• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما بهتره به فکر تیم خودت باشی

به ناصر خان بگو این دفاع به کار بیشتر احتیاج داره....

دیگه از تربیت یزد 3 تا خوردن ............. قبول کن ناهماهنگی در خط دفاعی اس اس خیلی زیاده....

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخي آخي
بعد از 6 سال جام گرفتن هم حال ميده ها.
ولي اگه امسال هم نشدين چي؟
احتمالا" ركورد خورد كردن صندلي ها رو جابه جا مي كنين.

و البته شکستن رکورد شکستن شیشه های شرکت واحد بیچاره
به نظر من تماشاچی حق داره.توقع مردم رو بالا میبرند بعدش هیچ
الانم آقای قطبی داره همینکارو میکنه.می فرماین ما هر دو جام رو میخواهیم.حالا آخره فصل این اتفاق نیفتاد اونوقه که میگن:ورزشگاه بیچاره و اتوبوس بیچاره

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
رکورد 24 تا بازی بدون باخت تو تاریخ فوتبال ایران ... نبود

راستی یه خاطره هم من بگم
جام رمضان بود ، فوتبال سالنی برگزار میشد اون موقع و پرسپولیس و استقلال هم شرکت میکردن ، اما استقلال خیلی جدی میگرفت . یه سالی که دقیق یادم نیست استقلال و فتح رسیدن فینال
توی اون بازی استقلال 3-4 تا گل خورد توی همون نیمه اول . علی کریمی اون موقع تیم سالنی فتح بازی میکرد
توی یه صحنه تمام بازیکنان استقلال رو دریبل زد و یه گل دیگه زد به استقلال ، بعدم خودش و کل تیمشون شروع کردن به شکلی عجیب خوشحالی کردن . تماشاگر نماهای استقلالی که حدود 15.000 هزار نفری میشدن شروع کردن به پرتاپ آشغال و میوه و این چیزها ، در همین حین دو تا صندلی درسته وسط زمین کنار داور و بازکنان استقلال خورد زمین ، بنده خداها بازیکنها نمیدونستن چی کار کنن ، خلاصه بازی تموم شد و استقلال هم بازنده بازی شد به قول گزارشگر ها اخلاق رو هم باخت . راستی منصوریان باید یادش باشه هر کی شک داره میتونه ازش بپرسه ؟؟
قصه ما به سر رسید اس اس به جامی نرسید

نتیجه اخلاقی این خاطره هم اینه :

وقتی قورباغه سربالا میره ، این آبه که ابو عطا میخونه
اول عزیز دلم ، دلبرکم ، بدون داری چی میگی بعد دهان مبارک رو باز کن

...........

یکی دیگه در مورد مربیهای پرسپولیس و کیسه کشان و کیسه دوزان و کیسه پوشان صحبت کرده بود
ببین عمو جون صد بار گفتم بازم میگم ... اول برو یه کم اطلاعاتت تکمیل کن بعد بیا واسه کل کل
اما
میشه شما بگی چند تا مربی بزرگ این تیم چپ و چولتون تحویل مملکت داده
حتما آقای کل یومن امیر قلعه نوعی (فیفا دی معروف) .. یا مثلا همین بنده خدا حجازی که از ترس رفت نشست رو صندلی ورزشگاه ، حالا ... نمیکنه برگرده بشینه رو نیمکت .
یا این بابا مرفاوی که تیم با 12 امتیاز اختلاف رو کشید زیر پرسپولیس
یا مثلا مظلومی حتما ... حسن روشن ، بیانی ها ، اقای فریبا
همون علی دنبه یه قهرمانی برای ایران آورده . منصور خان و آقای کل یومن شما که ............. الی آخر

فقط اینو بهت بگم که یه دهداری برای کل تاریخ استقلال بسه ؟

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رکورد 24 تا بازی بدون باخت تو تاریخ فوتبال ایران ... نبود

راستی یه خاطره هم من بگم
جام رمضان بود ، فوتبال سالنی برگزار میشد اون موقع و پرسپولیس و استقلال هم شرکت میکردن ، اما استقلال خیلی جدی میگرفت . یه سالی که دقیق یادم نیست استقلال و فتح رسیدن فینال
توی اون بازی استقلال 3-4 تا گل خورد توی همون نیمه اول . علی کریمی اون موقع تیم سالنی فتح بازی میکرد
توی یه صفحه تمام بازیکنان استقلال رو دریبل زد و یه گل دیگه زد به استقلال ، بعدم خودش و کل تیمشون شروع کردن به شکلی عجیب خوشحالی کردن . تماشاگر نماهای استقلالی که حدود 15.000 هزار نفری میشدن شروع کردن به پرتاپ آشغال و میوه و این چیزها ، در همین حین دو تا صندلی درسته وسط زمین کنار داور و بازکنان استقلال خورد زمین ، بنده خداها بازیکنها نمیدونستن چی کار کنن ، خلاصه بازی تموم شد و استقلال هم بازنده بازی شد به قول گزارشگر ها اخلاق رو هم باخت . راستی منصوریان باید یادش باشه هر کی شک داره میتونه ازش بپرسه ؟؟
قصه ما به سر رسید اس اس به جامی نرسید

نتیجه اخلاقی این خاطره هم اینه :

وقتی قورباغه سربالا میره ، این آبه که ابو عطا میخونه
اول عزیز دلم ، دلبرکم ، بدون داری چی میگی بعد دهان مبارک رو باز کن

...........

