• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام بر اساتید
اگر براتون امکان داره جواب این سوال بنده رو بدید

بین دوتا لبتاپ زیر کدوم رو انتخاب کنم

1-SONY VAIO VGN-FZ290 N5 (CPU INTELL CORE2 D SANTA ROSA T7500 2.2 GHZ 4MB CACHE FSB800 )
2024 RAM DDR2
HDD200
DVD+RW BLUE RAY
15.4" WXGA XBRITE WEB CAM
MODEM 56K AV MODE ILINK NIC10.100/WIFI/USB2.0/2.5KG
VGA G-FORCE 1024MB
BT/RAM READER
VISTA BUSINESS
ASSEMBLE IN USA

و دومی

2-DELL D830 2.2 DUO2 /4M CACHE
2048 DDR2
HDD160++
DVD-+ RW
15.4WSXGA+ /WIFI/BT/
VGA 256MB NVIDIA
BATTERY 9 CELL
MALAY
3 YEAR GURANTY ZIGORAT
VISTA BUSINESS

قبلا" عرض کردم که می خواهم
1- خر کار باشد
2- جان سخت باشد
3-خیلی داغ نکند و مشکل حرارتی نداشته باشد (اخه فروشنده ای میگفت سونی FZ مشکل حرارت خیلی بالا دارد )
در کارهای گرافیکی MAYA 3D MAX ,ADOBE PRIMEIR ,ULEAD و بازیهای COH , FIFA ,WIC جوابگو باشد لوازم جانبی آن به راحتی و ارزان فراهم شود
خیلی در قید وبند قیافه لب تاپ نیستم
حال اگر تا سقف 2 میلیون تومان گزینه بهتری میشناسید مرا راهنمایی فرمایید
با احترام و ممنون
ضمنا" گارانتی معتبر سونی کدامست؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام بر اساتید

1-SONY VAIO VGN-FZ290 N5 (CPU INTELL CORE2 D SANTA ROSA T7500 2.2 GHZ 4MB CACHE FSB800 )
2024 RAM DDR2
HDD200
DVD+RW BLUE RAY
VGA G-FORCE 1024MB
BT/RAM READER
VISTA BUSINESS
ASSEMBLE IN USA

و دومی

2048 DDR2
HDD160++
DVD-+ RW
15.4WSXGA+ /WIFI/BT/
VGA 256MB NVIDIA
BATTERY 9 CELL
MALAY
3 YEAR GURANTY ZIGORAT
VISTA BUSINESS

1- خر کار باشد
2- جان سخت باشد
3-خیلی داغ نکند و مشکل حرارتی نداشته باشد (اخه فروشنده ای میگفت سونی FZ مشکل حرارت خیلی بالا دارد )
در کارهای گرافیکی MAYA 3D MAX ,ADOBE PRIMEIR ,ULEAD و بازیهای COH , FIFA ,WIC جوابگو باشد لوازم جانبی آن به راحتی و ارزان فراهم شود
با احترام و ممنون

سلام
گزینه اول انتخاب بهتری است. سری FZ سونی از لحاظ کارآیی و عمر قطعات در رده بالایی قرار دارند.
مشکل حرارتی هم من تابحال در این سری مشاهده نکرده ام و چنین چیزی مصداق واقعی ندارد.
وجود کارت گرافیک با پرداش بالا GEFORCE 8400 امکان هرگونه محاسبات گرافیکی و نیز انواع و اقسام بازیها را در این سری فراهم می کند.
همچنین وجود تکنولوژی BLUE RAY در این گونه از لپ تاپها که امکان دیدن فیلمهای با کیفیت HD را فراهم می کند مزیت دیگری برای این سری از لپ تاپها می باشد.
بهترین گارانتی سونی در حال حاضر در ایران مربوط به امرتات است. البته نمایندگی سونی در ایران (ایران رهجو) هم بعضی از مدلهای سونی را وارد می کند که خوب با توجه به اینکه نماینده رسمی شرکت سونی در ایران می باشد گارانتی اش هم معتبر خواهد بود.
در صورت خرید تخفیف هم برایتان منظور خواهد شد.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام بر اساتید

2024 RAM DDR2
HDD200
DVD+RW BLUE RAY
VGA G-FORCE 1024MB
BT/RAM READER
VISTA BUSINESS
ASSEMBLE IN USA

و دومی

2048 DDR2
HDD160++
DVD-+ RW
15.4WSXGA+ /WIFI/BT/
VGA 256MB NVIDIA
BATTERY 9 CELL
MALAY
3 YEAR GURANTY ZIGORAT
VISTA BUSINESS

1- خر کار باشد
2- جان سخت باشد
با احترام و ممنون

سلام دست من.

