• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
متاسفانه رسم بدی که در بخش مشارکت حاکم شده اینه افرادی که برای بقیه کارتون یا سریال می زننن در صورت بروز هر نوع مشکلی با اون فرد سفارش دهنده حتی مدتها بعد از واریز پول اعلام می کنن از ادامه ارائه خدماتن به فرد بخاطر اینکه کار بدی کرده یا از قیافش خو.ششون نمی اد یا هر دلیلی معذورن!حالا سوال من اینه !این فرد در مدت زمانی که پول رو واریز کرده بود تا بهش اطلاع بدن کارتون یا سریال بخاطر پسر بدی بودن بهش تعلق نمی گیره!مدت زیادی معطل شده برنامه ریزی که بخاطر گرفتن اون سریال یا کارتون کرده بهم خورده اگر احیانا می تونسته اونها رو از جایی دیگه تهیه کنه ممکنه امکانشو از دست داده باشه!حالا هزینه هایی از این نوع رو کی می خواد جبران کنه!یعنی فرد یماه معطل بود اخرش بهش می گن بیا پولتو پس بگیر و...
از مدیران فروم جدا خواهان رسیدگی به این موضع و وضعیت بخش مشارکت رو دارم!

خوب این مورد رو فقط به خاطر 1 نفر زدی.. ولی اینکه دلایل چی باشه اصلا فرقی نمیکنه؟ هر دلیلی یعنی چی؟ یعنی مثلا یکی بیاد به من بگه فلان سریال رو برای من بفرست.. من بگم بالام جان اینو ندارم.. اینم جزو همون هر دلیلی میشه؟

درمورد بحثی هم که گفتی که مشخصه منطورت چه کسیه و چرا پی ام بزن من دلیل برات بیارم ببینم حرف من منطقیه یا غیر منطقی..;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
حالا چرا هرچی میشه تو این بخش تاپیک میزنید ؟
اگه قراره به وضع اونجا رسیدگی بشه , مدیران اون بخش باید رسیدگی کنن , پس باید تو همون تاپیک انتقادات و پیشنهادات پست میزدی , نه اینجا

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
البته کسایی که شیر می کنن و برا بقیه دی وی دی می زننن!دنبال هیچ سودی نیستن!
17.gif
ولی الان در خرید پرداخت پول اجباریه نه ازاد!;)بعدشم ده دوازده تا سریالی که هر سال خریداری می شه بهتره قوانینش با شیر کارهای دانلود شده فرق کنه!سریالی مثل پرستاران اگه پرداخت پول ازاد بود عمرا خریدار ی نمی شد!یعنی همه هشت تومن می دادن می خریدن دیگه کسی دوازده تومن برا خردیش نمی داد!

با احترام ! بايد بگم که به نظر من اينطور نيست ! من ميگم وقتی سريالی تاپيک خريدش زده بشه و بچه ها ميان برای خريدش اعلام آمادگی ميکنند . يا بهتر بگم بچه ها و پايه های ثابت اشتراک ميآن !
بماند که پیشنهاد وحید از این مشکل هم تا حدی جلوگیری میکنه

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
با احترام ! بايد بگم که به نظر من اينطور نيست ! من ميگم وقتی سريالی تاپيک خريدش زده بشه و بچه ها ميان برای خريدش اعلام آمادگی ميکنند . يا بهتر بگم بچه ها و پايه های ثابت اشتراک ميآن !
بماند که پیشنهاد وحید از این مشکل هم تا حدی جلوگیری میکنه

من نظرم اینه که بعد از خرید و پخش برای خریدارهای اصلی ، برای دوستانی که بعدا میان و اعلام علاقه میکنن جهت تهیه ی سریال مربوطه ، با یک درصد خاصی این هزینه ی مشارکت کم بشه تا بعد از یک مدتی به صفر برسه به شکلی که در نهایت فقط هزینه ی رایت و پست و دی وی دی گرفته بشه . اینطوری هم یه پولی برای خریدهای بعدی کنار گذاشته میشه و به قول معروف نه سیخ میسوزه نه کباب !!!!:D:D:D

