فکر نمی کنم هنوز امتحانش نکردم....این مشکل خاموش شده نور صفحه موقع نشون دادن فیلم رو نداره؟
فکر نمی کنم هنوز امتحانش نکردم....این مشکل خاموش شده نور صفحه موقع نشون دادن فیلم رو نداره؟
متاسفانه با زصفحه خاموش میشه![]()
بهترین برنامه برای دیدن Divx تو موبایل samrt movie هستش
چرا بابا خوبه کهو بهتر اینه که گوشی رو به دیوار بکوبید ....تا از شر خودش و برنامه های مزخرفش خلاص بشید![]()
:blush: تایید میشهو بهتر اینه که گوشی رو به دیوار بکوبید ....تا از شر خودش و برنامه های مزخرفش خلاص بشید![]()
چرا بابا خوبه که![]()
یه بازی داشت آتاری به اسم فکر میکنم Stella که تو ایران بهش ویلبرایت هم میگفتن. کسی نسخه جاوای اون رو برای موبایل سراغ نداره؟
ببخشید اشتباه نوشتم! اسمش River Raid بود. سال 1982 هم ساخته شده بود.
من بچه بودم آتاری نداشتم از میکرو شروع کردم برا همین بازی که شما می گی رو ندیدم ولی با این اسمی که شما گفتی فقط این رو پیدا کردم
name: River raid![]()
company:eede pardaz(Iran)
language : persian
http://www.irshare.net/download.php?file=37cd06fadfbf3748784721fec0743805
سریال Swiss manager 1.6 رو کی داره؟ موقع اجرا شماره سریال میخواد
متاسفانه با زصفحه خاموش میشه![]()
بهترین برنامه برای دیدن Divx تو موبایل samrt movie هستش
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
با سلام خدمت همه دوستان
من يه گوشي sonyericsson مدل W700i خريدم . متاسفانه ظرفيت sms اين گوشي خيلي كمه . نموتونم sms هارو تو حافظه جانبي بريزم يا حتي حافظه مربوط به inbox SMS كه روي خود گوشي هست زيادش كنم .
لطفا منو راهنمايي كنيد . چطوري ميشه ظرفيت SMS رو در مدل W700i اضافه كرد . ممنونم .