چون ملاکت :
1- خر کار باشد
2- جان سخت باشد
3-خیلی داغ نکند و مشکل حرارتی نداشته باشد
هست

من میگم همین
بردار
یا اگر هم پول داری dell xps m1330

از توجه شما ممنون

babak-online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

می خواستم بدونم قیمت FZ190 N1 چند است؟

موفق باشید.

Hostine.Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
DELL - Inspiron E1520 ( T7250 )

CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0(T7250)/ CACHE:2.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: X3100 256MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAM + Bluetooth / 2.8 Kg /Made in Ireland

قیمت
1,050.000تومان

نظرتون چیه؟
( این لب تاپ رو برای کار های گرافیکی و نقشه کشی می خوام)

تا سقف 1.100.000 اگه گزینه بهتری سراغ دارید ممنون میشم

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام
گزینه اول انتخاب بهتری است. سری FZ سونی از لحاظ کارآیی و عمر قطعات در رده بالایی قرار دارند.
مشکل حرارتی هم من تابحال در این سری مشاهده نکرده ام و چنین چیزی مصداق واقعی ندارد.
وجود کارت گرافیک با پرداش بالا GEFORCE 8400 امکان هرگونه محاسبات گرافیکی و نیز انواع و اقسام بازیها را در این سری فراهم می کند.
همچنین وجود تکنولوژی BLUE RAY در این گونه از لپ تاپها که امکان دیدن فیلمهای با کیفیت HD را فراهم می کند مزیت دیگری برای این سری از لپ تاپها می باشد.
بهترین گارانتی سونی در حال حاضر در ایران مربوط به امرتات است. البته نمایندگی سونی در ایران (ایران رهجو) هم بعضی از مدلهای سونی را وارد می کند که خوب با توجه به اینکه نماینده رسمی شرکت سونی در ایران می باشد گارانتی اش هم معتبر خواهد بود.
در صورت خرید تخفیف هم برایتان منظور خواهد شد.

سلام دست من.

چون ملاکت :
1- خر کار باشد
2- جان سخت باشد
3-خیلی داغ نکند و مشکل حرارتی نداشته باشد
هست

من میگم همین
بردار
یا اگر هم پول داری dell xps m1330

از توجه شما ممنون

از نظرات هردو ی شما اساتید ممنونم
استاد اعظم جناب رادیان نظری ندارند؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام دوست عزیز . شرمنده فرمودین ...

نظر شخصیه من این هستش که اگر ملاکهاتون در کار زیاد و یا به قولی خرکاری جدی هستش به طور

مصمم دور این مارک SONY یک خط قرمز کلفت بکشین ، که SONY اصلا این کاره نیست !

اما اشاره کردین به بازی ...

اینو همیشه مد نظر داشته باشین که سری XPS اختصاصا برای بازی طراحی میشن ، پس اگر هدف

GAME دارین ، اصلا از این گزینه قافل نشین .

البته مدلهای D هم که مهندسی هستن ....

در کل من همین 1330 رو پیشنهاد میکنم . موفق باشید.

اگر هم نخواستین همین گوگوری 1520 هم خوبه .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
DELL - Inspiron E1520 ( T7250 )

CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0(T7250)/ CACHE:2.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: X3100 256MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAM + Bluetooth / 2.8 Kg /Made in Ireland

قیمت
1,050.000تومان

نظرتون چیه؟
( این لب تاپ رو برای کار های گرافیکی و نقشه کشی می خوام)

تا سقف 1.100.000 اگه گزینه بهتری سراغ دارید ممنون میشم

یک ضرب المثل هست که میگه : جایی که وضو هست ، تیمم باطله ...

من زیاد اینو نمیپسندم ..

شما میتونین کارت GEFORCE و همین طور دستگاه ساخت MALAYSIA رو انتخاب کنین که ارجحیت دارن.

CPU اش ، Cash اش پایینه ... برای کارهای MAX به مشکل بر میخورین .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
راستی بهتره این نکته رو هم خاطر نشان کنم .

( فکر کنم برای بار 53 یا 54 امه )

ببینین دوستان لپ تاپ یک دستگاه با کاربرد نظامیه .

از این رو در لیست اقلام و کالاهاییه که ایران رو در اون مورد سنکشن ( تحریم ) کردن .

هیچ شرکت سازنده ی لپ تاپی حق دادن نمایندگی به ایران رو نداره .

