• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
راست میگی نمیشه مطمئن بود که سپاهان از این 4 بازی هر 12 امتیزو بگیره. حتی شاید 6 امتیاز هم بیشتر نگیره و خواست یه حالی هم مثلاً به ذوب آهن بده. و اونوقت پشت سر پرسپولیس قرار بگیره. ولی خوبیش اینه که وقتی پرسپولیس را بردیم، میایم بالا سرش.

ايول . به اين ميگن يه كل كل حسابي . استقلالي ها ياد بگيرن .

درسته رقيبي اما خيلي باهات حال كردم . خوب دوست من . بچرخ تا بچرخيم ! :D

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
ايول . به اين ميگن يه كل كل حسابي . استقلالي ها ياد بگيرن .

درسته رقيبي اما خيلي باهات حال كردم . خوب دوست من . بچرخ تا بچرخيم ! :D

کل کل کدومه؟ استقلال پرسپولیس کدومه؟
عزیزم اینجا کلوپ سپاهانه. شما هم که اومدی اینجا حتماً یه علاقه ای به سپاهان داری.
پس خواهشاً اینجا این بحث هارا راه ننداز که کلوپ به سلامتی به سر منزل مقصود برسه!! :rolleyes:
فکر کنم برید تو کلوپ پرسپولیس اونجا خیلی بیشتر حال کنید.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ایشالا امروز سپاهان با 2 گل اختلاف پاس را میبره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تا این لحظه که به نظر مساوی هستند

و شاهکار شبکه 3 که به خاطر پخش 10 دقیقه پیام باززگانی کمتر از اون چیزی که فکر می کردیم بازی رو نشون دادند

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

و شاهکار شبکه 3 که به خاطر پخش 10 دقیقه پیام باززگانی کمتر از اون چیزی که فکر می کردیم بازی رو نشون دادند

ما دیگه عادت کردیم به ابن چیزا.

بازی بدون گل تمام شد. سپاهان بدون حضور مهاجمین اصلی خود در این بازی افتضاح بود. محمود کریمی هم که هیچی... پاس هم از شیوه بازی 1-6-3 معلوم بود که برای تساوی گرفتن به اصفهان اومده. این اولین بازی لیگ امسال برای سپاهان بود که نتونست گل بزنه و از نظر من بدترین بازی امسال سپاهان بود. من که خیلی اعصابم خورد شد. سپاهان با این وضع بازی کردنش اصلاً نمیتونه شخصیت یک قهرمان را داشته باشه. به امید اینکه در بازیهای بعد دیگه اینجوری نباشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازم باید صبر کرد

از اردوی تیمتون خبرای حاشیه ای به گوش میرسه مبنی بر ناراحتی نویدکیا و اختلاف کریمی و محرم با لوکا...

فکر کنم تیم شما هم یه جورایی داره اسیر حواشی میشه...

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

واقعاً که خیلی مسخره اند.
اول بازی که دیر شروع کردند برنامه را برا پیام های بازرگانی! و تا اومدند برند سر بازی 2 دقیقه از بازی گذشته بود.
آخر نیمه اول هم به قول دوستمون برا نشون دادن پیام بازرگانی بازی را قطع کردند.
و نیمه دوم را هم که یه چند دقیقشو که با بازی استقلال و تفسیر بازی! تداخل نداشت نشون دادند.
و جالب تر از همه این که دقیقه 90 بازی را قطع کردند و رفتند به ورزشگاه آزادی!! با این که اون بازی هنوز شروع نشده بود!
اون وقت به آدم میگن فحش نده. خب خودشون فحش می خواند.

