• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی برنامه En2FaMail

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
روزبه جان ، منم این مشکل تکرار آهنگ رو دارم فرمتشون هم mp3 , wav هست... و یه نکته ی دیگه این که پیام دلیوری رو ترجمه نمی کنه حتی با تغییرات در ستینگ...قابل ذکره که من آخرین ورژن برای WM2003 رو تست میکنم و هنوز برای اینکه شما وزژن جدید با اسمایل هارو برای WM2003 ریلیز کنید لحظه شماری میکنم...:wub:روزبه ما رو هم فراموش نکن!:blush:
موفق باشی:)(PLZ don't forget to release wm2003 version )

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم کسی که بهش reply کردی فارسی بوده؟
در مورد مشکل تکرار،آهنگ رو درست تکرار ميکنه؟يعنی کامل از اول تا آخر؟بعدش چند بار؟
تعداد تکرار ها رو درست انتخاب کرديد تو منو setting؟

شرمنده دکتر جان که من جواب میدم
در ارتباط با ریپلای باید بگم در مورد تمامیه کسانی که میخوای ریپلای کنی هیچ وقت واکنش درستی نمیده لیست من هم انگلیسی و کانتکت فارسی ندارم گاهی اونطور که تو عکس بود گاهی هم فرد دیگری رو قرار میده که دوبار برای من اتفاق افتاد
در مورد تکرار هم باید بگم تعدادش مشخص نیست گاهی 2 گاهی 3 ....
تکرارش هم پشت سر هم و کامل پخش میشه
تنظیمات هم درسته من روی یک بار تنظیم کردم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون از اينکه اين bug ها رو اطلاع داديد.
فکر کنم همه تو اين نسخه درست شدن!
همچنين امکان اضافه کردن و تغيير در database برنامه هم اضافه شد!
بدين شکل که کلمه اي که اشتباه ترجمه شده رو انتخاب ميکنيد(در متن انگيليسی حتماً نه فارسی) و سپس منو enter dictionary رو ميزنيد!
فقط يک کلمه رو انتخاب کنيد و بدون space!
اونجا مثل برنامه en2fa ميتونيد تغييرات لازم رو برای ترجمه درست کلمه بديد!

فقط برای کسانی که از برنامه en2fa استفاده نکردن بگم که برای ايجاد حالات ديگر هر حرف از ` استفاده کنيد.
مثلاً
s = س
`s = ص
``s = ث

کلمات پيشوند هم خوب يعنی اول هر کلمه اي ديده بشه اين تغيير روش اعمال بشه،برای فعل ها و اسم ها مناسب هست،يا هر کلمه ديگه اي که فکر ميکنيد ميتونه ريشه ساير کلمه ها باشه!
اينم يک توضيح مختصر در مورد رسم الخط برنامه!

در ضمن فقط بگم enter dictionary وقتی کار ميکنه که همه پنجره ها تنظيم newstyle روشن رو داشته باشن!
در 2003 همه پنجره ها اينجوری هستن،اما به صورت پيشفرض در wm5 فقط اونهايی که smiley و يا picture دارن،اينجوری هستن!

خلاصه تغييرات اين نسخه :
- اصلاح مشکل نمايش اشتباه اسم در reply/forward
- رفع اشکال تکرار آهنگ فايل های mp3
- برنامه تغيير در landscape/portrait و وضوح های ديگر را متوجه ميشود.
- اضافه شدن امکان ورود کلمات به database برنامه و تغيير در آنها!

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
روزبه جان سلام، از اینکه برای WM2003 ورژن ریلیز کردی سپاس گزارم:D اما...من هنوز همون مشگل قبلی رو دارم یعنی بعد از Uninstall ورژن قبلی و Install ورژن جدید که برای WM2003 ریلیز شده متاسفانه باز هم اثری از ایکون برنامه در منوی setting-system نیست:blink: و من مجبور شدم دوباره ورژن قبلی رو نصب کنم:(...اگه بررسی کنید ممنون میشم.:blush:
ممنون ...موفق باشی:blush:!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشيد اشتباه از من بود،دوباره همون فايل های wm5 رو انگار گزاشته بودم.
اين بايد کار کنه.
در ضمن يک option برای ويبره هم اضافه کردم،اگر ديديد option خاموش هست،برنامه نتونسته ويبراتر رو در دستگاه شما تشخيص بده،
وقتی هم که کليک ميکنيد رو گزينه vibrate بايد دستگاه شما مقداری ويبره کنه،اگر چنين اتفاق هايی برای شما نيفتاد اطلاع بديد تا ببينم چه کار ميتونم کنم!

