• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سایتمون راه بیوفته دیگه مشکل دانلودم حل میشه.در ضمن ما .....کار میکنیم.شرمنده نمیگم.چون نمیخوام یه وقت تو این سایت دربارش بحث بشه .ولی به شدت دوست دارم گروههای دیگه ای مثل ما باشن تا با هم رقابت و در نتیجه پیشرفت کنیم.

در ضمن فکر نمیکنم به این زودی ها برگردم اینجا .اومده بودم یه سر بزنم ببینم بروبچ چیکار میکنن.که این حرف ها پیش اومد.

موفق و پیروز باشید hadissj

لطفا اگر سايتتون راه افتاد به ما هم اطلاع بديد كه با فعاليتهاي شما اشنا بشيم

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
تو این مدت ما تنهای تنها تمرین میکردیم.فکر میکنید اطلاعات از کجا میاوردیم.معلومه با مطالعه!!!
تمرین بدون علم وقت هدر دادنه.
منظور من اینه که بحث در مورد بسیاری مطالب تو این جور جاها(پرشین تولز که همه جور بحٍثی توش هست) وقت هدر دادنه .چون همین زحمتی که شما اینجا میکشید اگر در جای دیگه و با حضور افراد در باشگاه باشه بیشتر میتونه مفید باشه.باید یاد بگیریم از نیرو و انرژی خودمون بهینه استفاده کنیم.
در ضمن ما تو کار نمایشیم نه زدن .

اقا برگشتن بخیر و تبریک ! اخر یکی تو ایران زیگما رو درست شروع کرد ، امیدوارم در حد تیم ریووکو معروف بشید !

افراد قدیمی هم اقا امیر که مشغول سایت خودشه ، منم مطالب این بخش رو می خونم سعی می کنم پست ندم ، چون سطح سواد و بحث اینجا به چندتا فیلم داره خلاصه میشه( به کسی بر نخوره ) ، جناب شاولین هم که تازه برگشتن ...
به هر حال اگر لطف کنید و وقتی سایتون زده شد برا ما ادرس رو پیغام خصوصی کنید ، بسیار ممنون میشم ، موفق باشید

challenger
من حامدم تازه عضو این سایت شدم می خواستم ببینم یکی شما استادان (و یا شاگردان) یک باشگاه خوب برای آموزش نینجاتسو در مشهد سراغ نداره

دوست عزیز ، اولا نینجوتسو هست ، نه نینجاتسو ،

اگر منظورت چیزی هست که در فیلما دیدی ؛ بهترینش در ایران سبک اقای فرجی هست :

www.ninjutsu-iran.com
www.ninjutsu-tehran.com : اینم سایت اقا امیر

البته 2 سبک دیگه هم مشابه این هستن که بنیانگذاراش قبلا شاگرد اقای فرجی بودن

نینجا رنجر و نینجا واریور که می تونید شمارشون رو از تو روزنامه و مجلات رزمی مثل رزم اور ، جسم و جان ، هنرهای رزمی ؛ پیدا کنید .

اگر هم دنبال چیزی هستید که مثل ایکیدو و روش های سامورایی هست و در زمان جنگ های ژاپن به کار میرفته ، خوب تو ایران هنوز نیست .

به هر حال موفق باشید .

challenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تا حالا تو کلاس های نینجوتسو شرکت کردی؟ میشه یکم توضیح بدی تو این کلاسا چی به آدم یاد می دن؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
شما از اول این فروم رو بخونی متوجه میشی ! از صفحه 1-30 مال زمانی هست که من فکر میکردم این نینجوتسو نینجوتسو واقعی هست .....

