• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان ؛
باید بهتون اخطار کنم ، آن لاک کردن اکستندد رام ، می تونه به پاره آجر کردن دستگاه تون ختم بشه ؛ با این حال اگر همچنان مایل به انجامش هستید
اینجا فایلی هست که اطلاعات رام اکستندد رو قابل دسترسی می کند

کینگ دنی...عزیزم
من قبلا Ext_Rom رو Unlock کردم!!!!!!مشکل من (که شما هی فراموش میکنید و من مجبورم هی یاداوری کنم!!!;) - شوخی) اینه که نمیدونم کدوم فایل (با چه اسمی) مسئول نصب برنامه لعنتی Clearvue تو موبایل منه؟!؟!؟(داخل Ext_Rom هر فایل Cab رو میشه دید الا یکی که اسمش کلیر ویو و یا حتی حروف اختصاریش باشه)
من مطمئنم که میشه حذفش کرد ولی فقط نمیدونم کدومشونه؟!؟!؟:( لطفا کمکم کنید
گوشیم Dopod 818 و ورژن ویندوزش 2.15.13.27

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما دستگاهتون چیه؟

مجتبی خان
من گوشیم Dopod 818 و ورژن ویندوزش هم 2.15.13.27. ویندوزشو همینجا تو مالزی کارخونش اپگرید کرده و اریجیناله...
من فقط گیر اسم فایل cab ی هستم که این برنامه مزخرف Cearvue رو حین Customize رو گوشی نصب میکنه...:(
امیدوارم از دست من و این گیر سه پیچی که بهتون دادم سرتونو نکوبید به دیوار:lol:
مخلص شما

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راهی هست که بشه بابرنامه پاکت پلیر(یا هر برنامه ای دیگه ) همراه با پخش موزیک لیرکسش رو خوند؟

خوب مثله اینکه همچین برنامه ای موجود نبود

یه سئوال علمی فنی فرهنگی ورزشی
گوشی هایه که رادیو دارن ممکنه با یه برنامه مخصوص بتونن تله تکست رو بگیرین؟

meykou

Registered User
لایک‌ها
1

s3cure

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا یکی به فریاد من بینوا برسه !!! :wacko:

اعصابمو خورد کرده یه مزاحم با هر چب بگی بلاکش کردم اما فایده نداشت !
از SMARTFilter استفاده کردم که باید رجیستر میشد ... البته چون احساس کردم خیلی زاقارت بیخیالش شدم !!!
بعدش اومدم سراغ Call Sms Blocker تمام تاپیک ها در مورد این نرمافزار تو انجمن خوندم نصب شد کرکش کرد طبق گفته دوستان همه کارا انجام شد اما unlock code که بهم میده بعداً دیگه واسه رجیستر کردن قبول نمیکنه !!!
یه 2 - 3 بار هم نفهمیدم چی شد ازم تشکر کرد به خاطر رجیستر کردن ولی باز اکتیو نیست !
شماره که میدم به لیستش بلوک نمیکنه !:(

شاید 1000 بار تمام مراحل رو از اول رفتم و Unistall و installlll کردم 6000 کد هم بهم داد که هیچ کدومو قبول نکرد !
چند تا سایت خارجی هم رفتم زده بود اگه کد کار نداد از اول مراحل رو تکرار کنید :blink::wacko:

در حال حاضر گوشیم سایلنت هستش از شر این مزاحم روانی .......

مدل گوشیم هم جمین هستش !

یه آدم بامرام میخوام کمکم کنه واسه کرک کردن Call Sms Blocker و یه توضیح در موردش بعد از اینکه کرک میشه یا یه Black list بهم معرفی کنه !
نمیخوام Miss callasho بیبینم ، پدر گوشیمو در میاره فقط باید سایلنت کنم :weird:
اگه بشه بهش پیغام بده موبایلم خاموشه خیلی عالیه !
راستی من صفحه به صفحه انجمن رو دیدیم اما فایده ای نداشت !