فعلاً به مدت 2 ثانيه ويبره اعمال ميشه،اگر فکر ميکنيد نوع ديگری از ويبره هم بدرد ميتونه بخوره بگيد ببينم چی کار ميشه کرد.

فایل های ضمیمه

• En2FaMail2003.CAB
    621.3 KB · نمایش ها: 6
  • En2FaMail3.CAB
    624.3 KB · نمایش ها: 17

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد اشتباه از من بود،دوباره همون فايل های wm5 رو انگار گزاشته بودم.
اين بايد کار کنه.
در ضمن يک option برای ويبره هم اضافه کردم،اگر ديديد option خاموش هست،برنامه نتونسته ويبراتر رو در دستگاه شما تشخيص بده،
وقتی هم که کليک ميکنيد رو گزينه vibrate بايد دستگاه شما مقداری ويبره کنه،اگر چنين اتفاق هايی برای شما نيفتاد اطلاع بديد تا ببينم چه کار ميتونم کنم!

فعلاً به مدت 2 ثانيه ويبره اعمال ميشه،اگر فکر ميکنيد نوع ديگری از ويبره هم بدرد ميتونه بخوره بگيد ببينم چی کار ميشه کرد.

خالصانه سراپا تشكر ميكنم از اين كه به فكر ما نيز بوديد و برنامه بسيار كاربردي خود را براي ما نيز ريليز كرديد(ميگم جمله بنديم خوب بود؟:blush:) از اينها كه بگزيم روزبه جان نمي دونم در مقابل وقتي كه براي ما ميگذاري چه جوري بايد تشكر كنم:blush::blush:،من توي كار طراحي هم يه كارايي ميكنم :happy:اگه قابل بوديم و فكر كردي ميتونم كمكي باشم خوشحال مي شم با هاتون همكاري كنم:rolleyes:...من الان فايل رو داونلود ميكنم و انشا ا... شب خبرشو بهتون ميدم...بازم ممنون:D!
موفق و پيروز باشي:D

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

king dani متوجه نشدم منظورت از اينكه اسپم زدم چيه ؟ ولي به هر حال از اينكه مطلب رو نابجا نوشتم متاسفم

در مورد برنامه من نتونستم كلمه باعث رو سرهم بنويسم، مجبور شدم يه فاصله بدم(baa a'es كه شد با عث).

دركل برنامه خيلي خوبيه، من واقعا لذت بردم.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
سلام روزبه جان...
من برنامه رو نصب کردم این بار ایکون برنامه ظاهر شد و برنامه ران شد...ویبره به خوبی شناخته شد اما وقتی اس ام اسی میاد و در پنجره inbox هستم متاسفانه برنامه قفل میکنه و کل گوشی تعطیل میشه و باید ریست کنی...
موفق باشی من بازم به تست ادامه میدم...راستی بازم ممنون!:D

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
همه چیز درست شد فقط یه چیزی من برای تست خودم برای خودم مسیج زدم و دلیوری رو هم on کردم...به خاطر همین مسیج با دلیوریش باهم اومد و برنامه هنگ کرد اما الان که خاموشش کردم همه چیز درست شد اسمایل ها و بقیه نکات مذکور به خوبی کار کرد...اما روزبه جان فکر کنم اگه دو تا مسیج باهم بیاد بازم همین مشکل ممکن دوباره پیش بیاد...به هر حال فوقالعاده شده مخصوصا با این استایل جدیدش ... دست شما درد نکنه اینم یه باگ کوچیک به نظر میاد که دست توانمندت رو می بوسه.
خیلی ممنون و عذر خواهی به خاطر پیام قبلی:blush:
موفق باشی ...