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان كسي ميتونه يه مقدار راجع به سبك چوان چوان ووشو و يا سبك هاي ديگرش يه مقدار توضيح بده؟:blush:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چانگ چوان يا نان چوان يا چند تا چيز ديگه شنيده بودم ولي چوان چوان برام نا اشناست!!

azad az zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید و رزمی کاران عزیز
راستش حوصله اینکه 80 صفحه تاپیک را بخونم نداشتم( 2/3 روز باید بشینم پای نت )
من 2 ماهه کیک بوکسینگ کار میکنم و چند تا سوال دارم :
1- بهترین و به روزترین ورزش رزمی از لحاظ دعوا کردن تک به تک و گروهی چیست؟
2- آیا نظرات افراد مختلف در این مورد مختلفه یا نه ؟
3 - شما به عنوان یک صاحب نظر به کیک بوکسینگ از 20 چند میدید؟
4- لا به لای صفحات تاپیک خوندم که یه جا گفته شده بود میشه با نینجا نامرعی شد :eek::eek: واقعا صحت داره ؟ یعنی چه جوری ؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
4- لا به لای صفحات تاپیک خوندم که یه جا گفته شده بود میشه با نینجا نامرعی شد :eek::eek: واقعا صحت داره ؟ یعنی چه جوری ؟

دوست عزيز ممنون ميشم اگه يه مقدار بيشتر راجع به رشتتون توضيح بدين
نامرئي كه نميشه شايد يه نوع استتار باشه

azad az zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیک بوکسینگ تلفیقی از بوکس + ضربات پا هستش
سعی شده با تلفیق بوکس با ضربات پا یک ورزش رزمی خوب درست بشه
همین !

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

كيك بوكسينگ البته ورزش قوي اي هستش من كه خودم از اين كارها نميكنم ولي تو پسراي فاميلمون بودن كسايي كه كار ميكردن و خوب ميگفتن ورزش قوي و كاربردي اي هستش.من خيلي در اين زمينه صاحب نظر نيستم ولي تعريف زياد شنيدم از كيك بوكسينگ و موي تاي.در مورد دعوا هم والا همه ورزشهاي رزمي يه جورايي به درد دعوا ميخورن كاراته مخصوصا سبك كيوكوشين بسيار در اين زمينه نيرومنده همينطور كونگ فو توا .نينجوتسو هم راجع بهش زياد در اين تاپيك مطلب هست من كه كار نكردم ولي ميگن اون نينجوتسوي اصيل در ايران اموزش داده نميشه.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
استاد كاگرو ميتوني بگي بهترين رشته ي رزمي كه تو مبارزه استفاده ميشه چيه ؟
از نظر قدرتي نميگم از نظر تكنيك و فن ميگم:blush:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
استاد كاگرو ميتوني بگي بهترين رشته ي رزمي كه تو مبارزه استفاده ميشه چيه ؟
از نظر قدرتي نميگم از نظر تكنيك و فن ميگم:blush:

برادر شما لطف داري وگرنه من در حدي نيستم كه شما به من بگي استاد!! در مورد سوالتون هم خوب ما بايد به مملكت خودمون نگاه كنيم ببينيم سبكها رو چه طوري و در چه حدي اموزش ميدن.فكر كنم كونگ فو از نظر تكنيك از بقيه بهتره يعني تكنيكهاي بيشتري داره ووشو براي مبارزه خيلي خوبه ولي اكثر تكنيكهاش رو اينجا اموزش نميدن بيشتر روي فرم كار ميكنن و نمايش.توا سبك خوبيه براي مبارزه اگر استادت خوب باشه و واقعا چيزي بلد باشه.كيوكوشين هم كه گفتم قويترين سبك كاراته هست و به درد مبارزه ميخوره.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شما لطف داري وگرنه من در حدي نيستم كه شما به من بگي استاد!! در مورد سوالتون هم خوب ما بايد به مملكت خودمون نگاه كنيم ببينيم سبكها رو چه طوري و در چه حدي اموزش ميدن.فكر كنم كونگ فو از نظر تكنيك از بقيه بهتره يعني تكنيكهاي بيشتري داره ووشو براي مبارزه خيلي خوبه ولي اكثر تكنيكهاش رو اينجا اموزش نميدن بيشتر روي فرم كار ميكنن و نمايش.توا سبك خوبيه براي مبارزه اگر استادت خوب باشه و واقعا چيزي بلد باشه.كيوكوشين هم كه گفتم قويترين سبك كاراته هست و به درد مبارزه ميخوره.

