• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نینجا ها سالهاسن مردن ، فقط ایگا و کوگا نبوده ، بلکه مرکز اصلی اونجا بوده ،
اگر پست قبل ترش رو میخوندی می فهمیدی .

بعد از انفجار فیلمهای سینمایی به اصطلاح نینجا ، خیلی ها لباسشونو عوض کردن و اسم سبکشون رو ، خیلی ها سبک به وجود اوردن و .....
تو امریکا و ایران و پاکستان و برزیل تراکم مبدا سبکهای تقلبی از همه جا بیشتره و اینا اسمهای سبکاشون رو نینجوتسو و نینجا گذاشتن .....
به هر حال خیلی مایلید صفحات قبلی فروم رو بخونید ، ...... ;)

در اينكه نينجاهاي اوليه مردن كه شكي نيست!ولي من شنيدم كه نينجوتسوي اصيل در نيروهاي ويژه ژاپن كار ميشه و امريكايي هام كه ارتششون در ژاپن پايگاه زياد داره با جستجوي بسيار يك استاد نينجا رو پيدا ميكنن و اونم اين هنر رزمي رو وارد ارتش امريكا ميكنه.حالا انواع ديگرش رو نميدونم!

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
در اينكه نينجاهاي اوليه مردن كه شكي نيست!ولي من شنيدم كه نينجوتسوي اصيل در نيروهاي ويژه ژاپن كار ميشه و امريكايي هام كه ارتششون در ژاپن پايگاه زياد داره با جستجوي بسيار يك استاد نينجا رو پيدا ميكنن و اونم اين هنر رزمي رو وارد ارتش امريكا ميكنه.حالا انواع ديگرش رو نميدونم!

همیشه شایعات زیاده ، تو امریکای لاتین هم میگن که هیتلر زنده است . :cool:

شما هم منابعت رو معرفی کن .

منم خیلی جاها خوندم که در ایران چند نفر مختلف نمایینده سوک هاتسومی هستن ،
یا یه عده میگفتن که ما تست ساکی ( دان 5 ) رو دادیم ، { که برای اون حتما باید برن ژاپن و سوک هاتسومی ( یا جدیدن شیهان های ارشد ژاپنی ) با شمشیر ( جدیدا بوکن یا شینای که شمشیر از جنس بامبو هست ) میاد پشت سرت و همانطور که شما نشستی بدون خبر یک ضربه عمودی برای سرت میاد و شما باید خطر رو احساس کنی و با یک قلت فرار کنی } در صورتی که خوب مضاح کردن :rolleyes::D:cool:

درست هست که خیلی از کسایی که تو دنیا عضو بوجینکان هستن ، عضو نیروهای ویژه ، پلیس ، سریازهای در حال جنگ تو افغانستان و عراق ، بادیگارد های ویژه ، و بعضا جاسوس ها باشند .....
ولی چیزی نیست که به طور رسمی در ارتش یاد بدن ، مثل ارتش ایران که رسمی جودو رو یاد میگیره

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان كسي ميتونه يه مقدار راجع به سبك چوان چوان ووشو و يا سبك هاي ديگرش يه مقدار توضيح بده؟:blush:
چانگ چوان درستشه.
وقتی داشتم اون تاپیکو میساختم اشتباهی اسمشو نوشتم و بعدش نتونستم عوضش کنم

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
چانگ چوان درستشه.
وقتی داشتم اون تاپیکو میساختم اشتباهی اسمشو نوشتم و بعدش نتونستم عوضش کنم

سلام
ميبيني ما رو هم به اشتباه انداختيا
خوب حالا اين سبك چجورياس؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
همیشه شایعات زیاده ، تو امریکای لاتین هم میگن که هیتلر زنده است . :cool:

شما هم منابعت رو معرفی کن .

