• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sub

Registered User
لایک‌ها
1
هنوزم رو همون قیمت مصمم هستید؟!
دات نت که روی Vista عمل نمی کنه!از 2005 چیزی جدیدتر اومده؟خیلی وقته بهش دست نزدم!به جز بحث framework !

میشه دقیقتر بگید که چی مد نظرتونه؟برای چی می خواین؟
مثلا من یه روزی برای پرزنت برنامه هام می خواستم!هم وزنش مناسب باشه هم اندازش!خوب hpانتخاب خوبی بود!اما وقتی وضعیتم عوض شد مجبور شدم سبک و کوچیک بگیرم

ببینید. این لپ‌تاپ رو برای یه دانشجوی مهندسی کامپیوتر (گرایش نرم‌افزار) می‌خوام.
مطمئناً باید بتونه برنامه‌های معمولی رو خوب اجرا کنه ولی نیاز نیست که بازی سنگین رو خیلی روون اجرا کنه!:rolleyes:

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. من قصد خرید یه لب تاپ برای کارهای زیر دارم :
* مولتی مدیا در حد خوب یعنی تماشای فیلم با کیفیت خوب LCD و صدای خوب اسپیکر
* توی اجرای نرم افزارهای فتوشاپ و دریمویور و ... به طور همزمان کم نیاره و سرعتش خوب باشه. (من الان با پی سیم DW و فتوشاپ و Nero به همرا مدیا پلیر 11 رو همزمان استفاده می کنم )
*اجرای گیم در حد فیفا 2008
*حداکثر قیمت هم 1200000 تومان باشه

1 - برندش برام مهم نیست ولی تفاوت صفحه نمایش سونی با دل نمی دونم چیه (لطفا توضیح بدین)
2 - چند مدل مثل Inspiron 1520 و Vostro 1500 با پردازنده های 4 مگ Cache جز گزینه هام هستن یه مفایسه ای می تونید بکنید.
3 - الان رو اکثر لپ تاپ ها ویندوز ویستا نصبه و می دونیم که تمام کار روزمره رو نمیشه فعلا رو این OS اجرا کرد. آیا میشه در کنار این ویستای اورجینال یه XP هم داشت رو یه پارتیشن دیگه ؟
(من خیلی سعی کردم سرچ کنم منتها حجم این تاپیک انقدر زیاده که نمیشه توش چیزی پیدا کرد)

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام. من قصد خرید یه لب تاپ برای کارهای زیر دارم :
* مولتی مدیا در حد خوب یعنی تماشای فیلم با کیفیت خوب LCD و صدای خوب اسپیکر
* توی اجرای نرم افزارهای فتوشاپ و دریمویور و ... به طور همزمان کم نیاره و سرعتش خوب باشه. (من الان با پی سیم DW و فتوشاپ و Nero به همرا مدیا پلیر 11 رو همزمان استفاده می کنم )
*اجرای گیم در حد فیفا 2008
*حداکثر قیمت هم 1200000 تومان باشه

1 - برندش برام مهم نیست ولی تفاوت صفحه نمایش سونی با دل نمی دونم چیه (لطفا توضیح بدین)
2 - چند مدل مثل Inspiron 1520 و Vostro 1500 با پردازنده های 4 مگ Cache جز گزینه هام هستن یه مفایسه ای می تونید بکنید.
3 - الان رو اکثر لپ تاپ ها ویندوز ویستا نصبه و می دونیم که تمام کار روزمره رو نمیشه فعلا رو این OS اجرا کرد. آیا میشه در کنار این ویستای اورجینال یه XP هم داشت رو یه پارتیشن دیگه ؟
(من خیلی سعی کردم سرچ کنم منتها حجم این تاپیک انقدر زیاده که نمیشه توش چیزی پیدا کرد)

دوست عزیز ، صفحه نمایش مدلهای خاصی از سونی در قدرت Con. Brigh. بالا تر از سایر مارکها هستش .

