• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی برنامه En2FaMail

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا روزبه ، بعضی از رام های کوک شده ی ویندوز موبایل 6 یک سری از این امکانات مثل نمایش عکس و Smsdrfix و نمایش اسم به جای شماره اینارو اعمال کردن
خواص مشابه که مشکلی برای برنامه ی عالیتون ایجاد نمیکنه ؟!

احتمال ضعيفی هست که باعث مشکل بشه،اما خوب تا امتحان نکنيد نميشه گفت!
اما در هر صورت اگر مشکلی هم ايجاد کنه در قسمت نمايش notification هست،در ديدن sms ها نبايد هيچ مشکلی ايجاد کنه،
که در نسخه جديد در اين صورت ميتونيد نمايش notification رو خاموش کنيد!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
احتمال ضعيفی هست که باعث مشکل بشه،اما خوب تا امتحان نکنيد نميشه گفت!
اما در هر صورت اگر مشکلی هم ايجاد کنه در قسمت نمايش notification هست،در ديدن sms ها نبايد هيچ مشکلی ايجاد کنه،
که در نسخه جديد در اين صورت ميتونيد نمايش notification رو خاموش کنيد!

همه چی عالی بود فقط یه قسمتیش از دستتون در رفته ...
وقتی یه مسیج رو باز میکنی و طرف عکس داره ، با زدن دکمه ی چپ یا راست به مسیج فرد دیکه ای که عکس نداره میرسه ، عکس همون قبلیه میاد .
در واقع عکسه رو ور نمیداره

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب چند تا bug کوچيک و بزرگ داشت که درستش کردم!
حتماً دوباره نصب کنيد!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب چند تا bug کوچيک و بزرگ داشت که درستش کردم!
حتماً دوباره نصب کنيد!

مرحبا ، من که تازه از کشیک امدم ، نصب می کنم ، فردا دوباره کشیک هستم ، مطمئنا اگر باگی داشته باشه ، درش می یارم و دوباره بهت زحمت می دیم
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه می شه دقیق راهنمایی کنی که این پلاگین کجاست که ما پیداش نمی کنیم؟
بعد اینکه نوشتی باید اس ام اس بعد از نصب برنامه رسیده باشه که قابل فارسی دیدن در اینباکس باشه یعنی چی؟
بعد این برنامه یک کادر آبی رنگ به اس ام اس ها در اینباکس که بازشون می کنی اضافه کرده ، این چیه؟

نهایت اینکه، این نسخه رو برای خارجی های هم ریلیز کن ، کرک و پرشون بریزه. من اگر جای تو بودم ، نسخه فارسی رو ریلیز می کردم ، فقط predefined می گذاشتم روی انگلیسی بیاد اس ام اس ها.

موفق باشی

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
روزبه می شه دقیق راهنمایی کنی که این پلاگین کجاست که ما پیداش نمی کنیم؟
بعد اینکه نوشتی باید اس ام اس بعد از نصب برنامه رسیده باشه که قابل فارسی دیدن در اینباکس باشه یعنی چی؟
بعد این برنامه یک کادر آبی رنگ به اس ام اس ها در اینباکس که بازشون می کنی اضافه کرده ، این چیه؟

نهایت اینکه، این نسخه رو برای خارجی های هم ریلیز کن ، کرک و پرشون بریزه. من اگر جای تو بودم ، نسخه فارسی رو ریلیز می کردم ، فقط predefined می گذاشتم روی انگلیسی بیاد اس ام اس ها.

موفق باشی

ببين حالت عادی ميری تو inbox بايد sms ها رو فارسی ببينی!
اگر نميبينی يک restart نياز داری!اگر باز هم نشد،ببين sms های جديد مياد برنامه کار ميکنه؟
بعد اگر بری تو inbox ببينيش چی ميشه؟

اينکه گفتی يک کادر آبی رنگ....،نفهميدم دقيق،يک عکس بزاری خوبه!
در هر صورت من روی 2 تا دستگاه که تست کردم جواب داد بدون مشکل،بازم ميخوای يکبار ديگه download کن،چون چند تا تغيير کوچيک دادم بعد از اينکه download کردی،
شايد مشکل الان حل شده باشه!