1 نکته جدید:
reply هم به جای اسم یا شماره(که مال من شماره خودم بود)مربع و علامت سوال میذاره.
بازم ممنون

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام روزبه جان...
من برنامه رو نصب کردم این بار ایکون برنامه ظاهر شد و برنامه ران شد...ویبره به خوبی شناخته شد اما وقتی اس ام اسی میاد و در پنجره inbox هستم متاسفانه برنامه قفل میکنه و کل گوشی تعطیل میشه و باید ریست کنی...
موفق باشی من بازم به تست ادامه میدم...راستی بازم ممنون!:D

original notification رو روشن کن ببين بازم قفل ميکنه...

خوب من هنوز منتظر نظر شما برای قسمت های جديد اضافه شده برای برنامه هستم!
فکر کنم ديگه هر چيزی که ميشد به برنامه اضافه شد.

نسخه خارجی برنامه رو هم منتشر کردم،که خيلی خوب تا همين مدت استقبال شده ازش.
به اسم SmileySMS هست.

در ضمن خيلی خوشحال ميشم اگر کسی در طراحی شکل icon اين برنامه و همين En2FaMail بتونه کمک کنه.
خيلی قيافه هاشون قشنگ نيست.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
original notification رو روشن کن ببين بازم قفل ميکنه...

خوب من هنوز منتظر نظر شما برای قسمت های جديد اضافه شده برای برنامه هستم!
فکر کنم ديگه هر چيزی که ميشد به برنامه اضافه شد.

نسخه خارجی برنامه رو هم منتشر کردم،که خيلی خوب تا همين مدت استقبال شده ازش.
به اسم SmileySMS هست.

در ضمن خيلی خوشحال ميشم اگر کسی در طراحی شکل icon اين برنامه و همين En2FaMail بتونه کمک کنه.
خيلی قيافه هاشون قشنگ نيست.

چند لحظه صبر کنید...
آره درست شد اما هم گوشی alarm میده هم برنامه ولی دیگه قفل نمیکنه...برای این مورد فکر میکنید راه حل بهتری هم هست؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته با اون چيزی که گفتی ديگه نبايد ربط داشته باشه!
يعنی اگر تو inbox باشی و original هم خاموش و report هم خاموش،مشکلی پيش نمياد؟
ميتونی باز با report روشن امتحان کنی...يا اينکه به يک گوشی ديگه sms بفرستی ببينی شايد مشکل از msg های report باشه!

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
البته با اون چيزی که گفتی ديگه نبايد ربط داشته باشه!
يعنی اگر تو inbox باشی و original هم خاموش و report هم خاموش،مشکلی پيش نمياد؟
ميتونی باز با report روشن امتحان کنی...يا اينکه به يک گوشی ديگه sms بفرستی ببينی شايد مشکل از msg های report باشه!

روزبه جان کلا به نظر میاد با دلیوری مشکل داره چون برای کس دیگری هم که میفرستم بازم وقتی دلیوری مسیج میاد قفل میکنه اما جالبه که من این مشکل رو با ورژن قبلی نداشتم...حالا چی پیشنهاد میکنید؟:eek:

نکته جدید :
حرف آ رو نمیتونه نشون بده بجاش مربع میذاره...برای مثال "Azmayeshist" رو مینویسه "-زمایشیست"که به جای - مربع هست.
دوم اینکه اگر show original sms notification و deliveri report fix هر دو خاموش باشند برنامه به خوبی عکس العمل نشون میده اما تا وقتی که بعد از این عکس العمل به سراغ start menu نرید چون به محض باز کردن اون و انتخاب یک برنامه کل start menu قفل میکنه...دقت کنید که فقط start menu و toolbaresh قفل میکنه و بقیه قسمت های گوشی کار میکنه و به نظر میاد که فقط همین دو قسمت درگیر میشه...

