• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی برنامه En2FaMail

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از توضيحاتتون.
چند تا مشکل رو با wm6 پيدا کردم.
کلاً يکم برنامه رو دستکاری کردم که امکان error logging داشته باشه.
فردا يا پسفردا ميزارم،اما ببينيد ميتونيد دقيقاً يک test case برای من درست کنيد.
يعنی اينکه يکجوری که هميشه اين اتفاق هنگ کردن مييوفته..که من بتونم انجام بدم،بعد از برنامه های خاص inbox استفاده ميکنيد؟
يا مثلاً wisbar؟

در مورد icon های قشنگ تر هم خوب اگر بگيد کجا ميتونم پيدا کنم ،ميزارم اونها رو...

روزبه جان بازم سلام ، میگم توی حالتی که تو اخرین مسیج مطرح کردم ، شما امتحان کردی هنگ نمیکرد؟؟:blink:؟؟چون مال من هنگ میکرد:wacko: گفتم اینم میتونه یه test case باشه :rolleyes:... در مورد ایکون هم من یه PM زدم گفتم نظر یادتون نره بدید!
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم:نمیشه آیکون ها رو مثلا 20*20 کرد؟
موفق باشی...همچنان برای ریلیز های جدید شما لحظه شماری میکنم :)

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دقیقا به مورد خاصی نرسیدم که بگم به خاطر این مسئله هنگ میکنه اما همون طور هم که قبلا گفتم تو ورژن قبلی این مشکل نبود
در ضمن یک مشکل جدید هم برخوردم اونم اینه که بعضی اوقات چراغ موبایل روشن میشه به این معنی که sms اومد ولی هیچ مسیجی برای من نمیاد در صورتی که دلیورش برای فرستنده میاد و زمانی که این اتفاق میوفته دیگه وارد مسیج نمیشه تا زمانی که ریستارت کنی
و دیگه اینکه من از هیچ برنامه دیگه ای برای مسیج ها استفاده نمیکنم
در مورد اسمایل هم باید بگم که برنامه xms که داخل عربایزر هست اسمایلهای خیلی قشنگی داره که من قبلا اون نرم افزارو نصب داشتم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب اينهم update جديد.
چند تا مشکل در wm6 حل شد.
مشکل های 2003 هم بايد حل شده باشه.
کمی memory usage برنامه هم کمتر شد.
file ها رو هم همه sign کردم،که شايد بعضی دستگاه ها مشکل داشته باشن با برنامه های sign نشده.
اميدوارم bug جديد اضافه نشده باشه!

فایل های ضمیمه

• En2FaMail2003.cab
    636.4 KB · نمایش ها: 7
  • En2FaMail3.cab
    639.4 KB · نمایش ها: 23

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اينهم update جديد.
چند تا مشکل در wm6 حل شد.
مشکل های 2003 هم بايد حل شده باشه.
کمی memory usage برنامه هم کمتر شد.
file ها رو هم همه sign کردم،که شايد بعضی دستگاه ها مشکل داشته باشن با برنامه های sign نشده.
اميدوارم bug جديد اضافه نشده باشه!

خسته نباشی...
تبریک میگم روزبه جان مشکل 2003 که با wisbar بود حل شده و دیگه هنگ نمیکنه :D
جناب روزبه خان PM منو هم دیدید؟من هنوز منتظر نظرتون هستم!(Persian tools PM)

موفق باشی...

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برنامه روي دستگاه من يه مشكلي داره كه نديدم كس ديگه اي مطرح كنه

همه چيز درست كار ميكنه
ولي وقتي sms مياد، هيچ صدائي نمياد و حتي صفحه LCD هم روشن نميشه، ولي وقتي روي ويبره ميزارم مشكلي پيش نمياد‌ !!!

نتظيمات برنامه رو هم درست انجام دادم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
برنامه روي دستگاه من يه مشكلي داره كه نديدم كس ديگه اي مطرح كنه

همه چيز درست كار ميكنه
ولي وقتي sms مياد، هيچ صدائي نمياد و حتي صفحه LCD هم روشن نميشه، ولي وقتي روي ويبره ميزارم مشكلي پيش نمياد‌ !!!