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
[QUOTEبرادر اين چه حرفيه ميزنيد ؟ مگه همين الانش تو مشارکت ماها داريم به خاطر مسائلی غير از مسايل عآم المنفعه همکاری ميکنيم ؟ مسلما نه ! مسلما سود مادی نداره ! من بر خلاف نظر شما عقيده دارم که ، اينطور نيس و کسانی که ، دستشون برسه ، کمک خواهند کرد .
][/QUOTE]
چرا اتفاقا..میدونین من فکر میکنم هیچ کسی الکی بلند نمیشه بیاد اینجا پخش کنه؟؟شما چه دلیلی میبینین که هر کسی همینطوری یه سریال از بخش بگیره و بیاد پخش کنه..شرمنده نه وقتشو از سر راه اوورده و نه اعصابشو ..مطمئنا شما ها همه از کسانی هستین که انقدر دی وی دی ووگرفتین و میدونین چه جوری تعداد بالا قیمتش در میاد....من فکر میکنم اگر مدیرها بیان بگن هر دی وی دی 250 تومن و..همین شرایط هیچ سریالی پخش نشه..ممکنه همچین سودی نداشته باشه اما ضرر هم نیست مخصوصا اگر چند چیز در حال پخش باشه..البته به نظر من خیلی منصفانه استا..و تازه چیز جالب تر اینکه خیلی ها هم سریال هاشونو تو لیست فروش میذارن و بعداز..میبینیم که ..وقتی همه کسانی که میخواستن ازش خریدن پخشش میکنن ..
به هر حال حقیر اصلا قصد دخالت تو قوانین بخش مشارکت رو ندارم اما همین پخش بی رویه سریالهابا قوانین جورواجوره که دوستانی که سالهای با هم دوست بوده رو از هم جدا کرده..

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر ميکنم بهتره به پيشنهاد بچه ها يه نظر سنجی در اين رابطه بکنيم.:happy: ببينيم اکثر بچه ها با چی موافق هستن؟! :eek:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب این مورد رو فقط به خاطر 1 نفر زدی.. ولی اینکه دلایل چی باشه اصلا فرقی نمیکنه؟ هر دلیلی یعنی چی؟ یعنی مثلا یکی بیاد به من بگه فلان سریال رو برای من بفرست.. من بگم بالام جان اینو ندارم.. اینم جزو همون هر دلیلی میشه؟

درمورد بحثی هم که گفتی که مشخصه منطورت چه کسیه و چرا پی ام بزن من دلیل برات بیارم ببینم حرف من منطقیه یا غیر منطقی..;)

رکس عزیز!منظور من بعد از واریز پول بود!اون موردیم که می گی درسته من هم خیلی تعجب کردم هم ناراحت شدم!هر کسی حق داره به نفر دیگه بگه من برات چیزی نمی زنم ولی بعد از واریز پول و... یه جورایی به نظرم درست نیست!به هر حال باشه من تو پی ام دلیلشو می پرسم!;)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
چرا اتفاقا..میدونین من فکر میکنم هیچ کسی الکی بلند نمیشه بیاد اینجا پخش کنه؟؟شما چه دلیلی میبینین که هر کسی همینطوری یه سریال از بخش بگیره و بیاد پخش کنه..شرمنده نه وقتشو از سر راه اوورده و نه اعصابشو ..مطمئنا شما ها همه از کسانی هستین که انقدر دی وی دی ووگرفتین و میدونین چه جوری تعداد بالا قیمتش در میاد....من فکر میکنم اگر مدیرها بیان بگن هر دی وی دی 250 تومن و..همین شرایط هیچ سریالی پخش نشه..ممکنه همچین سودی نداشته باشه اما ضرر هم نیست مخصوصا اگر چند چیز در حال پخش باشه..البته به نظر من خیلی منصفانه استا..و تازه چیز جالب تر اینکه خیلی ها هم سریال هاشونو تو لیست فروش میذارن و بعداز..میبینیم که ..وقتی همه کسانی که میخواستن ازش خریدن پخشش میکنن ..
به هر حال حقیر اصلا قصد دخالت تو قوانین بخش مشارکت رو ندارم اما همین پخش بی رویه سریالهابا قوانین جورواجوره که دوستانی که سالهای با هم دوست بوده رو از هم جدا کرده..

