• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من به تازگی یک پرینتر HP All in one مدل 3183 گرفتم . موقع نصب درایور در مرحله ای که باید کابل USB رو به کامپیوتر زد وقتی این کار رو میکنم در system tray تشخیص میده که یک وسیله با USB وصل شده اما میزنه Malfanctional !

وسیلهای دیگه مثل موبایل با USB کار میکنن اما این پرینتر نه . امکان داره کابل خراب باشه یا چیزه دیگه ؟

ممنون

mousey

Registered User
لایک‌ها
27
سلام

چه تفاوتي بين سي پي يو هاي اينتل core2 با dual-core است؟

با تشكر

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام

چه تفاوتي بين سي پي يو هاي اينتل core2 با dual-core است؟

با تشكر
تفاوتی هست؟؟
معنای جفتشون اینه که دو هسته دارن!
حالا اگه تفاوتی هست بگین من هم بدونم.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام من دو تا سوال داشتم
1. من می خواهم کامپیوترمو به تلویزیون وصل کنم به شکلی که بتونم فیلمو تو کامپیوتر بزارم و تصویرشو تو تلویزیون ببینم......چون پشت کامپیوتر م یه فیش av شکل بیشتر نیست....؟؟؟؟؟

2. من یه دستگاه DVD player LG دارم که قابلیت پخش Dvix رو نداره ..شنیدم میشه با ارتقاء یه بخشش میشه قابلیت پخش Dvix رو به ان اضافه کرد .اگر در این مورد هم اطلاعاتی دارید به من کمک کنید...

خیلی ممنون
اگه کارت گرافیکی شما خروجی TV یا S-Video داره میتونید با وصل کردن یه سیم معمولی ویدئو یا اس ویدئو به تلویزیون وصل کنید

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام

من به تازگی یک پرینتر HP All in one مدل 3183 گرفتم . موقع نصب درایور در مرحله ای که باید کابل USB رو به کامپیوتر زد وقتی این کار رو میکنم در system tray تشخیص میده که یک وسیله با USB وصل شده اما میزنه Malfanctional !

وسیلهای دیگه مثل موبایل با USB کار میکنن اما این پرینتر نه . امکان داره کابل خراب باشه یا چیزه دیگه ؟

ممنون
ممکنه نویز دستگاه های دیگه باعث این مشکل بشه
از سیم های نویز گیر دار استفاده کنید

mousey

Registered User
لایک‌ها
27
cpu هاي core (چه core چه core2 ) با Pentium Dual-Core

چه تفاوتي دارند؟ منظورم فقط هسته هاي اون ها نيست. در صورتي كه هر دو دو هسته اي هستند ولي اسمشون فرق داره پس بايد به غير از تعداد هسته فرق هاي ديگه هم داشته باشند.

يه سوال ديگه هم داشتم اگه پاسخ بديد ممنون مي شم.

كدوم نوع براي كارهايي مثل بازي و شبيه اون بهتره ( core2 يا dual-core).
در ضمن intel pentium dual-core E2160 چطوره؟

ممنون:)

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کارت گرافیکی شما خروجی TV یا S-Video داره میتونید با وصل کردن یه سیم معمولی ویدئو یا اس ویدئو به تلویزیون وصل کنید
سلام

ببخشید من این کارو کردم ...ولی تصویر تو تلویزیون خیلی نویز داره...نمی دونید علتش چیه؟؟؟

anwar1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مانیتور من هر از چند گاهی تصویرش میلرزه (که میدونم مربوط به فرکانس مانیتور hz نیست) و رنگ آیکونها و دسکتاپ کم رنگ میشود و عنوان آیکونهای دسکتاب هم تار میشود لطفا منو راهنمایی کنین مشکل چیه؟!

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
مانبتورت ال سی دی هست؟

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سیم به نظر من میتونه باشه ولی نمیشه مطمئن گفت . چون سیم سیگنال معمولا برای خود مونیتور هست . یعنی برای خود مونیتور تو جعبه هست . مونیتور اگر میتونید با یک سیستم دیگه تست کنید .

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

ببخشید من این کارو کردم ...ولی تصویر تو تلویزیون خیلی نویز داره...نمی دونید علتش چیه؟؟؟

منم این مشکل رو داشتم .
تو کارت من یه قسمتی داشت که تعیین می کردی با چه فرمتی سیگنال فرستاده شه . یه عالمه حالت داشت . مثلا PAL a , PAL b . NTSC a و ... .
روی بعضی از اونا شانسی تست کردم کیفیت عالی عالی شد . وای چیزی که خودش پیشفرض داره افتضاحه .:rolleyes:

ضمنا اگه سیمات دست ساز باشه اگه جای مغزی و بدنه سیم رو اشتب زده باشی نویز می گیری . همچنین اگه زمین صدات با زمین تصوریت یکی نباشه بازم نویز می گیری .

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم این مشکل رو داشتم .
تو کارت من یه قسمتی داشت که تعیین می کردی با چه فرمتی سیگنال فرستاده شه . یه عالمه حالت داشت . مثلا PAL a , PAL b . NTSC a و ... .
روی بعضی از اونا شانسی تست کردم کیفیت عالی عالی شد . وای چیزی که خودش پیشفرض داره افتضاحه .:rolleyes:

ضمنا اگه سیمات دست ساز باشه اگه جای مغزی و بدنه سیم رو اشتب زده باشی نویز می گیری . همچنین اگه زمین صدات با زمین تصوریت یکی نباشه بازم نویز می گیری .
سلام
شما چه جوری رفتین تو تنضیمات کارت گرافیکتون....این pal ntsc کجاس؟؟؟؟
زمین صدا و تصویر یعنی چی؟؟؟؟
ممنون

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام بچه ها خوب هستید؟
یک مشکلی برام پیش اومده در نصب ویندوز و اون هم اینه که هنگامی که می خوام از روی سی دی ویندوز رو نصب کنم،
پیغام خطا میده که هیچ هارد دیسکی رو نمیتونه پیدا کنه.
البته هنگام بار گذاری هم تا صفحه لوگوی ویندوز بارگذاری میشه و بعدش کامپیوتر هنگ میکنه و بوت نمیشه.
ویندوزی که دارم XP هستش.
امکان داره مشکل هارد دیسک باشه؟

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
من هاردی رو 10 روز که خریدم
امروز موقعی داشتم از روش به یه هارد دیگه انتقال میدادم یه دفعه کامپیوتر هنگ کرد وقتی ریست کردم یه صدای تیک تیک میده هر چند ثانیه در ضمن دیگه نمی ذاره ویندوز بالا بیاد وقتی کابل ها شو در می ارم ویندوز بالا میاد مشکلش به نظرتون چیه؟
در ضمن یه گارانتی به اسم( اعتماد! سازگار) داره در موردش می تونید توضیح بدید

مرسی

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
در مورد مشکل هارد کسی اطلاعی نداره؟

بالا