واقعاً حسرت میخورم ، به حال خودم که نشستم این بازی رو دیدم.ولی خوب شد که دیدم ، تا چشمم به روی حقایق و کثافت کاری های مافیای لیگ باز بشه.
بازی سپاهان راه آهن 2-2 تمام شد ، فکر کنم اگه همون اول اعلام میکردند که بازی برگذار نشه و 3 امتیاز رو میدادن به نفت من اینقدر ناراحت نمیشدم تا ....
اول از همه از لحاظ فنی و تاکتیکی باید بگم که نفت آبادان انگشت کوچیکه ی سپاهان هم نبود.
سپاهان 6 تا موقعیت گل 100 در صد داشت که 2 تاش به تیرک عمودی خورد.
نفت آبادان یک موقعیت گل هم نداشت ، بلکه تنها از طریق ضربه ی ایستگاهی و اون پنالتی که داور تقدیمشون کرد به گل رسیدند.
بیشتر توپ و میدان دست سپاهان بود ، نفتی ها فقط اومده بودند که توی زمین خودی نبازند.
شک نکنین که از لحاظ تاکتیکی سپاهان خیلی سر تر از حریف بود ، و به هیچ عنوان حقش مساوی نبود.
اما در مورد قضاوت این دیدار ، باید بگم ، این داوری بود که 2 امتیاز رو از سپاهان گرفت و 4 امتیاز به نفت آبادان داد.
از همون دقیقه ی اول بازی تا دقیقه ی 97 ، این داور هر چی سوت زد اشتباه بود.
اگه کسی 1 مورد از این خطاهایی که به طور اشتباه گرفت و درست بود رو ثابت کنه ، یه جایزه نفیس باید بهش داد.
کاملاً مشخص بود که به داوربرنامه ریزی شده بود ( شارژ شده بود).
دقیقه ی 80 بازی بود که به طور کاملاً فاحش مسعود مرادی به یکی از بازیکنان نفت گفت که توی محوطه ی جریمه خودتون رو بندازین زمین ....( اگه لب خون خوبی باشین ، میتونین ببینین).
بگذریم.
4 تا کارت زرد به سپاهان داد فکر میکنم که 3 تاش اشتباه بود.
1 کارت قرمز هم داد که اونو 100 درصد مطمئنم که اشتباه بود.
5 تا کارت به تیم نفت نداد که مشخص بود چون بازی بعدی نفت با پرسپولیس نبود ، به نفتی ها کارت نمیداد. در غیر اینصورت مطمئن باشین که الان چند تا از بازی کنان نفت اخراج میشدند.
قضاوت کاملاً ناعدالانه این داور فکر میکنم هر بیننده ی عاقلی بتونه تشخیص بده که چی خطا هست ، چی خطا نیست.
کجا کارت لازمه ، کجا نباید کارت بده.
در مورد پنالتی دقیقه ی 90 که هم یک هدیه از سوی داور تقدیم به پرسپولیسی های عزیز بود ، هم فقط میتونم بگم ، که محمدی واقعاً اشتباه بچه گانه ای کرد ، و توپی که به راحتی میتونست با دست بگیره را خواست پوشش بده و مثل یک مدافع عمل کرد و همون لحظه مهاجم حریف کاملاً واضح و آشکار عباس محمدی رو هل داد و خودش رو هم به زمین کوبوند و داور فکر کنم خطای پوشش دادن محمدی رو گرفت ! دی! ( حتماً باید توپو تقدیم یار حریف میکرد ! دی!).
جناب آقای دکتر مسعود خان مرادی عزیز پنالتی گرفت، هیچ ، کارت قرمز هم داد ....
من اشتباه داوری رو میپذیرم ، مثه گل اولی که سپاهان خورد و آفساید بود ولی هیچ موقع نمیشه قصد و غرض در فوتبال رو نادیده گرفت.