شايد بگيد اغراق ميکنم ، اما من ميگم دقيقاً پخش کننده هايی که اينجا سرشون به تنشون ميارزه ( خودم رو هم اصلاً نميگم که بگيد داره خودستايی ميکنه ) به قول شما الکی و بدون سود دارند اينجا کار ميکنند و مهم هم نيست مديران قيمت dvd خام رو چقدر بزارند
در مورد اينکه ميگيد طرف بعد از فروش ميآد اينجا سريال هاش رو ميزاره هم که حرف شما رو قبول ندارم ! مملکت 60000000 آدم داره و تا ابد هم اگه طرف نياد سريالی که 3 روزه مشتری نداره رو در اشتراک ارائه کنه بازم اميد هست که فردای اون روز بتونه فروش داشته باشه
ضمناً پخش بی رويهٔ سريال ها که شما ازش گلگی داريد ، آرمان خيلی از بچه های اشتراکه

فکر ميکنم بهتره به پيشنهاد بچه ها يه نظر سنجی در اين رابطه بکنيم.:happy: ببينيم اکثر بچه ها با چی موافق هستن؟! :eek:

به شدت تأييد ميشه

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
شايد بگيد اغراق ميکنم ، اما من ميگم دقيقاً پخش کننده هايی که اينجا سرشون به تنشون ميارزه ( خودم رو هم اصلاً نميگم که بگيد داره خودستايی ميکنه ) به قول شما الکی و بدون سود دارند اينجا کار ميکنند و مهم هم نيست مديران قيمت...
عجب...:wacko:
در مورد اينکه ميگيد طرف بعد از فروش ميآد اينجا سريال هاش رو ميزاره هم که حرف شما رو قبول ندارم ! مملکت 60000000 آدم داره و تا ابد هم اگه طرف نياد سريالی که 3 روزه مشتری نداره رو در اشتراک ارائه کنه بازم اميد هست که فردای اون روز بتونه فروش داشته باشه
ضمناً پخش بی رويهٔ سريال ها که شما ازش گلگی داريد ، آرمان خيلی از بچه های اشتراکه
خوب perlude جان شما چرا به خودت گرفتی؟؟شما که ...
ببینین این بخش اشتراک گذاری که شما دارینم در بارش حرف میزنین و میگین بچه های اشتراک...باید به عرضتون بگم که در وهله اول فقط 3تاپیک منو فریدا و وحید توش بود..یعنی فقط 3یا 4نفر بودیم که توش داشتیم فعالیت میکردیم..این بچه هاای اشتراکی که عرض میکنین به خاطر سریالهایی که دوست دارن تلاش میکنن تاپیک مشارکت میزنن یاهرچی...میبینی یه پست هم در تاپیک مربوطه به اون در بخش سریالها ندارن..میگن وقت نداریم پست بذاریم ولی اولین تاپیکی که تو این بخش زده میشه همه میریزن . توش پست میذارن..بخش اشتراک گذاری با این وضعیت فقط راهو برای کسانی که..باز میکنه اونوقت همینی میشه که کیفشو کسی دیگه میکنه دودش تو چشم بچه های قدیمی خودمون میره..:p:eek:

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام مجدد

اگر پخش کردن سود داشت برادر چرا اینجا بیشتر از 5- 6 تا پخش کننده بیشتر نداره ؟؟؟ بعدش می دونی من ماه قبل که بیشتر از 2500 تا دی وی دی !! رایت کردم با هزینه ها و مشکلات و پول کاور و بدون محاسبه وقتی که ازم گرفته شد چقدر سود داشت ؟؟؟ حدود 150 هزار تومان که یک ششم حقوق عادی من در ماه هم نیست .