از این که پیگیری میکنید صمیمانه متشکرم
موفق باشی!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چرا من نمی تونم این قسمت های اضافه شده رو ببینم؟
اصلا برای من امکان ویبره اضافه نشده:(

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يعنی اصلاً گزينه vibrate تو settings نميبينی؟
يکبار ديگه نصب کن،شايد برنامه درست نصب نشده!

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
خوب روزبه جان من دیشب تا ساعت 3 روی برنامه کار کردم تا ببینم میتونم دلیل این مشکلات رو پیدا کنم یا نه ! چون هیچ کس با برنامه این مشکلات رو نداشت:(
نتیجه ی کلی این که به نظر من برنامه با نرم افزار Wisbar Advance کانفلیکت داره...چون اگه این برنامه نصب نباشه یا در حالت ران نباشه کوچک ترین مشکلی برای برنامه پیش نمیاد و شاهکاره شما به خوبی عمل میکنه (حتی در حالت Default)و تمامی تنضیمات و تغییرات جدید به خوبی کار میکنه!
خلاصه برنامه تا اینجا کاملا درست عمل میکنه ...و خواهش من از شما این که خودتون هم Wisbar Advance رو نصب کنید و پس از ران شدنش یک پیام با دلیوری برای خودتون بفرسید(تا اینجا مشکلی نیست)بعد از باز کردن پیامها و mark as read کردنشون از inbox خارج شید و چند بار سعی کنید تا از طریق منوی استارت اقدام به بازکردن چند نرم افزار کنید به احتمال زیاد مشاهده خواهید کرد که منوی استارت قفل میکنه، اما اگر ویسبار ادونس ران نباشه در هیچ حالتی نه برنامه قفل می کنه و نه استارت منو ... و برنامه به خوبی عمل میکنه...
منتظر پاسخ و راه حل شما هستم (راستی مشکل "آ" هم به خاطر فارسی سازم هست...چون من هارد ریست کردم و فقط برنامه شما و ویسبار ادونس رو نصب کردم که برنامه در نشون دادن حرف "آ" مشکلی نداشت:D)

ممنون ، موفق و پیروز باشی!;)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب روزبه جان من دیشب تا ساعت 3 روی برنامه کار کردم تا ببینم میتونم دلیل این مشکلات رو پیدا کنم یا نه ! چون هیچ کس با برنامه این مشکلات رو نداشت:(
نتیجه ی کلی این که به نظر من برنامه با نرم افزار Wisbar Advance کانفلیکت داره...چون اگه این برنامه نصب نباشه یا در حالت ران نباشه کوچک ترین مشکلی برای برنامه پیش نمیاد و شاهکاره شما به خوبی عمل میکنه (حتی در حالت Default)و تمامی تنضیمات و تغییرات جدید به خوبی کار میکنه!
خلاصه برنامه تا اینجا کاملا درست عمل میکنه ...و خواهش من از شما این که خودتون هم Wisbar Advance رو نصب کنید و پس از ران شدنش یک پیام با دلیوری برای خودتون بفرسید(تا اینجا مشکلی نیست)بعد از باز کردن پیامها و mark as read کردنشون از inbox خارج شید و چند بار سعی کنید تا از طریق منوی استارت اقدام به بازکردن چند نرم افزار کنید به احتمال زیاد مشاهده خواهید کرد که منوی استارت قفل میکنه، اما اگر ویسبار ادونس ران نباشه در هیچ حالتی نه برنامه قفل می کنه و نه استارت منو ... و برنامه به خوبی عمل میکنه...
منتظر پاسخ و راه حل شما هستم (راستی مشکل "آ" هم به خاطر فارسی سازم هست...چون من هارد ریست کردم و فقط برنامه شما و ویسبار ادونس رو نصب کردم که برنامه در نشون دادن حرف "آ" مشکلی نداشت:D)

ممنون ، موفق و پیروز باشی!;)

فکر کنم مشکل شما رو حل کردم،تا امشب برنامه رو update ميکنم.

