سلام حسین جان ... ما هم اومدیم ...
خواهشا" این سوال ها رو کامل جواب بده - مثلا در مورد اون سوال نظرت راجب به تهران چیه : دوست داشتنی ولی ... خیلی ناجوانمردانه جواب دادی چون اصلش بعد از اون ولی هست -
( می خوام سوال هارو از جنبه ی آخرتی جواب ندی ، یعنی نگی خدا راضی باشه و این چیز ها چون تمام این مسائل در گرو کردار صحیح ما در این دنیاست ، کرداری که حتی صحیح بودنش هم از لحاظ فطری مشخص نیست چه رسد به عقلی ، پس همه رو از جنبه ی رفتار انسانی جواب بده )
1- ساز میزنی ؟! اگه آره ، چه سازی میزنی ؟! اگه نه دوست داشتی کدوم از این ها رو میزدی : پیانو ، گیتار ، تار ، 3 تار ، ویولین ، چنگ ؟
2- با اینکه موسیقی از لحاظ شرعی یه کمی مشکل داری مشکلی نداری ؟!
3- تا حالا تصادف ( تصادم ) کردی ؟! اگه آره جزئیات رو هم بگو
4- توی ویژگی های یک پاکت پی سی ، چیش واست از همه ش مهمتره ؟!
5- اگه یه روز خانمت بگه بیا با من بریم خارج وگرنه هیچی ، بعد خونوادت بگن بمون ایران وگرنه هیچی ، چیکار میکنی !؟
6- رفیقی داری که از چشمات بیشتر بهش اعتماد داشته باشی ؟!
7- شعر سنتی دوست داری یا نو ؟!
8- از این شاعر ها کدوم یکی رو میپسندی : شاملو ، اخوان ، سهراب ، فروغ ؟
9- کدوم قسمت شاهنامه از همه ش واست قشنگ تره ؟! ( نگو که آخرشا ، کم کم از زیر جواب ها در میریاااا

)
10- فکر میکنی با شرایط الان بچه دار شدن رو بتونی به خودت بقبولونی ! ؟
11- آیا این حرف درسته که باید رئیس باشیم ولی ریاست نکنیم ! ؟
12- از بارون خوشت میاد ؟! یعنی دوست داری زیر بارون قدم بزنی ؟
13- وقتی میری توی یه جمعی ، دوست داری بقیه به کدوم برتریت پی ببرن ؟ ( نگو که من متواضعم و اینا ... )
14- از نقاشی خوشت میاد یا عکس ؟ یعنی اگه قرار باشه روی یه دیوارتون یه تابلوی خوب نصب کنید ، دوست داری اون تابلو ، یه نقاشی هنری خوب باشه یا یه عکس هنری خوب ؟
15-کتاب تاریخی میخونی ؟! ایرانی ها رو از کدوم نژاد میدونی و آیا مشابه بودنمون رو با نژاد آلمان ها رو قبول داری ؟
16- از حکم رانان گذشته ، از زمان ماد ها تا به امروز ، کدوم رو دوست داری و از کدوم یک متنفری ؟!
17- به نظرت سیاست یکپارچه گرایانی مثل اسکندر و ناپلئون و هیتلر ، کجاهاش ایراد داشت ؟!
18- به بشقاب پرنده اعتقاد داری ؟!
19- به نظرت قاره ی آتلانتیس وجود داشته ؟! یا نداشته ؟! یا هنوزم داره ؟!
20- مثلث برمودا شایعه ست یا حقیقته ؟! راجب بهش میخوندی یا فقط شنیدی ؟!
21- به ماوراء الطبیعه چقدر اعتقاد داری ؟! به جن که داری ، اما روح رو دیدی ؟! جن رو دیدی ؟! دوست داری ببینی ؟! دنبالش رفتی ؟!
22- بزرگترین بخششی که توی زندگیت کردی چی بوده ؟!
23- از کدوم یکی از سیاره های منظومه ی شمسی علاقه داری ؟
24- احساستی هستی ؟! گریه میکنی ؟! یا گریه ی ملت رو در میاری ؟
25- انسان از چه تازیخی مسیر رو اشتباه رفته ؟! ایران چطور ؟!
26- نظرت راجب به سیمررغ چیه ؟! وجود داشته یا افسانه ایست از تشکل 30 مرغ ؟! یا هر دو ؟
27- شایعاتی رو که به دنبال مولانا و شمس هست رو قبول داری ؟ اگه آره چرا ؟ اگه نه چرا ؟!
28- سیب قرمز رو دوست داری یا زرد ؟!
29- قبول داری که هر کسی واسه خودش توی آسمون یه ستاره داره ؟!