اگر میبینی شرکتی داره مثلا مارک X رو میفروشه ، نمایندگی X نیست ! بلکه وارد کننده ی عمده ی X

هستش ! اگر دستگاهتون مشکل دار بشه ! کاری که میکنه اینه که اونو میفرسته دبی ! به نمایندگی

تااونجا مشکلش حل بشه .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و درود به همگی

یک ماه پیش لپ تاپ Hp 2530 خریدم ، خیلی خیلی ازش راضی ام . فقط به چند تا مشکل بر خوردم :

1. بلوتوثش از کاز افتاده : اوایل بدون مشکل کار می کرد تا من 2 تا برنامه بلوتوث منیجر روش نصب کردم که از برنامه خود لپ تاپ امکانات بیشتری داشت + PCsuit Nokia ( می خواستم با بلوتوث وصل بشم ) . بعد از اون موقع از کار افتاد و دیگه کار نمی کنه .

آیا راهی هست که بدون recovery من درایوشو درست برگردونم و بدون مشکل کار کنه؟ اگر بخوام Recovery کنم کلی آپدیت ویندوز و کلی برنامه باید نصیب کنم و هزار یک کار دیگه که کلی زمان می بره .

2. فونت های فارسی لپ تاپ مخصوصا بعضی ار فونتهای اصلی کلمات را حرف حرف نشون می دن و این مسئله در تمامی برنامه ها هست . چی کار بیاد بکنم ؟

3. مشکل دوم من با برنامه e-mule هست که نصب شده و کار هم می کنه ولی هر سری تنظیمات مجدد می خواد و اگر وسط دانلود ببندمش همه فایلها می پره آیا همه کسانی که با ویستا کار می کنند این مشکل را دارند . تا حالا ند بار هم نصبش کردم و از آخرین نسخه هم استفاده می کنم . لطفا راهنمایی کنید .

دقت کنین که Bluetooth یک مقوله ی خیلی حساسه ... من بارها به مشکل بر خوردم ... فقط باید از نرم افزاری

که خود سازنده در اختیارتون قرار داده استفاده کنین ، در غیر این صورت به مشکل های اساسی برمیخورین !

توصیه میکنم از قسمت ADD REMOVE PRGRAM برین و کلا هرچیزی که در رابطه با BLIETOOH هستش

رو REMOVE کنین ( UNINSTALL ) و بعد دباره نرم افزار اصلی سازنده رو نصب کنین .

در مورد فونت ها ... توی قسمت Regional ...آخرین تب ... یک قسمتی داره به این نام :

Admistrative ....

بعد اولین گزینه هست : System Location

اونرو به Iran تغییر بدین .

فکر میکنم مشکلتون حل شه .

موفق باشید.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
برای چه برنامه نویسی ای دوست عزیز؟:happy:
مثلا Jetbrain عجیبه!CPU و RAM می خواهد بسی!یا .Net!!:happy:
خوب HTML هم میشه؟!کدوم؟

البته این حدود قیمت خریدن نو یکم محدود میشه!
Dell - Inspiron - 6400N(1.73)
1.73Dou/512/80/DVD+RW/15.4"WXGA Brite/VGA 224 Share/WiFi/Bluetooth/Dos 7500000

بیشتر برای زبانهای سری دات نت می‌‌خوام.:D

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
بیشتر برای زبانهای سری دات نت می‌‌خوام.:D

هنوزم رو همون قیمت مصمم هستید؟!
دات نت که روی Vista عمل نمی کنه!از 2005 چیزی جدیدتر اومده؟خیلی وقته بهش دست نزدم!به جز بحث framework !

میشه دقیقتر بگید که چی مد نظرتونه؟برای چی می خواین؟
مثلا من یه روزی برای پرزنت برنامه هام می خواستم!هم وزنش مناسب باشه هم اندازش!خوب hpانتخاب خوبی بود!اما وقتی وضعیتم عوض شد مجبور شدم سبک و کوچیک بگیرم

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز . شرمنده فرمودین ...

نظر شخصیه من این هستش که اگر ملاکهاتون در کار زیاد و یا به قولی خرکاری جدی هستش به طور

مصمم دور این مارک SONY یک خط قرمز کلفت بکشین ، که SONY اصلا این کاره نیست !

اما اشاره کردین به بازی ...

اینو همیشه مد نظر داشته باشین که سری XPS اختصاصا برای بازی طراحی میشن ، پس اگر هدف

GAME دارین ، اصلا از این گزینه قافل نشین .

البته مدلهای D هم که مهندسی هستن ....

در کل من همین 1330 رو پیشنهاد میکنم . موفق باشید.

اگر هم نخواستین همین گوگوری 1520 هم خوبه .

من جلوی بزرگترها نظر نمی دم!اما چیزی که خودم دارم رو می گم!
M1330 خیلی یه جوریه!(انگار ظریفه!)
عجیب گرم میکنه!البته من لپتاپ دیگه ای نداشتم که مقایسه کنم اما فکر نمی کنم این طبیعی باشه!
M1330 تو مایه های سونی هست!پس اگه محکم میخواین و درست و حسابی سراغ این مدل نرید!

