• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ بخش پاکت پی سی (با حضور ستارگان بخش پی پی سی)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام حسین جان،
این هم از سوالای من،
1-شغلت چیه؟
2- در چه رشته ای تحصیل کردی و کارشناسی هستی یا ارشد یا دکتری؟
3-ایران می مونی یا میری؟
4-ببخشید فضولی می کنم اما با خانمت هم دانشگاهی بودی؟هم رشته ای بودی با خانمت؟
5-مستقل زندگی می کنید یا در کنار پدر و مادر؟
6-آینده شغلی خودت رو چطور می بینی؟
7- آینده بخش پاکت پی سی رو چطور می بینی؟
8-آهنگ ring my bells از آخرین آلبوم انریکو رو گوش کردی؟(دارم الان گوش می کنم)
9-به نظرت عامل تورم چی هست؟کاهش نرخ بهره بانکی چه تاثیری بر تورم داشته؟
10-زندگی چه رنگیه؟
11-از چه رنگی خوشت میاد؟
12-کتابهای باربارا دی انجلیس رو خوندی؟نظرت چیه؟
13-هدف اصلی تو زندگیت چی هست؟(در مجموع کل زندگیت تا ابدیت)
14-هدفهات رو نوشتی؟اگر نوشتی تا چه حد بهشون رسیدی؟
15-در مورد ان ال پی چی می دونی؟
16- نظرت در مورد من چیه؟(جدای از تعارف این سوال رو جواب بده)(راستش دیدم اینهمه نظرت رو در مورد مسائل دیگه پرسیدم در مورد خودم هم بپرسم)
15 سوال دیگه هم روز بعد مطرح می کنم،
موفق باشی،

ارادت دارم مجتبی جان:)

1-گفتم که دکوراتوری و آگوستیک میکنم:blush:

2-نرم افزار ولی خوب یه نمه پشینمون هستم و الان با دادشم که کارشناسیشو گرفته داره باهم کار میکنیم که برم علوم استراتژیک ادامه تحصیل بدم:blush:

3-حتما میمونه با اینکه فکر کنم یکی از کسایی هستم که خیلی راحت بتونم برم اونور چون هم سربازیم هماهنک هم 90% فامیلم اونور هستن:blush:

4-نه عزیزم شاید باورتون نشه ولی من و خانمم تو chat باهم آشنا شدیم:blush: اون تو اصفهان و من تو تهران وجالب اینکه بعد 1 سال خانومم رو از نزدیک دیدم و ....:D

5-بابا حال داده و یه طبقه از ساختمون هاشو به ما داده:happy:

6-فکر کنم خیلی روشن هست چون مردم رو به زیبایی و تجمل آوردن ولی فکر کنم یه مغازه بزنم و خودم برم دنبال کارهایی که دوست دارم (در کل تو این کار زیاد نمیمونم:blush:)

7-فکر میکنم اینجوری که پیش میره بچه ها یه روز همه دور هم جمع شیم و یه تصمیم کبری بگیریم و....(خلاصه روشن هست از نظر من)

8-بله عزیززززززز:)

9-خیلی چیزها برا این بحث نیاز به یه سری بستر ها هست که اینجا جاش نیست ولی من یه چیز رو بعد عمری فهمیدم اونم اینکه مشگل ما از سیستم نه آدم ها اشتباهی که اول انقلاب صورت گرفت و هر آدم متعهدی رو سر کار گذاشتن ولی ...:blush:خیلی ها اشتباه میکنن از نظر من که میکن هم تخصص لازم و هم تعهد و یا فقط تخصص و یا... بلکه مشگل سیستم غلط سیستمی که باعث شد خیلی از آدمهای اول انقلاب که مردم روشون قسم میخوردن ..... بشن و بلعکس در نتیجه تو بحث های استراتژیک من فقط به سیستم نگاه میکنم وکمتر به ....:blush:

بهره من بشه به نظر من وام گرفتن زیاد میشه همین طور نقدینگی بی هدف تو جامعه موجب تورم میشه و کسی که وام میگیره اون رو به کار نمیزنه چون میبینه اگر بخوره و بخوابه پولش رو تو بانگ بزاره بعد یه مدت هم سود رو داده و هم اصل پول رو داره و خیلی چیزهای دیگه جای بحثش اینجا نیست (البته تخصص من اقتصاد نیست (نظر کاملا شخصی هست))

10-زیاد اهل این حرفها نیستم ،کلا زیاد اهل شعر هستم ولی زیاد به اینجور حرفها فکر نمیکنم :rolleyes:

11-هر چیز فسفوری رو خوشم میاد:)

12-نه متاسفانه سیر مطالعاتیم چیزهای دیگه بود:blush:

13-انشاالله خدا از ما راضی بشه:hmm:(جدای گفتم بهم نخندید چون قرار بود صادق باشیم رو صندلی این رو گفتم:))

14-نوشتن رو نوشتم ولی خوب هنوز خودم راضی نیستم:(در کل بلند مدت و میان مدت و کوتاه مدت هستند بعضی ها رو تا تهش رفتم نقطه گذاشتم آمدم سر خط ولی بعضی ها....;)

15-راستش هیچی:(

16-یه نمه نچسب :blush:بسیار منظم:blush:گوشا:blush:پیگیر:blush:وزیادی منطقی:) ولی خدای بهت جواب دادم خدایی نظرم رو بهت میگم خیلی دوست دارم تو یک کلام (خیلی خودمونی)مال رفاقت هستی ،این برا من خیلی مهم:)
tulips.gif

هستم در خدمت مجتبی جان:)

پ.ن:ببخشید اگر جایی بی ادبی کردم مجتبی جان ولی خلاصه خودت گفتی:)
tulips.gif

هر کجا رو خواستی خودت ادیت کن:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ارادت دارم مجتبی جان:)

16-یه نمه نچسب :blush:بسیار منظم:blush:گوشا:blush:پیگیر:blush:وزیادی منطقی:) ولی خدای بهت جواب دادم خدایی نظرم رو بهت میگم خیلی دوست دارم تو یک کلام (خیلی خودمونی)مال رفاقت هستی ،این برا من خیلی مهم:)
tulips.gif

هستم در خدمت مجتبی جان:)

پ.ن:ببخشید اگر جایی بی ادبی کردم مجتبی جان ولی خلاصه خودت گفتی:)
tulips.gif

هر کجا رو خواستی خودت ادیت کن:)

مرسی حسین جان،ممنونم که رک صحبت می کنی و این بسیار خوبه،بی ادبی هم من ندیدم،اتفاقا" همیشه اعتقاد دارم که دوستای خوب،عیوب من رو گوشزد می کنن تا برطرفشون کنم،
به همین خاطر که نظر خواستم که بدونم از دید تو چه اشکالاتی دارم،
موج دوم سوالای من شروع شد،
1-اهل فوتبال هستی؟
2- طرفدار چه تیمی در ایران و جهان هم باشگاهی و هم ملی هستی؟
3-به چه ورزشهایی علاقه داری؟
4-در مورد ماشین،ماشین زیر پات چیه و چه ماشین داخلی و خارجی رو دوست داری؟
5-نظرت در مورد افزایش اعتیاد و مشکلاتش در ایران چی هست؟
6-نظرت در مورد تهران چی هست؟
7-فکر می کنی که صنعت پاکت پی سی به بلوغ رسیده؟دلایلت چی هست؟
8-آینده این صنعت رو چطور می بینی؟
موفق باشی،

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی حسین جان،ممنونم که رک صحبت می کنی و این بسیار خوبه،بی ادبی هم من ندیدم،اتفاقا" همیشه اعتقاد دارم که دوستای خوب،عیوب من رو گوشزد می کنن تا برطرفشون کنم،
به همین خاطر که نظر خواستم که بدونم از دید تو چه اشکالاتی دارم،
موج دوم سوالای من شروع شد،
1-اهل فوتبال هستی؟
2- طرفدار چه تیمی در ایران و جهان هم باشگاهی و هم ملی هستی؟
3-به چه ورزشهایی علاقه داری؟
4-در مورد ماشین،ماشین زیر پات چیه و چه ماشین داخلی و خارجی رو دوست داری؟
5-نظرت در مورد افزایش اعتیاد و مشکلاتش در ایران چی هست؟
6-نظرت در مورد تهران چی هست؟
7-فکر می کنی که صنعت پاکت پی سی به بلوغ رسیده؟دلایلت چی هست؟
8-آینده این صنعت رو چطور می بینی؟
موفق باشی،

من نوکرتم:)

1-بله ه ه ه ه :blush:(گل کوچیک شدیدا تیغی میزنم:)(هر 3 ماه یه بار هم با بچه ها زمین گرایه میکنیم:)

2-پرسپولیس رو عشقست،رئال ودر آخر مجنون برزیل هستم:)

3-اتومبیل رانی،فوتبال ،شنا

4-bmw داشتم:blush:بسوزه پدر swiss cash:( داخلی علاقه ای ندارم:blush: خارجی به لامبورکینی فکر میکنم:)

