شنیدم مبدل پاور 24 پین به 20 پین هست. اگه یه پاور 24 پین رو به وسیله ی یک مبدل بزنیم به یک مادر بورد 20 پین از لحاظ فنی اشکالی به وجود نمیاد ؟
این کار اشتباه هست و به پاور فشار زیادی وارد میشود
البته بستگی به پاور هم داره، برخی از پاورها خودشون در پکيج کارخانه اين تبديلو ارائه ميدن.
خير، کوچکترين فشاری به پاور نمياد، در موارد بر عکس ممکنه اين اتفاق بيوفته.شرایط من همینه. یه پاور گرفتم 24 پین .Delta 550W . حالا مادر بورد سوکتش 20 پین هست. و البته پاور قابلیت جدا کردن اون 4 پین رو داره در نتیجه حالا جدا کردم و وصل کردم. با این شرایط بازم به پاور فشار میاد ؟ چرا ؟ دلیلش چیه؟
ممنون
اينطور که از قراين بر مياد اين 2 رم با هم سازگار نيستن. اگه فروشنده 512 ديگه اي داره ازش بخواه که يکی ديگه بهت بده که با اين يکی کنار بياد. اگه نه تو bios ببين آپشنی داری که فرکانس رمها رو دستی تنظيم کنی؟ اگه آره اونجا 2 تا رو رو يه فرکانس پايينتر تنظيم کن شايد جواب بده. معمولاً به خاطر تفاوت timing رمها اين ايراد پيش مياد.سلام به دوستان سخت افزاری (شرمنده، یکمی پستم طولانی، ولی ممنون میشم منو یاری کنید)
من یه مادربورد خیلی قدیمی دارم ( 8smml گیگا ) که با رم 256 بعد از 8سال بدون مشکل کارای عادی منو جواب میداد
تا اینکه برای اجرای بازی های جدید تو این دو سه روزه یه رم 512 اس دی کارکرده به رم قبلی اضافه کردم
خواستم که سیستمم رو روشن کنم دیدم که لد پاور و لد هارد روشن هستن ولی سیستم بوت نمیشه و اون صدای بیپ معروف دیگه شنیده نمیشه
یکی از رمها رو در اوردم و امتحان کردم جواب داد
رمها رو جابجا کردم جواب داد
ولی هر کاری میکردم که باهم کار کنن نمیشد
تا اینکه امروز رم 256 رو از اسلوت قبلیش دراوردم و رم512 رو جازدم و بعد رم 256 رو روی اسلوت دوم سوار کردم
و سیستم رو روشن کردم که دیدم خوشبختانه کار داد
ولی گهگاهی باز مثله قبل لد ها روشن میمونه و کار خاصی انجام نمیده
و من مجبور میشم سیستم رو از برق جدا کنم و دوباره روشن کنم
شرمنده که پست طولانی دادم، خواستم برای راهنمایی کردن کار شما راحتتر بشه
اينطور که از قراين بر مياد اين 2 رم با هم سازگار نيستن. اگه فروشنده 512 ديگه اي داره ازش بخواه که يکی ديگه بهت بده که با اين يکی کنار بياد. اگه نه تو bios ببين آپشنی داری که فرکانس رمها رو دستی تنظيم کنی؟ اگه آره اونجا 2 تا رو رو يه فرکانس پايينتر تنظيم کن شايد جواب بده. معمولاً به خاطر تفاوت timing رمها اين ايراد پيش مياد.
همون performance رو به ميزان اندک از دست ميدی، در عوض stablitiy رو به ميزان بيشتری به دست مياری ! معمولاً که اينطوری بوده.ممنون دوست عزیز
شوربختانه من این رم رو از طریق سایت ایستگاه و از دست خریدم و امکان برگردوندن یا تعویضش نیست
(شما بهتر از من میدونین که دیگه رم اس دی اونم ظرفیت بالا به این راحتی ها پیدا نمیشه)
و مجبورم راه دوم رو انتخاب کنم
خوب یه سئوال برام پیش اومد
من زیاد سخت افزار بلد نیستم
ولی اگه من فرکانس رو پایین تر بیارم پرفورمنس هم باهاش پایین تر نمیاد؟
یا بهتر اینطوری بپرسم اگه این کارو بکنم چه چیزی رو از دست میدم؟
شرایط من همینه. یه پاور گرفتم 24 پین .Delta 550W . حالا مادر بورد سوکتش 20 پین هست. و البته پاور قابلیت جدا کردن اون 4 پین رو داره در نتیجه حالا جدا کردم و وصل کردم. با این شرایط بازم به پاور فشار میاد ؟ چرا ؟ دلیلش چیه؟
ممنون
شما اول باید سیستم رو از لحاظ ویروس و SPYWARE اسکن کنید .