یکی دیگه در مورد مربیهای پرسپولیس و کیسه کشان و کیسه دوزان و کیسه پوشان صحبت کرده بود
ببین عمو جون صد بار گفتم بازم میگم ... اول برو یه کم اطلاعاتت تکمیل کن بعد بیا واسه کل کل
اما
میشه شما بگی چند تا مربی بزرگ این تیم چپ و چولتون تحویل مملکت داده
حتما آقای کل یومن امیر قلعه نوعی (فیفا دی معروف) .. یا مثلا همین بنده خدا حجازی که از ترس رفت نشست رو صندلی ورزشگاه ، حالا ... نمیکنه برگرده بشینه رو نیمکت .

فقط اینو بهت بگم که یه دهداری برای کل تاریخ استقلال بسه ؟

داستان جالب و آموزنده ای بود.
عزیز جون منظورم اینه که نباید انتظارات هواداران رو اینقدر برد بالا
تو فوتبال تا آخرین لحظه هیچی معلوم نیست
یهو دیدی پرسپولیس هیچ جامی نیاورد . اونوقت شرکت واحد چه گناهی داره که باید ضرر ببینه
اگه اون داستانتون هم واقعی باشه بازم کار هواداران اشتباه بود .هر چند اونا هواداران استقلال باشند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من در مورد تماشاگران اس اس و پرسپولیس باید فرهنگ سازی بشه

اینکه هر هواداری مثل هوادار اس اس یا پرسپولیس از تیمش توقع قهرمانی داره چیز تازه ای نیست

خب این تیمها ، تیم های کوچیکی نیستند .... به علاوه سپاهانیها رو هم باید به این جمع اضافه کنیم.....

بهتره که فرهنگ تماشاگری در همه ما تقویت بشه..... نه اینکه بخوایم صورت مساله رو پاک کنیم.....

کلا در کشور ما از بعد فرهنگی کاستیهای بسیاری وجود داره که هواداری از تیم های ورزشی هم بخشی از اونهاست.....

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما هم اینقدر بیکاری که میشینی برا خودت فکر می کنی اگر فوتبال 80 دقیقه بود......

سعی می کتی تو ذهنت اساس و اصول فوتبال رو دستکاری کنی شاید آروم بشی.....

با امثال شما اصلا نمیشه کل کل کرد...

تیمتون هم الان در پایان نیمه اول 3 گل بهتربیت یزد شده....

محسن یوسفی - برهانی (که گل زیبایی زد) و سومی رو هم از رو پنالتی (فکر کنم نوازی زد)

باید به فکر مرحله بعدی و لیگ باشید.....

فکر نکنم بیکار تر از شما باشه . که هر کی پست میده شما پشتش میای نظر میدی . آخه کی از تو نظر خواست؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بچه جون فکر نکنم این قضیه به تو ارتباطی داشته باشه

یه کاری نکن که بعدا برات سنگین تموم شه.....

بیکاری من هم به هر کی مربوط باشه مطمئن باش به تو مربوط نمیشه.....

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی این تاپیک کل کل لیگ برتره
کل کل عمومی نیست که اینطوری راجه به هم حرف میزنید.
لطفا مسایل مربوط به لیگ برتر رو بنویسید نه دعواهای شخصی رو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یوزر محترم، جناب هیجان لطفا به دوست و طرفدار تیم محبوبت بفرمایید که مودب باشند و از حد و حدود خودش مطلع باشند در غیر ایصنورت به ضرر خودشون تموم میشه.....

من شخصا اینجا با کسی دعوا ندارم.

همه اینجا کل کل می کنند اما هیچ عذری برای بی احترامی پذیرفته نیست.....

یه مقدار به پست های این دوستتون نگا بندازی متوجه میشی........ که چرا خیلیها با این طرفدار به اصطلاح استقلالی مشکل دارند....

منم زیاد وقت ندارم با بچه مچه ها بحث و دعوا کنم.....

فکر می کنم ایشون قبلا سابقه بن شدن داشتند. به نظر میرسه دوباره یه مقدار نیاز دارند که دور از فروم باشند و استراحت کنند.....

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي جريان امضاتون چيه ؟
فوتبال - استقلال - میلان = دنیایی پر از هیجان
البته من فكر ميكنم اين درست تر باشه :
فوتبال - استقلال = دنيايي پر از هيجان
يعني فوتبال منهاي استقلال مساويه دنيايي پر از هيجان :lol: چرا بيخودي پاي ميلانو وسط كشيدي؟:cool:

با راهنمایی و کمک همکاران عزیز امضامو اصلاح کردم.
:thumbsdow

حالا میخوام بدونم کی فضولی میکنه؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
راستي جريان امضاتون چيه ؟
فوتبال - استقلال - میلان = دنیایی پر از هیجان
البته من فكر ميكنم اين درست تر باشه :
فوتبال - استقلال = دنيايي پر از هيجان
يعني فوتبال منهاي استقلال مساويه دنيايي پر از هيجان :lol: چرا بيخودي پاي ميلانو وسط كشيدي؟:cool:

پست بالا چهارشنبه هفته پيش توسط من زده شد

اين هم پست شما كه امروز زديد .

