• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سکانسهای نقش آفرینی بازیگران ایرانی از نظر شما

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظر من این سکانس آژانس شیشه ای اگر ماندگارترین نباشه یکی ازماندگارترین سکانس های سینمای ایرانه.:)

کیانیان: والا من تحقیقاتمو کردم ... آدم مربی باشه ... مسافرکشی .... خونه ی نیم بند زیر وام ... بچه ی دم دانشگاه ... خب سخته...

پرستویی: دیگه...

کیانیان: البته... این جور آدما کمن ولی هستن... نمی شه کتمان کرد.

پرستویی: فکر می کنی بیشتر از اون برجایی که می سازن خرج می تراشیم؟ بهتر نیست جلو چشتون باشیم ... یا بریم تو موزه... تو باغ وحش ... کار تحقیقاتی هم می تونید بکنید.

کیانیان: من ... توهین کردم؟ دارم صادقانه حرف می زنم.

پرستویی: تو تا حالا جبهه بودی؟

کیانیان: جایی که من بودم کمتر از جبهه نیست.

پرستویی: می دونی وقتی یه گردان بره خط-گروهان برگرده یعنی چی؟ می دونی یه گروهان بره خط دسته برگرده یعنی چی؟ می دونی یه دسته بره خط نفر برگرده یعنی چی؟

کیانیان: حالا من می تونم سوال کنم؟ شما مطمئنا تو دبستان نقشه جغرافیایی ایرانو دیدید... شبیه یه گربست ... آذربایجان ارمنستان ترکمنستان افغانستان پاکستان ... این کشورای کوچولوی خلیج فارس... عراق ترکیه ...می دونید نظرشون راجع به این گربه چیه؟ ... اگر می دونستید مطمئنا اجازه نمی دادید یه مربی آبروی ما رو ببره.

دهت گذشته مریی... اگه اون اسلحه دستت نباشه کی به حرف تو گوش می ده؟ یه دهه حرف زدی هر کاری خواستی کردی ما ساکت بودیم... کرکری خوندی ساکت بودیم...گرفتی ساکت بودیم... پس دادی ساکت بودیم حالا اجازه بده ما حرف بزنیم...

دانلود سکانس

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی تاپیک رو وا کردم میخواستم به همین سکانسی اشاره کنم که دوست بالایی اشاره کرد.بازی کیانیان واقعا افسانه ایه تو این فیلم،حتی تو کلاسهای مسعود کیمیایی هم برای بازیگری این فیلم رو نشون میدن!!

Halit

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
این سکانس معرکه ست!!! واقعا معرکه ست!

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
من اون سکانس فیلم مادر رو که رقیه چهره آزاد می میره و فریماه فرجامی و اکبر عبدی با هم اون سکانس رو بازی می کنن خیلی دوست دارم و معتقدم یکی از بهترین سکانس های سینمای ایرانه

مادر مرد...مادر جان ندارد..............

اومدم اینو بنویسم
که دیدم نوشتین از قبل :)

مادر مرد از بس که جان ندارد ...:blush:

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
به نظر من این سکانس آژانس شیشه ای اگر ماندگارترین نباشه یکی ازماندگارترین سکانس های سینمای ایرانه.:)
E]

دمت گرم / چه یاد و خاطره ای رو زنده کردی . واقعا دستت درد نکنه . دیالوگش خیلی تکون دهندست .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب بعد از یه مدتی که ما نبودیم دلمون به سختی برای این بخش تنگ شده بود اما در مورد بهترین سکانس

یکی از سکانس های به یاد ماندنی اون سکانسی بود که عزت جون تو فیلم حاجی واشنگتن داشت گوسفند قربونی میکرد.یا حق...

