خوب چون روزبه نوشت که اینجا زیاد سر نخوهد زد ، من یک پست می زنم به اسم known issues و در اون هرچی مشکل دیدم رو مطرح می کنم ، پیشنهاد می کنم شما هم چنین کنید
1. در برنامه ، گاهی اوقات ، که برنامه هایی مثل MyPersonalDiet روشن هست. برنامه کلا از مدار خارج می شود .
2.وقتی روی reply کلیک کنید ، کرسر به جای اینکه به متن برود ، به آخر آدرس می رود ، اگر حواستان نباشد ، کل پیغامتان را در ادامه اسم می نویسید
3.برای اینکه برنامه زنگ بزند ، نیازدارید که loop برنام رو در 1x تنظیم کنید. همچنین از settings\pesonal\sounds¬ifications نیز باید زنگ رو ست کنید.
4.هنوز هم بعضی کاراکتر ها رو که خود برنامه می سازه ، مثل اینکه به دلیل فونت ش ، قادر به نمایش شون نیست مثل آ
5.کلید های جهت دار ، در حالتی که در متن ترجمه شده نیاز به بالا و پایین رفتن داشته باشید کار نمی کنند
6.گاهی اوقات علی رفم اینکه به دیکشنری یک کلمه رو اضافه می کنید ، ولی هنوز در مسیج بعدی ، درست نمایش داده نمی شود.
7.یک پیغام دلیوری هست که یک جور ارور هست ولی چون هیچ از دو حالت پیش بینی شده در برنامه نیست ، کلمه به کلمه فارسی می شه!
8. حباب برنامه در نسخه جدید ، خیلی زود محو می شه و مینی مایز می شه ، فکر کنم حداقل 5 ثانیه بمونه بهتر می شه
پیشنهاد برای برنامه : اضافه کردن یک هلپ جمع و جور به جای about برنامه ، شامل نحوه وارد کردن کلمات ، زدن اسمایلی ها.... ، طراحی سیستمی که بتوان زمان ویبره کردن رو تنظیم کرد، برای من شخصا واقعا 2 ثانیه فاجعه هست و همه توی جلسه خبر می شن ، فکر می کنم بهتره که به جایش ، یک سیستمی بگذارید که مثلا نیم ثانیه ویبره کنه
موفق باشی
دانيال جان بسيار کار خوبی کردی!
اينجوری کار من هم خيلی راحت تر ميشه.
فقط لطف کنيد که کاملاً از مشکل مطمئن بشيد،و چند تا حالت ديگه رو هم امتحان کنيد،که هرچقدر بيشتر اطلاعات به من بديد بهتر هست!
1.عجيبه،نصب ميکنم برنامه رو ببينم چه چيزی باعث مشکل شده!
2.حقيقتش اين مشکل از خود ms هست،خيلی بعيد هست که براحتی بتونم اين مشکل رو حل کنم!
اما خب جزو bug های با priority کم ميزارمش،
3.کاملاً مطمئن هستی؟مثلاً loop رو روی چه چيز های ديگه بزاريم کار نميکنه؟
خودم امتحان ميکنم باز اين موضوع رو.
4.مشکل از فنت هست،نسخه بعدی(البته مشکل کلی از فارسی سازها هست فکر کنم)
5.سعی ميکنم ببينم ميشه درستش کرد!
6.احتمالاً اگر همه notification های باز رو ببندی،دفعه بعد کار کنه!
7.متن پيقام رو برام بزار!
8.بقيه هم اين مشکل رو دارن؟نبايد چنين اتفاقی بيوفته
بقيه موارد هم خيلی خوب هست،سعی ميکنم درستش کنم!
plugin هم که همه ميخواستيد درست شده،اما اصلاً تست نکردمش.
سعی ميکنم تا فردا بزارم،و امکان خاموش کردنش رو هم بزارم،ببينيم big هاش چی هست،تا دفعه بعد که وقت کنم درست کنم!
خواهش ميکنم بقيه دوستان هم مثل آقا دانيال به همين خوبی و توضيحات کامل،مشکلاتشون رو بگن