نتظيمات برنامه رو هم درست انجام دادم

خيلی ممنون که اين نکته رو گفتيد.کدش رو قبلاً گزاشته بودم اما يادم رفته بود که activeش کنم.
در نسخه بعدی حتماً اين مورد درست ميشه!

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام روزبه جان

بابا گل کاشتی از برنامت ممنونم.من رو گوشیم نصب کردم به قول آقای دکتر کینگ دنی کار می کنه مثله بنز دمت گرم

فقط من چندتا پیشنهاد داشتم قبل از اینکه نسخه ی کامل رو درست کنی:
1. به نظر من طرح ظاهریه صفحه ی مسیج رو به سلیقه ی خودت زیبا کن به نظر من اگه یه کادر خوب دور صفحه بذاری بد نمیشه که مثل کتاب شه نوشته هارو رنگی کن که اگه خدایی نکرده خبر بدی رو به آدم اس ام اس می کنن حداقل رنگها آدمو کمی شاد کنه:lol:
2. در مورد animation من فکر می کنم یک امتیاز خوب برای آبروی پاکت پیسی ها باشه که نه از نوکیا و سونی اریکسون چیزی کم نداشته باشه و به نظر من اگه بتوانی از انیمیشن های سونی اریکسون که فقط در خود گوشی های سونی اریکسون قابل نمایشند استفاده کنی این طوری با یک تیر دو نشون میزنیم هم می تونیم انیمیشن رو داشته باشیم هم برای سونی اریکسون ها هم ازش استفاده کنیم

به امید پیشرفت روز افزون شما دوست عزیز:D:blush:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بچه ها نظرتون در مورد چنين skiny چی هست؟
البته هنوز در حد ايده هست،اما مثلاً منظورم اين بود که عکس طرف(در صورتی که عکس داشته باشه) بيوفته داخل اون دايره!
مثلاً مثل اين dialog های کتاب ها بشه!
attachment.php

فایل های ضمیمه

• mask200x200.bmp
    3.2 KB · نمایش ها: 47

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشی روزبه جان
اولا ممنون از زحمتی که کشیدی برنامه خیلی بهتر شد و نسبتا خوب کار میکنه
ثانیا بابت ایده ای که دادی به نظرم خیلی خوبه ولی حدس من این هست که برنامه رو دچار مشکل میکنه و به احتمال فراوان باگهای زیادی رو با خودش همراه خواهد داشت همین الان برنامه کاملا استیبل نیست ولی اگه به طور کامل بدون مشکل کار کنه به نظرم جالبه
اما دو مشکل که الان نرم افزار داره رو خدمتتون عرض میکنم
1- اگر داخل باکس مسیجها باشیم و مسیجی بیاد یا دلیور مسیجی بیاد و به جای اینکه میک رید نرم افزارو اول بزنیم اقدام به بستن باکس مسیجها کنیم نرم افزار به مشکل برمیخوره و همونطور که قبلا گفتم مسیجی که توسط نرم افزار نشون داده میشه و در قسمت بالا معلوم هست در صورت ضربه زدن به آیکون نرم افزار مسیج در قسمت پایین نشون داده میشه و بلافاصله برمیگرده و گزینه میک رید و منو دیگه نمیاد به جای اونا فقط گزینه هاید در سمت چپ و اونهم فقط یک لحظه نشون داده میشه
شما میتونید این باگ رو زمانی که مسیج براتون اومده تست کنید بدین صورت که باکس مسیج رو باز کنید و سپس در حالی که گزینه میک رید نرم افزارو نزدید باکس مسیج رو ببندین خواهید دید که مسیجی که نخوندین به مشکل میخوره.
2- بعضی اوقات ویبره شنیده میشه ولی آهنگ زده نمیشه البته همیشگی نیست

امیدوارم مشکلات زودتر مرتفع بشه
بسیار سپاس گذارم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه ها نظرتون در مورد چنين skiny چی هست؟
البته هنوز در حد ايده هست،اما مثلاً منظورم اين بود که عکس طرف(در صورتی که عکس داشته باشه) بيوفته داخل اون دايره!
مثلاً مثل اين dialog های کتاب ها بشه!
attachment.php

والا به نظر من خیلی خوب نیست ، به دلیل اینکه عکس های اوت لوک ، مربعی هستند و حتما بخشی از عکس از دست می ره. به نظر من ، اگر هم می خواهی اسکین اضافه کنی ، بهتره سلیقه سنتی هایی مثل من رو هم در نظر داشته باشی و مثلا در برنامه این امکان رو بگنجانی که classic view یعنی همین حالتی که الان هم هست قابل استفاده باشه ، یا اسکین فعال بشه.