واسه خارجی ها هم،والا اونو اول release کردم،الان يک هفته اي هست که اونا اين برنامه رو دارن!
8000 تا download داشته تاحالا :)

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
ببين حالت عادی ميری تو inbox بايد sms ها رو فارسی ببينی!
اگر نميبينی يک restart نياز داری!اگر باز هم نشد،ببين sms های جديد مياد برنامه کار ميکنه؟
بعد اگر بری تو inbox ببينيش چی ميشه؟

اينکه گفتی يک کادر آبی رنگ....،نفهميدم دقيق،يک عکس بزاری خوبه!
در هر صورت من روی 2 تا دستگاه که تست کردم جواب داد بدون مشکل،بازم ميخوای يکبار ديگه download کن،چون چند تا تغيير کوچيک دادم بعد از اينکه download کردی،
شايد مشکل الان حل شده باشه!

واسه خارجی ها هم،والا اونو اول release کردم،الان يک هفته اي هست که اونا اين برنامه رو دارن!
8000 تا download داشته تاحالا :)

:thumbsup:OOOOOOoooopppsss
ببخشید هیچ کلمه ای به جز این بالایی نمیتونست منو خالی کنه!! مخصوصا که دارم روی WM5 با اون کار میکنم!
روزبه جان خسته نباشی...تمامی قسمت ها تا الان که دارم کار میکنم دارن به خوبی کار میکنن و حتی پلاگین اینباکس هم برای تمامی مسیجها کار میکنه.
فقط چند تا مشکل تصویری داریم که عکس میزارم که بهتر متوجه شی:
1.اسم طرف با تاریخ روی هم قرار میگیرن که کارو واسه دیدن تاریخ سخت میکنه(داخل اینباکس):

vglu09.jpg

2.توی ستینگ،صفحه بروز صدا همین مشکل رو داره(اصلا نمیشه باهاش کار کرد):

o7vl3t.gif

3.توی sent message هر کاری میکنم مسیج ها رو ببینم نمیشه بازشون نمیکنه...
4.نکته کمکی :من صفحم VGA هست و شاید به همین دلیل اینجوری میشه(دو نکته ی اول رو عرض میکنم)...;)
5.من یه مقدار که با تنظیمات کار میکنم دیگه تنظیمات رو نگه نمیداره مثل زمان ویبره و بعد از اون اسمایل هارو هم نشون نمیده...
بازم ممنون و موفق باشی!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب ممنون از اشکالاتی که گفتيد!
نسخه جديد بايد مشکلات حل شده باشه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب البته من این نسخه جدید رو نصب نکردم هنوز ولی مشکلاتی که تا حالا دیدم رو ردیف می کنم ، که یه کم اذیت کرده باشم.

1. هنوز هم وقتی reply می کنید ، کرسر به متن پیغام نمی ره
2.وقتی که smiley form تیک خورده باشه ، کل sent folder غیر قابل دسترس می شه
3.برای اینکه این گزینه smiley form فعال بشه ، باید اینباکس شما بسته باشه ، نه مینی مایز شده باشه.لازم به سافت ریست نیست ، فقط از مموری ببندیدش
4.به نظرم اسم این گزینه باید Farsi Form یا Farsi Inbox Plugin باشه. چرا که تنها کاری که نمی کنه ، نشون دادن اسمایلی هاست. یعنی وقتی حباب می یاد خیلی خوب می بینید شون ، وقتی در اینباکس زیارت شون می کنید ، همه رو به فارسی ترجمه کرده:blink:
5. سرعت لود وقتی اینباکس برای بار اول باز می شه ، کمی کاهش یافته خیلی توی چشم نیست البته
6.این هم یک مشکل اساسی : هنوز هم ، بعضی از جملات به دلایل که نمی دونم ، به هم می ریزه در تبدیل به فارسی . این مشکل منحصر به حباب هست ، در پلاگین راحت نشون می ده
7.در پلاگین یک اتفاق با مزه دیگه هم می افته ، اونم اینه که ، وقتی کسی یک شماره رو به من اس ام اس کرد ، همه اعداد رو سر و ته کرد.اما در نسخه انگلسی پیغام اصلا چنین مشکلی نیست
q2.jpg