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا روزبه جان خسته نباشی
ثانیا که این هنگ کردن چندین بار برای من اتفاق افتاده در صورتی که در نسخه قبلی این مشکلات نبود
بعضی اوقات هنگ نمیکنه ولی دیگه مسیج رو باز نمیکنه
این حالات بعضی مواقع زمانی اتقاق میوفته که از حالت لنداسکیپ به حالت نرمال تغییر میکنم
یا زمانی که زیاد با نرم افزار کار کنی مثلا تو قسمت دیکشنری
بعضی اوقات هم نرم افزار میاد بعد دیگه گزینه میک رید نمیاد مسیج از بالا که روش کیلیک میکنی پایین نشون داده میشه بعد بلافصله برمیگرده و تا ریستارت نکنی از بین نمیره
اگر چندتا sms بیاد که گزینه میک ریدو نزده باشی صددر صد این اتقاقی که گفتم رخ میده
در ضمن فایلی که تو سایت گذاشتی فکر کنم آپتودیت نباشه ورژنش 2
یک نکته دیگر اینکه کده *-: برای اسمایل کار نمیکنه یعنی دقیقا عکس شماره 10 که عکسش با 9 یکیه
ضمنا عکسهایی که انتخاب کردین زیاد قشنگ نیستن اسمایل های خیلی زیباتری وجود دارن
و اما پیشنهاد اولا اینکه دیکشنری در ستینگ هم قابل دستیابی باشه ثانیا وقتی با نرم افزار کار میکنی یک دفعه مسیج نپره بره بالا.
در آخر هم از زحماتت تشکر میکنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
يعنی اصلاً گزينه vibrate تو settings نميبينی؟
يکبار ديگه نصب کن،شايد برنامه درست نصب نشده!
شرمنده من یک کمی کور تشریف دارم
ولی می گم اگر بشه طول زمان ویبره رو مثل تعداد دفعات پخش زنگ تنظیم کرد خیلی عالیه ، مثلا قسمت های نیم ثانیه ای باشه ، من که با نیم ثانیه هم می فهمم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اولا روزبه جان خسته نباشی
ثانیا که این هنگ کردن چندین بار برای من اتفاق افتاده در صورتی که در نسخه قبلی این مشکلات نبود
بعضی اوقات هنگ نمیکنه ولی دیگه مسیج رو باز نمیکنه
این حالات بعضی مواقع زمانی اتقاق میوفته که از حالت لنداسکیپ به حالت نرمال تغییر میکنم
یا زمانی که زیاد با نرم افزار کار کنی مثلا تو قسمت دیکشنری
بعضی اوقات هم نرم افزار میاد بعد دیگه گزینه میک رید نمیاد مسیج از بالا که روش کیلیک میکنی پایین نشون داده میشه بعد بلافصله برمیگرده و تا ریستارت نکنی از بین نمیره
اگر چندتا sms بیاد که گزینه میک ریدو نزده باشی صددر صد این اتقاقی که گفتم رخ میده
در ضمن فایلی که تو سایت گذاشتی فکر کنم آپتودیت نباشه ورژنش 2
یک نکته دیگر اینکه کده *-: برای اسمایل کار نمیکنه یعنی دقیقا عکس شماره 10 که عکسش با 9 یکیه
ضمنا عکسهایی که انتخاب کردین زیاد قشنگ نیستن اسمایل های خیلی زیباتری وجود دارن
و اما پیشنهاد اولا اینکه دیکشنری در ستینگ هم قابل دستیابی باشه ثانیا وقتی با نرم افزار کار میکنی یک دفعه مسیج نپره بره بالا.
در آخر هم از زحماتت تشکر میکنم

ممنون از توضيحاتتون.
چند تا مشکل رو با wm6 پيدا کردم.
کلاً يکم برنامه رو دستکاری کردم که امکان error logging داشته باشه.
فردا يا پسفردا ميزارم،اما ببينيد ميتونيد دقيقاً يک test case برای من درست کنيد.
يعنی اينکه يکجوری که هميشه اين اتفاق هنگ کردن مييوفته..که من بتونم انجام بدم،بعد از برنامه های خاص inbox استفاده ميکنيد؟
يا مثلاً wisbar؟

در مورد icon های قشنگ تر هم خوب اگر بگيد کجا ميتونم پيدا کنم ،ميزارم اونها رو...

بالا