5-فقط پناه به خدا میبرم:(

6-دوست داشتنی ولی....:(

7-عمرا خیلی عقب هست هنوز چه تصویرش چه صداش چه tv چه cpu و.............:eek:

8-فکر نکنم خیلی کامل بشه تا آخرش :blush:

خیلی مخلصیم
tulips.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام حسین جان ... ما هم اومدیم ...
خواهشا" این سوال ها رو کامل جواب بده - مثلا در مورد اون سوال نظرت راجب به تهران چیه : دوست داشتنی ولی ... خیلی ناجوانمردانه جواب دادی چون اصلش بعد از اون ولی هست -
( می خوام سوال هارو از جنبه ی آخرتی جواب ندی ، یعنی نگی خدا راضی باشه و این چیز ها چون تمام این مسائل در گرو کردار صحیح ما در این دنیاست ، کرداری که حتی صحیح بودنش هم از لحاظ فطری مشخص نیست چه رسد به عقلی ، پس همه رو از جنبه ی رفتار انسانی جواب بده )

1- ساز میزنی ؟! اگه آره ، چه سازی میزنی ؟! اگه نه دوست داشتی کدوم از این ها رو میزدی : پیانو ، گیتار ، تار ، 3 تار ، ویولین ، چنگ ؟
2- با اینکه موسیقی از لحاظ شرعی یه کمی مشکل داری مشکلی نداری ؟!
3- تا حالا تصادف ( تصادم ) کردی ؟! اگه آره جزئیات رو هم بگو
4- توی ویژگی های یک پاکت پی سی ، چیش واست از همه ش مهمتره ؟!
5- اگه یه روز خانمت بگه بیا با من بریم خارج وگرنه هیچی ، بعد خونوادت بگن بمون ایران وگرنه هیچی ، چیکار میکنی !؟
6- رفیقی داری که از چشمات بیشتر بهش اعتماد داشته باشی ؟!
7- شعر سنتی دوست داری یا نو ؟!
8- از این شاعر ها کدوم یکی رو میپسندی : شاملو ، اخوان ، سهراب ، فروغ ؟
9- کدوم قسمت شاهنامه از همه ش واست قشنگ تره ؟! ( نگو که آخرشا ، کم کم از زیر جواب ها در میریاااا :D )
10- فکر میکنی با شرایط الان بچه دار شدن رو بتونی به خودت بقبولونی ! ؟
11- آیا این حرف درسته که باید رئیس باشیم ولی ریاست نکنیم ! ؟
12- از بارون خوشت میاد ؟! یعنی دوست داری زیر بارون قدم بزنی ؟
13- وقتی میری توی یه جمعی ، دوست داری بقیه به کدوم برتریت پی ببرن ؟ ( نگو که من متواضعم و اینا ... )
14- از نقاشی خوشت میاد یا عکس ؟ یعنی اگه قرار باشه روی یه دیوارتون یه تابلوی خوب نصب کنید ، دوست داری اون تابلو ، یه نقاشی هنری خوب باشه یا یه عکس هنری خوب ؟
15-کتاب تاریخی میخونی ؟! ایرانی ها رو از کدوم نژاد میدونی و آیا مشابه بودنمون رو با نژاد آلمان ها رو قبول داری ؟
16- از حکم رانان گذشته ، از زمان ماد ها تا به امروز ، کدوم رو دوست داری و از کدوم یک متنفری ؟!
17- به نظرت سیاست یکپارچه گرایانی مثل اسکندر و ناپلئون و هیتلر ، کجاهاش ایراد داشت ؟!
18- به بشقاب پرنده اعتقاد داری ؟!
19- به نظرت قاره ی آتلانتیس وجود داشته ؟! یا نداشته ؟! یا هنوزم داره ؟!
20- مثلث برمودا شایعه ست یا حقیقته ؟! راجب بهش میخوندی یا فقط شنیدی ؟!
21- به ماوراء الطبیعه چقدر اعتقاد داری ؟! به جن که داری ، اما روح رو دیدی ؟! جن رو دیدی ؟! دوست داری ببینی ؟! دنبالش رفتی ؟!
22- بزرگترین بخششی که توی زندگیت کردی چی بوده ؟!
23- از کدوم یکی از سیاره های منظومه ی شمسی علاقه داری ؟
24- احساستی هستی ؟! گریه میکنی ؟! یا گریه ی ملت رو در میاری ؟
25- انسان از چه تازیخی مسیر رو اشتباه رفته ؟! ایران چطور ؟!
26- نظرت راجب به سیمررغ چیه ؟! وجود داشته یا افسانه ایست از تشکل 30 مرغ ؟! یا هر دو ؟
27- شایعاتی رو که به دنبال مولانا و شمس هست رو قبول داری ؟ اگه آره چرا ؟ اگه نه چرا ؟!
28- سیب قرمز رو دوست داری یا زرد ؟!
29- قبول داری که هر کسی واسه خودش توی آسمون یه ستاره داره ؟!
30- توی کارت از دیکانستراکشن استفاده میکنی یا ترجیخ میدی خطر نکنی ؟
31- معماری مدرن رو دوست داری یا سنتی یا تلفیقی ؟
32- از معماری سنتی کدوم یک از این کشور ها بیشتر خوشت میاد : چین ريال شوروی ، ایران ، کشور های اروپایی ِ دوره ی رنسانس ؟
33- وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی ؟! ( تکراریه ولی مهمه )
34- آدم قانعی هستی ؟ یعنی مثلا" از اینی که الان همسرت هست راضی هستی و بهش کفایت میکنی یا دوست داری از این بهتر باشه ؟
35- کسی هست که بخوای تلافی چیزی رو سرش در بیاری ؟
36- حس بویائیت قوی تره یا بینایی یا شنوایی ؟
37- هدفت از زندگی چیه ؟ ( با توجه به اون پرانتز اولیه بگو )
38- بزرگترین شکست زندگیت چی بوده ؟
39- اگه دوست داری کار خوب بکنی علتش چیه ؟ خودت از خودت راضی باشی و شب راحت بخوابی یا علت دیگه ای داره ؟!
40- دوست داری پس انداز کنی بیشتر یا خرج ؟!
41- اگه یه شب توی سرما یه خانمی رو ببینی که تنها توی تاریکی منتظر ماشین وایساده و هیچکس نیست کمکش کنه ، و اگه رهاش کنی خطرناکه ؛ سوارش میکنی یا بخاطر اعتقاداتت و همینطور همسرت میسپاریش به خدا ؟!
42- به نظرت کدوم قوم هست که استحقاق لطف خدا رو داره و کدوم قوم لایق خشم خداست ؟! ( در حال حاضر )
43- اگه به خدا و پیغمبر اعتقاد داری ، پس چرا اینهمه با دود حال میکنی !؟ تا حالا بهش فکر کردی که داری به امانت خدا یعنی تنت خیانت میکنی ؟! به بچه ت چی ؟ اون که گناهی نداره ... فکر کن حسین و خوب جواب بده ...
44- چه حسی نسبت به قوم عرب داری ؟
45- از کدوم بازیکن لیگ ان بی ا ِی خوشت میاد ؟
46- موهات رو چه مدلی درست میکنی ؟!
47- به نظرت چرا با وجود سهمیه بندی بنزین ، ترافیک کم نشده ؟! راهکارت چیه ؟
48- اگه بخوای به یکی بگی که نور هم جرم داره ، با کدوم مسئله بهش نشون میدی ؟
49- تئوری های استیون هاوگینگ رو قبول داری ؟ چرا ؟
50- اگه خوشبختی رو در عارف شدن میبینی ، عارف بودن رو چی تعریف میکنی ؟
51- فرق عارف و صوفی و درویش چیه ؟
52- از بین عرفان عطار ، عبید ، مولانا ، کدوم رو دوست داری ؟
--------------- A Little Furthur Talk --------------------
53- چرا ته هر جمله ای اسمایلی لبخند میذاری ؟ قبلنا اینجوری نبودی ؟ معمولا" هم لبخنده ؟ حالت تحقیر نداره ؟ یعنی میشه به جای اون اسمایلی اینو گذاشت : " درکش واست سخته "
54- فکر کنم این حس رو در همه القا کرده باشی که از جمله انسان هایی هستی که هیچ کس رو قبول نداره و توی دلت بهشون پوزخند میزنی ، چرا !؟
55- فکر نمیکنی توی دنیای باند بازی و پشت پرده ، علوم استراتژیک جز یک سرگرمی نباشه ؟ غیر از اینکه ماهیت امر هیچ وقت درک نمیشه ؟ مهره ها به دست اشخاصی که در تاریخ ثبت نمیشن حرکت میکنن و تحلیل وقایع چیزهایی نیست که بعده ها بازگو میشن ؟! غیر از اینه که آینده اسیر زبان افراد نامعلومه ، تحلیل و برنامه ریزی های آینده بیشتر یک فعالیت بی فایده محسوب نمیشه ؟!
56- جمله هات کوتاه شده اند ، معنی خاصی داره ؟
57- در مورد سوال مجتبی عزیز که بحث اعتیاد رو مطرح کرد ، میشه با توجه به اون پرانتز من جواب بدی ، چون همونطور که گفتم ، پناه خدا ، یا رضایتش ، فقط بسته به پندار و کردارمونه و مثل این میمونه که بگن سوال 2 امتحان رو چطور حل کردی و تو بگی ایشالله آقا معلم خودش کمک میکنه .
58- انسان مغروری هستی و خودت رو خیلی برتر میدونی ( لا اقل ما که اینجوری میبینیم ) ، این با تواضعی که سعی داری نشون بدی ، جور در میاد یا نه ؟
59- گفتی بحث سیاسی مفید از علایقت هست ، کلا" بحث سیاسی مفید رو چی میبینی ؟ حتی اگر هم نتیجه ای در بحث بدست بیاد که امکانش هم کمه ، جز اینه که به توهمات بشر اضافه میشه ؟ چون همونطور که گفتم اتفاقات سیاسی ، نمایشات سرابگونه اییه که توسط افرادی که حقیقتشون ناگفته میمونه پیش میاد و نه جریانات ساده ای برای نتیجه گیری انسان های عام و خواص ! پس واقعا" غیر از گذران وقتی که موهومیه ، چه ثمره ای درش میبینی ؟
60- ( با کپی رایت از مجتبی ) نظرت راجب به من چیه ؟! چجور آدمی هستم ؟!