q1.jpg

8.گاهی اوقات ، وقتی دلیوری می یاد ، هم ویبره می کنه ، هم زنگی که توی برنامه انتخاب کردم می زنه، هم یک زنگ عجیب که قبلا ها برای رسیدن مسیج می زد ، اما از وقتی این برنامه نصب شده، دیگه نمی زد ، تا این نسخه

9.من که فکر می کنم اینکه دلیوری مسیج ها رو یک راست پاک می کردو الکی نگهشون نمی داشت ، یک موهبت بود،نمی شه به عنوان یک گزینه برگرده توی برنامه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
و نکته ی دیگه در نسخه ی جدید اینکه توی لند اسکیپ عکس کش میاد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب البته من این نسخه جدید رو نصب نکردم هنوز ولی مشکلاتی که تا حالا دیدم رو ردیف می کنم ، که یه کم اذیت کرده باشم.

3.برای اینکه این گزینه smiley form فعال بشه ، باید اینباکس شما بسته باشه ، نه مینی مایز شده باشه.لازم به سافت ریست نیست ، فقط از مموری ببندیدش
4.به نظرم اسم این گزینه باید Farsi Form یا Farsi Inbox Plugin باشه. چرا که تنها کاری که نمی کنه ، نشون دادن اسمایلی هاست. یعنی وقتی حباب می یاد خیلی خوب می بینید شون ، وقتی در اینباکس زیارت شون می کنید ، همه رو به فارسی ترجمه کرده:blink:
5. سرعت لود وقتی اینباکس برای بار اول باز می شه ، کمی کاهش یافته خیلی توی چشم نیست البته
6.این هم یک مشکل اساسی : هنوز هم ، بعضی از جملات به دلایل که نمی دونم ، به هم می ریزه در تبدیل به فارسی . این مشکل منحصر به حباب هست ، در پلاگین راحت نشون می ده
7.در پلاگین یک اتفاق با مزه دیگه هم می افته ، اونم اینه که ، وقتی کسی یک شماره رو به من اس ام اس کرد ، همه اعداد رو سر و ته کرد.اما در نسخه انگلسی پیغام اصلا چنین مشکلی نیست
q2.jpg

q1.jpg

8.گاهی اوقات ، وقتی دلیوری می یاد ، هم ویبره می کنه ، هم زنگی که توی برنامه انتخاب کردم می زنه، هم یک زنگ عجیب که قبلا ها برای رسیدن مسیج می زد ، اما از وقتی این برنامه نصب شده، دیگه نمی زد ، تا این نسخه

9.من که فکر می کنم اینکه دلیوری مسیج ها رو یک راست پاک می کردو الکی نگهشون نمی داشت ، یک موهبت بود،نمی شه به عنوان یک گزینه برگرده توی برنامه؟

دکتر توی این عکس پائینی اسم جناب جعفری رو سیاه نکردید. گفتم که امنیت بالا بره ...