با سلام خدمت دوستان عزیزم
حدود 3 ساله که به یک مشکل عجیب دست به گریبانم
قضیه از این قراره که چند سال پیش یکی از سیستم هایی که بسته بودم یه مشکل براش پیش اومده بود به این نحو که ناگهان سیستم به شدت کند شده بود وقتی بررسی کردم دیدم که cpu روی عدد 100 جا خوش کرده بود و پایین نمی اومد و لذا طبیعی بود که سرعت اون سیستم به این روز بیفته بالاخره بعد از کلی دردسر متوجه شدم که اون فرد چند تافایل تصویری با حجم خیلی بالا که خودش کپچر کرده بود روی هارد خودش داره و جالب اینکه بعد ازاینکه من اون فایل ها رو پاک کردم و اون پارتیشن رو فرمت کردم مشکل حل شدچند مدت پیش من همین مشکل رو با یه سیستم دیگه پیدا کردم و این سیستم تنها فایل های خیلی حجیمی که داشت چند تا فیلم دی وی دی بود که هر کدوم 4 گیگ بود و من تصمیم گرفتم که یه مقدار از فایل های این هاردو روی یه سیستم دیگه کپی کنم که وقتی این کارو کردم دقیقا اون سیستم هم به روز همین سیستم افتاد خلاصه دوباره مجبور شدم این هاردرو به کلی فرمت کنم که مشکل حل شد ولی هنوز هم هر از چندی این مشکل برای اون هارد پیش می اد تا اینکه همین چند روز پیش دوباره این مشکل برای یکی دیگه از سیستم هام پیش اومد البته ناگفته نماند مطمئنا این سیستم آخر یکسری فایلهای مشترک با همون سیستم قبلی که اون هم مشکل پیدا کرده بود داره چون بین این دو نفر تبادل اطلاعات وجود داره خوب با توجه به این که هر روز که نمی شه 300 گیگ اطلاعات رو یه جای دیگه کپی کرد و هارد رو فرمت ، می خواستم بدونم آیا شما تا به حال به این جور مشکل برخوردید؟ به نظر شما مشکل اصلا از چیه ؟ یعنی یک سری فایلهایی وجود داره که باعث می شه cpu بره و روی 100 وایسه و تکون نخوره ؟ اصلا من درست حدس زدم دلیل مشکل رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با 6-5 تا آنتی ویروس تا حالا چک کردم ولی خبری نبود شما آنتی ویروس خاصی رو برای اینکار پیشنهاد می کنی![]()
فکر نميکنم مشکل از ويروس باشه، اين موضوع به خاطر اين پيش مياد که windows media player يا آنتی ويروس سيستم زمانی که شما پوشه محتوی فايل ها يا يک level بالاتر از اونو باز ميکنی ميخواد محتوا رو اسکن کنه که اين سيستمو کند ميکنه. در برخی از برنامه های Tweak ديدم که ميشه اين امکانو در windows غير فعال کرد، همچنين در آنتی ويروس ها هم ميشه فيل های حجيم رو ignore کرد. اين اسکن به خصوص در مورد فايل های ويديو با Coding های خاص يا Compress بيشتر بروز ميکنه یا زمانی که باید thumnail نشون بده Explorer.
spyware رو چک کردید یا فقط ویروس ؟ به نظر من ممکنه یکسری برنامه و پروسس باعث میشه این مشکل بوجود بیاد . برنامه های نصب شده رو باید چک کنید
با یک anti spyware و برنامه tuneup utility 2007 برای مرتب کردن و بهینه کردن تنظیمات رجیستری و ویندوز