نه برادر . پخش کننده بودن باید ژنش تو وجودت باشه . چرا خود شما وقتی سریالهای جواهری در قصرو ... رو قرار بود پخش کنی کم اوردی ؟؟

هر کی راست می گه و فکر می کنه اینجا پخش کننده بودن خیلی سود داره بیاد من یک کپی از سریالها را براش بدم و قول بده که حداقل 6 ماه به اشتراک بگذاره . وقتی روزی میانگین 100 تا دی وی دی رایت کردی هر کدوم برای 60 تا 80 تومن سودی که اگر رایتر یا هاردت بسوزه همش به باد میره بهت می گم .

موفق باشی

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته کسایی که شیر می کنن و برا بقیه دی وی دی می زننن!دنبال هیچ سودی نیستن!
17.gif
ولی الان در خرید پرداخت پول اجباریه نه ازاد!;)بعدشم ده دوازده تا سریالی که هر سال خریداری می شه بهتره قوانینش با شیر کارهای دانلود شده فرق کنه!سریالی مثل پرستاران اگه پرداخت پول ازاد بود عمرا خریدار ی نمی شد!یعنی همه هشت تومن می دادن می خریدن دیگه کسی دوازده تومن برا خردیش نمی داد!

سلام دوست عزیز

تفاوت سریال پرستاران با سریالهای دیگه اینه که برای بقیه دوستان وقت و زمان و هزینه شون را می گذارند و دانلودشون می کنند و به پخش می گذارند و در پرستاران چند نفر این کارو می کنند ...

من برای ER سریال را به ازای هر دی وی دی 250 برای دوستان رایت می کنم که نیمی از هزینه ای که پرداخت کردند جبران بشه ولی نمی تونم از 50 نفر بعدی بخاطر 7 نفری که محبت کردند و مشارکت کردند مبلغ اضافی بگیرم . نه ، برای دوستان جدید طبق قوانین و برای دوستان قدیم که مشارکت کردند با تخفیف ...

Er و سایر سریالهایی که به اشتراک گذاشته شدند به خدا از جوب با قلاب گرفته نشدند فقط جزو سریالهای درجه یک بودند که مخاطب بیشتری داشته و لینک دانلودشون راحت تر پیدا می شده ... حالا من بیام بگم که چون یکماه وقت گذاشتم و 50 هزار تومان هم هزینه کردم باید از همه 5500 تومان اضافه بگیرم ؟؟ که چی بشه ؟؟ که بگم من خیلی کار مهمی انجام دادم ؟؟ نه ، دوست داشتم انجام بدم و برای دوستام به اشتراک گذاشتم . پس منتی به سر کسی ندارم که بگذارم .

یا اون دوستی که 5 هزار تومان داده و در سریال مشارکت کرده حالا باید بیاد ناراحت باشه که چرا به بقیه به همین قیمت می دی ؟؟؟ اونهم نه . اگر مشارکت نمی کرد باید می رفت از بازارچه به قیمت 20 هزار تومان می خریدش . در صورتیکه اینجا با احتساب هزینه مشارکت و تخفیفش براش در اوده 11800 تومان . بعلاوه اینکه به سیستمی کمک کرده که در آینده خودش ازش نفع می بره . اشکال ما اینه که برای هر کاری که می کنیم در همون لحظه انتظار جواب داریم .

من بازهم می گم با گرفتن پول اضافی برای اشتراک سریالها مخالفم . برای دوستانی که لطف کردند و در مشارکت کمک کردند هم میشه مزایایی در نظر گرفت که همه سود ببرند .

