• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان ناروتویی!
یک سوال داشتم این آکاتسوکی چیه؟

در ضمن امیر آقای ناروتو فارسی این لینکای ناروتو شیپودن خرابن!
دیوی شیر فیلتره مدیا فایر هم خرابه!
میشه 1 به بعد رو روی 4shared بزاری؟:blush:

آکاتسوکی یه گروه متشکل از نینجاهای سطح S هستند که ظاهرا هدفشون کنترل کل دنیاست و برا همین منظور دارن بیجو ها رو از کشورهای مختلف جمع میکنند :happy:

دقیقا با چی این آکاتسوکی مشکل داری؟ ;)

Milad Gerrard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آکاتسوکی یه گروه متشکل از نینجاهای سطح S هستند که ظاهرا هدفشون کنترل کل دنیاست و برا همین منظور دارن بیجو ها رو از کشورهای مختلف جمع میکنند :happy:

دقیقا با چی این آکاتسوکی مشکل داری؟ ;)

کلا مشکل داشتم که تقریبا رفع شد:lol:

Milad Gerrard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان آخرین قسمتی که از انیمه ناروتو اومده قسمت چنده؟

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان آخرین قسمتی که از انیمه ناروتو اومده قسمت چنده؟

آخرين قسمتهاي ناروتو شيپودن 29-30 بودند كه هفته ي گذشته با هم بيرون اومدن و انگار تا 2 هفته ي آينده هم خبري از قسنتهاي جديد نخواهد بود...(3 هفته مرخصي هستند. :wacko:)

lion_leon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید یک سوال داشتم اینکه توی اینترنت یک عکسی پیدا کردم که ساسوکه ناروتو داره توی آغوش می گیره در همین هین شمشیر میکشه که نارتو رو بکشه برای چی

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
ببخشید یک سوال داشتم اینکه توی اینترنت یک عکسی پیدا کردم که ساسوکه ناروتو داره توی آغوش می گیره در همین هین شمشیر میکشه که نارتو رو بکشه برای چی

ناراتو رو نميخواد بكشه فقط ميره داخل بدنش تا اون كيوبي هفت دم رو ببينه

lion_leon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحت ولی چرا می خواد کیوبی نه دم رو ببینه شاید از کیوبی چاکراش رو می خواد که بهش بده

hitachii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من این سریالو از کانال game one میبینم تا اونجایی که یک پیر مرد می خواست کونوها رو منفجر کنه ملی بعدش لین کنال در جا زد و رفت قسمت اول شما می دونید کودوک کانال قسمت جدیدو نشون میده ؟؟

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از توضیحت ولی چرا می خواد کیوبی نه دم رو ببینه شاید از کیوبی چاکراش رو می خواد که بهش بده
شما قسمت اول ناراتو شيپودن رو ببين خودت متوجه ميشي.تا اونجايي كه من يا دمه فقط باهاش صحبت كرد وهيچ
كاري باهاش نداشت
سلام دوستان من این سریالو از کانال game one میبینم تا اونجایی که یک پیر مرد می خواست کونوها رو منفجر کنه ملی بعدش لین کنال در جا زد و رفت قسمت اول شما می دونید کودوک کانال قسمت جدیدو نشون میده ؟؟
از كانال jetix نگاه كن زبونشم انگليسيه ولي بعضي صحنه هاي خشنشو يه خورده سانسور كردن كه البته سانسورشون جوريه كه اصلا متوجه نميشي سانسور شده
10.722H ( JETIX
Naruto
زمان پخش : 20:10 هر شب ( تکرار 22:30 )
فرکانس : 10723/H/29900

hitachii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من روی هاتبرد سرچ کردم اون کانالی که گفتید نبود ولی اسوشو شنیدم فکر کنم برای ناگرا ویژن باشه ؟؟ فکر کنم باید بی خیال شم

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
من روی هاتبرد سرچ کردم اون کانالی که گفتید نبود ولی اسوشو شنیدم فکر کنم برای ناگرا ویژن باشه ؟؟ فکر کنم باید بی خیال شم

سلام
اسم کانال" 10.722H " است (کافیه که کانال ها رو براساس حروف الفبا مرتب کنید بعد این کانال میاد توی 10 تا کانال اول)
این کانال روی هر دستگاهی که یکبار آپگرید شده باشه بازه

در هر حال به نظر من بهتر که این انیمه رو از بخش اشتراک یا بهشت تهیه کنی !

بابهترین آرزوها موفق باشید

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
گفتي زير نويس انگليسي !
براي من كه زير نويس نداره چه طوري مي شه زير نويسش رو اورد ؟

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی قسمت جدید ناروتو با ترجمه فارسی هم اکنون آماده است. امیدوارم از قسمت 31 ناروتو شیپودن لذت ببرید. این قسمت یکی از احساسی ترین قسمتهای ناروتو تا کنون است و بسیار زیباست. من تمام تلاشم را در حفظ محتوای ادبی آن کرده ام.

قسمت 32 هفته آینده روز 25 اکتبر برابر با2 آبان ماه از شبکه توکیو پخش خواهد شد.

لطفا در قسمت نظرات در باره ترجمه، مشکلات آن و یا به طور کلی آنچه درباره این تارنما میپسندید و یا مایل به تغییر آن هستید را برای بنده بنویسید تا در افزایش سطح آن کوشا باشم.

دوستدار شما
مدیر و مترجم ناروتو فارسی

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
گفتي زير نويس انگليسي !
براي من كه زير نويس نداره چه طوري مي شه زير نويسش رو اورد ؟

با چه برنامهخ ای میبینی؟ حتما اشکال از مدیا پلیری هست که باهاش میبینی وگرنه زیر نویس انگلیسی رو داره.

lion_leon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی قسمت جدید ناروتو با ترجمه فارسی هم اکنون آماده است. امیدوارم از قسمت 31 ناروتو شیپودن لذت ببرید. این قسمت یکی از احساسی ترین قسمتهای ناروتو تا کنون است و بسیار زیباست. من تمام تلاشم را در حفظ محتوای ادبی آن کرده ام.

لطفا در قسمت نظرات در باره ترجمه، مشکلات آن و یا به طور کلی آنچه درباره این تارنما میپسندید و یا مایل به تغییر آن هستید را برای بنده بنویسید تا در افزایش سطح آن کوشا باشم.

دوستدار شما
آقا امیر تو را بخدا اینطوری تعریف نکن دلمو آب کردی من که مثل شما به این کانال دسترسی ندارم که بتونم اونو دنبال کنم ممنون میشم که داستان قسمتهایی رو که شما یا هر کس دیگه ای که میبینه توی اسپویل یا یک قسمت جداگانه تعریف کنه ممنون میشم اگر این لطف رو در حق من و کسای دیگه ای که دسترسی ندارند بکنی

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من ناروتو رو ار بخش اشتراک گذاری خریداری کردم و تا الان هم 92 قسمت (ورود اتاچی و تکنیک جدید ناروتو ) و از قسمت 180 تا 220 رو هم دیدم
از کجا 160-180 و ناروتو شیپودن رو گیر بیارم؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام من ناروتو رو ار بخش اشتراک گذاری خریداری کردم و تا الان هم 92 قسمت (ورود اتاچی و تکنیک جدید ناروتو ) و از قسمت 180 تا 220 رو هم دیدم
از کجا 160-180 و ناروتو شیپودن رو گیر بیارم؟

کل ناروتو +ناروتو شیپودن رو آقای مردی دارن (قسمت های ناقص جدیدا تکمیل شده)

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
سلام یکی به من بگه " مانگا" چیه؟

دوستدار شما

امیر جان نمیتونی لینک زیر نویس ها رو جدا بزاری؟

بالا