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اون برنامه Shapeservices IM که تو ترد نرم افزاد معرفی شده گویا ماله windows mobile نیست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا یکی به فریاد من بینوا برسه !!! :wacko:

اعصابمو خورد کرده یه مزاحم با هر چب بگی بلاکش کردم اما فایده نداشت !
از SMARTFilter استفاده کردم که باید رجیستر میشد ... البته چون احساس کردم خیلی زاقارت بیخیالش شدم !!!
بعدش اومدم سراغ Call Sms Blocker تمام تاپیک ها در مورد این نرمافزار تو انجمن خوندم نصب شد کرکش کرد طبق گفته دوستان همه کارا انجام شد اما unlock code که بهم میده بعداً دیگه واسه رجیستر کردن قبول نمیکنه !!!
یه 2 - 3 بار هم نفهمیدم چی شد ازم تشکر کرد به خاطر رجیستر کردن ولی باز اکتیو نیست !
شماره که میدم به لیستش بلوک نمیکنه !:(

شاید 1000 بار تمام مراحل رو از اول رفتم و Unistall و installlll کردم 6000 کد هم بهم داد که هیچ کدومو قبول نکرد !
چند تا سایت خارجی هم رفتم زده بود اگه کد کار نداد از اول مراحل رو تکرار کنید :blink::wacko:

در حال حاضر گوشیم سایلنت هستش از شر این مزاحم روانی .......

مدل گوشیم هم جمین هستش !

یه آدم بامرام میخوام کمکم کنه واسه کرک کردن Call Sms Blocker و یه توضیح در موردش بعد از اینکه کرک میشه یا یه Black list بهم معرفی کنه !
نمیخوام Miss callasho بیبینم ، پدر گوشیمو در میاره فقط باید سایلنت کنم :weird:
اگه بشه بهش پیغام بده موبایلم خاموشه خیلی عالیه !
راستی من صفحه به صفحه انجمن رو دیدیم اما فایده ای نداشت !
نرم افزار photo contacts pro v5 رو از ترد ایندکس جستجو کنید و نصب کنید ،بعد یک کانتکت ایجاد کنید به شماره ای که می خواهید به شما دیگر نتواند زنگ بزند بسازید و نهایتا ً رویش کلیک کنید و call filterانتخاب کنید که مثلا هر باز زنگ بزند بهش یک اس ام اس بدهد که مزاحم نشو یا اینکه کلا ریجکت ش کند
:D
این طوری او سر کار می رود

s3cure

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نرم افزار photo contacts pro v5 رو از ترد ایندکس جستجو کنید و نصب کنید ،بعد یک کانتکت ایجاد کنید به شماره ای که می خواهید به شما دیگر نتواند زنگ بزند بسازید و نهایتا ً رویش کلیک کنید و call filterانتخاب کنید که مثلا هر باز زنگ بزند بهش یک اس ام اس بدهد که مزاحم نشو یا اینکه کلا ریجکت ش کند
:D
این طوری او سر کار می رود

دکتر جان دستت درد نکنه خدا خیرت بده:rsc:
الان واقعاً میتونم از زندگی لذت ببرم :rolleyes::cap:

فقط یه سوال !
برنامه ای نیست که ریجکت نکنه فقط ... مثلاً بگه خاموشه گوشیم یا اینکه بگه مثلاً فلانی در دسترس نیست !
اصلاً فلانی نیست ! فلانی مرد :wacko:
کلاً امکانات دیگه داشته باشه ؟:cigar:
البته این برنامه خیلی کامل بود فعلاً دارم با جنبه های بیشتری از این برنامه آشنا میشم ;)
بازم ممنون

foadahmadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی یه برنامه SMS Manager خوب میشناسه؟

من یه دستگاه i-mate JAM دارم که اشکال عجیبی پیدا کرده: بعضی وقتا تا وارد برنامه Messeging میشم، آخرین SMSای رو که فرستادم دوباره میفرسه! حتی گوشی رو Hard reset هم کردم ولی درست نشد! به علاوه (همون طور که خودتون میدونین) اگه Message delivery report بخوام باید برای هر message جداگانه اون check box کذایی رو تیک بزنم.

لطفا راهنماییم کنین...مرسی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسی یه برنامه SMS Manager خوب میشناسه؟

من یه دستگاه i-mate JAM دارم که اشکال عجیبی پیدا کرده: بعضی وقتا تا وارد برنامه Messeging میشم، آخرین SMSای رو که فرستادم دوباره میفرسه! حتی گوشی رو Hard reset هم کردم ولی درست نشد! به علاوه (همون طور که خودتون میدونین) اگه Message delivery report بخوام باید برای هر message جداگانه اون check box کذایی رو تیک بزنم.