موفق باشین

بدرود .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
این تاپیکم هم انگار شده تاپیک دعوا !

بزارید بحث رو عوض کنیم :D
من راستش با این خرید کردن بعد دادن قیمت کمتر به بقیه مخالف هستم .
اینجوری دیگه کسی تو خرید شرکت نمیکنه و منتظر میمونه تا سریال خریده بشه , بعد با قیمت کمتری بگیره !
مگه اینکه برا اونا که تو خرید شرکت کردن یه امتیاز مناسب (که احساس نکنن ضرر کردن) در نظر گرفته بشه , که برا خرید یه سریال مشکل پیش نیاد .

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
بله دوست عزیز . 150 تومان برای شما 150 تومانه ولی برای من متاسفانه اینجوری نیست . اگر بود می رفتم تو بازارچه تاپیک می زدم . البته برای شما که سنتون کمه و هنوز راه و چاه پول در آوردن را پیدا نکردین خیلی هم ممکنه زیاد باشه گرچه من وقتی هم سن شما بودم دو برابر این مبلغ در آمد داشتم و همزمان درس هم می خوندم ...

در مورد اینکه شما 4 نفر بودین که سنگ بنای اینجا را گذاشتین خوشبختانه من از اولین روز تاسیس این انجمن در تاپیک فرندز که خودتون زحمت ارسالش را کشیدین و بعدش هم لاست فعال بودم . بعدش هم بودم بودم را رها کن ، الان چه می کنی ؟؟ البته جر دانلود سریالهایی با مخاطبان خاص (( گرچه دوستانی که شما را می شناسند می دونند همین سریاهایی را که الان دارین پخش می کنید دانلودش کار خودتون نیست و زحمت 2 یا 3 قسمتش را کشیدین. البته امیدوارم نگین اینجوری نیست . مثلا همین قوی باش گیوم سونگ را چند قسمتش را خودتون دانلود کردین ؟؟؟ میشه لطف کنید و بگین ؟؟

در مورد سریالها با مخاطبین خاص و موضوعاتی که بهتره مسکوت بمونه می تونم به قرار نمایشگاه کتاب با چند نفر از همون مخاطبان خاص و قهر کردن چند نفر از همون مخاطبان خاص به دلایلی که باز دوست دارم مسکوت بمونه اشاره کنم .

حالا بازهم ادامه بدم یا داستان را همینجا مسکوت کنم و شما برسی به قسمت سریالها ؟؟؟

در پایان اینکه من افتخار می کنم که فقط در اشتراک پست می زنم. من ترجیح می دم یک کاربر فعال مشارکت باشم تا یک همه کاره و هیچ کاره نمام تاپیکها و انجمنها ...

موفق باشین

بدرود .
ببینین من که اینجا کاری نمیکنم بخوام 150تومن در بیارم..نیازم ندارم..الانم انقدر درمیارم که به هیچ چیزی نیاز نداشته باشم....ضمن اینکه من از کسی کمک نخواستم برای دانلود مثل شما که هر تاپیکی میزنی از دیگران کمک میگیری...دوستان بخش خیلی هاشون اینترنتهای منو دیدن و نیازی به توصیف نیستو..در مورد قوی باش هم من نزدیک 60قسمت گرفتم اما بقیشو خود بچه ها خواستن کمک کنن..
در مورد سریالها با مخاطبین خاص و موضوعاتی که بهتره مسکوت بمونه می تونم به قرار نمایشگاه کتاب با چند نفر از همون مخاطبان خاص و قهر کردن چند نفر از همون مخاطبان خاص به دلایلی که باز دوست دارم مسکوت بمونه اشاره کنم .
شرمنده...اینو بدونم از کجا در اوردین ممنون میشم..بازم میگم بگین هر چی میخوان بگین من از هیچ چیر ن میترستم..من فقط یک بار با دو نفر از بخش سریالها نمیاشگاه کتب رفتم..leeyoung ae و ehsan_sh که اگر شما فکر میکنین دختر بودن حتما یه تجدید نظری ت...میتونین از خودشونم بپرسین....ضمنا اینکه خیلی ها هیمنطوری کاربر فعال میشن که چیز پیش پا...
تازه تجربه آدمها به سنشون نیست برادر به عقلشونه...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر ها خواهش ميکنم اين بحث رو تموم کنيد. :hmm:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این تاپیکم هم انگار شده تاپیک دعوا !