بازی که 3 دقیقه وقت اضافه هم نداشت 7 دقیقه وقت اضافه گرفت چون سپاهان دروازه بان نداشت و 10 نفره بود و بنگر توی دروازه بود.
اگر این داور توی لیگ باز هم قضاوت کنه ، نشون دهنده ی اینه که این عمل ، یک عمل تایید شده و کامل با برنامه ریزی از سوی مقامات بالاست.
اما تبریک ویژه:
سر و ته کردن تیم رو به همه ی دستندر کاران محترم لیگ برتر و هواداران پرسپولیس تبریک میگم ، مطمئن باشین ، سپاهان آخرین قربانی این ماجرا نخواهد بود و تا دست علی آبادی بر سر مملکت ماست ، مافیا بازی ها و مرادی های زیادی خواهیم دید .... و خواهیم شنید ( نسلهای آینده) .
دو راه حل میتونیم پیش نهاد کنیم ، 1: از همین الان اعلام کنین ، پرسپولیس قهرمانه و با آبرو و حیثیت سایر تیم ها بازی نکنید ، و وقت 17 تا تیم دیگه رو نگیرید ، چه بسا پرسپولیس 2 سال دیگه بره آسیا ( البته اگه بره .. ! دی!)
راه حل دوم: 2: محروم کردن مرادی برای همیشه ، چون این داور پول پرست لیاقت داوری رو نداره ( مثه محرومیتش در آسیا)!
اما قطعاً سیاست مداران و مقامات بالا ، هیچ کدام رو به خاطر منافع پلیدشان انتخاب نمیکنند ، و راه حل سوم ، که تکرار شدن این قضیه و بریدن سر رقباست رو انتخاب میکنند.
یک بار دیگه شفاف سازی کنم ، به دستور جناب مرادی ، که در محوطه ی جریمه خودت رو زمین بنداز ، این بازی به تساوی کشید و 2 امتیاز از سپاهان با تمام شایستگی هایی که داشت گرفته شد ، و چند روز بعد هم همه چیز رو فراموش میکنند و تمام.
باز هم بگذریم ، چون به نظرم ، فوتبال ایران هیچ ارزشی نداره که انسانها وقت براش صرف کنند و بخوایم تعصبی بشیم روی یک تیم ....
تبریک میگم به کارشناس محترم شبکه ی 3 آقای چراغی ، که یا از آبادانی هاو یا پرسپولیسی های دو آتیشه بودند و با این نظرات کارشناسانه ی مسخرشون ، وقت 70 میلیون آدم رو گرفتند.
و در آخر اعلام داشتند که شانس و کمک خدا بود که به یاری سپاهان آمد و سپاهان این بازی رو نباخت !! لول!!
ما امیدواریم دیگر از این الطاف خداوندی نصیب ما و هیچ تیمی نشه و امیدوارم که این قضیه ی داوری در برنامه ی 90 ، ماست مالی نشه تا همه ی ایرانیان ، حقیقت رو بفهمند.
خدا بیامرزه ، آقای دکتر پرویز سیار رو که در این راه جان باخت.
و در آخر میتونم بگم ، حتی اگه 10 امتیاز از امتیازات سپاهان رو بردارند و به حساب پرسپولیس ریخته بشه ، باز هم حق به حقدار خواهد رسید و سپاهان با اقتدار قهرمان خواهد شد.....
آرزوی موفقیت برای سپاهان و هوادارن این تیم و آرزوی توفیق در پرپایی جشن های قهرمانی این فصل تیم سپاهان نماینده ی شایسته ی آسیا در رقابت های جهانی باشیم .
سپاهان هنوز 4 بازی داره ( ذوب آهن- مس- سایپا- پرسپولیس) که 3 تاش داخل اصفهانه و پرسپولیس دو بازی سخت ( صباباطری- سپاهان) رو داره که بعیید میدونم بتونه توی نیم فصل اول قهرمان شه مگر با الطاف حق تعالی که به سپاهان بشه ! دی!!!!