• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از راهنمایی دوست عزیزاما باید حتما حواستون به اسم مموریتون باشه که چیهsd card,storage card,memory card و حتما همون را وارد کنید.برای همین در دستگاهای مختلف متفاوت است.فقط یه سئوال بخش device این تم هم با قبلیا یکی است چون فکر نکنم قابل انطباق باشه چون این فقط بخش storag card است.

سوالت رو دقيق نفهميدم. اما رام هميشه root حساب مي شه(تا جايي كه من مي دونم) يعني آدرسش فقط يه \ خاليه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
30upn9j.gif
لطفا با عكس توضيح بديد
30upn9j.gif
كه بحث به درازا نكشه
30upn9j.gif

بعد ورژن هاي ويزبار ادونسيد براي اين كار فكر كنم فرق كنه !!! ورژن 3 هم كه اكسپيرد شد :( با ورژن 3 خيلي سريع مشكلات حل ميشد.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
30upn9j.gif
لطفا با عكس توضيح بديد
30upn9j.gif
كه بحث به درازا نكشه
30upn9j.gif

بعد ورژن هاي ويزبار ادونسيد براي اين كار فكر كنم فرق كنه !!! ورژن 3 هم كه اكسپيرد شد :( با ورژن 3 خيلي سريع مشكلات حل ميشد.

قربان من مشكلي ندارم. فقط وقتم اجازه نميده. گفتم كه سرم به چه حد شلوغه. پي پي سيم كلا داغونه . اما وقت هارد ريست اونو هم ندارم!! اگه تحمل مي كنين يه كاريش مي كنم. وگرنه همين طوري بايد با هم كنار بيايم:happy:

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
ببینید تم ویسبار که به اسم ویستا در چند صفحه قبل بود یک قسمت برای device و یه قسمت برای storag داشت.این فایلی که اینجا برای دانلود هست قسمت storag است که البته کامل هم نیست چون همه ی dock ها و button ها را نداره و خیلی هم پراکنده اس.در ضمن فایل قسمت device که مخصوص آدرس icon ها و...هست هم مثل قبلی نیست که قابل جایگزین باشه.حالا میخواستم ببینم این فایل device را ندارید و کامل(icon,button,dock,..) این فایلی را که برای دانلود گذاشتید.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه ی مدیر محترم و اساتید تم ساز...:blush:
این اولین تمی هست که دارم آپ میکنم،اگه ایرادی انتقادی چیزی بود در خدمتیم...:blush:
4ue0ghu.jpg

داونلود
WA Skin
TSK
PSShut
Background

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
اگه استقبالي از اين آيكن ها هست باز هم بزارم وگرنه واسه آيكن stop كنم !!!

آیکونها عالی بود فقط سعی کنید بیشتر ایکونهایی که برای Wisbar Advance نیاز هست رو بزارید تا اساتید تم ساز دستشون برای انتخاب آیکون بازتر باشه...
ممنون ، موفق باشید!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آیکونها عالی بود فقط سعی کنید بیشتر ایکونهایی که برای Wisbar Advance نیاز هست رو بزارید تا اساتید تم ساز دستشون برای انتخاب آیکون بازتر باشه...
ممنون ، موفق باشید!

خب تمامي آيكن ها يا براي ويزبار ادونسيد هست يا براي ويز بار ادونسيد دسكتاپ ;) براي هر دو نيــاز هست

شما هم موفق باشيد:)

بالا