omath

Registered User
لایک‌ها
1
من همون سال 2003 كه داستان بادبادك باز نوشته اون را خوندم يه داستان بي‌نظير و فوق‌العاده دوست‌داشتني و ماندگار. اين داستان به دست يك نويسنده‌ي افغاني. از همون موقع بي‌صبرانه منتظر ساخت اين فيلم بودم تا اينكه حدودا اواسط سال 2006 بود كه فهميدم مارك فورستر مي‌خواد اين فيلمو بسازه. حداقل چيزي كه فورستر داره اينه گزيده‌كاره و كارهاي خوب ميسازه. گذشت و گذشت تا بنده 2 روز پيش اين فيلم را ديدم. مسلما مثل بقيه‌ي فيلمهايي كه بر پايه‌ي يه رمان ساخته ميشه به اون خوبي نبود ولي به نظر يه فيلمي بود كه خوشبينانه ميتونه نامزد بهترين فيلم بشه. فيلم كه پر از معنا و استعاره و ... بود ولي خوب بزرگترين مشكلش اين بود كه زمانش كم بود. خوب همون موقع كه كتابو خوندم با خودم مي‌گفتم نقش بابا را كي مي‌خواد بازي كنه چون اگه خوب بازي كنه يه بازي ماندگار از خودش به جا ميذاره. امسال وقتي كست نهايي اعلام شد ديدم اين نقش را كسي بازي نميكنه جز همايون ارشادي(كه نيازي به معرفي نداره ولي خوب همون نقش اول طعم گيلاس و درخت گلابي) توي اين فيلم نقش مكمل داره و خوب به بهترين شكل تونسته اين نقش را ايفا كنه و از نظر من كه تا حالا خيلي فيلمهاي امسال را ديدم بعد از خاوير باردم بهترين نقش مكمل بوده(البته اين نظر بنده نيست فقط) خيلي احتمال داره كه نامزد اسكار بشه چون اين بازي خيره كننده است. من اميدوارم همه‌ي دوستان اين فيلم را حتي نه به خاطر فيلم بلكه به خاطر بازي اين مرد تواناي سينماي ايران ببينند. حالا براي اينكه ببينيد اين فقط حرف من نيست درباره همايون ارشادي نقد راجر ايبرت كه به اين فيلم 4 ستاره داده را در مورد بازي همايون ارشادي مي‌نويسم. توجه كنيد كه نقد خيلي از اون نقدهاي بلند ايبرتي نيست ولي يه بند كاملشو به بازيگر مكمل اين فيلم اختصاص داده پس بفهميد چي بوده...
اين هم مقاله ايبرت
I want to mention once again the eyes, indeed the whole face, of the actor Homayoun Ershadi, as Amir's father; here is a face so deeply good, it is difficult to imagine it reflecting unworthy feelings.​
پس اميدوار باشيم كه امسال سال ما ايراني‌ها باشه در اسكار... از يه طرف مرجانه ستراپي براي پرسپوليس و از يه طرف همايون ارشادي.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به نظر من این سکانس آژانس شیشه ای اگر ماندگارترین نباشه یکی ازماندگارترین سکانس های سینمای ایرانه.

کیانیان: والا من تحقیقاتمو کردم ... آدم مربی باشه ... مسافرکشی .... خونه ی نیم بند زیر وام ... بچه ی دم دانشگاه ... خب سخته...

پرستویی: دیگه...

کیانیان: البته... این جور آدما کمن ولی هستن... نمی شه کتمان کرد.

پرستویی: فکر می کنی بیشتر از اون برجایی که می سازن خرج می تراشیم؟ بهتر نیست جلو چشتون باشیم ... یا بریم تو موزه... تو باغ وحش ... کار تحقیقاتی هم می تونید بکنید.

کیانیان: من ... توهین کردم؟ دارم صادقانه حرف می زنم.

پرستویی: تو تا حالا جبهه بودی؟

کیانیان: جایی که من بودم کمتر از جبهه نیست.

پرستویی: می دونی وقتی یه گردان بره خط-گروهان برگرده یعنی چی؟ می دونی یه گروهان بره خط دسته برگرده یعنی چی؟ می دونی یه دسته بره خط نفر برگرده یعنی چی؟

کیانیان: حالا من می تونم سوال کنم؟ شما مطمئنا تو دبستان نقشه جغرافیایی ایرانو دیدید... شبیه یه گربست ... آذربایجان ارمنستان ترکمنستان افغانستان پاکستان ... این کشورای کوچولوی خلیج فارس... عراق ترکیه ...می دونید نظرشون راجع به این گربه چیه؟ ... اگر می دونستید مطمئنا اجازه نمی دادید یه مربی آبروی ما رو ببره.