مرسی ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام پارسا جان تا اونجایی که بتونم کامل جواب میدم:)

1-یه چیزای میزدم کیتار یه مدت 3تار
2-غنا تعریف داره برا من:blush:من سعی میکنم تو ساز یا آهنگی که گوش میدم یه جورایی خدا رو دخالت بدم مثل چون زیاد ترنس گوش میدم هر چند دقیقه میرم تو فکر خدا برا اینکه از یاد دوست غافل نشم این به نظر خودم باعث میشه که شنیدن آهنگ هم برا من ثواب باشه (کاملا نظر شخصی هست و به کسی توصیه نمیشه)
3-زیاد آقا همین طور طولانی اجازه بدی بعدا دونه دونه رو تعریف میکنم:)(چه ماشین چه موتور)
4-از همه مهمتر برا من cpu هست
5-فکر نمیکنم همچین چیزی اتفاق بیفته چون خانمم خیلی ایران رو دوست داره ولی خوب عید قرار یه تور بریم با این چیزها مشگل ندارم:)
6-بعد یه عمر رفیق بازی نه نه نه
7-سهراب سپهری رو 8 کتابشو حفظم ولی باز میکم سنت چیز دیگه ای هست:)
8-تو سوال بالا جواب دادم عزیز
9-زیاد اهل شاهنامه نیستم:(برا همین نمیتونم نظر بدم چون هر تیکه رو جدا جدا خوندم تو مدتهای مختلف خوندم فقط برا اینکه خونده باشم:(
10-نه هنوز ماشین ندارم پولی هم که ماهانه در میارم اونقدر نیست که بتونم خیلی روش مانور بدم :)
11-باید روئیس باشیم برا اینکه خدمت کنیم:blush:
12-پارسا تو یک کلام دیوانشم
000200BF.gif