و به دلیل دو هسته ای بودن ( من میگم دو لامپه بودن ! میدونم لامپ نداره ! واسه درک کردن بهتر میگم )

در مورد لپ تاپی که من بهتون توصیه میکنم :

DELL 6400 D

Core 2 Dual 7200 4 mb cash

1 Mb RAM DDR

X1400 ATI 256

120 HDD

میتونین در حدود 1.100 اینو پیدا کنین ( ساخت مالزی )

موفق باشید

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اجرای همزمان برنامه های باید دقت داشته باشین که یکی از عواملی که موثره سرعت

هارد دیسک هستش که در اکثر لپ تاپها این سرعت 5400 دور بر ثانیه هستش

علت هم پایین آوردن مصرف باطریست . این عمر باعث تاثیر محسوس در عمل کردهای Multitasking در

سیستم شما بشه . که یک امر فراگیر هستش و ربطی به قطعات سیستم شما نداره .

موفق باشید .

در مورد win XP و VISTA حدودا 10 صفحه پیش فکر میکنم دوستان یک اشاره ای کرده بودن که من فرصت

نکردم درست مطالعه کنم . چون به شخصه به کار من یکی نمیاد اصلا .

مجدد موفق باشید دوست خوبم .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من جلوی بزرگترها نظر نمی دم!اما چیزی که خودم دارم رو می گم!
M1330 خیلی یه جوریه!(انگار ظریفه!)
عجیب گرم میکنه!البته من لپتاپ دیگه ای نداشتم که مقایسه کنم اما فکر نمی کنم این طبیعی باشه!
M1330 تو مایه های سونی هست!پس اگه محکم میخواین و درست و حسابی سراغ این مدل نرید!

من که عجیب به فکرم افتاده عوضش کنم!باید همون hp 15 می خریدم!این کوچولو ها بدرد من نمیخوره!

سلام دوست خوبم .

اصلا حواسم نبود که شما 1330 دارین .

خوب کجاش دقیقا داغ میکنه ؟

چند جا طبیعیه :

روی مارک DELL که در پایین LCD ذکر شده .

و دیگه در منظقه ی پاور سیستم که در انتهای سمت راست دستگاه هستش .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
180px-Vaio.svg.png

سلام میخوام کمی در مورد VAIO بگم. که بعضی از دوستان در چند پست قبل نگن بدون شناخت:hmm:.........

به یاد masaru lbaka که خدمت بزرگی به جهان sony کرد.
Tobei.gif

شرکت اصلی سونی که ابتدا در ginza.tokyo که یادم میاد اونوقتا جلوش:)........

200px-Sony_Building_Japan_2006_-_Tokyo_-_Ginza.JPG

خوییریم سر VAIO:
180px-Vaio.svg.png

کلمه VAIO برگرفته از کلمه VIDEO AUDIO ITEGRATED OPERATION این نماد نمادی برای جایگزینی کامپیوتر های SONY است. که اختصار به مصرف کننده های کامپیوتری دارد.

کرچه سونی کامپیوترهایش در سال 1980 شروع به ساخت کرد ولی فعالیت تجاری خود را در سال 1996 به عنوان

VAIO همراه با سرس PCV شروع کرد.
همچنین علامت VAIO نشان دهنده تکنلوژی جدید سونی بود.

VA: فلسفه این کلمه یعنی موج دار بودن است.(که اگه دوستان همچومن IPC بخوان به طور کامل توضیح میدم فلسفشو) که دقت کنید حرف A و V در کلمه VAIO به صورت موجی به هم وصل میشود.

IO:رمز دوتایی خود شرکت سونی.(خواستید توضیح میدم)

که سری ویندوز ویستا در اکتوبر 2005 به صورت آزمایشی روی VAIO که در برسی اولیه با مشکل فراوان روبرو شد که بعدها OK شد.

VAIO با شرکت های بزرگی همچون INTEL قرارداد 12 ساله دارد.که تا اونجا که میدونم 12 ملیون دلار سونی به این شرکت بدهی دارد.

تکنلوژیهای به کار رفته VAIO:

XBRITE .1: شفافیت تصویر را بالا برده. در سری های TR به خوبی دیده شد.