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

ممنون از وقتی که گذاشتی.
1- :)
2.با نسخه جديد امتحان کن،احتمالاً درست شده!
3.گزينه های advance و فعال کردن برنامه يا غير فعال کردن اون حتماً بايد با inbox بسته انجام بشه!
در نسخه بعدی يک پيغام ميزارم که جلوی انجام اينکار رو بگيره اگر Inbox باز باشه!
4.عجيبه مال من که نشون ميده!
5.سرعت بالا امدن inbox نبايد فرقی کرده باشه،سرعت اولين بار که يک msg رو باز ميکنی کمی کند شده که واسه Load کردن dictionary هست.
6.به نوع کلمات بستگی داره...حقيقتش الگوريتم چپ به راست کردن خيلی سخته،من بايد بفهمم حدوداً هر جمله رو کجا cut کنم،واسه اينکه بيخيال اينکار شم فرض کردم 35 حرف حد انتهای هر جمله هست.
احتمالاً اون جمله هايی که بهم ريختن واسه اين بوده که توش زياد حرف های کشيده مثل ب يا ت داشته و 35 حرف باز نتيجه اين شده که بيشتر بشه از حد مجاز!
(همينتور که تو plugin درست نشون داده،فرق صفحه Plugin و bubble در حد چند Pixel هست فقط!)
واسه نسخه بعدی 35 رو ميکنم 34،احتمالاً ديگه مشکلی پيش نياد!
7.آره اين موضوع رو هم خودم تازه فهميدم،ايشالا در نسخه های بعدی!
8.واسه اينه که default notification رو هم روشن کردی...بخاطر اينکه led چشمک بزنه،از اين به بعد default notification هم اعمال ميشه،در نتيجه اگر زنگ رو اون گزاشتيد،بهتره زنگ رو خاموش کنيد!
9.حقيقتش در forum خارجی يکی اصرار کرد که من اشتعهی يک delivery report رو پاک کردم و چرا وقتی پاک ميشه تو trash نميره!واسه همين اضافه کردم.
شايد براش يک setting بزارم!

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از وقتی که گذاشتی.
3.گزينه های advance و فعال کردن برنامه يا غير فعال کردن اون حتماً بايد با inbox بسته انجام بشه!
5.سرعت بالا امدن inbox نبايد فرقی کرده باشه،سرعت اولين بار که يک msg رو باز ميکنی کمی کند شده که واسه Load کردن dictionary هست.
6.به نوع کلمات بستگی داره...حقيقتش الگوريتم چپ به راست کردن خيلی سخته،من بايد بفهمم حدوداً هر جمله رو کجا cut کنم،واسه اينکه بيخيال اينکار شم فرض کردم 35 حرف حد انتهای هر جمله هست.
احتمالاً اون جمله هايی که بهم ريختن واسه اين بوده که توش زياد حرف های کشيده مثل ب يا ت داشته و 35 حرف باز نتيجه اين شده که بيشتر بشه از حد مجاز!
(همينتور که تو plugin درست نشون داده،فرق صفحه Plugin و bubble در حد چند Pixel هست فقط!)
8.واسه اينه که default notification رو هم روشن کردی...بخاطر اينکه led چشمک بزنه،از اين به بعد default notification هم اعمال ميشه،در نتيجه اگر زنگ رو اون گزاشتيد،بهتره زنگ رو خاموش کنيد!
9.حقيقتش در forum خارجی يکی اصرار کرد که من اشتعهی يک delivery report رو پاک کردم و چرا وقتی پاک ميشه تو trash نميره!واسه همين اضافه کردم.

روزبه جان اول که دستت درد نکنه و خسته نباشی...برنامه و مشکلاتی که داشت به نظر میرسه حل شده و من هنوز با مشکل خاصی برخورد نکردم ...در ضمن من هم با اینکه وقتی مسیج میاد چراغ ال ای دی چشمک قرمز بزنه خیلی موافقم چون خیلی وقتها پیش میاد که مسیج میاد و خبر دار نمیشه پس بهتره که با چراغ ال ای دی خبر دار شی و جواب طرف مقابل رو بدی;):D
ممنون
موفق باشی!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر توی این عکس پائینی اسم جناب جعفری رو سیاه نکردید. گفتم که امنیت بالا بره ...

