• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی برنامه En2FaMail

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اهالی پرشین تولز همگی سلام...
جا داره یه خسته نباشید پر ملات هم بگم خدمت دکتر که هر وقت میام online و ما رو راهنمایی میکنه:D و روزبه عزیز که داره مشکلات بچه ها رو دنبال میکنه...
همگی خسته نباشید...:D
راستی روزبه جان منم تو چند تا پست بالایی این مشکل آ رو مطرح کردم:( نمیدونم متوجهش شدی یا نه اما گذشته از اون یه مشکل جدید هم هست:( که هر از چندی رخ میده و او این که صدای گوشیم به کل قطع میشه:blink:(حتی توی فیلمها و آهنگها) و تا ریست نکنی درست نمیشه...:blink::blink::blink:این مشکل رو هم لطفا بررسی کنید:blush:،ممنون!

قربان بنده دلیل آنلاین بودنم در بیشتر اوقات اینه که علی رغم جر وا جر دادن خودم و خواهش و تمنا که قوانین رو رعایت کنید، کابران قدیمی و پرسابقه فروم ، با تمام قوا ، در حال اسپم کردن فروم های نرم افزار و بازی هستند.
نمی دانم به جز زدن لینکی در امضایتان که همه را توصیه به خواندن قوانین فروم ، قبل از پست زدن بکند و ارجاع ش به اعلان سر در فروم ، کمکی دیگران می توانند بکنند یا نه ، واقعا عاجز شده ام
:(:hmm:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب نسخه جديد رو هم تو صفحه اول گزاشتم.
تغييرات جديد :
- اضافه شدن اسمايلی های متحرک
- امکان تغيير و اضافه کردن اسمايلی ها(از طريق فايل موجود در جايی که برنامه نصب شده)
- امکان تشخيص شماره تلفن های موجود در متن ها و باز کردن منو مربوطه با کليک بر روی آن.(عجب متنی شد!!)
- احتمالاً bug صدا نداشتن،پاک کردن سمس ها قبل از برنامه،و bug اي که باعث ميشه برنامه قبل از اجرا دوباره در sleep mode بره رفع شد.
- کاهش بسيار memory usage برنامه وقتی که smsاي در صفحه نمايش داده نميشه.

در مورد plugin inbox هم،حقيقتش خيلی وقت نکردم روش کار کنم،اما خودمم دوست دارم که تموم بشه.
اما فکر نکنم به اين زودی ها بتونم اون رو تموم کنم.

خوب در ضمن بگم که ديگه داره اول مهر ميشه و هزار تا کار من هم شروع...ديگه اگر از اين طرف نيومديم زياد ما رو ببخشيد.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
لطفاً نسخه 2003 رو تست کنيد و نتيجه رو بگيد.
چون خيلی وقت هست که تست روی 2003 نکردم،شايد مشکلی داشته باشه!

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
لطفاً نسخه 2003 رو تست کنيد و نتيجه رو بگيد.
چون خيلی وقت هست که تست روی 2003 نکردم،شايد مشکلی داشته باشه!

روزبه جان خسته نباشی آپشن های برنامه و اسمایلش خیلی خوب شده فقط حیف که به مدت طولانی نمیشه استفاده کرد...
باگی که تا الان باهاش برخورد کردم اینه که اگه مثلا یه مسیج واسه خودت بفرستی و دلیوری رو هم on کنی و خارج از inbox باشی با اومدن مسیج و دلیوریش متاسفانه برنامه به خواب زمستانی میره و تا ریست نکنی بیدار نمیشه:(:(:wacko::wacko::(:(!!!

راستی روزبه جان تا اوایل مهر هم مارو تحمل کن بعد برو،اینجوری که مینویسی ادم روحیشو از دست میده:blush:!!

خوش باشی ...

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به به به !‌ چه طوری En2Fa جون

چه خبرها
خیلی وقت بود ازت خبر نداشتم کم

داشتم تاپیک آخرین فیلمی که دیدید رو نگاه می کردم گفتم برم ببینم که کی این تاپیک رو باز کرده دیدم اسمه تو هست !!!!
دیدم آنلاینی دیگه آخرین پستی رو که زدی باز کردم از بچه ها هم معذرت می خوام خارج از تاپیک صحبت کردم :p

خلاصه خیلی خیلی خوشحال شدم
می بینم که هنوز دست تو جیب عمو بیلی می کنی :p
بیا طرف ما دیگه ;) لینوکس و اپن سورس و .... :lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه جان خسته نباشی آپشن های برنامه و اسمایلش خیلی خوب شده فقط حیف که به مدت طولانی نمیشه استفاده کرد...
باگی که تا الان باهاش برخورد کردم اینه که اگه مثلا یه مسیج واسه خودت بفرستی و دلیوری رو هم on کنی و خارج از inbox باشی با اومدن مسیج و دلیوریش متاسفانه برنامه به خواب زمستانی میره و تا ریست نکنی بیدار نمیشه:(:(:wacko::wacko::(:(!!!