بزارید بحث رو عوض کنیم :D
من راستش با این خرید کردن بعد دادن قیمت کمتر به بقیه مخالف هستم .
اینجوری دیگه کسی تو خرید شرکت نمیکنه و منتظر میمونه تا سریال خریده بشه , بعد با قیمت کمتری بگیره !
مگه اینکه برا اونا که تو خرید شرکت کردن یه امتیاز مناسب (که احساس نکنن ضرر کردن) در نظر گرفته بشه , که برا خرید یه سریال مشکل پیش نیاد .

یه سری مسائل برای تجربه کردن خلق نشدن استاد..:D

ببین شما اینجا 1 سری ادم ثابت داری.... قوانین اینجا اینطور نبوده کمه خریدی انجام بشه و بعد بره دست 1 پخش کننده و بعدش پولش ذخیره بشه.. این 10% قضیه هستش..

قرار بوده اینجا بانک و خزانه داشته باشه برای پول اضافی .. و بازای هر سریال خریداری شده 1 سریال از مابقی پول خریداری بشه حتی اگر خزانه و بانک عملا از جیب پول بدن..

از اون مهمتر سریالی که این روش تهیه رو داشته برای پخش اولیه و ثانویه فقط دست افراد ثابت باید قرار میگرفته که خودشون مسئول اینکار بودن و از یه جمع 10 نفری فراتر نرفته بوده...

شرط دوم اینکه حتما سریال تنها راه تهیه اش خرید باشه..

و در ادامه سرعت العمل برای تهیه سریالها یه شرط مهم دیگه..

تک تک این انتخابها و شرایطش میتونه جنگ و جدل ایجاد کنه..

حالا ادامه قضایا. 1 سریال خریداری شده و 30 نفر توش مشارکت کردن برای خرید.. بعدش طی 6 ماه 30 نفر دیگه تقاضای خرید میدن..( با توجه به اضافه مبلغ امکان جذب مخاطب به مراتب پایینتره)

حالا بعد از این همه مدت و جور شدن مبلغ سریال دوم با تصمیم 1 -10 نفری میرن 1 سریال دیگه رو میخرن.. حالا طی این 6 ماه کدوم یک از اون 60 نفر باقی موندن که از ثمر مشارکتشون استفاده کنند؟ ( بجز افراد ثابت این 1 سال اخیر که عملا همشون مشارکت در خریدهاشون بدون چشمداشته یعنی براشون فرقی نداره سریال بعدش ارزونتر بشه یا نشه..این مطلب تو 3-4 تا تاپیک موجوده و میتونید از افرادی که داخلشن بپرسید) عملا هیچکدوم..

حالا وضع فعلی فروم کجاست؟
هنوز مرحله 1 رو هم رد نکردیم.. بیشتر از 10 تا سریال مشارکتی خرید یا دانلود شده ولی هیچ سریالی از انورش در نیومده..

چرا کسی اعتراض نمیکنه؟ چون اون زمان که این طرح داده شد تهیه سریالها کار حضرت فیل بود و همه چیز بر مبنای خرید و دانلود بود.. ادمی مثه ققنوس نداشتیم که یهو 100 عنوان از جیبش دانلود و کنه و بزاره ( و چقدر هم اینجا دوستان رعایت میکنند این شرایطی که بوجود امده رو) ..