30- توی کارت از دیکانستراکشن استفاده میکنی یا ترجیخ میدی خطر نکنی ؟
31- معماری مدرن رو دوست داری یا سنتی یا تلفیقی ؟
32- از معماری سنتی کدوم یک از این کشور ها بیشتر خوشت میاد : چین ريال شوروی ، ایران ، کشور های اروپایی ِ دوره ی رنسانس ؟
33- وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی ؟! ( تکراریه ولی مهمه )
34- آدم قانعی هستی ؟ یعنی مثلا" از اینی که الان همسرت هست راضی هستی و بهش کفایت میکنی یا دوست داری از این بهتر باشه ؟
35- کسی هست که بخوای تلافی چیزی رو سرش در بیاری ؟
36- حس بویائیت قوی تره یا بینایی یا شنوایی ؟
37- هدفت از زندگی چیه ؟ ( با توجه به اون پرانتز اولیه بگو )
38- بزرگترین شکست زندگیت چی بوده ؟
39- اگه دوست داری کار خوب بکنی علتش چیه ؟ خودت از خودت راضی باشی و شب راحت بخوابی یا علت دیگه ای داره ؟!
40- دوست داری پس انداز کنی بیشتر یا خرج ؟!
41- اگه یه شب توی سرما یه خانمی رو ببینی که تنها توی تاریکی منتظر ماشین وایساده و هیچکس نیست کمکش کنه ، و اگه رهاش کنی خطرناکه ؛ سوارش میکنی یا بخاطر اعتقاداتت و همینطور همسرت میسپاریش به خدا ؟!
42- به نظرت کدوم قوم هست که استحقاق لطف خدا رو داره و کدوم قوم لایق خشم خداست ؟! ( در حال حاضر )
43- اگه به خدا و پیغمبر اعتقاد داری ، پس چرا اینهمه با دود حال میکنی !؟ تا حالا بهش فکر کردی که داری به امانت خدا یعنی تنت خیانت میکنی ؟! به بچه ت چی ؟ اون که گناهی نداره ... فکر کن حسین و خوب جواب بده ...
44- چه حسی نسبت به قوم عرب داری ؟
45- از کدوم بازیکن لیگ ان بی ا ِی خوشت میاد ؟
46- موهات رو چه مدلی درست میکنی ؟!
47- به نظرت چرا با وجود سهمیه بندی بنزین ، ترافیک کم نشده ؟! راهکارت چیه ؟
48- اگه بخوای به یکی بگی که نور هم جرم داره ، با کدوم مسئله بهش نشون میدی ؟
49- تئوری های استیون هاوگینگ رو قبول داری ؟ چرا ؟
50- اگه خوشبختی رو در عارف شدن میبینی ، عارف بودن رو چی تعریف میکنی ؟
51- فرق عارف و صوفی و درویش چیه ؟
52- از بین عرفان عطار ، عبید ، مولانا ، کدوم رو دوست داری ؟
--------------- A Little Furthur Talk --------------------
53- چرا ته هر جمله ای اسمایلی لبخند میذاری ؟ قبلنا اینجوری نبودی ؟ معمولا" هم لبخنده ؟ حالت تحقیر نداره ؟ یعنی میشه به جای اون اسمایلی اینو گذاشت : " درکش واست سخته "
54- فکر کنم این حس رو در همه القا کرده باشی که از جمله انسان هایی هستی که هیچ کس رو قبول نداره و توی دلت بهشون پوزخند میزنی ، چرا !؟
55- فکر نمیکنی توی دنیای باند بازی و پشت پرده ، علوم استراتژیک جز یک سرگرمی نباشه ؟ غیر از اینکه ماهیت امر هیچ وقت درک نمیشه ؟ مهره ها به دست اشخاصی که در تاریخ ثبت نمیشن حرکت میکنن و تحلیل وقایع چیزهایی نیست که بعده ها بازگو میشن ؟! غیر از اینه که آینده اسیر زبان افراد نامعلومه ، تحلیل و برنامه ریزی های آینده بیشتر یک فعالیت بی فایده محسوب نمیشه ؟!
56- جمله هات کوتاه شده اند ، معنی خاصی داره ؟
57- در مورد سوال مجتبی عزیز که بحث اعتیاد رو مطرح کرد ، میشه با توجه به اون پرانتز من جواب بدی ، چون همونطور که گفتم ، پناه خدا ، یا رضایتش ، فقط بسته به پندار و کردارمونه و مثل این میمونه که بگن سوال 2 امتحان رو چطور حل کردی و تو بگی ایشالله آقا معلم خودش کمک میکنه .
58- انسان مغروری هستی و خودت رو خیلی برتر میدونی ( لا اقل ما که اینجوری میبینیم ) ، این با تواضعی که سعی داری نشون بدی ، جور در میاد یا نه ؟
59- گفتی بحث سیاسی مفید از علایقت هست ، کلا" بحث سیاسی مفید رو چی میبینی ؟ حتی اگر هم نتیجه ای در بحث بدست بیاد که امکانش هم کمه ، جز اینه که به توهمات بشر اضافه میشه ؟ چون همونطور که گفتم اتفاقات سیاسی ، نمایشات سرابگونه اییه که توسط افرادی که حقیقتشون ناگفته میمونه پیش میاد و نه جریانات ساده ای برای نتیجه گیری انسان های عام و خواص ! پس واقعا" غیر از گذران وقتی که موهومیه ، چه ثمره ای درش میبینی ؟
60- ( با کپی رایت از مجتبی ) نظرت راجب به من چیه ؟! چجور آدمی هستم ؟!
مرسی ...