بازی را هم لوکا خرابش کرد.
وقتی ما نیمه اول یه تعویض اجباری داشتیم، تعویض اول نیمه دوم بسیار غیر ضروری بود.
که بعد از این دو تعویض هم با مصدومیت نویدکیا، 40 دقیقه مانده به پایان بازی، ظرفیت تعویض سپاهان با شاهکار لوکا تموم شده بود و عملاً یه مهاجم برا کسب 3 امتیاز بیشتر تو زمین نبود.
تازه به جای محرم، علی محمدی (امیدوارم اسمشو درست نوشته باشم!) را میاره تو بازی.
آخه یکی نیست بهش بگه این بازیکنا را باید تو بازی قبلی که 3-0 جلو بودیم امتحان کنی نه تو بازی 0-0 که احتیاج به 3 امتیازش داریم.
این اصول اولیه ی مربی گری و استفاده از بازیکنان جدید و کم تجربست.
الان با بازی ضعیفی که این بازیکن انجام داد و تک به تکی هم که خراب کرد و با عدم نتیجه گیری سپاهان هم توأم شد، مطمئناً این بازیکن روحیه ی بازی را هم از دست میده.
تازه بدیش این بود که بعد از 3 تا تعویض هم کریمی کمی از ناحیه ی کمر مصدوم شد که به دلیل پر بودن ظرفیت تعویض تیم مجبور به بازی بود و دقت کردم، کلی وقت دست به کمر تو زمین راه میرفت.

کسی می دونه اختلاف محرم و کریمی با لوکا چی بوده؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قضیه اختلاف جدیه

اگه دلیلشو پیدا کردی به ما هم بگید ممنون میشم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
کسی می دونه اختلاف محرم و کریمی با لوکا چی بوده؟

با سلام خدمت دوستان سپاهاني و ساير دوستان
اختلاف از بعد از مصاحبه لوكا با مطبوعات پس از فينال جام باشگاههاي آسيا شروع شد . لوكا در اون مصاحبه گفته بود اگر من به جاي محمود كريمي واشنگتن بازيكن اورا رو داشتم قهرمان آسيا ميشدم :blink: و در پاسخ كريمي هم گفته بود اگر روي نيمكت سپاهان اوسيك به جاي لوكا مي نشست سپاهان قهرمان ميشد :f34r: و پاي محرم هم زماني در قضيه باز شد كه لوكا رو بدليل اظهاراتش نمك نشناس خطاب كرد. البته من نظرات محرم رو همونطور كه خودش گفته در جهت ثبات تيمي سپاهان ميدونم چون واقعا بازيكن بي حاشيه و با شخصيتي هست ولي به هر حال بايد بيشتر مراقب اظهار نظرهاش باشه تا سپاهان دچار حاشيه نشه. به عنوان يك طرفدار پرسپوليس دوست دارم سپاهان با قدرت و به دور از حاشيه به بازيهاش ادامه بده تا هم عيار پرسپوليس بيشتر معلوم بشه هم ثبات سپاهان مشخص بشه . شاد و پيروز باشيد:)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ساعت 2:15 بعد از ظهر سپاهان با صباباتری بازی داره.
این بازی را از دست ندین، چون باید دیدنی باشه. فکر کنم شبکه 3 پخش کنه...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به سلامتی سپاهان با یک گل صباباتری را برد و با 2 بازی کمتر، در فاصله 3 امتیازی صدر جدول قرار گرفت ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تبریک می گم به شما

به سختی از سد تیم صبا باطری گذشتید....

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
نوید کیا و حاج محمود امروز بازی میکردن؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نوید کیا و حاج محمود امروز بازی میکردن؟

من شنیدم که نه نویدکیا بوده، نه محمود کریمی و عمادرضاو ...

البته مهمتر از بازی قشنگ، گرفتن 3 امتیاز بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آیا دلیلش همون اخنلاف بین اونها بوده ؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آیا دلیلش همون اخنلاف بین اونها بوده ؟

