• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي چرا همه سراغ كاراته و بوكس و اينجور چيزا ميرن و هيچكس سراغ ووشو نميره؟ دليل خاصي داره؟:(

كي گفته هيچكس سراغ ووشو نميره؟ووشو طرفدار زياد داره اما خب نه به اندازه كاراته.دليلش هم يكي كمتربودن تعداد كلاسهاش و اساتيدش هست يكي هم اينكه مردم كمتر با اون اشنا هستند يكي هم سخت بودن فرمها در مقايسه با ساير رشته ها و اينكه تمرين و انعطاف بدني بالايي لازم داره و يكي ديگه هم عدم توجه مسئولين به اين رشته_چون المپيكي نيست و مسابقاتش هم در حد كاراته نيست و اصولا رشته مدال اوري نيست_و نبود امكانات مناسب است.در ضمن من قبلا هم گفتم كه كاراته كا هستم و قبلا مدتي هم تايچي كار ميكردم

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
كي گفته هيچكس سراغ ووشو نميره؟ووشو طرفدار زياد داره اما خب نه به اندازه كاراته.دليلش هم يكي كمتربودن تعداد كلاسهاش و اساتيدش هست يكي هم اينكه مردم كمتر با اون اشنا هستند يكي هم سخت بودن فرمها در مقايسه با ساير رشته ها و اينكه تمرين و انعطاف بدني بالايي لازم داره و يكي ديگه هم عدم توجه مسئولين به اين رشته_چون المپيكي نيست و مسابقاتش هم در حد كاراته نيست و اصولا رشته مدال اوري نيست_و نبود امكانات مناسب است.در ضمن من قبلا هم گفتم كه كاراته كا هستم و قبلا مدتي هم تايچي كار ميكردم

خوب كسي كه واقعا به اين رشته علاقه داشته باشه كه دنباله مدال و اينجور چيزا نيست؟:happy:

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي جواب ما رو نميده؟:happy:
سلام من آرمين هستم تازه با اين فروم آشنا شدم
من مي تونم در خصوص در گيري ها و مبارزات خياباني كمكتون كنم اگه دوست داشتيد مي تونم كلاس معرفي كنم
در خصوص ووشو مي تونم بگم در ايران دستخوش تغييرات زيادي شده كه اين سبك زيبا رو كمي از سطح اصلي خودش پايينتر آورده

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب كسي كه واقعا به اين رشته علاقه داشته باشه كه دنباله مدال و اينجور چيزا نيست؟:happy:

سلام
من تازه با اين فروم آشنا شدم
در خصوص ووشو ميخوام بگم كه متاسفانه در ايران تغييرات زيادي به اين رشته وارد شده و به اصطلاح ايرانيزه شده
به هر حال سطح اين ورزش در ايران درحال حاضر از سطوح جهاني پايينتر است
البته در مورد درگيري خياباني يا مبارزات خياباني مي تونم كلاس معرفي كنم

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من تازه با اين فروم آشنا شدم
در خصوص ووشو ميخوام بگم كه متاسفانه در ايران تغييرات زيادي به اين رشته وارد شده و به اصطلاح ايرانيزه شده
به هر حال سطح اين ورزش در ايران درحال حاضر از سطوح جهاني پايينتر است
البته در مورد درگيري خياباني يا مبارزات خياباني مي تونم كلاس معرفي كنم

سلام
خوش اومدين
ما منتظر مطالب ارزنده شما در اين زمينه هستيم:happy:

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما منتظر مطالب ارزنده شما در اين زمينه هستيم:happy:[/QUOTE]

من اگر ادرس كلاس را بدم جنبه تبليغات پيدا نكنه ؟!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان يه پيشنهادي داشتم
ميگم جدا جدا بحث نكنين بيايين در هر مدت زمانيه خاص روي يك ورزش رزميه خاص بحث كنيم اينطوري بهتر نيست؟

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما فقط كافيه بري سايت youtube كلمه ووشو رو سرچ كني مثلا ووشو سبك چانگچوان تعداد زيادي فيلم از مسابقاتش هست كه واقعا زيباست يا توي سايتهاي ديگه كه مربوط به ووشوكار هاست هميشه فيلمهايي از نمايشهاشون ميزارن.