حالا طرف اعتراضی نمیکنه چون وقتی سریال ها تزریق میشه براش مهم نیست 4 تا سریال هم مشارکتی خریداری شده... مهم اینکه من نوعی 10 تومن پول دادم برای فلان سریال و بعدشم میخواستم فلان سریال روداشته باشم الان سریال دوم هم تو بخشه..

حالا بگذریم که هیچ کدوم از اون شرایط اولیه رو هم نداریم در خرید ها و پخش و ذخیره ولی اصلا کسی هم نخواسته ایده ال باشه این وضع.. همین روند فعلیش خوبه... من تو اون 2 تا تاپیک از مشارکت کننده ها اجازه گرفتم برای پخش بدون سود در مرتبه دوم و اونها هم قبول کردن... اوانسی هم بهشون میدم سریالهای دیگه ای که خریداری میشه یا دانلود میشه بدون حرف و حدیث و مبلغ اضافه مشارکت براشون میفرستم تو سری اول..

فلسفه اینکار چیه؟ طرف میگه ققنوس جان دستت درد نکنه فلان سریال رو بدون منت تهیه کردی و گذاشتی اینجا.. خوبحالا بسم الله.. شما نمیتونی سریال پخش کنی یا دانلود کنی؟ میتونی که تو 3 تا دونه خرید بدون چشمداشت کمک کنی!

همه حرف دوستان اینکه اینجا یه سری سریالها و فیلم ها و غیره فقط دست 1 عده خاص بیوفته و برای اونها ارسال بشه مگر با مبلغ بالاتر برای بقیه.. یا فقط برای اعضای خاصی ارسال بشه..:

فلسفه این بخش رو هم یکی روشن کنه برای من نوعی حداقل.. اگه قراره سریال ها از دسترس عام خارج بشه و تو 1 دور کوچیک بچرخه پس بحث مشارکت عام المنفعه و عمومی که بخش برای این منظور زده شده کجا باید خودشو نشون بده؟

1. دانلود سریالها: خودتون لطف کنید و بگید چند سریال مشارکتی دانلود شده..:eek:
تبصره: حدالامکان از دانلود های چندگانه و همزمان جلوگیری بشه و دوستان مجاب بشه با فرستادن نسخه های دانلود شده برای خزانه و بانک و پخش کننده که مشخص کنند موجودی بخش واقعا چیه..(در این مورد هم خدا وکیلیش من الان 120 گیگ دانلود دارم که قراره انجام بشه یا نصفه رفته در حالی تو همین بخش دانلود شدن و هر چی ما واستادیم جز علف چیزی ندیدیم زیر پامون..:D)

2. خرید سریالها و ارائه سریالهای بعدی با هزینه سریالهای قبلی..( که بحثش شد البته نکته اساسیش که تو قانون هم هست و پایینتر بودن مبلغ هزینه اضافی از حد کاسب های بازارچه هنوز مطرح نشده حتی)

3. پخش حدالامکان بسرعت و عمومی محتوای داخل بخش برای جلوگیری از کاسبی و قیمتهای سرسام اور برای مجموعه های خاص و کمیاب که مخاطب عام دارن...: ملاحظه میکنید که هر کی هر چی داره برای خودشه..فقط 10 نفر ادم خاص هر چی دارن مال بقیست..:lol:)

4. تصمیم گیری جمعی در خرید و یا دانلود و یا گزینش سریالها و فیلم ها و غیره .( این مورد خدایش دوستان شاهکار کردن... در مورد گزینش از ارشیو بقیه کمال همکاری ور کردن.. هر تاپیکش کمه کم 300-400 تا پست خورده..:lol: نمونش 1 تاپیک بزنید برای همین قضیه فعلی 3000 نفر ادم اعم از یوزرهای نیم پسته هم نظر میدن ولی اصل کاریا مثه هستی که 10 تا مشارکت برای خرید داشته یا برای تهیه حرفش رو زمین بمونه)