نه فکر نکنم. ظاهراً به دلیل مصدومیت جزییشون تو بازی قبل بوده. اگه مشکل اختلاف با لوکا بود تو بازی قبلی هم بازی نمی کردند.
ولی امروز جونمون بالا اومد تا سپاهان این بازی را برد. صبا خیلی بهتر بازی کرد. در واقع می تونم بگم بر خلاف بازی قبلی تو این بازی این سپاهان بود که شانس آورد. سپاهان داره با تکیه بر خط دفاعی قویش این بازی ها را امتیاز میگیره. اگه دقت کرده باشید حدود 440 دقیقه است که سپاهان گل نخورده. خوردن 10 گل در 12 بازی آمار خوبیه برا سپاهان. واقعاً الان عقیلی و بنگر ، 2 دفاع وسط سپاهان تو ایران، یه سر و گردن از بقیه دفاع ها بالاترند.
چیزی که هست سپاهان یکم مثل پرسپولیس شده بود این بازی. یعنی فقط برا 3 امتیاز رفته بودند. ولی خوب کلاس تیمی سپاهان بالاتر از پرسپولیس بود.

مطلب دیگه این که برا سپاهان 21 این ماه بازی گذاشتند. این در حالیه که سپاهان 16 آذز با نماینده اقیانوسیه بازی داره و احتمال زیاد میتونه برنده اون بازی باشه. و بره برا بازی بعدی با اوراواردز. در این صورت 21 آذر سپاهان اصلاً ایران نیست که با ذوب آهن بازی کنه.
یعنی مسئولین سازمان لیگ هیچ شانسی را برا سپاهان مقابل نماینده نیوزلند قائل نشدند؟؟!!!!؟؟؟؟ :(

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
معذرت میخوام که یه چند وقته که نتونستم بیام سر بزنم.
هنوز هم تا چند روز دیگه گرفتارم.
پیروزی های پی در پی سپاهان رو تبریک میگم.
امیدوارم که این پیروزی ها تداوم داشته باشه و امسال شاهد رقابت جذابی در لیگ برتر باشیم
به امید درخشش تیم سپاهان در جام باشگاههای جهان.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
خر شانس تر از این پرسپولیس ندیده بودم.
همیشه تو بازیی که برتری با حریفه، تو دقایق آخر یه گل می زنه و در میره.
اون موقع که گل می خواد داور تو وقت تلف شده هم براش وقت تلف شده میگیره.
ولی اون موقع که گلشو زده با این که تو اون وقت تلف شده چند بار بازی متوقف میشه ( یه بار خلیل تو محوطه خودشون، خودشو انداخت زمین، یه بار پشت محوطه پرسپولیس خطا شد که هم بازیکنشون مصدوم شد و هم پرسپولیسیا تو بحث با داور 1 دقیقه وقت را تلف کردند و تو هر خطایی هم که می کردند، لحظاتی وقت بازی را تلف می کردند.) سر همون زمان اعلام شده (5 دقیقه) سوت پایان را میزنه. بگذریم از پنالتیی که برا برق نگرفت.
به هر حال بد هم نیست پرسپولیس تو کورس باشه. این باعث میشه سپاهان بازیاشا وا نده و با قدرت بازی کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برق خوب بازی کرد

اما پنالتی ای در ار نبود . منصفانه تر نگاه میکردید میدید که اون آقای گودرزی سابقه فریب داور رو داشته.

اگه برنامه نود 1 یا 2 هفته پیش رو دیده بودید اونجا هم در مورد این مساله صحبت شده بود.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
برق خوب بازی کرد

اما پنالتی ای در ار نبود . منصفانه تر نگاه میکردید میدید که اون آقای گودرزی سابقه فریب داور رو داشته.

اگه برنامه نود 1 یا 2 هفته پیش رو دیده بودید اونجا هم در مورد این مساله صحبت شده بود.

حالا مهم نیست. ولی من اون صحنه اول را میگم که بازیکن برق داشت تک به تک میشد. و سمت راست محوطه جریمه پرسپولیس به نظر اومد بازیکن پرسپولیس از پشت شارژش کرد.
دیگه تموم شده مهم نیست.
باید دید امروز سپاهان از پس نفت زخم خورده که بازیکنانش هم از طرف باشگاه جریمه هم شدند بر میاد یا نه. بازی سختیه. امیدوارم با بازگشت بازیکنان کلیدی، سپاهان موفق باشه.

بالا