• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
جناب bodybuilder این کارت خیلی اسمی بود!
:blush:
فقط یه چیزی که missed call ها یا sms هارو نشون بده تو desktop کم داره!
اگه یه لطفی بکنی خیلی خوب میشه:happy:

والا راستش رو بخواهید برای خودم بعداً اضافه کردم پایین سمت راست ..

حالا اگه بخوام یه بار دیگه اونو برای دوستان بزارم یا باید کل فایل ها رو دانلود کنند - یا فقط اون قسمت دسکتاپ رو بزارم و دوستان اضافه کنند که یکم ( برای بعضی ها ) مشکل میشه .

پس : روشش رو میگم و هر کس خواست خودش اضافه کنه .

* کلید راست = قلم رو روی صفحه نگه دارید .

روی دسکتاپ در مکان مورد نظر که می خواهید میس کال ها نمایش داده شوند کلید راست کنید .

گزینه ی new را زده و Text را انتخاب کنید - از قسمت Object Type گزینه ی Missed Calls رو انتخاب کنید .

و در همان صفحه روی فیلد Tab Actions کلیک کرده و Missed Call List رو انتخاب کنید .

از قسمت Font هم سایز و رنگش رو به سلیقه خودتون تغییر بدید .

در پایان Ok را زده و به صفحه دسکتاپ بروید - حالا مکان دقیقش رو با کلیک راست روی میس کال و انتخاب Adjast Position مشخس کنید .

-----------------------------

برای اس ام اس هم همینطور

گزینه ی new را زده و Text را انتخاب کنید - از قسمت Object Type گزینه ی Unread Mail/SMS Count رو زده

و در همان صفحه روی فیلد Account کلیک کرده و آخرین گزینه Sms رو انتخاب کنید * دقت کنید که اس ام اس زیره ام ام اسه .

گزینه Tab Actions موردی برای اس ام اس ندارد ، شما بر روی اون کادر کنار [ ... ] کلیک کرده و در صفحه ای که باز شد از قسمت Installed Apps گزینه Messaging رو انتخاب کنید .

در نهایت با ادجست پوزیشن جای دقیق اون رو مشخص کنید .

امیدوارم موفق باشید .

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا شرمنده یه سوال دیگه پیش اومده بود برام:D
میشه یه کاری کرد که وفتی میریم تو start menu, all programs رو که بزنیم یه منو باز بشه به جای اینکه لینک بده به فولدر programs؟!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اقا شرمنده یه سوال دیگه پیش اومده بود برام:D
میشه یه کاری کرد که وفتی میریم تو start menu, all programs رو که بزنیم یه منو باز بشه به جای اینکه لینک بده به فولدر programs؟!

والا توی ویزبار دسکتاپ کار نشد نداره .

اگه مدیران نگن که اینجا شده ترد سئوال و جواب - خدمتتون عرض میکنم .

اول از همه بگم که به درد سرش نمی ارزه - دوم از همه بریم سراغ ساختن All Program

ببنید اول باید یه Dock درست کنید ( نمی دونم که دوستان تا چه حدی از ادونس دسکتاپ میدونند ) اگر هم نمی دونید الان خدمتتون عرض میکنم .

روی یک مکان در صفحه دسکتاپ کلید راست کنید - New و سپس گزینه Dock رو بزنید از آدرس \program file \Wisbar Advance Desktop \ Docks رو مشخص کنید و از صفحه باز شده Popup menu ; که یک عکس منو است رو انتخاب ، سپس ok کنید . مجدداً Ok رو بزنید تا منوی انتخاب شده در صفحه دسکنتاپ ظاهر بشه . حال روی poupup ظاهر شده در صفحه کلید راست کرده و گزینه Properties رو بزنید . و در پایین Name: رو که پیش فرض Dock: است رو به Popup تغییر داده و Ok کنید.

حالا به استارت منو بروید و روی All Program کلید راست کنید و آن رو Remove کنید - مجدداً در همان مکان New زده و گزینه Button رو انتخاب کنید .در صفحه باز شده گزینه Image رو بزنید و به آدرس \program file\Icon\Start Menu\رفته و عکس مورد نظر All Prog رو انتخاب کنید .و دو بار Ok رو بزنید تا به صفحه ای که Image رو زده بودید باز گردید گزینه Action: رو بزنید و آیتم Toggle Dock رو انتخاب کنید و از سمت راستشControl آیتم Popup رو انتخاب کنید .

و در Action2: گزینه ی Switch to page رو زده و در سمت راستش Control: گزینه ی Desktop رو زده و Ok کنید .

