خسته نباشی روزبه جان
اولا ممنون از زحمتی که کشیدی برنامه خیلی بهتر شد و نسبتا خوب کار میکنه
ثانیا بابت ایده ای که دادی به نظرم خیلی خوبه ولی حدس من این هست که برنامه رو دچار مشکل میکنه و به احتمال فراوان باگهای زیادی رو با خودش همراه خواهد داشت همین الان برنامه کاملا استیبل نیست ولی اگه به طور کامل بدون مشکل کار کنه به نظرم جالبه
اما دو مشکل که الان نرم افزار داره رو خدمتتون عرض میکنم
1- اگر داخل باکس مسیجها باشیم و مسیجی بیاد یا دلیور مسیجی بیاد و به جای اینکه میک رید نرم افزارو اول بزنیم اقدام به بستن باکس مسیجها کنیم نرم افزار به مشکل برمیخوره و همونطور که قبلا گفتم مسیجی که توسط نرم افزار نشون داده میشه و در قسمت بالا معلوم هست در صورت ضربه زدن به آیکون نرم افزار مسیج در قسمت پایین نشون داده میشه و بلافاصله برمیگرده و گزینه میک رید و منو دیگه نمیاد به جای اونا فقط گزینه هاید در سمت چپ و اونهم فقط یک لحظه نشون داده میشه
شما میتونید این باگ رو زمانی که مسیج براتون اومده تست کنید بدین صورت که باکس مسیج رو باز کنید و سپس در حالی که گزینه میک رید نرم افزارو نزدید باکس مسیج رو ببندین خواهید دید که مسیجی که نخوندین به مشکل میخوره.
2- بعضی اوقات ویبره شنیده میشه ولی آهنگ زده نمیشه البته همیشگی نیست
امیدوارم مشکلات زودتر مرتفع بشه
بسیار سپاس گذارم
همين الان هم برنامه داره از skin استفاده ميکنه!
دقيقاً همين skin رو فقط اون قسمت دايره و اون قسمت فلش مانند رو بردار.
واسه همين اضافه کردن اين هيچ تأثيری روی سرعت يا... نميزاره!
اين مشکل رو پاک کردن sms ها در inbox قبل از کار با برنامه رو چند وقته فهميدم،فکر کنم اصلاح شده.
اما نميدونم چرا برای خودم نميتونم مشکل رو درست کنم!يعنی روی دستگاه من درست کار ميکنه!
مشکل صدا ندادن هم تقريباً حل شده.
در کل منظورم از اين skin همين بود که امکان انتخاب وجود داشته باشه!
يعنی حالت کلاسيک هم باشه هم اينکه بشه skin های ديگه هم ساخت!
در ضمن برای صدا معمولاً از چه فرمتی استفاده ميکنيد؟اصلاً از صدا اين برنامه استفاده ميکنيد؟
تو فکرم باز memory usage برنامه رو کمتر کنم،و قسمت پخش mp3/ogg رو تو يک dll بزارم،که اگر اصلاً از sound برنامه استفاده نميکنيد،
يا از فايل های wav استفاده ميکنيد،برنامه memory کمتری استفاده کنه!