (W) x 270.2 (D) x 30.8/43.7 (H) mm (14.3 x 10.6 x 1.2/1.7 inches) 3.00 kg (6.61 lbs.)
* Included Accessories: Mouse, Travel bag, Power cord, Manual, Starter CD

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابت

سئوال 4 :لپ تابی که میخوام بخرم کاملا مشخصه همونی که اون بالا نوشتم.اونجازده 2 گیگا هرتز ،دو هسته ای

حالا میخوام بدونم این 2 گیگا هرتز تشکیل شده از دو هسته 1 گیگا هرتزی که در مجموع میشود 2 گیگا هرتز یا

تشکیل شده از دو هسته 2 گیگا هرتزی که در مجموع میشود 4 گیگا هرتز یا اصلا قضیه چیز دیگه ای هست.

و آیا تفاوت 2 گیگا هرتز دو هسته ای با 4 مگ کش و 2 گیگا هرتز تک هسته ای با 2 مگ کش فقط در میزان کش است یا در چیز دیگه ای هم تفاوت دارد؟

بازم یه دنیا ممنون.

دوست عزیز miladninja

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جوابت

بازم یه دنیا ممنون.

سلام دوست عزیز .

اونطوری که هر کدوم یک گیگاهرتز باشه اصلا نیست .

اما به اون سادگی ها هم نیست که دو تا دو گیگاهرتز با هم باشه که بشه اونا رو با هم جمع کرد

اما به صورت تیوری میشه اینطوری فرضش کرد .

مشخصا در تکنولوژی ساخت با هم کلی فرق دارن .

میگردم براتون چند تا گراف پیدا میکنم بلکه مشکلتون حل شه .

موفق باشید

بالا