حالا در حالتی که استارت منو باز است روی Dock کلیک راست کرده و گزینه Adjust Poseition رو انتخاب کنید و اون رو با گزینه هایLeft و Down طوری به گزینه ی All Program نزدیک کنید که انگار از داخل آن بوجود آمده است .

حالا باید آیکن ها و برنامه های مورد نظرتون رو بر روی این منو با New\Shortcut اضافه کنید .

* نکته در مورد Popup این منو یک Doct است که من قبلا در بین فایل های مورد نظر این تم گذاشنته بودم - یکمی کوچیک بنظر میرسه ، شما میتونید خودتون با فتوشاپ یا حتی ,Paint ویندوزتون درست کنید و پسوندش رو Png و یا Tga بزارید بعد مانند بالا add کنید *

حالا خودمونیم برای اضافه کردن یه منو باید این قدر زحمت بکشید - متوجه شدید من برای ساختن اون چه به سرم اومد ؟ ):

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا بسیار عالی بود
استفاده کردیم:happy:
ولی به قول شما وقت می خواد واسه طراحی اون

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینم یه تم مامانی برای خانوم ها . البته اگه در صد ساله دوم طرح بهینه سازی مصرف سوخت یه سری به اینجا بزنند . :happy:

Fightncomet_pocketpc_theme.gif

• Requirements:
Windows Mobile 2002 or higher Pocket PC with ARM processor

• Arrived: Jan 14, 2007

دانلود تم

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام body جون

من 1 نتيجه گرفتم !!!!
اونم اين كه فايل theme vista.rar مشكل روحي- رواني داره !!! :D :wacko:
آخه 1 چيزيش كمه !!!!
خودتونم 1 چكي كنيد !!!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام body جون

من 1 نتيجه گرفتم !!!!
اونم اين كه فايل theme vista.rar مشكل روحي- رواني داره !!! :D :wacko:
آخه 1 چيزيش كمه !!!!
خودتونم 1 چكي كنيد !!!
شما اصلا" فايل ها رو extract‌ مي كنيد!؟
297.gif

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
آقا روش دیگه ای برای نصب این تم نیست ؟ ؟ ؟

بابا من تو کفمممممممممممممممممممم :(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا روش دیگه ای برای نصب این تم نیست ؟ ؟ ؟

بابا من تو کفمممممممممممممممممممم :(

شما دقیقا همه مراحل رو انجام دادین؟!
الان دقیقا مشکل چیه؟!
راستی ورژن wisbar که نصب دارین چند هست؟
تو مموری نصب هست؟!

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
شما دقیقا همه مراحل رو انجام دادین؟!
الان دقیقا مشکل چیه؟!
راستی ورژن wisbar که نصب دارین چند هست؟
تو مموری نصب هست؟!

سلام

عزيز دقيقا كار ها رو كه مي كنم از توي theme maneger اگر روي qvga باشه كه خود تم wisbar هست
اگرم روي deffult بگذارم بازم همونه فقط آيكون هاي روي صفحه ( media player, IE ) ديگه شكلشون
نيست
فقط جاشون سفيد شده !!!! :blink:

ويسبار 3 هست

توي phone memory هم ريختم !

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

عزيز دقيقا كار ها رو كه مي كنم از توي theme maneger اگر روي qvga باشه كه خود تم wisbar هست
اگرم روي deffult بگذارم بازم همونه فقط آيكون هاي روي صفحه ( media player, IE ) ديگه شكلشون
نيست
فقط جاشون سفيد شده !!!! :blink:

ويسبار 3 هست

توي phone memory هم ريختم !

ببین رفیق من مطمئن هستم شما در یکی از آدرس ها تون دچار اشتبا شدید یا آیکن ها و یا Dock ها که توی پروگرام فایل و در مسیر Wisbar Advance Desktop قرار دارند .

در ضمن این تم نیاز به Wisbar Advance ندارد ( نصب باشه هم موردی نداره )

من شخصاً فقط و Wisbar Ad Desktop رو نصب میکنم.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ببین رفیق من مطمئن هستم شما در یکی از آدرس ها تون دچار اشتبا شدید یا آیکن ها و یا Dock ها که توی پروگرام فایل و در مسیر Wisbar Advance Desktop قرار دارند .

در ضمن این تم نیاز به Wisbar Advance ندارد ( نصب باشه هم موردی نداره )

من شخصاً فقط و Wisbar Ad Desktop رو نصب میکنم.

ممنونم :D

من فردا 2 باره 1 تستي مي كنم !!!
اگر بشه كه يه حال حسابي به من دادين !!!!