مرسی از یاد آوری تون . راست ش این عکس پسر عموی شیطون من هست. نخواستم بیش از این معروف بشه:happy:از شوخی گذشته ، من بنا نداشتم عکس اول اسم رو سیاه کنم ، ولی وقتی شد ، دیگه حال نداشتم از اول عکس رو رنگ کنم.
ببینم حالا می تونید اون شماره رو دیکود کنید و شماره عموی من رو رمز گشایی کنید؟:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه جان اول که دستت درد نکنه و خسته نباشی...برنامه و مشکلاتی که داشت به نظر میرسه حل شده و من هنوز با مشکل خاصی برخورد نکردم ...در ضمن من هم با اینکه وقتی مسیج میاد چراغ ال ای دی چشمک قرمز بزنه خیلی موافقم چون خیلی وقتها پیش میاد که مسیج میاد و خبر دار نمیشه پس بهتره که با چراغ ال ای دی خبر دار شی و جواب طرف مقابل رو بدی;):D
ممنون
موفق باشی!

قربان در ویندوز به صورت پیش فرض این امکان وجود داره ، منتها یک بار در یک مقاله در مورد مصرف باطری ، نوشته شده بود که اگر این LED ها رو کاملا خاموش کنیم ، عمر باطری رو کمتر از 5 درصد افزایش می ده.که البته خیلی مهم نیست ، ولی می خوام بگم ، در همان ویندوز هم شما زمان دارید برای اینکه این فلش چند دقیقه فعال باشه 15دقیقه معقوله.
اما به نظرم بد نباشه ، روزبه توی این برنامه هم ، خودش این امکان که چند دقیقه چشمک بزنه ، یا بهتر از اون ، به چه رنگی چشمک بزنه رو روشن کنه:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون از وقتی که گذاشتی.

من که کاری نکردم
1.:cool:
2.درست شده
3. بله همین طوره. خوب چرا خود برنامه رو طوری نمی کنه که خودش اینباکس رو یک بار ببنده قبل از کاراش؟
4. حالا مال من هم نشون می ده ، ولی من رفتم از فایل لاگ کد های همه اسمایلی ها رو در اوردم و به خودم اس ام اس کردم ، وسطش یک سری از آیکون ها نیامد.
5.من هم همین رو عرض کردم، وقتی اولین بار برنامه داره مسیج ها رو در اینباکس باز می کنه ، افزایش پیدا کرده. گرچه خیلی اندکه
6.نه ، من این طور فکر نمی کنم ، من فکر می کنم مشکل یک ویرگول هست که بدون حفظ فاصله میان دو کلمه قرار می گیره. مثل salam,chetori یعنی وقتی salam , chetori نوشته می شه ، مشکلی بوجود نمی اره البته این یک حالته که من کشف کردم حالات دیگه ای هم هست که می تونه باعث به هم ریختن متن بشه
7.ایشالا
8. اینی که می گی توی برنامه خودت هست یا توی سیتنگز ویندوز ؟ چون من که سیتنگز ویندوز ام ، فقط گذاشتم که LED 15 دقیقه تیک بزنه. در ضمن ، در هنگام رسیدن مسیج این طوری نمی شه ، وقتی دلیوری می یاد این طوری می شه.
9.خوب امیدوارم که اضافه بشه

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم یک مشکل جدید

در sent folder وقتی که به مسیج می روید ، اصلا نام فرستنده حذف شده

فایل های ضمیمه

• Screen002.jpg
    Screen002.jpg
    10.8 KB · نمایش ها: 5

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
خوب روزبه جان یه اتفاق جالب افتاد که دلیلشو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید...من گوشیمو هارد ریست کردم و وقتی برنامه شما رو روش نصب کردم delivery report fix توی اپشنها disable شد...چرا؟؟؟:blink::(
مرسی

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بخاطر مسائل امنیتی پاک شد

شرمنده که دیر اقدام کردم ;)

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0