13-مرامم
14-خونم پر نقاشی
15-فقط رو یهود تحقیق کردم به صورت عجیب غریب
16-از حسن صبا خوشم میاد راستش ولی از داریوش متنفرم:blush:سیر مطالعاتیم نشون داد زنش یهودی بود و......
17-انسان محور بود خدا محور نبود از نظر من معلوم به کجا میرسه:blush:
18-دادشم سر یه ضمینه ای تحقیق میکرد روشون (نه ندارم )
19-نمیتونم نظر بدم اطلاعاتم کافی نیست فقط شنیدم
20-تحقیقات دادشم که میکم سر همین مثلث برمودا بود که به بشفاب پرنده رسید:blush:رسما علام میکنم که جز یه سری آزمایشگاههای سری غرب چیزی اون زیر نبود:blush:
21-این چه سوالی هست برادر راستش یه تایپیک بود درباره جن و این حرفها تنها کسی که از جن گیریش اونجا فیلم گذاشت من بودم:blush:ولی دوست ندارم در این رابطه زیاد حرف بزنم
22-اجازه بده نکم:)
23-به نبتون:) یه جور غریب:blush:(از هر چیز سرد و خشگ و سخت خوشم میاد)
24-خیلی احساساتی هستم یه زمانهای گریه میکنم یه زمانهایی هم...:)
25-کتاب اسلام وتجدد مهدی نصیری رو بخون من کاملا حرفهاش رو تائید میکنم از ب بسم ا... تا ن پایان:)
26-فکر میکنم از 30 مرغ تشگیل شده:)چون داستانش رو خوندم
27-اگر نظرت اینه که مولانا ثنی بوده آره قبول دارم ولی اگر چیز دیگه که مثل مولانا شمس الله بوده و... نه اصلا:blush:
28-قرمز رو ترجیح میدم
29-نه قبول دارم هر کی برا خودش یه جن و یه فرشته داره
30-بستگی به کارم داره
31-طرفدار تلفیق هستم البته باز هم بستگی داره
32-مصر رو خیلی دوست دارم البته اگر سنتی بدونی
33-خیلی خیلی کم عصبانی میشم ولی یا یه ذکری میکم یا سری بیخیالش میشم:)(وسعی میکنم منطقی فکر کنم)(این حدیث که تو عصبانیت تصمیم نکیر خیلی جلو چشمم میاد:))
34-همیشه دنبال بهتر هستم ولی سعی میکنم چیزهای مادی رو غنائت پیشه کنم:)
35-آره اگر اجازه بدی بر میگرده به سوال 22 نکم
36-همش تو درجه بسیار خوبی قرار داره ولی شنوایم به خاطره اینکه کار اولم بستن سیستم ماشین بود یه نمه تحلیل رفته
37-اجازه بده نکم چون جاش اینجا نیست محل پابلیک
38-مادرم رو از دست دادم البته اون موقع من بچه بودم که بابا و مامان از هم جدا شدن و تا این 2-3 سال پیش اصلا از مامان خوشم نمیومد ولی.....;)
39-باز از اون سوالها هست که نمیشه گفت ولی چون تویی دوست دارم خدا از من خوشش بیاد به واسطه کارام:)
40-خانمم گفت بی حد و حساب خرج میکنم:
41-فقط میکم این این اتفاق افتاده و من نه به خدا نه به خانمم و نه به اون بنده خدا خیانت نکردم:blush:(سوالات داره عزیتم میکنه یه نمه پارسا جان جدا داغ شده این صندلی فکر نمیکردم این مدل سوال ها رو کسی بپرسه:rolleyes:)
42-شیعه ،یهود
43-بیشترین چیزی که روش فکر کردم فکر کنم همین موضوع باشه حق با تو هست ولی من با خدا یه مامله ای کردم که اگر اجازه بدی نکم ولی اگر اهلش هستی که بخوای بدونی چی یه بار زندگی نامه بهادینی رو بخون:blush:
44-حرف پیغمبر رو برات میزنم من عرب هستم ولی عرب از من نیست:blush:
45-قدیما چون گفش باز بودم با این پنی هارد وی،جوردن،پیپن حال میگردم الان بهشون فکر نمیکنم:blush:
46-من معروفم تو بچه ها به حسین glatte موهام خیلی بلند بود بعد همه رو زدم الان میرم سلمونی فقط یه چیز میکم ساده بزن یه نمه دورش رو بیشتر کوتاه کن
47-فروش بنزین به صورت قاچاق به مردم چه توسط پمپ بنزینی چه تاکسی و... راهکارش آمده دارن سهمیه بنزین تاکسی رو به صورت روزانه میکنن یعنی به جایی اینکه بکن ماهی 600 لیتر میکن روزی 20 لیتر:blush:
48-نمیتونم نشون بدم راستش چون ذرات فوتون هست دیگه کاریش نمیتونم کنم
49-راستش چیزی دربارش نخوندم:blush:
50-رخ به رخ یار بودن همین:blush:(گاش بکیری چی میکم:))
51-کعبه سنگ نشانیست که ره کم نشود ،،،،حاجی احرام دگر بند ببین یار کجاست
52-بین این 3 دیوانه عطارم:blush: داستانش رو میدونی؟؟؟(همونی که تو عطاریش بود درویش اومد گفت از مرگ میترسی؟؟؟)
53-نه خدایی پارسا میخوام بیشتر احساس دوستی کنه طرفم چیز دیگه ای نیست بخوام کسی رو تحقیر کنم روشهای دیگه ای رو دارم
54-این یکی رو قبول دارم چون فکر میکنم باید مردم فکر کنن;)
55-اگر اهلش هستی این چندتا چیز رو گیر بیار بخون خواستی همه جوره در خدمت هستم:)(پروتوکل یهود،فراماسونری،کابالا) بعد بیا با هم یه صحبتی کنیم:)
56-تحلیلت اشتباه شده:)ولی از این اخلاقت خوشم میاد:happy:البته نکذریم از اینکه جواب های سوال ها کوتاه وهمین طور همون جور که تو سوال 54 اشاره کردی جاش نیست ت ت ت ت ;)
57-تو یک جمله میکم ترک عادتهای بد انگیزه های خوب میخواد باید کسی که این مشگل رو میخواد جواب بده ببینه انگیزه تو افراد چه جوری به وجود میاد و..... بحث دکترینال شد رفیق:blush:
58-خدایی مغرور نیستم ولی قبول دارم که خودم رو قبول دارم (باز بر میکرده به سوال 54) ولی همیشه سعی میکنم تواضع رو داشته باشم:)
59-بحثهایی که نام بردم تو جواب سوال 55 بخون بعد فکر کنم عقیدت عوض بشه:)
60-راستش رو میکم ولی قول بده ناراحت نشی:) قبلا راستش زیاد بهت اهمیت نمیدادم ولی الان که این سوال ها رو ازت خوندم خیلی باهات حال کردم باید یه رفاقتی بچنیم شاید نظرت عوض بشه در موردم(ولی خدایی خیلی باهات حال کردم )

