• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقه هاي ريجستري(windows mobile) ٠

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دو باره به همه دوستان
بعضي از دوستان با تغيير در ريجستري براي قرار دادن زنگ در مموري كارت مشكل داشتن
يه توضيح تكميلي ميدم
اول اينكه اين علامت ها حتما باييد رعايت بشه( "\" )
با اين كار مسيري رو كه به عنوان دايركتوري زنگتونه مشخص مي كنيد ( هر جايي رو كه دوست داريد ميتونيد ادرس بديد)مثلا
"\Storage Card\mehdi\ring"
يه توضيح هم در مورد برنامه فون الارم بدم( با اين تغيير)برنامه به شما اين امكان ميده كه علاوه بر زنگ تلفن .زنگ مسيجتون رو هم از همين دايركتوري انتخاب كنيد( حتي اگه ام پي تري باشه)
يه سري امكانات ديگه هم هست(كه اگه برنامه رو نصب كنيد متوجه ميشيد)
ويبره براي زماني كه طرف مقابل گوشي رو بر ميداره( پشت ماشين خيلي به كار مياد)
يه گزينه هم براي افزايش انتن دهي داره و....
خلاصه اين برنامه رو دستگاهتون نصب نباشه نصفه پاكت پيسيتون در فناست
پيروز باشيد

دوست عزيز ميشه اين ترفندهاي رجيستري رو به شكل فايل رجيستري آماده درست كردش بعد اينجا بزاريد اجراش كنيم امكانات اضافه بشه و اگه سازگار نبودش يه فايل ديگش رو هم بزاريد كه غير فعال كنه. چون من ديدم مثلا ادمين كامپيوتر رو بخواي نمايان بشه در كامپيوتر يه فايل رجيستري رو اجرا ميكني نمايان ميشه بعد يه فايل هم داشت كه غير فعال ميكردش. اينجوري باشه بهتره كسي هم اشتباه نميكنه. البته يه پيشنهاد بودش اصلا نميدونم امكانش هست يا نه
ممنونم از همه دوستان

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتقال دادن My Documents از حافظه داخلی به مموری کارت.

Documents are opened in and saved to the device's internal storage by default. You can change this location to, for example, your Storage Card:

HKLM\Software\Microsoft\Windows CE Services\FileSyncPath = "\Storage Card\My Documents" (REG_SZ string, no quotes)

To return to the original location:

HKLM\Software\Microsoft\Windows CE Services\FileSyncPath = "\My Documents" (REG_SZ string, no quotes)

اين كار رو انجام بديم مشكلي پيش نميادش ؟؟؟ چه تاثيري داره ؟؟؟ مزيتش چيه؟؟؟؟
اگه ميشد ويندوز رو روي مموري ريختش خوب بودش در مورد بعضي برنامه ها كه حتما بايد در فون مموري ريخته بشه به مشكل نميخورديم الان من ديگه نميتونم برنامه رو فون مموري بريزم چون سرعتش كند ميشه.
اين برنامه En2Fa email رو ريختم در مموري كارت سرعتم خيلي بد شد پاك كردم درست شدش بعضي برنامه ها اصلا در مموري جواب نميده راهي بود براش خوب بودش

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر من دقیق متوجه منظورتون نشدم، ولی اس200 هم مسیر رو می پرسه همیشه ( برنامه هارو یا تو program files توی مین مموری می ریزه یا توی program files توی storage card ) ، هم اینکه .. اگه یه برنامه بخوام نصب کنم پیغام می ده دیگه... منظورتون اینه که با اس کی تولز یه جوری تنظیم کنم که هر برنامه ای رو خواستم نصب کنم بدون هیچ اخطاری مستقیماً خودش روی storage card نصب کنه؟
73.gif

ممنون، راستی تعطیلات نازل شده به همه خوش بگذره
39.gif

براي منم برنامه ميخواهي بريزي ميپرسه كجا بريزه ولي بعضي برنامه ها رو خودش ميريزه روي فون مموري و بعضي هم بايد حتما ريخته بشه فون مموري تا كار كنه در مموري كارت بريزي كار نميكنه بديش اينه چون فون مموري مگه چقدر جا داره 3 تا برنامه هم كه بخواي بريزي بايد حتما در فون مموري بريزي خوب سرعت دستگاه صفر ميشه

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب براي اولين حقه فكر كنم اين خوب باشه(به شما اين امكان رو ميده كه هنگام نصب برنامه مسير نصب اون رو مشخص كنيد)
چه از فايل كب استفاده كنيد چه از فايل اگزه(ويندوز)

کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\Microsoft Application Installer 
Default: 0 
Changed: 1

الان من به اين مسير رفتم در ويندوز موبايل 6 بعد 5 تا فايل هستش داخل پوشه microsoft application installer . الان شما بعد اين پوشه نوشتي default و changed اين يعني چي؟؟؟ فايل بايد درست كنيم ؟؟؟ چجوري؟؟ چيكار كنيم يه توضيحي بدين كسي كه تازه وارد هم هستش بلد باشه چيكار كنه به باد نره گوشي
ممنونم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان راهي واسه disable كردن شارژ از طريق كابل usb هست؟؟؟:cool:

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
جناب hamed_ppc
اقا تو امضات دیدم ویندوزت WM6 Crossbow من سی دی این ویندوز رو دارم روی s200 نصب کنم بنظرت یا نه؟
می بخشید اگه سوال یکم پرت بودا.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب hamed_ppc
اقا تو امضات دیدم ویندوزت WM6 Crossbow من سی دی این ویندوز رو دارم روی s200 نصب کنم بنظرت یا نه؟
می بخشید اگه سوال یکم پرت بودا.