2. تکنولوژی AR : همان ANTI-REFECTION ضد انعکاس همراه با بالا بودن میزان پراکنش نورکه بین دو ورقه صفحه LCD بوده که بعد مدارش رو واستون طراحی میکنم.:)

3.تکنولوژی AR: روی تراشه های خود که مانع از NOISE حرارتی میشود. ولی تکنلوژی قویی HORT بکار رفته در DELL این تکنلوژی AR را دگرگون کرد.:eek:

میزان شلیک پرتاب نور در مدت زمان 1 نیم دقیقه در LCD سونی موجب افزایش عمر باتری میشود.که مدارش رو بطور کامل واستون طراحی میکنم

که مهندس MASSAKI nakagowa که از هم رزم و دوستانم در هنر رزمی نیجا هم هست که او مدیر و صاحب تمام تکنولوژی شرکت VAIO هست میگه شرکت DELL تنها رقیب ما در تکنولوژی و تمام موارد میباشد.

انواع مدل های سونی : AR-FZ-BX-NR-UX-TZ-SZ-RM-TP

هرکدام از این ها جریان و فلسفه خاص خودش دارد که بعدا میگم.

کمی بیشتر..........................

از توجه شما ممنون

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز ، صفحه نمایش مدلهای خاصی از سونی در قدرت Con. Brigh. بالا تر از سایر مارکها هستش .

و به دلیل دو هسته ای بودن ( من میگم دو لامپه بودن ! میدونم لامپ نداره ! واسه درک کردن بهتر میگم )

در مورد لپ تاپی که من بهتون توصیه میکنم :

DELL 6400 D

Core 2 Dual 7200 4 mb cash

1 Mb RAM DDR

X1400 ATI 256

120 HDD

میتونین در حدود 1.100 اینو پیدا کنین ( ساخت مالزی )

موفق باشید

این کارت گرافیکی x1400 در مقایسه با gefource 8600 چه عملکردی داره ؟ چون کارت گرافیک 1520 این مدله. بعد اینکه این مدلو من تو سایت dell پیدا نمی کنم ...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
180px-Vaio.svg.png

سلام میخوام کمی در مورد VAIO بگم. که بعضی از دوستان در چند پست قبل نگن بدون شناخت:hmm:.........

به یاد masaru lbaka که خدمت بزرگی به جهان sony کرد.
Tobei.gif

شرکت اصلی سونی که ابتدا در ginza.tokyo که یادم میاد اونوقتا جلوش:)........

200px-Sony_Building_Japan_2006_-_Tokyo_-_Ginza.JPG

خوییریم سر VAIO:
180px-Vaio.svg.png

کلمه VAIO برگرفته از کلمه VIDEO AUDIO ITEGRATED OPERATION این نماد نمادی برای جایگزینی کامپیوتر های SONY است. که اختصار به مصرف کننده های کامپیوتری دارد.

خوشحالم از اینکه می بینم دوستانی همچون شما سعی می کنند با آگاهی و اطلاعات لازم وارد این تاپیک بشوند. البته منظور من در آن عبارتی که اشاره کردید قطعا شما نبودید چرا که مشاهده می کنم که همیشه سعی می کنید سایر دوستان را از نظرات خودتان در خصوص لپ تاپ آگاه کنید و در این زمینه سعی و تلاش زیادی می نمایید که همین مسئله خود جای تقدیر دارد.
لیکن بحث اینجاست که هیچگاه نباید طبق قاعده کلی هر آنجه که من در اختیار دارم و از آن استفاده می کنم و از آن رضایت دارم پس بی تردید بهترین است از دیگران هم انتظار داشته باشیم همان را بپسندند. بلکه تنها زمانی می توانیم این اصل کلی را در نظر بگیریم که میان تمام گزینه های ممکن و با روشهای مختلف تحقیق و بررسی نموده و سپس به نتیجه منطقی و صحیح برسیم.
البته از آنجاییکه این امر برای همگان مقدور نمی باشد پس بهتر است در هنگام مشاوره صرفا پیشنهاد خود را بعنوان یکی از انتخابهای ممکن ارائه دهیم نه تنها گزینه و انتخاب.
نکته دیگری هم که لازم است به آن اشاره کنم آنست که دوستان مشاوره دهنده سعی کنند اولا از اغلاط املایی در نوشته های خودشان پرهیز کنند تا اعتماد خواننده به نظر آنها بیشتر شود.
در ثانی در نوشته های خودشان از تعصبات و جانبداری بی دلیل خودداری نمایند چرا که اولا نه ما ایرانیها تولید کننده این محصولات هستیم که سود حاصله به جیب ما برود و نه خریداران محترمی که به عنوان مشورت گیرنده به این تاپیک مراجعه می کنند و به اعتبار نظرات ما اقدام به خرید مدل خاصی از لپ تاپ می نمایند آنقدرها متمولند که در صورت عدم رضایت ناشی از خریدشان بتوانند لپ تاپ دیگری را بجایش خریداری نمایند.
امیدوارم که این تاپیک که به نظر بنده بهترین تاپیک در زمینه لپ تاپ در معتبرترین فروم ایرانی می باشد و با همت دوستان قدیمی همچون اسفندیار و عادل و سایر دوستان به این رتبه دست یافته است من بعد از نظرات کارشناسانه و محققانه دوستانی همچون شما و سایر کاربران هرچه پربارتر گردد.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
میلاد جان در ادامه اضافه کنین به خصوصیات VAIO

در ایران بالا ترین سود رو برای فروشنده ها داره .

موفق باشید و ممنون از اطلاعاتتون .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مرسی .

در مورد غلط املایی ببخشید چون من همش ژاپنی تو کلم هست خیلی زبون خودمن یادم رفته

هنوز هم تو دانشگاه دوستام بهم میخندن:lol:

اینو بزاید به عنوان این که فارسی بلد نیستم:D

恩がヒマゴ
ینی ممنونم دوستا:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میلاد جان در ادامه اضافه کنین به خصوصیات VAIO

در ایران بالا ترین سود رو برای فروشنده ها داره .

موفق باشید و ممنون از اطلاعاتتون .

ممنون عزیزم

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام بر اساتید
بالاخره من یک لب تاپ با راهنمایی شما عزیزان خریدم
حالا سوالاتم رو کجا مطرح کنم؟

DELL LATITUDE D830
CPU: CORE 2 DUO 2.2 4M CACHE
RAM:2GIG
HDD:160 GIG
VGA: 256 NVIDIA QUADRO NVS 140M
DVD =- RW
MONITOR:15.4" WSXGA
OPT:VISTA HOME

ممنون

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام بر اساتید
بالاخره من یک لب تاپ با راهنمایی شما عزیزان خریدم
حالا سوالاتم رو کجا مطرح کنم؟

DELL LATITUDE D830
CPU: CORE 2 DUO 2.2 4M CACHE
RAM:2GIG
HDD:160 GIG
VGA: 256 NVIDIA QUADRO NVS 140M
DVD =- RW
MONITOR:15.4" WSXGA
OPT:VISTA HOME

ممنون
مبارکتون باشه .

دوست عزیز ، تاپیک های مختلفی برای سوالات وجود داره که همگی از نامشون پیداست . در صورتی که نتوانستید تاپیک مناسبی برای سوالتان پیدا کنید ، می توانید تاپیک تازه ایجاد کرده و اونجا سوالتون رو مطرح کنید .

موفق باشید.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
تو رنج کمتر از 1.300 چه لپتاپی رو پيشنهاد ميدين؟ ترجيحاً دل يا توشيبا
بيشتر برای اينترنت و موزيک ميخوام
سرعت برام مهمه
وزن و گرافيک هم خيلی مهم نيست
يه سؤال ديگه os:dos يعنی چی؟
مگه با dos هم ميشه کار کرد؟ :rolleyes:

تو تهران از کجا بگيريم مطمئن تر و بهتره؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تو رنج کمتر از 1.300 چه لپتاپی رو پيشنهاد ميدين؟ ترجيحاً دل يا توشيبا
بيشتر برای اينترنت و موزيک ميخوام
سرعت برام مهمه
وزن و گرافيک هم خيلی مهم نيست
يه سؤال ديگه os:dos يعنی چی؟
مگه با dos هم ميشه کار کرد؟ :rolleyes:

تو تهران از کجا بگيريم مطمئن تر و بهتره؟

hp 6500

dell 6400

dell 1330

از توجه شما ممنون

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام به همگی
میشه یه لپتاپ تو رنج 800 تومن به ما معرفی کنید.
کارام بیشتر اینترنت آفیس ..موزیک هستش.اصلا هم اهل بازی نیستم.
میسی:happy:

بالا