ممنون

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
والا به نظر من خیلی خوب نیست ، به دلیل اینکه عکس های اوت لوک ، مربعی هستند و حتما بخشی از عکس از دست می ره. به نظر من ، اگر هم می خواهی اسکین اضافه کنی ، بهتره سلیقه سنتی هایی مثل من رو هم در نظر داشته باشی و مثلا در برنامه این امکان رو بگنجانی که classic view یعنی همین حالتی که الان هم هست قابل استفاده باشه ، یا اسکین فعال بشه.

ممنون

منم با نظر دکتر موافقم به نظر من هم اگه قرار چنین حالتی اتفاق بیوفته بهتر استایل قبلی رو هم نگه داریم تا اونهایی که نمی پسندن هم از برنامه لذت ببرند...
راستی یه PM دیگه هم دادم که منتظر جوابش هستم...

موفق باشی:D

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خسته نباشی روزبه جان
اولا ممنون از زحمتی که کشیدی برنامه خیلی بهتر شد و نسبتا خوب کار میکنه
ثانیا بابت ایده ای که دادی به نظرم خیلی خوبه ولی حدس من این هست که برنامه رو دچار مشکل میکنه و به احتمال فراوان باگهای زیادی رو با خودش همراه خواهد داشت همین الان برنامه کاملا استیبل نیست ولی اگه به طور کامل بدون مشکل کار کنه به نظرم جالبه
اما دو مشکل که الان نرم افزار داره رو خدمتتون عرض میکنم
1- اگر داخل باکس مسیجها باشیم و مسیجی بیاد یا دلیور مسیجی بیاد و به جای اینکه میک رید نرم افزارو اول بزنیم اقدام به بستن باکس مسیجها کنیم نرم افزار به مشکل برمیخوره و همونطور که قبلا گفتم مسیجی که توسط نرم افزار نشون داده میشه و در قسمت بالا معلوم هست در صورت ضربه زدن به آیکون نرم افزار مسیج در قسمت پایین نشون داده میشه و بلافاصله برمیگرده و گزینه میک رید و منو دیگه نمیاد به جای اونا فقط گزینه هاید در سمت چپ و اونهم فقط یک لحظه نشون داده میشه
شما میتونید این باگ رو زمانی که مسیج براتون اومده تست کنید بدین صورت که باکس مسیج رو باز کنید و سپس در حالی که گزینه میک رید نرم افزارو نزدید باکس مسیج رو ببندین خواهید دید که مسیجی که نخوندین به مشکل میخوره.
2- بعضی اوقات ویبره شنیده میشه ولی آهنگ زده نمیشه البته همیشگی نیست

امیدوارم مشکلات زودتر مرتفع بشه
بسیار سپاس گذارم

همين الان هم برنامه داره از skin استفاده ميکنه!
دقيقاً همين skin رو فقط اون قسمت دايره و اون قسمت فلش مانند رو بردار.
واسه همين اضافه کردن اين هيچ تأثيری روی سرعت يا... نميزاره!
اين مشکل رو پاک کردن sms ها در inbox قبل از کار با برنامه رو چند وقته فهميدم،فکر کنم اصلاح شده.
اما نميدونم چرا برای خودم نميتونم مشکل رو درست کنم!يعنی روی دستگاه من درست کار ميکنه!

مشکل صدا ندادن هم تقريباً حل شده.

در کل منظورم از اين skin همين بود که امکان انتخاب وجود داشته باشه!
يعنی حالت کلاسيک هم باشه هم اينکه بشه skin های ديگه هم ساخت!

در ضمن برای صدا معمولاً از چه فرمتی استفاده ميکنيد؟اصلاً از صدا اين برنامه استفاده ميکنيد؟
تو فکرم باز memory usage برنامه رو کمتر کنم،و قسمت پخش mp3/ogg رو تو يک dll بزارم،که اگر اصلاً از sound برنامه استفاده نميکنيد،
يا از فايل های wav استفاده ميکنيد،برنامه memory کمتری استفاده کنه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
همين الان هم برنامه داره از skin استفاده ميکنه!
دقيقاً همين skin رو فقط اون قسمت دايره و اون قسمت فلش مانند رو بردار.
واسه همين اضافه کردن اين هيچ تأثيری روی سرعت يا... نميزاره!
اين مشکل رو پاک کردن sms ها در inbox قبل از کار با برنامه رو چند وقته فهميدم،فکر کنم اصلاح شده.
اما نميدونم چرا برای خودم نميتونم مشکل رو درست کنم!يعنی روی دستگاه من درست کار ميکنه!

مشکل صدا ندادن هم تقريباً حل شده.

در کل منظورم از اين skin همين بود که امکان انتخاب وجود داشته باشه!
يعنی حالت کلاسيک هم باشه هم اينکه بشه skin های ديگه هم ساخت!

در ضمن برای صدا معمولاً از چه فرمتی استفاده ميکنيد؟اصلاً از صدا اين برنامه استفاده ميکنيد؟
تو فکرم باز memory usage برنامه رو کمتر کنم،و قسمت پخش mp3/ogg رو تو يک dll بزارم،که اگر اصلاً از sound برنامه استفاده نميکنيد،
يا از فايل های wav استفاده ميکنيد،برنامه memory کمتری استفاده کنه!

دست شما درد نکنه

روزبه ، من آخر نفهمیدم ، دقیقا باید چه تنظیمی بذاریم که صدای دستگاه همیشگی باشه.من بعد از اپدیت اخرین نسخه، صدای دستگاهم باز قطع شد.
یعنی نمی دونم ، باید تمام تنظیمات از داخل برنامه انجام بشه، یا اینکه ضروریه که حتما در قسمت sound ویندوز هم فعال باشه

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببين،تمام تنظيم ها بايد از داخل برنامه انجام بشه!
اما مثل اينکه اين مشکل تازه ايجاد کردم،ببينم ميتونم درستش کنم.
اما فکر کنم اگر دستگاه تو حالت standby باشه،بعضی وقتا صدا نميده...اما حالت عادی بايد هميشه صدا بده،درسته؟
امشب سعی ميکنم درستش کنم!

نسخه خارجيم هم خوب download شده ها!!تو اين 3 روز 6000 تا دانلود داشتم!اصلاً فکر نميکردم اينهمه pocketpc باشه!

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من معمولا از mp3 ولی شما اگه فکر میکنی wav بهتر نتیجه میده میشه از اون فرمت استفاده کرد
البته من بعضی وقتا از wav هم استفاده کردم که فرقی نمیکرد

اما فکر کنم اگر دستگاه تو حالت standby باشه،بعضی وقتا صدا نميده...اما حالت عادی بايد هميشه صدا بده،درسته؟
نه روزبه جان وقتی screen روشن هم هست این اتقاق میوفته

یه سؤال :فایلی که تو سایتت هست بروزه؟

ممنون از زحماتت

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ميشه اين فايل رو امتحان کنيد ببينيد اين 2 تا مشکل که گفتيد هنوز هم هست يا نه؟
1- صدا ندادن برنامه! بعد از اينکه از standby در مياد...يا همون حالتی که خودتون ايجاد ميکرديد.
2- پاک کردن msg ها قبل از اينکه از برنامه پاک کنيد يا make read کنيد!

يک مشکل که بعضی وقتا شايد پيش بياد رو هم الان کشف کردم که البته درست نشده!
اونم دفعه اولی هست که براتون msg مياد،اگر از حالت standby در بياد...چون برنامه کمی طول ميکشه تا بالا بياد،
اگر تنظيم دوباره خاموش شدن گوشی پايين باشه،قبل از اينکه برنامه بتونه sms رو نشون بده دوباره ميره تو حالت standby.
که خوب تا خودتون دوباره روشن نکنيد گوشی رو،يا يک sms ديگه نياد،خبری از پيام نيست!
که شانسی اينو امروز کشف کردم،اينرو هم امشب سعی ميکنم درست کنم!

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ببين،تمام تنظيم ها بايد از داخل برنامه انجام بشه!
اما مثل اينکه اين مشکل تازه ايجاد کردم،ببينم ميتونم درستش کنم.
امشب سعی ميکنم درستش کنم!