منم خیلی جاها خوندم که در ایران چند نفر مختلف نمایینده سوک هاتسومی هستن ،
یا یه عده میگفتن که ما تست ساکی ( دان 5 ) رو دادیم ، { که برای اون حتما باید برن ژاپن و سوک هاتسومی ( یا جدیدن شیهان های ارشد ژاپنی ) با شمشیر ( جدیدا بوکن یا شینای که شمشیر از جنس بامبو هست ) میاد پشت سرت و همانطور که شما نشستی بدون خبر یک ضربه عمودی برای سرت میاد و شما باید خطر رو احساس کنی و با یک قلت فرار کنی } در صورتی که خوب مضاح کردن :rolleyes::D:cool:

درست هست که خیلی از کسایی که تو دنیا عضو بوجینکان هستن ، عضو نیروهای ویژه ، پلیس ، سریازهای در حال جنگ تو افغانستان و عراق ، بادیگارد های ویژه ، و بعضا جاسوس ها باشند .....
ولی چیزی نیست که به طور رسمی در ارتش یاد بدن ، مثل ارتش ایران که رسمی جودو رو یاد میگیره

يا پيغمبر!!امتحانش اينجوريه؟اگر طرف اشتباه كنه يا يكم دير بجنبه ضربه خورده تو سرش و لابد جان به جان افرين.....نه بابا!!دان 5 ارزوني خودشون!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
يا پيغمبر!!امتحانش اينجوريه؟اگر طرف اشتباه كنه يا يكم دير بجنبه ضربه خورده تو سرش و لابد جان به جان افرين.....نه بابا!!دان 5 ارزوني خودشون!

نه جان به جان افرین تسلیم نمیکنه ، لول ، به هر حال همینه که هست !:happy::cool:
بعد از گرفتن دان 5 ، اگر بهت مدرک شیدوشی بدن ، یعنی عضو شیدوشی کای بتونی بشی ، تازه میتونی دوجو خودتو بزنی !

15 تا دان هم داره در کل

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه جان به جان افرین تسلیم نمیکنه ، لول ، به هر حال همینه که هست !:happy::cool:
بعد از گرفتن دان 5 ، اگر بهت مدرک شیدوشی بدن ، یعنی عضو شیدوشی کای بتونی بشی ، تازه میتونی دوجو خودتو بزنی !

15 تا دان هم داره در کل

دان 15 هم داريم؟يعني كسي هست كه به اونجا رسيده باشه؟امتحان اون چه جوريه؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه چند سالي تكواندو كار كرديم ولي يعدن رهاش كردم
حالا هم ميخوام برم ووشو :blush:

تكواندو كه خوبه چرا ول كردي؟مخصوصا كه چندسال هم كار كرده بودي.من خودم بدم نمياد تكواندو هم كار كنم.حالا چه سبكي ميخواي بري؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
تكواندو كه خوبه چرا ول كردي؟مخصوصا كه چندسال هم كار كرده بودي.من خودم بدم نمياد تكواندو هم كار كنم.حالا چه سبكي ميخواي بري؟

خوب به قشنگيه ووشو كه نيست
هنوز نميدونم

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب به قشنگيه ووشو كه نيست
هنوز نميدونم

بله از نظر زيبايي فكر كنم ووشو از همه بهتر باشه.سبك چانگ چوان هم كه من بعضي از فرمهاش رو ديدم به نظرم خيلي قشنگ و سريع اومد فقط به نظر ميرسه انعطاف بدني بالايي ميخواد.اگه ميتوني همينو برو.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
4- لا به لای صفحات تاپیک خوندم که یه جا گفته شده بود میشه با نینجا نامرعی شد :eek::eek: واقعا صحت داره ؟ یعنی چه جوری ؟

اول سلام گرم به دوستان چه قدیم چه جدید ما هم اومدیم بازم:)

در مورد نامرئی شدن خودت تصمیم بگیر:happy:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام. کمی در مورد (kuji_in وkuji_kiri ):

برخلاف تفکر اشتباه خیلی از افراد که میگویند کوجی این و کوجی کیری از اول مال نینجاها بوده و از نینجا اومده این تفکر کاملا اشتباهه.