راستي 1 برنامه ديگه بود psshut واسه اون همه برنامه هايي كه توي user guide گفته بود حتما بايد نصب باشه ؟؟؟؟:blink:
والا 1 عالمه بووووووووووود :blink:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنونم :D

راستي 1 برنامه ديگه بود psshut واسه اون همه برنامه هايي كه توي user guide گفته بود حتما بايد نصب باشه ؟؟؟؟:blink:
والا 1 عالمه بووووووووووود :blink:

PsShut رو براتنو اتچ میکنم ( مدل Xp هستش )

فایل های ضمیمه

• psshutxp_eng.xscale.zip
    56.5 KB · نمایش ها: 25

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
آقا آخرم ویستا نصب نشد که نشد ! :((
من میگم چه کار می کنم شاید اشتباه باشه !!!

wisbar adv را نصب میکنم بعد wisbar desktop بعد اون فایل theme vista.rar را extract میکنم 2 تا فایل هست یکیش program files که توش Icons و wisbar advance desktop هست که توی phone memory توی فایل program files می ریزم
یک فایل دیگه به نام themes هست که بازش می کنم desktop داره . اونو هم باز میرم توی phone memory توی themes با desktop که موجود هست replace می کنم !!!
بعد برنامه wisbar adv را اجرا می کنم
1 جای خال tap میکنم theme manager را میزنم و از 5 تا theme موجود در اونجا deffult را میزنم !
این کار تم خود wisbar را هم به هم میریزه !
بقیه را هم ( همشو تست کردم ) میزنم تم های خود wisbar هست و از تم vista خبری نیست !!!!

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اگه ممكنهميخواستم درخواست كنم يكي از دوستان طريقه كار با wisbar advance3 را توضيح بده و يه چند تا تم هم براش معرفي كنيد.همينطور چند تا تم wisbar desktop.اگه كسي لطفا آخرين ورژن wisbar desktop را بگذاره ممنون ميشم.
با تشكر

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
آقا آخرم ویستا نصب نشد که نشد ! :((
من میگم چه کار می کنم شاید اشتباه باشه !!!

wisbar adv را نصب میکنم بعد wisbar desktop بعد اون فایل theme vista.rar را extract میکنم 2 تا فایل هست یکیش program files که توش Icons و wisbar advance desktop هست که توی phone memory توی فایل program files می ریزم
یک فایل دیگه به نام themes هست که بازش می کنم desktop داره . اونو هم باز میرم توی phone memory توی themes با desktop که موجود هست replace می کنم !!!
بعد برنامه wisbar adv را اجرا می کنم
1 جای خال tap میکنم theme manager را میزنم و از 5 تا theme موجود در اونجا deffult را میزنم !
این کار تم خود wisbar را هم به هم میریزه !
بقیه را هم ( همشو تست کردم ) میزنم تم های خود wisbar هست و از تم vista خبری نیست !!!!
ميشه لينك اين دم رو بديد؟!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
البته منظورم اين بود لينك پست رو بديد ...
خوب وقتي ريپليسشون مي كنيد ديگه اسكين هاي اصلي هم از بين مي ره و به هم مي ريزه ديگه !
بعد از اينكه محتويات Program Files‌ رو كپي كرديد:
توي \Themes\Desktop پاكت پي‌سي‌تون يه فولدر بسازيد به نام Vista
حالا فولدر هاي Common Images و landscape_qvga و portrait_qvga رو توي \Themes\Desktop\Vista بريزيد.
فايل \Theme Vista\Themes\Desktop\portrait_qvga\default_portrait_qvga.skin (كه تو كامپيوتره) رو رينيمش كنيد به مثلا" vista بعد كپي ش كنيد تو \Themes\Desktop\Vista.
حالا بريد تو قسمت انتخاب دم. بايد ويستا رو ببينيد. انتخابش كنيد.
اگه درست شد كه شد اگه نشد محتويات فولدر \Themes\Desktop\Vista\Desktop رو پاك كنيد و به جاش محتويات فولدر Theme Vista\Themes\Desktop\Default\Desktop رو از كامپيتوتر توش بريزيد. از ويزبار خارج شيد و دوباره ويزبار رو بازش كنيد.
اگه درست نشد يه بار ديگه محتويات \Themes\Desktop\Vista\Desktop رو پاك كنيد و توش محتويات Theme Vista\Themes\Desktop\portrait_qvga\Desktop رو از pc‌ كپي گنيد و برنامه رو ريستارت كنيد.
اميدوارم درست شه !
============================
از دوستان كسي اين دم رو براي VGA و WAD 2 تست كرده؟!

بالا