ببخشيد اگه اجازه بدين من يه سوالي دارم
به نظر شما سبك مهمتره يا استاد ؟
اكه جوابتون سبك باشه تازه بايد به سوال اين دوستمون فكر كنيم كه من شايد بتونم كمكي كنم
اكه جوابتون استاد باشه .دنبال استاد عالي تو ايران گشتن خيلي سخته چون اكثرا شاگردان از استاداشون بت ميسازن و افسانه سرايي مي كنن
و مشكل ميشه استاد خوب واقعي را شناخت(راستش من خودم يه مربي هستم با 10 سال سابقه مربيگري و 19 سال سابقه رزمي)
هر ورزشي را اگه در حد كمال كار كنيد به هدف اصلي كه همانا اخلاق. اعتماد به نفس. مبارزه با مشكلات ( روحي و فيزيكي ) است : مي رسيد
پس اگر موافقيد به درون خود مون نگاه مي كنيم و راه را پيدا خواهيم كرد؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
اكه جوابتون سبك باشه تازه بايد به سوال اين دوستمون فكر كنيم كه من شايد بتونم كمكي كنم
اكه جوابتون استاد باشه .دنبال استاد عالي تو ايران گشتن خيلي سخته چون اكثرا شاگردان از استاداشون بت ميسازن و افسانه سرايي مي كنن
و مشكل ميشه استاد خوب واقعي را شناخت(راستش من خودم يه مربي هستم با 10 سال سابقه مربيگري و 19 سال سابقه رزمي)
هر ورزشي را اگه در حد كمال كار كنيد به هدف اصلي كه همانا اخلاق. اعتماد به نفس. مبارزه با مشكلات ( روحي و فيزيكي ) است : مي رسيد

استاد به ما هم از راه دور آموزش بدين
ما منتظريما
استاد بذارين از ووشو شروع كنيم چطوره؟

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد به ما هم از راه دور آموزش بدين
ما منتظريما
استاد بذارين از ووشو شروع كنيم چطوره؟

ووشو ورزش رزمی و باستانی چینی است که در آن انواع مختلف حرکات جهت سلامتی جسم و روح و دفاع از خود در نظر گرفته شده است. در چین باستان از هنرهای رزمی برای دفاع از سرزمین یا خود یا خانواده از دشمنان، راهزنان و غیره استفاده می‌‌شد. امروزه ووشو بصورت استاندارد جهانی به مردم جهان ارائه شده است و فقط منحصر به کشور چین نیست و مردم کشورهای مختلف برای بهره گیری از خواص طبی وشرکت در رقابتهای قهرمانی این رشته ورزشی را تمرین می‌‌کنند.

هنر رزمی ووشو بطور کلی در دو زمینه ارائه می‌‌شود:

1-زمینه تالو (اجرای فرمهای سنتی چینی بصورت زیبا به همراه حرکات آکروباتیک)
2-زمینه سانشو (مبارزه آزاد بر روی سکو با استفاده از دستان و پاها و زیرگیری)
زمینه تالو دارای چهار سبک معروف جهانی است که معمولاً در مسابقات بین المللی دارای رده‌های قهرمانی است.

در مورد ووشو اين سايت را كليك كنيد
http://fa.wikipedia.org/wiki/ووشو

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
ووشو ورزش رزمی و باستانی چینی است که در آن انواع مختلف حرکات جهت سلامتی جسم و روح و دفاع از خود در نظر گرفته شده است. در چین باستان از هنرهای رزمی برای دفاع از سرزمین یا خود یا خانواده از دشمنان، راهزنان و غیره استفاده می‌‌شد. امروزه ووشو بصورت استاندارد جهانی به مردم جهان ارائه شده است و فقط منحصر به کشور چین نیست و مردم کشورهای مختلف برای بهره گیری از خواص طبی وشرکت در رقابتهای قهرمانی این رشته ورزشی را تمرین می‌‌کنند.