راستی روزبه جان تا اوایل مهر هم مارو تحمل کن بعد برو،اینجوری که مینویسی ادم روحیشو از دست میده:blush:!!

خوش باشی ...

روزبه من هم یک مشکلی نسبت به نسخه قبلی کشف کردم اونم اینه که وقتی حباب حاوی مسیج رو باز می کنه ، در کسری از ثانیه می پره و مینی مایز می شه ، در حالی که نسخه قبلی اجازه می داد متن رو راحت بخونی و اگر نهایت خیلی به همون حالت می موند می نی مایز می شد. نمی شه دوباره مثل قبل بشه؟

ممنون

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزبه جان خسته نباشی نرم افزار به نسبت خیلی خوب شده اکثر باگها بر طرف شده

فقط مسئله ای که قبلا هم بود و تو این ورژن هم هست اینه که وقتی call sender رو میزنی درست عمل نمیکنه و اگه مثلا شماره فرد 11 رقم باشه ده رقم تو شماره گیر میاد و شماره آخر نمیاد
ضمنا مشکل حرف آ هنوز یه قوت خود باقیست

تشکر میکنم از زحماتت
نرم افزار روز به روز بهتر میشه با پیگیریهای شما

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

فقط مسئله ای که قبلا هم بود و تو این ورژن هم هست اینه که وقتی call sender رو میزنی درست عمل نمیکنه و اگه مثلا شماره فرد 11 رقم باشه ده رقم تو شماره گیر میاد و شماره آخر نمیاد

تشکر میکنم از زحماتت

سلام.
يه پيشنهاد داشتم. من از برنامه شما استفاده كردم. پيشنهاد مي كنم كه يه فرم ايجاد بكنيد كه در اون بشه براي هر شكلك دو يا چند كد اختصاص داد.
مثلا براي :) هم بشه از : ) استفاده كرد هم از :) . فكر مي كنم اينجوري بهتر باشه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک مشکل دیگه :
وقتی مسیج رو به فارسی نشون می ده از کلید های 4جهته نمی شه برای پایین رفتن در متونی که بیش از 3 خط هستن استفاده کرد ، یعنی روی متن براوز نمی کنه
ممنون از وقتی که می گذاری

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب چون روزبه نوشت که اینجا زیاد سر نخوهد زد ، من یک پست می زنم به اسم known issues و در اون هرچی مشکل دیدم رو مطرح می کنم ، پیشنهاد می کنم شما هم چنین کنید

1. در برنامه ، گاهی اوقات ، که برنامه هایی مثل MyPersonalDiet روشن هست. برنامه کلا از مدار خارج می شود .
2.وقتی روی reply کلیک کنید ، کرسر به جای اینکه به متن برود ، به آخر آدرس می رود ، اگر حواستان نباشد ، کل پیغامتان را در ادامه اسم می نویسید
3.برای اینکه برنامه زنگ بزند ، نیازدارید که loop برنام رو در 1x تنظیم کنید. همچنین از settings\pesonal\sounds&notifications نیز باید زنگ رو ست کنید.
4.هنوز هم بعضی کاراکتر ها رو که خود برنامه می سازه ، مثل اینکه به دلیل فونت ش ، قادر به نمایش شون نیست مثل آ
5.کلید های جهت دار ، در حالتی که در متن ترجمه شده نیاز به بالا و پایین رفتن داشته باشید کار نمی کنند
6.گاهی اوقات علی رفم اینکه به دیکشنری یک کلمه رو اضافه می کنید ، ولی هنوز در مسیج بعدی ، درست نمایش داده نمی شود.
7.یک پیغام دلیوری هست که یک جور ارور هست ولی چون هیچ از دو حالت پیش بینی شده در برنامه نیست ، کلمه به کلمه فارسی می شه!
8. حباب برنامه در نسخه جدید ، خیلی زود محو می شه و مینی مایز می شه ، فکر کنم حداقل 5 ثانیه بمونه بهتر می شه

پیشنهاد برای برنامه : اضافه کردن یک هلپ جمع و جور به جای about برنامه ، شامل نحوه وارد کردن کلمات ، زدن اسمایلی ها.... ، طراحی سیستمی که بتوان زمان ویبره کردن رو تنظیم کرد، برای من شخصا واقعا 2 ثانیه فاجعه هست و همه توی جلسه خبر می شن ، فکر می کنم بهتره که به جایش ، یک سیستمی بگذارید که مثلا نیم ثانیه ویبره کنه

موفق باشی

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به به به !‌ چه طوری En2Fa جون

چه خبرها
خیلی وقت بود ازت خبر نداشتم کم

داشتم تاپیک آخرین فیلمی که دیدید رو نگاه می کردم گفتم برم ببینم که کی این تاپیک رو باز کرده دیدم اسمه تو هست !!!!
دیدم آنلاینی دیگه آخرین پستی رو که زدی باز کردم از بچه ها هم معذرت می خوام خارج از تاپیک صحبت کردم :p

خلاصه خیلی خیلی خوشحال شدم
می بینم که هنوز دست تو جیب عمو بیلی می کنی :p
بیا طرف ما دیگه ;) لینوکس و اپن سورس و .... :lol:

آآقا ما خيلی مخلصيم!
حقيقتن زياد ياد شما ميکنم،اما خوب کمتر ديدمتون تو forum گفتم که ديگه همه رفتين!
اين بيلی هم تازگی ها با اين گوشيش بهم گير داده،،وگرنا ما که از قديم به linux و opensource ها ارادت داشتيم!
ايشالا ميام اون طرف ميبينمت

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

تشکر میکنم از زحماتت

ممنون!
مطمئنی مشکل call sender با همه شماره ها اين مشکل رو داره؟!
من که نتونستم چنين مشکلی رو دوباره ايجاد کنم!
اما سعی ميکنم يک نگاهی باز بکنم!
مشکل حرف آ هم از font برنامه هست،تو فکر عوض کردنش هستم!
ببينم چی ميشه!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام.
يه پيشنهاد داشتم. من از برنامه شما استفاده كردم. پيشنهاد مي كنم كه يه فرم ايجاد بكنيد كه در اون بشه براي هر شكلك دو يا چند كد اختصاص داد.
مثلا براي :) هم بشه از : ) استفاده كرد هم از :) . فكر مي كنم اينجوري بهتر باشه.

سلام
فکر کنم از نسخه کمی قديمی تر استفاده ميکنيد!
چون تعداد smiley ها رو زياد کردم،در ضمن يک فايل متنی هم هست که ميتونيد اون رو عوض کنيد و هر چند تا ميخوايد smiley اضافه کنيد!
سعی ميکنم از طريق settings امکان بيشتری برای برنامه بزارم!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب چون روزبه نوشت که اینجا زیاد سر نخوهد زد ، من یک پست می زنم به اسم known issues و در اون هرچی مشکل دیدم رو مطرح می کنم ، پیشنهاد می کنم شما هم چنین کنید

1. در برنامه ، گاهی اوقات ، که برنامه هایی مثل MyPersonalDiet روشن هست. برنامه کلا از مدار خارج می شود .
2.وقتی روی reply کلیک کنید ، کرسر به جای اینکه به متن برود ، به آخر آدرس می رود ، اگر حواستان نباشد ، کل پیغامتان را در ادامه اسم می نویسید
3.برای اینکه برنامه زنگ بزند ، نیازدارید که loop برنام رو در 1x تنظیم کنید. همچنین از settings\pesonal\sounds&notifications نیز باید زنگ رو ست کنید.
4.هنوز هم بعضی کاراکتر ها رو که خود برنامه می سازه ، مثل اینکه به دلیل فونت ش ، قادر به نمایش شون نیست مثل آ
5.کلید های جهت دار ، در حالتی که در متن ترجمه شده نیاز به بالا و پایین رفتن داشته باشید کار نمی کنند
6.گاهی اوقات علی رفم اینکه به دیکشنری یک کلمه رو اضافه می کنید ، ولی هنوز در مسیج بعدی ، درست نمایش داده نمی شود.
7.یک پیغام دلیوری هست که یک جور ارور هست ولی چون هیچ از دو حالت پیش بینی شده در برنامه نیست ، کلمه به کلمه فارسی می شه!
8. حباب برنامه در نسخه جدید ، خیلی زود محو می شه و مینی مایز می شه ، فکر کنم حداقل 5 ثانیه بمونه بهتر می شه

پیشنهاد برای برنامه : اضافه کردن یک هلپ جمع و جور به جای about برنامه ، شامل نحوه وارد کردن کلمات ، زدن اسمایلی ها.... ، طراحی سیستمی که بتوان زمان ویبره کردن رو تنظیم کرد، برای من شخصا واقعا 2 ثانیه فاجعه هست و همه توی جلسه خبر می شن ، فکر می کنم بهتره که به جایش ، یک سیستمی بگذارید که مثلا نیم ثانیه ویبره کنه

موفق باشی
دانيال جان بسيار کار خوبی کردی!
اينجوری کار من هم خيلی راحت تر ميشه.
فقط لطف کنيد که کاملاً از مشکل مطمئن بشيد،و چند تا حالت ديگه رو هم امتحان کنيد،که هرچقدر بيشتر اطلاعات به من بديد بهتر هست!

1.عجيبه،نصب ميکنم برنامه رو ببينم چه چيزی باعث مشکل شده!
2.حقيقتش اين مشکل از خود ms هست،خيلی بعيد هست که براحتی بتونم اين مشکل رو حل کنم!
اما خب جزو bug های با priority کم ميزارمش،
3.کاملاً مطمئن هستی؟مثلاً loop رو روی چه چيز های ديگه بزاريم کار نميکنه؟
خودم امتحان ميکنم باز اين موضوع رو.
4.مشکل از فنت هست،نسخه بعدی(البته مشکل کلی از فارسی سازها هست فکر کنم)
5.سعی ميکنم ببينم ميشه درستش کرد!
6.احتمالاً اگر همه notification های باز رو ببندی،دفعه بعد کار کنه!
7.متن پيقام رو برام بزار!
8.بقيه هم اين مشکل رو دارن؟نبايد چنين اتفاقی بيوفته

بقيه موارد هم خيلی خوب هست،سعی ميکنم درستش کنم!
plugin هم که همه ميخواستيد درست شده،اما اصلاً تست نکردمش.
سعی ميکنم تا فردا بزارم،و امکان خاموش کردنش رو هم بزارم،ببينيم big هاش چی هست،تا دفعه بعد که وقت کنم درست کنم!

خواهش ميکنم بقيه دوستان هم مثل آقا دانيال به همين خوبی و توضيحات کامل،مشکلاتشون رو بگن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانيال جان بسيار کار خوبی کردی!
اينجوری کار من هم خيلی راحت تر ميشه.
فقط لطف کنيد که کاملاً از مشکل مطمئن بشيد،و چند تا حالت ديگه رو هم امتحان کنيد،که هرچقدر بيشتر اطلاعات به من بديد بهتر هست!

1.عجيبه،نصب ميکنم برنامه رو ببينم چه چيزی باعث مشکل شده!
2.حقيقتش اين مشکل از خود ms هست،خيلی بعيد هست که براحتی بتونم اين مشکل رو حل کنم!
اما خب جزو bug های با priority کم ميزارمش،
3.کاملاً مطمئن هستی؟مثلاً loop رو روی چه چيز های ديگه بزاريم کار نميکنه؟
خودم امتحان ميکنم باز اين موضوع رو.
4.مشکل از فنت هست،نسخه بعدی(البته مشکل کلی از فارسی سازها هست فکر کنم)
5.سعی ميکنم ببينم ميشه درستش کرد!
6.احتمالاً اگر همه notification های باز رو ببندی،دفعه بعد کار کنه!
7.متن پيقام رو برام بزار!
8.بقيه هم اين مشکل رو دارن؟نبايد چنين اتفاقی بيوفته

بقيه موارد هم خيلی خوب هست،سعی ميکنم درستش کنم!
plugin هم که همه ميخواستيد درست شده،اما اصلاً تست نکردمش.
سعی ميکنم تا فردا بزارم،و امکان خاموش کردنش رو هم بزارم،ببينيم big هاش چی هست،تا دفعه بعد که وقت کنم درست کنم!

خواهش ميکنم بقيه دوستان هم مثل آقا دانيال به همين خوبی و توضيحات کامل،مشکلاتشون رو بگن

دست شما درد نکنه ، به خصوص بابت اون پلاگین

1.بله اولین برنامه ی ست که تقریبا همیشه با باز بودنش ، این طوری می شه
2.در این مورد مطمئن هستید ؟ وقتی از برنامه خود ام اس استفاده می کنید و اس ام اس را ریپلای می کنید ، چنین نمی شود ها.نمی شه مثلا در کش SIP یا همون کی بورد ، یک tabبگونجانید تا وقتی به اون صفحه رفت ، کرسر یک خط پایین بیاد؟
3.منظورم به لوپ نبود ، اگر لوپ رو بیش از یک بگذارم ، مثلا 2 ، با یک زنگی که قراره دستگاه بزنه به 3 زنگ می رسه.ولی وقتی می گذارم 1 و بعد توی ساندز هم یک رینگتون انتخاب میکنم که با رینگتون برنامه یکی باشه ، فقط یکی می زنه
4.فکر کنم فونت برنامه جناب قربانی خیلی بهتره
5.مرسی
6.بازم مرسی
7.والا فقط یک بار دیدمش ، اشتباه هم کردم که ازش عکس نگرفتم
8.بازم چک می کنم..

بازم ممنون از وقتی که می گذاری ، پس اگر هر یک از مسایلی که گفتی حل شد ، من یک لیست جدید از known issues می سازم و دوباره پست می کنم که زحمت تو کم شود

موفق باشی

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فکر کنم از نسخه کمی قديمی تر استفاده ميکنيد!
چون تعداد smiley ها رو زياد کردم،در ضمن يک فايل متنی هم هست که ميتونيد اون رو عوض کنيد و هر چند تا ميخوايد smiley اضافه کنيد!
سعی ميکنم از طريق settings امکان بيشتری برای برنامه بزارم!

روزبه جان میشه توضیح بدی چطور میشه کد و عکس رو تغییر داد
چون من یک بار یه کد اضافه کردم ولی اون کد عمل نکرد
پیشنهاد میکنم برای این کار یه پنجره ای باز بشه و امکان اضافه کردن کد و عکس رو داشته باشه
در ضمن در مورد call sender باید بگم هر بار این گزینه رو زدم به این مشگل بر خوردم
ممنونم از توجهاتت

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من هر چی دانلود میکنم ورژنش 1.02 میشه تموم لینک ها رو امتحان کردم
ایا این آخرین ورژن هست؟ اگه نه یک لینک بدین ار آخرین نسخع

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان اولا مرسی :happy:

ثانیا من برنامه ی توی صفحه 10 رو نصب کردم و مثل بنز کار می کنه

اینو گفتم برای کسانی که جمین دارن و بدونن تمام ویژگی های این

نرم افزار جالب روی دستگاشون کار میکنه .

با سپاس

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب اينهم يک نسخه ديگر!
ميتونيد از لينک های صفحه اول برنامه رو بگيريد!

خيلی تغييرات ايجاد شد اما اونهايی که يادم هست :
- اضافه شدن plugin مخصوص برای inbox،در نتيجه تمامی sms های در Inbox رو نيز به صورت فارسی ميبينيد!
- setting های جديد :
* امکان انتخاب زمان vibre کردن
* امکان خاموش کردن notification و فقط استفاده از plugin مخصوص در Inbox
- احتمالاً تعداد زيادی از bug ها بايد رفع شده باشه!
- تغيير اندازه ارتفاع notification bubble ها تا امکان نمايش بيشتر برای متن های طولانی تر رو نيز محيا کنه
- فايل هايی که پاک ميشن به folder trash ميرن(قبل از اين کاملاً پاک ميشدن)

اميدوارم که همچيز درست کار کنه!
فقط چند نکته برای دوستان wm2003 اي
بهتره بجای استفاده از forward از reply و copy/paste استفاده کنن،بعضی وقتا کل متن forward نميشه!
همچنين فقط sms هايی در inbox رو ميتونيد ببينيد که برنامه En2FaMail فعال بوده در زمان رسيدن اونها!

در ضمن برنامه رو جوری تغيير دادم که در smartphone ها هم کار کنه،اگر کسی دسترسی داره حتماً امتحان کنه و نتيجه رو به من بگه.
(حتماً بايد smartphone unlock شده باشه)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا روزبه ، بعضی از رام های کوک شده ی ویندوز موبایل 6 یک سری از این امکانات مثل نمایش عکس و Smsdrfix و نمایش اسم به جای شماره اینارو اعمال کردن
خواص مشابه که مشکلی برای برنامه ی عالیتون ایجاد نمیکنه ؟!

بالا