دوست عزيز به نظر من Tnt 5 pro بريز os 6.0.0.0 هستش خيلي عاليه من روي s200 ريختم سرعتشم خوبه امكاناتشم خوبه ولي رام هاي ديگه خوب نبودش البته Crystal هم هستش من تست نكردم

M_Shahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ادامه بديم يا نه؟(به دردتون خورد موارد بالا)

آقا دستتون درد نكنه . خيلي كارايي داره . فقط من يه مشكل دارم . بازم فايل هاي cab روي مموري اصلي گوشي نصب ميشه .
چيكاركنم
گوشي من جم هست

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
خدمت همه برادرها و خواهرهای عزیز
من جمین دارم و برای رینگ تون همیشه مشکل داشتم! دفعه پیش قبل از هاردریست اتفاقی یه آهنگ mp3 رو توی فولدر root مموری کارتم ریختم. (تو روت یعنی توی فولدرهای توش نه!) بعدها دیدم که اِههههههه! تو رینگهای فون نشون میده. دوباره چند تا آهنگ ریختم که امتحان کنم دیدم کار میکنه! فکر کردم شاید برنامه ای نصب کردم که اینجوری شده
خلاصه یه هارد ریست اجباری سر یه جریانی تو گوشیم پیش اومد و انجام دادم. اولین کاری که بعد از هارد ریست کردم تست همین بودش (آخه مدتها بود میخواستم آهنگ بریزم نمیشد!) دیدم کار میکنه!
شما هم تست کنین ایشالا جواب بگیرین

M_Shahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان .
یه سئوال داشتم . آیا میشه تم هایی که می خواهیم در گوشی اجرا کنیم رو در جایی دیگه مثلاًstoragecard قرار داد ؟ یا حتماً باید در پوشه ویندوز یا my document باشه ؟؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان .
یه سئوال داشتم . آیا میشه تم هایی که می خواهیم در گوشی اجرا کنیم رو در جایی دیگه مثلاًstoragecard قرار داد ؟ یا حتماً باید در پوشه ویندوز یا my document باشه ؟؟؟

تا جايي كه من ميدونم راهي نداره:(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچ كس اينجا نيستش جواب سوالات پاسخ نداده ما رو بده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
الان من به اين مسير رفتم در ويندوز موبايل 6 بعد 5 تا فايل هستش داخل پوشه microsoft application installer . الان شما بعد اين پوشه نوشتي default و changed اين يعني چي؟؟؟ فايل بايد درست كنيم ؟؟؟ چجوري؟؟ چيكار كنيم يه توضيحي بدين كسي كه تازه وارد هم هستش بلد باشه چيكار كنه به باد نره گوشي
ممنونم

منظور از دفالت يعني معمولا 0 هست و چنج 1 يعني تغيير بديد به 1

شما فايل هاي fask dest option enable & ...

در كل اونايي كه جلوشون 0*0 (0) هست رو كليك كنيد و Dword data رو از 0 به 1 تغيير بديد

موفق باشيد

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اين كار رو انجام بديم مشكلي پيش نميادش ؟؟؟ چه تاثيري داره ؟؟؟ مزيتش چيه؟؟؟؟
اگه ميشد ويندوز رو روي مموري ريختش خوب بودش در مورد بعضي برنامه ها كه حتما بايد در فون مموري ريخته بشه به مشكل نميخورديم الان من ديگه نميتونم برنامه رو فون مموري بريزم چون سرعتش كند ميشه.
اين برنامه En2Fa email رو ريختم در مموري كارت سرعتم خيلي بد شد پاك كردم درست شدش بعضي برنامه ها اصلا در مموري جواب نميده راهي بود براش خوب بودش

اگه دقيق انجام بديد مشكلي ايشالا پيش نمي آد. وقتي چيزي رو مثلا از طريق بلوتوز دريافت ميكنيد اونجا ذخيره ميشه. براي فايل هاي با حجم بزرگ خوب هست

تست نكردم اما شايد دمز ها هم از اونجا كار كنه

نيازي به ويندوز :D روي مموري نيست .. پست قبلي رو انجام بديد مشكلتون حل ميشه:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستان .

3550.gif
QUOTE اين پست رو تست كنيد ببينيد امكانش هست يا نه ... اما تغيير كلي داكيومنت رو هم در نظر داشته باشيد

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان یه سوال:
آیکون Rotate Screen در صفجه ی اصلی را تو ویندوز موبایل 6 چطوری میشه برد؟

ArYaNLaNd

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
سلام به همه دوستان .

من ویندوزم بعد از هارد ریست وقتی که تمی که ساخته بودم رو توش ریختم توی rootمموری کارت که باشه نشون میده و داره کار میکنه! تعدادی هم آهنگ به فرمت MP3 توی روت مموری کارتم بود و این دو مورد رو اتفاقی دیدم که کار میکنن.
یعنی شما بدون هیچ برنامه ای فقط کافیه تم (.tsk) و یا آهنگ MP3 رو در فولدر اصلی مموری کارتتون قرار بدین. من دقیقا یک بار بعد از هارد ریست این مورد رو امتحانش کردم و دیدم کار میکنه!
موفق باشین
نیما

بالا