خواهش ميكنم
من از ووشو خيلي خوشم مياد البته از سبكهي چينيش و اونايي كه در سريال افسانه عقابها ديده ميشد:blush:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهش ميكنم
من از ووشو خيلي خوشم مياد البته از سبكهي چينيش و اونايي كه در سريال افسانه عقابها ديده ميشد:blush:

حق با شماست ووشو فرمهاي زيبايي داره سبك چانگ چوان شنيدم سبك خوبيه و خوبم اموزش ميدن.منم بعد از ديدن فيلم ببر غران اژدهاي پنهان خيلي علاقه مند شده بودم مخصوصا اون صحنه ي مبارزه بين زييي ژانگ و اون زنه كه ميخواست با ليموباي ازدواج كنه.اون صحنه رو كه ديدم يه مدتي دنبالش بودم كه ببينم چه سبكيه و كجا اموزش ميدن چون ميدوني كه توي كاراته ما متاسفانه سلاح نداريم.اما راستش تنبلي كردم و نرفتم دنبالش فكر كنم سبك وودانگ بود كه اصلا تو ايران نيست.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
حق با شماست ووشو فرمهاي زيبايي داره سبك چانگ چوان شنيدم سبك خوبيه و خوبم اموزش ميدن.منم بعد از ديدن فيلم ببر غران اژدهاي پنهان خيلي علاقه مند شده بودم مخصوصا اون صحنه ي مبارزه بين زييي ژانگ و اون زنه كه ميخواست با ليموباي ازدواج كنه.اون صحنه رو كه ديدم يه مدتي دنبالش بودم كه ببينم چه سبكيه و كجا اموزش ميدن چون ميدوني كه توي كاراته ما متاسفانه سلاح نداريم.اما راستش تنبلي كردم و نرفتم دنبالش فكر كنم سبك وودانگ بود كه اصلا تو ايران نيست.

البته دخالت نباشه ، ولی از اونجا که کاراته اوکیناوایی هست ، سلاح های اوکیناوا رو قاعدت اموزش میدن .
سای ، نانچوکو ، تونفا ، کاما ( که بین ژاپن و اوکیناوا مشترک بوده )

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
البته دخالت نباشه ، ولی از اونجا که کاراته اوکیناوایی هست ، سلاح های اوکیناوا رو قاعدت اموزش میدن .

ميشه بيشتر توضيح بدي دوست عزيز :blush:

آره منم اتفاقا علاقه مند شده بودم و چند روزي تو خونه خودم تمرين ميكردم
ولي ميگن ووشو البته اوني كه تو چين آموزش داده ميشه يه چيزه ديگست :blush:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

خواهش ميكنم دخالت چيه من خوشحال ميشم رزميكار حرفه اي مثل شما در بحث ما شركت كنه.در كاراته سلاح شما اعضاي بدنتون يعني دست و پا و بدن و تكنيك هايي كه بلدين هست اصلا كاراته يعني دست خالي.سلاحهاي اوكيناوا كه گفتين رو البته در اموزش حرفه اي هنر جويان دانهاي بالا به كار ميبرن_نميدونم از دان چند شروع ميكنن حالا ميپرسم_ اما به صورت جداگانه يعني از اموزش معمولي كاراته جدا هستش براي همين ما ميگيم كاراته سلاح نداره.حالا شما چطور اموزش ديدين من نميدونم.من كه تو باشگاهمون كاراته كا با سلاحي مثل ساي يا نانچوكو نديدم با اينكه تا دان دو هم داريم.شما اين سلاحها رو در چه سطحي ياد گرفتين؟

بالا