پ.ن:واقعا سوالات داغ بود

مرسی عزیز
tulips.gif

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
مرسی از این همت پارسای عزیز و حسین عزیز و همینطور خوانندگانی که این 60 سئوال گردن خشک کن رو خوندن

1-خوب حسین جان همه بروبچز فعال بخش پی پی سی یه عکس از خودشون آپ کردن
ولی خود شما که بانی این امر بودی عکسی از خودت نزاشتی و بجاش یه عکس مهرداد جان گذاشتن که ظاهرا از فاصله ای 35 کیلومتری ازت عکس گرفته بودن!
خوب حالا ما جایه سئوال پرسیدن از شما میخاییم که یه عکسی که چهرت توش مشخصه برامون آپ کنی

2-خوب قبل اینکه بیایی پایه سیستم داشتی چی کار میکری (گلاب به روت، دستشویی که نبودی؟) :D

3-سئوال ورزشی:بازی یک هشتم بین تیمهای آلمان و ایتالیا که در سال 1973 برگزار شد نام اون تماشگری که با نون سنگک وارد استادیوم شد چی بود؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی از این همت پارسای عزیز و حسین عزیز و همینطور خوانندگانی که این 60 سئوال گردن خشک کن رو خوندن

1-خوب حسین جان همه بروبچز فعال بخش پی پی سی یه عکس از خودشون آپ کردن
ولی خود شما که بانی این امر بودی عکسی از خودت نزاشتی و بجاش یه عکس مهرداد جان گذاشتن که ظاهرا از فاصله ای 35 کیلومتری ازت عکس گرفته بودن!
خوب حالا ما جایه سئوال پرسیدن از شما میخاییم که یه عکسی که چهرت توش مشخصه برامون آپ کنی

2-خوب قبل اینکه بیایی پایه سیستم داشتی چی کار میکری (گلاب به روت، دستشویی که نبودی؟) :D

3-سئوال ورزشی:بازی یک هشتم بین تیمهای آلمان و ایتالیا که در سال 1973 برگزار شد نام اون تماشگری که با نون سنگک وارد استادیوم شد چی بود؟

1-چون قول دادم آخرین عگس باشه این رو میزارم 2 هفته پیش تو کلک چال:blush:

اینجا

2-نه راستش از بیرون آمده بودم رفتم تو اتاق یه چیز بزارم امدم این پشت:blush:

3-سام ابول گینگ:happy:

خوب دوستان از همه تشگر میکنم بابت سوالاشون من آماده هستم که نفر بعدی خودش رو آماده کنه و من صندلی رو تحویلش بدم:)

مرسی از همه
tulips.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یه سوال هم من بپرسم،
جسین جان منظورت از علوم استراتژیک،یادگیری این علم در زمینه دفاعی و سیاسی هست،یا یادگیریش در زمینه مدیریت و بازاریابی؟
می دونی که مدیریت استراتژیک از گرایشهای مدیریت بازرگانی هست؟(که روز به روز هم داره اهمیتش بیشتر میشه)
ضمنا" تو کشورمون رشته ای با عنوان علوم استراتژیک داریم که به صورت عام و کلی در این مورد صحبت کنه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یه سوال هم من بپرسم،
جسین جان منظورت از علوم استراتژیک،یادگیری این علم در زمینه دفاعی و سیاسی هست،یا یادگیریش در زمینه مدیریت و بازاریابی؟
می دونی که مدیریت استراتژیک از گرایشهای مدیریت بازرگانی هست؟(که روز به روز هم داره اهمیتش بیشتر میشه)
ضمنا" تو کشورمون رشته ای با عنوان علوم استراتژیک داریم که به صورت عام و کلی در این مورد صحبت کنه؟