5. ارائه راهکارهای تشویقی برای اضافه شدن پخش کننده ها و تشویق دوستان به مشارکت بدون توقع و چشمداشت و منت..( تو این مورد هم شاهکاریم.. )

خلاصه وضع این بخش خراب نیست.. دید افراد بهش اشتباهه.. اول با خودتون کنار بیاین که بر فرض اگه این ادمایی که الان هستن اینجا تفکری مثه شما داشتن میگفتن ما چیزی به کسی نمیدیم یا اگر هم بدیم دلبخواهی میدیم و یا به 1 قشر خاص و یا در ازای گرفتن فلان مبلغ اضافه و یا در فلان شرایط خاص , وضع اینجا الان چطوری بود؟

من پیشنهادم اینکه دوستان از این به بعد چیزی رو در اختیار بخش مشارکت میزارن اعم از مالی و غیر مالی و سریال و غیره لطف کنن دندون منت گذاشتن سر بقیه رو بخاطر اون اهدایی بکنند...
اگر تعداد مشارکت کننده ها کم شد عوضش تعداد مخاطبا بیشتر میشه..

راهکارایی نظیر 1 سریال رو بجای 350 بدیم 450 تا زمانی که پولش در بیاد خوبه و موثره ولی فقط و فقط برای سریالهای پر مخاطب... میتونید این هزینه اولیه رو هم خریدهای قبلی تامین کنید.. البته اگر با پایین بود تعداد خریداری بعد از نفرات اولیه انقدر سرمایه موجود باشه که از این کارا باهاش بشه انجام داد...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اِ اون کلاغه رو ببینید
fly.gif

اون نره خر کلاغه اخه؟
docduck.gif
لک لک
racebird.gif

( مهدی اون پست 1000 خطیه رو در جواب به تو نزدما.. نری بخونیش.. کارت به بیمارستان و اینا میکشه..
putertired.gif
)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من الان این صحبت هارو در مورد linhu دیدم:blink:
دوستان خوب نیست برای پیشرفت خودمون پا روی دیگران بزاریم و اونارو خراب کنیم
من ایشون رو میشناسم بیشتر از 6 سال
خیلی وقتا بوده که موقعیت این کارا رو داشتن ولی سوء استفاده نکردند
شما اگه میخوای پیشرفت کنی از توانایی خودت استفاده کن نه اینکه به اسم خراب کردن دیگران باعث پیشرفت خودت بشی
من خیلی وقتا دیدمش که به خاطر معرفت و این حرفا که برای پخش سریال داشت از خیلی از کاراش مونده و حتی خیلی جاها هم ضرر کرده
بهتره دیگه ادامه ندید
متاسفم

هی انور میگن ادامه ندید شما ادامه بدین..:lol:

برادر ققنوس مثلا الان ته چاه قرار گرفتن که قصد پیشرفت داشته باشن؟

الان اون تیکه بولد کردم رو توجه کنید ایشون نمیخواد سریال رو پخش کنند.. اعلام کنند برای بنده که پخش کننده بودم ( در مورد سریالهای کره ای) کی و کجا 1 نسخه و تنها فقط 1 نسخه فرستادن؟ پخش کردن پیش کش...

نه اینکه برادر لینخو مشگلی داشته باشند تو کارشون.. ما دنبال عوض کردن ادما نیستیم.. من اینو میخوام بدونم که شما بر مبنای کدوم مدرک سند این حرف رو میزنید که ایشون از کارشون موندن برای پخش سریالها و باقی پخش کننده ها مگش پرورش میدن.. منظورتون از پخش سریالها کدوم سریالهاست؟ کجا پخش شدن؟

همینجا لینک و مستندات رو ارائه کنید تا مشخص شما دارید با خراب کردن دیگران به هدفتون میرسید یا دیگران ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا