با سلام
هنوز نگفتین قیمت p990 در تهران چنده ؟؟؟
و یه چند تا سوال داشتم
1- چه راه هایی برای فهمیدن اینکه گوشی اصل فرانسه است و چینی نیست وجود داره؟
2- کلیه چیز هایی رو که لازم هست برای خرید این گوشی تا بفهمی ورژن و ... بی زحمت اگه امکان داره یه توضیح بدین
3- چه رمی رو پیشنهاد می کنید 2 یا بالاتر
هنگام خريد اين گوشی چطور ميشه تشخيص داد فرمويرش چه نسخه اس؟
يه سوال ديگه هم داشتم، Cda گوشی بايد چی باشه و موقع خريد گوشی ميشه تشخيص داد که Cda گوشی چيه؟
ممنونم ميشم راهنمائيم کنيد.
من دوشنبه بالاخره این گوشی گل گلاب رو خریدم. به خدا خیلی گوشی خوبیه. خصوصاً برای من که زیاد نمیخوام برنامه پرنامه توش نصب کنم (یعنی فعلاً جراتش رو ندارم) در جواب به سوالات شما که ممکنه جواب سوال خیلیهای مثل من که میخوان این گوشی رو بخرن باید بگم که (هر چند برای اساتید اینجا دارم زیره به کرمان میبرم)
1- گوشیم رو از طبقه ششم پاساژ علائدین خریدم از فروشگاه "تاج موبایل". (به پیشنهاد آلفردوی عزیز) به قیمت 268000 تومن.
2- با توجه به چیزهایی که بچه های اینجا گفتن و تحقیقات من این گوشی اصل فرانسه است (حداقل چینی نیست). حالا این چیزها به طور خلاصه به نظر من و بعضی اساتید اینجا عبارتند از:
1) وقتی باتری گوشی رو در میاری اونجا یه برچسب داره که روش نوشته شده Made In France.
2) روی در جعبه اش (کارتنش) وقتی که باز میکنی نوشته Printed In Germany د :blink:
3) شارژر رومیزی اش ساخت مالزیه. :blink:
4) رنگ چراغ پشت دکمه های فیلیپ (همون دری که باز میشه روش شماره داره :blush

شیری رنگه. :blink::wacko::blink:
5) تمام این مواردی که گفتم ممکنه از یک درصد تا صد درصد احتمال داشته باشه که درست باشه به غیر از مورد شماره یک که فکرکنم 99 درصد درسته (یعنی اگه نوشته باشه فرانسه یعنی OK)
3- یه سایت هست که میتونید توش IMEI گوشی رو بدید و اونجا صحتش رو امتحان کنید:
https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
من از همون مغازه زنگ زدم برای داداشم تو اینترنت چک کرد و وقتی به سمت Very Likely باشه و مارک و مدل گوشی رو بده یعنی درسته و اگه Primery Market برابر Europe باشه فکر کنم احتمال فرانسه بودنش بیشتره!
4- برای بچه هایی که ممکنه ندونن (من رو ببخشید چون خودم خیلی مبتدیم و هر چی یاد گرفتم از اینجا بوده اینها رو مینویسم) #06#* رو که بزنیم IMEI گوشی رو به ما میده که باید با IMEI که پشت گوشی زیر باتری نوشته و IMEI روی جعبه چک کنیم و با هم بخونن.
5- Jog Dial که کنار گوشی هست رو اگه به صورتی که میگم حرکت بدین به منوی مخفی گوشی میرسین که حالا میگم چه امکاناتی بهتون میده

راهش اینه: یک دندونه Jog Dail رو بده بالا بعدش روی فیلیپ دکمه * رو بزن دوباره دو دندونه پایین * دوباره یه دندونه پایین *
توی منوی مخفی سه گزینه داره یکی از توش میتونی ورژن گوشی حتی IMEI رو پیدا کنی. یکیش یه Self Tester هست که خود Sony Erricson گذاشته که گوشی رو همه قسمتهاش رو تست کنی!
این تست خیلی عالیه که همه چیز رو از صفحه گرفته تا دونه دونهء کلیدها و ویبره و صدا و چراغها رو میتونی تست کنی.
6- حتماً زمان خرید این کار تست رو انجام بدین. من از فروشنده تاج موبایل خواستم و اون هم گفت من اول فاکتور رو مینویسم بعد شما تست کن اگه خراب بود مال خودم.

من ورژن موبایلم R9F011 هست که باید آپدیت شه. الان بالاترین ورژن بر اساس سایت
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i بر اساس زیره که فکر نکنم هیچ کدوم گوشیهای بازار این ورژن باشن:
Phone Version CXC162037 R9GA001
Bluetooth Version CXC162058 R5A01
Organizer Version CXC162036 R6E28
CDA Version R6E28
7- همون تاج موبایل دو تا مغازه هم پایین تر داره که خودش معرفی کرد برای خریدن RAM. من یه رم خریدم مارکش SanDisk که یک گیگه و آبی رنگ 10000 تومن. میگن رمهای SanDisk قلابیشون نسبت به سونی کمتره. خودم نمیدونم. :wacko:
8- مخلص همه اسایتد بزرگوار اینجا هستیم. ببخشید که تو کار بزرگان دخالت کردیم. به خدا ما جواب امتحان پس دادیم. همین :blush: