متاسفانه رسم بدی که در بخش مشارکت حاکم شده اینه افرادی که برای بقیه کارتون یا سریال می زننن در صورت بروز هر نوع مشکلی با اون فرد سفارش دهنده حتی مدتها بعد از واریز پول اعلام می کنن از ادامه ارائه خدماتن به فرد بخاطر اینکه کار بدی کرده یا از قیافش خو.ششون نمی اد یا هر دلیلی معذورن!حالا سوال من اینه !این فرد در مدت زمانی که پول رو واریز کرده بود تا بهش اطلاع بدن کارتون یا سریال بخاطر پسر بدی بودن بهش تعلق نمی گیره!مدت زیادی معطل شده برنامه ریزی که بخاطر گرفتن اون سریال یا کارتون کرده بهم خورده اگر احیانا می تونسته اونها رو از جایی دیگه تهیه کنه ممکنه امکانشو از دست داده باشه!حالا هزینه هایی از این نوع رو کی می خواد جبران کنه!یعنی فرد یماه معطل بود اخرش بهش می گن بیا پولتو پس بگیر و...
از مدیران فروم جدا خواهان رسیدگی به این موضع و وضعیت بخش مشارکت رو دارم!
خوب این مورد رو فقط به خاطر 1 نفر زدی.. ولی اینکه دلایل چی باشه اصلا فرقی نمیکنه؟ هر دلیلی یعنی چی؟ یعنی مثلا یکی بیاد به من بگه فلان سریال رو برای من بفرست.. من بگم بالام جان اینو ندارم.. اینم جزو همون هر دلیلی میشه؟
درمورد بحثی هم که گفتی که مشخصه منطورت چه کسیه و چرا پی ام بزن من دلیل برات بیارم ببینم حرف من منطقیه یا غیر منطقی..