خوب روزبه جان من دیشب تا ساعت 3 روی برنامه کار کردم تا ببینم میتونم دلیل این مشکلات رو پیدا کنم یا نه ! چون هیچ کس با برنامه این مشکلات رو نداشت

نتیجه ی کلی این که به نظر من برنامه با نرم افزار Wisbar Advance کانفلیکت داره...چون اگه این برنامه نصب نباشه یا در حالت ران نباشه کوچک ترین مشکلی برای برنامه پیش نمیاد و شاهکاره شما به خوبی عمل میکنه (حتی در حالت Default)و تمامی تنضیمات و تغییرات جدید به خوبی کار میکنه!
خلاصه برنامه تا اینجا کاملا درست عمل میکنه ...و
خواهش من از شما این که خودتون هم Wisbar Advance رو نصب کنید و پس از ران شدنش یک پیام با دلیوری برای خودتون بفرسید(تا اینجا مشکلی نیست)بعد از باز کردن پیامها و mark as read کردنشون از inbox خارج شید و چند بار سعی کنید تا از طریق منوی استارت اقدام به بازکردن چند نرم افزار کنید به احتمال زیاد مشاهده خواهید کرد که منوی استارت قفل میکنه، اما اگر ویسبار ادونس ران نباشه در هیچ حالتی نه برنامه قفل می کنه و نه استارت منو ... و برنامه به خوبی عمل میکنه...
منتظر پاسخ و راه حل شما هستم (راستی مشکل "آ" هم به خاطر فارسی سازم هست...چون من هارد ریست کردم و فقط برنامه شما و ویسبار ادونس رو نصب کردم که برنامه در نشون دادن حرف "آ" مشکلی نداشت

)
ممنون ، موفق و پیروز باشی!