در واقع خواستگاه نه برش (کوجی کیری) مربوط به مدرسه های بودیسم از جمله shinyono しにょの و tendai mikkoyo みこよ بوده و همچنین اکتشافات مربوط به کوریو koryu (هنرهای سنتی سامورائی) بوده و فاش شده.

کوجی این و کوجی کیری با هم متفاوت بوده:

کوجی این: دستان در حالت نه برش یا دعا که شامل قدرت سری بوده.و مرکز فعال کردن قدرت ها بوده.

کوجی کیری:که براساس روشهای جادوگری...... که در جای خود جای بحث دارد.(راستی جادوگری چند نوع داریم):lol:

کوجی این روشی بوده برای بالا رفتن اطمینان نینجا در هنگام خطر و یا تقویت حس پنج گانه.

در کوجی این انگشت شصت نشان دهنده قدرت (ku) است. و انگشتان دست نشان دهنده پنج عنصر بوده.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
فکر میکنم یک دوسالی هست که زیا اینجا نیومدم:lol:

سلام میکنم به دوستان به کوشا و kagero و.............

ما یک مدت سرگرم..........

خوب ..... بای بای

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

خوب ..... بای بای

عليك سلام برادر خوش اومدي.راجع به اين كوجي كيري و كوجي اين يكم توضيح ميدي؟!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
بله از نظر زيبايي فكر كنم ووشو از همه بهتر باشه.سبك چانگ چوان هم كه من بعضي از فرمهاش رو ديدم به نظرم خيلي قشنگ و سريع اومد فقط به نظر ميرسه انعطاف بدني بالايي ميخواد.اگه ميتوني همينو برو.

اتفاقا ميخوام همين كار رو بكنم

خوب ..... بای بای

عليكم السلام
استاد ميشه راجع به روش كلي و حركات نينجاها يه توضيحي بدي؟:blush:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
عليك سلام برادر خوش اومدي.راجع به اين كوجي كيري و كوجي اين يكم توضيح ميدي؟!

قبلا تو فروم توضیح داده شده کمی

عليكم السلام
استاد ميشه راجع به روش كلي و حركات نينجاها يه توضيحي بدي؟

فکر نکنم ایشون اطلاعات کاملی درباره نینجوتسو واقعی داشته باشند ، چون فیلم و کتاب خوندن با تمرین پیوسته زیر نظر یک شیدوشی و شیدوشی هو ، خیلی فرق داره .

سلام میکنم به دوستان به کوشا و

چطوری خوبی ؟ درسا چطوره ، ؟ کم پیدا ، اگر مسنجر ان شدم و ان بودی با هم میچتیم ، خیلی وقت میشه بی خبریم ،
موفق باشی :f34r:

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
قبلا تو فروم توضیح داده شده کمی

فکر نکنم ایشون اطلاعات کاملی درباره نینجوتسو واقعی داشته باشند ، چون فیلم و کتاب خوندن با تمرین پیوسته زیر نظر یک شیدوشی و شیدوشی هو ، خیلی فرق داره .

چطوری خوبی ؟ درسا چطوره ، ؟ کم پیدا ، اگر مسنجر ان شدم و ان بودی با هم میچتیم ، خیلی وقت میشه بی خبریم ،
موفق باشی :f34r:

استاد ميشه بگي نينجوتسو چجورياس؟
مثلا مثل ووشو كار ميكنن؟:blush:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
استاد ميشه بگي نينجوتسو چجورياس؟
مثلا مثل ووشو كار ميكنن؟:blush:

بنده استاد نیستم ، اسمم هم کوشا هست ، میتونی با آی دی یا اسم صدا کنی !
نینجوتسو شبیه سایر هنرها یا ورزشهای رزمی ژاپنی هست ، که خوب تو ایران فقط جودو ، جوجیتسو ، ایکیدو و ای ایدو وجود داره ، .....
تو این فروم خیلی دربارش توضیح داده شده ، می تونید برید بخونید در صورت علاقه

بالا