در مورد علوم نظامی هست مجتبی جان تا اونجایی که من میدونم تو دانشگاه امام حسین و ماللک اشتر این رشته وجود داره:)

مالک اشتر رو باید بورس بشی ولی امام حسین رو میتونی تو دوره شبانش بدون تهد درس بخونی:)

موفق باشی
tulips.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
علیرضا جان ممنون از کار قشنگی که کردی:)

سوالاتت رو خوندم ولی فایلهای صوتی رو هنوز گوش ندادم:blush:

ولی اونها رو حتما گوشی میدم به زودی تو چت باهات صحبت میکنم:)

البته سعی میکنم که مثل خودت برای جوابات فایل بفرستم:)

با تشگراز علیرضا سیم گش عزیز:)
tulips.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
علیرضا جان ممنون از کار قشنگی که کردی:)

سوالاتت رو خوندم ولی فایلهای صوتی رو هنوز گوش ندادم:blush:

ولی اونها رو حتما گوشی میدم به زودی تو چت باهات صحبت میکنم:)

البته سعی میکنم که مثل خودت برای جوابات فایل بفرستم:)

با تشگراز علیرضا سیم گش عزیز:)
tulips.gif

حسین جان؛مگه علیرضا سوالی کرده بوده؟من که چیزی نمی بینم؟احتمالا" پرسیده و پاک کرده؛درسته؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان؛مگه علیرضا سوالی کرده بوده؟من که چیزی نمی بینم؟احتمالا" پرسیده و پاک کرده؛درسته؟

آره عزیز من و تو و دانیال که مدیر هستیم میتونیم ببینم:)

ندیدی؟؟:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آره عزیز من و تو و دانیال که مدیر هستیم میتونیم ببینم:)

ندیدی؟؟:rolleyes:

آره حسین جان،اما منظورم این بود که بقیه نمی بینن و بهتره که ندونن ما پستهای پاک شده رو می تونیم ببینیم،:blush: که دیگه متوجه شدن،

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ممنون از حسین عزیز که به تمامی سئوالات با اخلاق ورزشکاری!(کپی رایت کلیپ معروف و خز و خیل شده کاپیتان اسبق تیم ملی:lol:) خودش جواب داد
از پارسا عزیز هم دعوت میشه که میهمان این هفته صندلی داغ ما باشه
واگه یه اعلام آمادگی کنه ما هم شروع میکنیم

=-=-=-=
راستی حسین جان قبل از اینکه صندلی رو ترک کنی
یه چند تا سئوال به ذهنم اومد
1-دیتیل کامل سیستمت رو بنویس
و اینکه با سیستمت گیم هم میزنی؟
اگه آره چی
2-و اینکه با سیستمت (مثلا تفریح و فان)چکارهای میکنی
3-اولین جی افت برای چه سالی بود
و آخرین سئوال، برای خداحافظی با صندلی حرف اخرت رو هم بگو

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا من همینجا اعلام میکنم که آماده هستم :D
اما جواد جان ، به عنوان موسس این تاپیک پر بیننده ، نمیخوای بعد از مدیرا خودت روی این صندلیه بشینی ؟
اینجوری درست تره ها

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
والاه من که خودمو آماده کردم منتها به خاطر یه سری مسائل (همون پستهای اول یکمی اشاره کردم) جو خوبی نداره
ولی قصدم اینکه همه برو بچه های فعال بخش پی پی سی رو روی صندلی داغ بنشونم
بعد به عنوان آخرین کاربر فعال روی صندلی بشینم! :( (همین تریپ شب شیشه ای که آخرش رشید پور رو نشوندن رو صندلی :) )

و صد البته نه من رشیدپور هستم و نه اینجا شب شیشه ای
ولی میخام همون جو اینجا هم باشه، من که خیلی با برنامش حال کردم (اسمایل بیا بغل عمو! :lol:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مطمئن باش که روزهایی آخر اصلا" داغ نخواهد بود ؛ پس بیا و خودت بشین ، بعدش من میشینم خوبه ؟

بالا