لطفا راهنماییم کنین...مرسی

برای دلیوری گرفتن ، برنامه tweaks2k2 رو از این فروم پیدا کنید ودانلود کنید و در تنظیمات فون ، می توانید با یک تغییر که درجیستری می دهد ، همیشه دریافت کنید
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان دستت درد نکنه خدا خیرت بده:rsc:
الان واقعاً میتونم از زندگی لذت ببرم :rolleyes::cap:

فقط یه سوال !
برنامه ای نیست که ریجکت نکنه فقط ... مثلاً بگه خاموشه گوشیم یا اینکه بگه مثلاً فلانی در دسترس نیست !
اصلاً فلانی نیست ! فلانی مرد :wacko:
کلاً امکانات دیگه داشته باشه ؟:cigar:
البته این برنامه خیلی کامل بود فعلاً دارم با جنبه های بیشتری از این برنامه آشنا میشم ;)
بازم ممنون

همین برنامه هر جور دلتون بخواد رفتار می کنه برای امتحان شماره خانه تان را بدهید بهش و انواع حالات رو امتحان کنید

موفق باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
كسي برنامه ThemeMaker X رو با كرك كامل داره؟ هز چي گشتم پيدا نشد:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
كسي برنامه ThemeMaker X رو با كرك كامل داره؟ هز چي گشتم پيدا نشد:(

کد:
http://rapidshare.com/files/19259463/ThemeMaker_X_v3_1_.4.1.rar
لینک رو امتحان کنید ، اگر جواب داد ، در ترد نرم افزار برای بقیه معرفیش کنید

miladesh0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مي خواستم بدونم serial registery رسكو را اگه داريد به من هم بدهيد

قبلا از زحمات شما سپاسگذارم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کد:
http://rapidshare.com/files/19259463/ThemeMaker_X_v3_1_.4.1.rar
لینک رو امتحان کنید ، اگر جواب داد ، در ترد نرم افزار برای بقیه معرفیش کنید

دستت درد نکنه دکتر جان. فعلا که دارم دانلود می کنم. اگه کار داد حتما معرفی می کنم . ممنون:happy:

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به تمام اساتيد محترم
اگه سوالم تكراريه ببخشيد.:happy:
اگه بخوام ويندوز s200 رو مثل روز اولي كه خريدم ريست كنم بايد چيكار كنم. win 2006
يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست موبايل.

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به تمام اساتيد محترم
اگه سوالم تكراريه ببخشيد.:happy:
اگه بخوام ويندوز s200 رو مثل روز اولي كه خريدم ريست كنم بايد چيكار كنم. win 2006
يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست موبايل.

به این عمل hardreset میگند و در s200 بدین صورت هست
دکمه های سمت چپ یعنی دوربین و comman رو میگیرید. و softreset می کنید(از زیر گوشی با قلم تو سوراخ زیر گوشی)
همچنان این دکمه رو نگه می دارید تا یگ صفحه مشکی مبنی بر فرومت بیاد. دکمه سبز رو چند دفی بزنید تا گوشی به روز اولیه برگرده

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجتبی خان
من گوشیم Dopod 818 و ورژن ویندوزش هم 2.15.13.27. ویندوزشو همینجا تو مالزی کارخونش اپگرید کرده و اریجیناله...
من فقط گیر اسم فایل cab ی هستم که این برنامه مزخرف Cearvue رو حین Customize رو گوشی نصب میکنه...:(
امیدوارم از دست من و این گیر سه پیچی که بهتون دادم سرتونو نکوبید به دیوار:lol:
مخلص شما

سلام
چی شد اق مجتبی؟
شما خیلی مشتاق و با توپ پر جلو میومدی...ییهو چی شد که ما رو حیرون و ویلون و بیجواب گذاشتی...همچین از مدل گوشیم و ورژنش پرسیدی که من گفتم کارم صد در صد حله....ولی کو؟....ما کماکان منتظریم و شما جیم فنگ!!!اونم از King-Dani که همچین مارو پیچوند و خودشو زد به کوچه علی چپ که نگو...
بهرحال من کماکان منتظر جواب و راه حلی هستم:p

بالا