هنر رزمی ووشو بطور کلی در دو زمینه ارائه می‌‌شود:

1-زمینه تالو (اجرای فرمهای سنتی چینی بصورت زیبا به همراه حرکات آکروباتیک)
2-زمینه سانشو (مبارزه آزاد بر روی سکو با استفاده از دستان و پاها و زیرگیری)
زمینه تالو دارای چهار سبک معروف جهانی است که معمولاً در مسابقات بین المللی دارای رده‌های قهرمانی است.

در مورد ووشو اين سايت را كليك كنيد
http://fa.wikipedia.org/wiki/ووشو

من از سبكهاي خواشان ووشو خوشم مياد
استاد راجع به اونا اطلاعات دارين؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

به نظر من هيچ سبكي بد نيست و البته هيچ سبكي هم صد در صد كامل نيست.به جز بعضي سبكهاي من دراوردي كه متاسفانه تو مملكت ما زياد شده شما هر سبك معتبري كه كار كني خوبه كه خوب بازم هر فرد بايد به خودش و اهدافش نگاه كنه.مثلا توي ايران ما حدود 60 سبك كاراته داريم كه بعضيها واقعا تفاوت بسيار كمي باهم دارند و حداقل من نميفهمم چرا از هم جدا شدن.اين ادم رو گيج ميكنه خوب.اگر كسي استاد خوبي داشته باشه و همت كنه و وقت بگذاره ميتونه موفق باشه اما اگر استاد بد باشه ادم گيج ميشه و هر چقدر هم كه سبك خوب باشه باز هم خوب كار نميكنه و از خودش راضي نميشه.شما استاد اگر ممكنه سبكتون رو معرفي كنين.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من هيچ سبكي بد نيست و البته هيچ سبكي هم صد در صد كامل نيست.به جز بعضي سبكهاي من دراوردي كه متاسفانه تو مملكت ما زياد شده شما هر سبك معتبري كه كار كني خوبه كه خوب بازم هر فرد بايد به خودش و اهدافش نگاه كنه.مثلا توي ايران ما حدود 60 سبك كاراته داريم كه بعضيها واقعا تفاوت بسيار كمي باهم دارند و حداقل من نميفهمم چرا از هم جدا شدن.اين ادم رو گيج ميكنه خوب.اگر كسي استاد خوبي داشته باشه و همت كنه و وقت بگذاره ميتونه موفق باشه اما اگر استاد بد باشه ادم گيج ميشه و هر چقدر هم كه سبك خوب باشه باز هم خوب كار نميكنه و از خودش راضي نميشه.شما استاد اگر ممكنه سبكتون رو معرفي كنين.

استنباط من از حرفهاي كاگرو جون اينه كه استاد مهمتره

به نظره من جفتش بايد باشه

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
استنباط من از حرفهاي كاگرو جون اينه كه استاد مهمتره

به نظره من جفتش بايد باشه

درسته هر كدومش كه نباشه شما فقط وقت تلف كردي اما استاد يك تاثير خاصي روي فرد داره ميتونه ادم رو بيزار يا خيلي علاقه مند كنه.

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا درباره ی سامورایی ها بحث کنید.چون درمورد اونها اطلاعات کمی برروی نت هست ولی درباره ی ووشو هزارتا مقاله و کتاب هست.
با تشکر

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سامورای بحث نداره ، چون خیلی ها چیزی نمی دونن ازش ، از اون بدتر نینجا و نینجوتسو
به نظر من سوالی داری اینجا یا تو پی ام بپرس ، جواب بهت می دم
ولی از اینکه بیام مطلب خودم بزارم شرمنده ، الان اصلا وقت نیست

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سبک به نظر من اهمیتش بیشتره ، بعد تلاش خود فرد ! استاد به عنوان ناظر هست ،
اگر سبک اصیل باشه و طرف درست تمرین کنه ، ولی نتیجه نگیره میفهمه ایراد از استاد هست { یا کلاس بقیه اساتید رو ببینه}
ولی اگر سبک من در اوردی باشه ، طرف درست هم تمرین کنه ، و استاد با اشتیاق درس بده و به ظاهر استاد خوبی باشه و بتونه 10 تا اجر رو با یک مشت بشکونه، طرف هر چقدر هم نتیجه نگیره و (شاید جونش به خطر افتاد !! ) فکر می کنه ایراد از خودش هست تا سبک .

بالا