من که عجیب به فکرم افتاده عوضش کنم!باید همون hp 15 می خریدم!این کوچولو ها بدرد من نمیخوره!

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجیب گرم میکنه!البته من لپتاپ دیگه ای نداشتم که مقایسه کنم اما فکر نمی کنم این طبیعی باشه!
M1330 تو مایه های سونی هست!پس اگه محکم میخواین و درست و حسابی سراغ این مدل نرید!

من که عجیب به فکرم افتاده عوضش کنم!باید همون hp 15 می خریدم!این کوچولو ها بدرد من نمیخوره!

میشه 1 کم بیشتر توضیح بدین ؟؟

تغییرات دمایی چطوریه ؟؟ چقدر گرم میشه ؟ :blink:

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

دوست عزیز نظر شما به عنوان یک کاربر که با لپ تاپ کار می کند قطعا برای همه محترم است و مطمئن باشید که این نظر از نظر بعضی از دوستانی که شاید بعلت عدم آشنایی کامل با انواع مدلهای لپ تاپ صرفا به اظهار نظرهای متعصبانه و جانبدارانه در مورد مارک خاصی از لپ تاپ می پردازند اهمیت بمراتب بیشتری دارد
متاسفانه در این میان، ضرر و زیان متوجه دوستانی می شود که بررسی کاملی در مورد انواع مدلهای مختلف موجود در بازار نمی کنند و صرفا داشتن قیمت پایین و مشخصات اسمی بالا را ملاک انتخاب لپ تاپ قرار می دهند بدون آنکه متوجه باشند که داشتن مشخصات اسمی بالا اعم از سی پی یو - رم - هارد - گرافیک دلیلی بر بهتر بودن لپ تاپ مزبور نیست بلکه تستهای سخت افزاری و نرم افزاری در نهایت تعیین کننده لپ تاپ برتر است.
البته درک این مسئله برای کاربرانی که تنها با یک مدل لپ تاپ آشنا بوده و با آن کار می کند کمی دشوار باشد ولی کافیست امکان مقایسه و مشاهده عینی چندین مدل لپ تاپ از مارکهای مختلف با دارا بودن کانفیگ یکسان فراهم شود تا صحت این مسئله اثبات گردد یعنی همان کاری را که سایتهای معروف اینترنتی در این زمینه انجام می دهند و حال آنکه متاسفانه چنین کاری در ایران انجام نمی شود در حالیکه مدلهای ارائه شده در هر کشور باید ملاک مقایسه و گزینش قرار گیرد نه آنجه که توسط سایتهای بین المللی انجام می شود.
یکی از دوستان فروشنده تعریف می کرد که یکی از مشتریانش که کلی تحقیقات قبل از خرید انجام داده بود و در نهایت یکی از مدلهای توشیبا را انتخاب کرده بود زمانی که برای تحویل گرفتن لپ تاپش نزد فروشنده رفته بود ناگهان چشمش به لپ تاپ سونی که در کناری بود و ویندوزش هم بالا آمده بود افتاد و مقایسه ای میان تصویر دو لپ تاپ انجام داد و کلی توی ذوقش خورد که چرا لپ تاپ توشیبا را انتخاب کرده است. مثال فوق تنها به عنوان یک نمونه ذکر گردید در حالیکه معیارهای آزمایش دیگری همچون سرعت خواندن و رایت اطلاعات از روی هارد دیسک- تاخیر زمانی خواندن اطلاعات از رم - سرعت سی پی یو و ... در این میان وجود دارد.
از اینرو در هنگام خرید تنها به گفته شخصی که در تمام مدت با یک مارک بخصوص آشنایی داشته و به هیچ وجه امکان مقایسه لپ تاپ خودش با لپ تاپهای دیگر برایش فراهم نبوده است را چندان چدی نگیرید و خود شخصا لپ تاپهای مختلف را بررسی و در نهایت انتخاب بهتر را انجام دهید.
بنده شخصا با مارکهای SONY - TOSHIBA - DELL - HP- ASUS کار کرده ام ولی هیچگاه مارک بخصوصی را به خریدار توصیه نمی کنم مگر آنکه خریدار شخصا معیارهای انتخابش به گزنه قریب به ذهن بنده نزدیک باشد.
البته در مورد ملاک گزینش لپ تاپ برای دوستان عزیز در چند پست قبل اشارات دیگری داشته ام.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

:blink:

ولی من چنین مشکلی ندیدم.

دقیق کجای سیستمت داق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

بالا