حالا يك سوال هيجان خانم: يعني پاسخ به پست من احتياج به 3 شبانه روز فكر داشت ؟:lol: اين IQ شما منو كشته :D

اما من فكر ميكردم شما تشكر ميكنين از من ;) ميدونيد چرا ؟ چون بزرگي گفته اگه كسي چيزي به من ياد بده منو بنده خودش كرده . :happy: به هر حال من شما رو متوجه اين موضوع كردم كه اوني كه اين شكليه - علامت منها هست ولي شما به جاي اينكه از من تشكر كنيد منو فضول خطاب كردين . اي بابا از دست اين اس اسيها كه رياضيشون هم مثل منطقشون ضعيفه :cool::rolleyes: راستي به همكارانتون :blink: سلام من رو هم برسونيد .

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست بالا چهارشنبه هفته پيش توسط من زده شد

اين هم پست شما كه امروز زديد .

حالا يك سوال هيجان خانم: يعني پاسخ به پست من احتياج به 3 شبانه روز فكر داشت ؟:lol: اين IQ شما منو كشته :D

اما من فكر ميكردم شما تشكر ميكنين از من ;) ميدونيد چرا ؟ چون بزرگي گفته اگه كسي چيزي به من ياد بده منو بنده خودش كرده . :happy: به هر حال من شما رو متوجه اين موضوع كردم كه اوني كه اين شكليه - علامت منها هست ولي شما به جاي اينكه از من تشكر كنيد منو فضول خطاب كردين . اي بابا از دست اين اس اسيها كه رياضيشون هم مثل منطقشون ضعيفه :cool::rolleyes: راستي به همكارانتون :blink: سلام من رو هم برسونيد .

اولا درست صحبت کنین
دوما من این پست شمارو همین امروز دیدم و بلافاصله جوابتونو دارم
سوما شما اومدین کل کل یا اشکال گرفتن به امضا و آواتار دیگران

ضمنا منظورتون از همکارانم چه کسانی هستند؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اولا درست صحبت کنین
دوما من این پست شمارو همین امروز دیدم و بلافاصله جوابتونو دارم
سوما شما اومدین کل کل یا اشکال گرفتن به امضا و آواتار دیگران

ضمنا منظورتون از همکارانم چه کسانی هستند؟

اول: هيجان خانم فكر نميكنم غلط صحبت كرده باشم با شما ، احتمالا براتون سو تفاهم شده .
دوم: پس معلومه سرتون خيلي شلوغه :cool:
سوم : خب اينم يه نوع كل كل بود چون به اس اس برميگشت . قصد من ايراد گرفتن از امضاي شما نبود ، درباره آواتارتون هم مباركتون باشه ، يادم نمياد چيزي دربارش گفته باشم .

ضمنا منظورم از همكاران اين پست خودتونه :

حالا خودتون بگيد همكارانتون كي هستن ؟ البته اگه بهتون بر نميخوره . :lol:

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول: هيجان خانم فكر نميكنم غلط صحبت كرده باشم با شما ، احتمالا براتون سو تفاهم شده .
دوم: پس معلومه سرتون خيلي شلوغه :cool:
سوم : خب اينم يه نوع كل كل بود چون به اس اس برميگشت . قصد من ايراد گرفتن از امضاي شما نبود ، درباره آواتارتون هم مباركتون باشه ، يادم نمياد چيزي دربارش گفته باشم .

ضمنا منظورم از همكاران اين پست خودتونه :

حالا خودتون بگيد همكارانتون كي هستن ؟ البته اگه بهتون بر نميخوره . :lol:

نه چرا باید به من بربخوره؟:blink:
منظورم من از همکاران در واقع همکارانی هستند که تو این تاپیک کل کل میکنند (یعنی شما و اون دوست دیگمون که به آواتار من ایراد گرفته بود) من که با رنگ قرمز مشکلی ندارم .همونقدر که استقلال رو دوست دارم آث میلان رو هم دوست دارم.حالا قرمز بپوشه. مگه عیبی داره
من مشکلم با پرسپولیس و بعضی از پرسپولیسی هاست

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
من مشکلم با پرسپولیس و بعضی از پرسپولیسی هاست

:lol::D:lol:

با من هم مشکلی داری :D

استقلال بد جوری کولاک کرده 5 تا 5 تا میزنه :lol: استقلال قهرمان همینه همینه :lol::D تربیت یزد بود تیم رقیب :lol::lol::lol:

مربیشون میگفت اول بازی جو گرفته بود 3-4 خوردیم آخر بازی هم دوباره جو گرفته بود 3 تا زدیم ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیکه باحالش اون حرف برهانی بود

نخواستیم حریف رو کیسه گل کنیم.......................:D
خواستیم اونها هم بتونن بازی کنند....................:lol:

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0