نسخه خارجيم هم خوب download شده ها!!تو اين 3 روز 6000 تا دانلود داشتم!اصلاً فکر نميکردم اينهمه pocketpc باشه!

مشکل بی صدا شدن ، حتی وقتی صفحه جلوی چشم هات روشنه هم برقراره ، حالا اینی که دادی رو تست می کنم می گم

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه اين فايل رو امتحان کنيد ببينيد اين 2 تا مشکل که گفتيد هنوز هم هست يا نه؟
1- صدا ندادن برنامه! بعد از اينکه از standby در مياد...يا همون حالتی که خودتون ايجاد ميکرديد.
2- پاک کردن msg ها قبل از اينکه از برنامه پاک کنيد يا make read کنيد!

يک مشکل که بعضی وقتا شايد پيش بياد رو هم الان کشف کردم که البته درست نشده!
اونم دفعه اولی هست که براتون msg مياد،اگر از حالت standby در بياد...چون برنامه کمی طول ميکشه تا بالا بياد،
اگر تنظيم دوباره خاموش شدن گوشی پايين باشه،قبل از اينکه برنامه بتونه sms رو نشون بده دوباره ميره تو حالت standby.
که خوب تا خودتون دوباره روشن نکنيد گوشی رو،يا يک sms ديگه نياد،خبری از پيام نيست!
که شانسی اينو امروز کشف کردم،اينرو هم امشب سعی ميکنم درست کنم!

ممنون

روزبه جان مشکل دوم هنوز پابرجاست اولی رو نمیدونم باید یکم زمان بگذره
البته من قبلی رو پاک نکردم بلکه جدید رو روی قدیمیه نصب کردم

در ضمن یه مشکل دیگه هم نرم افزار داره اونم نمایش ندادن آ هست چه تو دیکشنری چه تو ترجمه مسیج به جاش مربع میاد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه جان مشکل دوم هنوز پابرجاست اولی رو نمیدونم باید یکم زمان بگذره
البته من قبلی رو پاک نکردم بلکه جدید رو روی قدیمیه نصب کردم

در ضمن یه مشکل دیگه هم نرم افزار داره اونم نمایش ندادن آ هست چه تو دیکشنری چه تو ترجمه مسیج به جاش مربع میاد
new.jpg

روزبه دقیقا تایید می شه من هم می خواستم این عکس رو زودتر بگذارم ، ولی یادم رفت. مرتب هم این مشکل پیش می یاد فکر کنم برنامه سعی می کنه آ رو نشون بده ، ولی فونت ت ساپورت نمی کنه..
details.php

یک چیز دیگه هم به ذهنم رسید ، اون ایده ای که گفتم یک پلاگین بنویس برای منوهای اوت لوک که اس ام اس ها رو بتونیم به فارسی هم ببینیم رو که دنبال نکردی ، فکر کنم این یکی جذب ات بکنه
این برنامه ایده اش از یک برنامه معروف گرفته شده که به صورت پیش فرض روی دستگاه های تریو هست. و اس ام اس زدن رو تبدیل به یک جور چت می کنه ، به این ترتیب که همه اس ام اس های مربوط به یک نفر رو کلاسه می کنه یک جا ، شما اگر بتونی این رو تلفیق کنی با همین فارسی ساز ، فکر کنم واقعا چیز متمایزی می شه .

سایت برنامه

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
اهالی پرشین تولز همگی سلام...
جا داره یه خسته نباشید پر ملات هم بگم خدمت دکتر که هر وقت میام online و ما رو راهنمایی میکنه:D و روزبه عزیز که داره مشکلات بچه ها رو دنبال میکنه...
همگی خسته نباشید...:D
راستی روزبه جان منم تو چند تا پست بالایی این مشکل آ رو مطرح کردم:( نمیدونم متوجهش شدی یا نه اما گذشته از اون یه مشکل جدید هم هست:( که هر از چندی رخ میده و او این که صدای گوشیم به کل قطع میشه:blink:(حتی توی فیلمها و آهنگها) و تا ریست نکنی درست نمیشه...:blink::blink::blink:این مشکل رو هم لطفا بررسی کنید:blush:،ممنون!

بالا