دهت گذشته مریی... اگه اون اسلحه دستت نباشه کی به حرف تو گوش می ده؟ یه دهه حرف زدی هر کاری خواستی کردی ما ساکت بودیم... کرکری خوندی ساکت بودیم...گرفتی ساکت بودیم... پس دادی ساکت بودیم حالا اجازه بده ما حرف بزنیم...

تایید میشه.

حامد بهداد کلا 5 دقیقه تو دایره زنگی بازی کرد ولی عالی بود ! چقدر شخصیت ناآروم اون یارو رو خوب درآورده بود. اصلا تکه کلامهاش فوق العاده بود ! «جون تو !!!»

یکی از نمونه های جاودانه دیگه محمدرضا فروتن هست در شب یلدا. چه کرد این مرد. تنهایی بازی کرد اون فیلم رو انصافا. مشخصا نمیشه سکانسی رو نام برد ولی وقتی تلفنی صحبت میکرد با بچش میمیک صورتش دیوونه میکنه آدم رو !

خب یکی از موارد بسیار مورد علاقه ام سگ کشی هست و مژده شمسایی ! چه کرد در اون فیلم ! متاسفانه الان cd یش رو ندارم دم دست ولی سکانسی بود که از مسافرخونه و پیش اون دوتا مرده برگشته بود. بعد که کتک هم خورده بود عینک زده به چشمش و داشت سیگار میکشید. از طرف مقابلش خواست براش آب بیاره. وقتی لیوان آب رو گذاشت بقلش دیگه نتونست خودش رو کنترل کنه و با مشت میزد رو میز و داد میزد ! وای ! فوق العادست !

هدیه تهرانی کلا در چهارشنبه سوری فوق العاده بود ! کلا فوق العاده بود ! هیچ سکانس خاضی به ذهنم نمیرسه، اونقدر دوست دارم اون فیلم رو که نمیتونم یه قسمتش رو جدا کنم فقط !

موارد دیگری هم هست ! یادمون اومد میزاریم ! انصافا زیادهم هست. بازیگر تو سینمامون کم نداریم.

billy_director

Registered User
لایک‌ها
0
بازی هدیه تهرانی در چهارشنبه سوری در سکانس حمام که پیش خواهرش گریه می کنه
بازی حمید فرخ نژاد در چهارشنبه سوری در سکانس بعد از درگیری با زنش در شرکت
بازی لیلا حاتمی در سیمای زنی در دوردست در سکانس پارکینگ فرودگاه
بازی ترانه علیدوستی و بابک انصاری در سکانس غذا خوردن تو اون رستوران درپیت
بازی رضا کیانیان در تنها سکانسی که در سلطان بازی می کند(در نقش یک دزد)
بازی فریبرز عرب نیا در شوکران
بازی رضا رویگری در دوسکانسی که در بوتیک بازی می کند
بازی مرحوم فتحی و داریوش ارجمند و پرویز پرستویی در آدم برفی
خسرو شکیبایی در هامون
علی مصفا به طور کلی
حامد بهداد به طور کلی

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
سکانسهای قشنگ که تو سینمای ایران انصافا کم نبوده و اگه بخوام فقط همینایی که الان تو ذهنم هست بگم بیش از چند صفحه میشه ولی فقط اکتفا میکنم به یک سکانس:

سکانسی از فیلم "دست های خالی" کار آقای ابوالقاسم طالبی وقتی که مریلا زارعی تو زندان شمع های کیک تولدش یکی یکی با دست خاموش می کنه و مونولوگ میگه و خاطراتش تعریف میکنه. جالبه که این سکانس نبوده بلکه یه پلان طولانی بوده و جالبتر اینکه فقط با یه برداشت گرفته شده:eek:

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
شب یلدا وقتی فروتن زن و بچه اش رو می رسونه فرودگاه در راه برگشت با آهنگ با تو رفتم بی تو باز آمدم تو ماشین گریه می کنه.
البته تمام سکانس های فیلم شب یلدا

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
عزت‌الله انتظامي
ناصرالدين شاه آکتور سينما

attachment.php

به داد گاوت برس.. به داد گاوت برس..

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG