• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام
به نظر شما قدرتی ترین ورزش رزمی موجود چیه؟
منظورم ورزشی که بشه باهاش یک فایت واقعی داشت و بر رشته های رزمی دیگه فایق شد؟(رینگی و مسابقه ای منظورم نیست.کاملا خیابانی)

میخوام یک ورزشو شروع کنیم و میخوام مطمئن شروغ کنیم تا بعدا مجبور نشم تغییر رشته بدم.

قددم 182 و وزنم 93 کیلوه.
ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید.اکثر صفحات پیش رو خوندم اما یک راهنمایی کامل و درست میخوام
ممنون

با اینکه با هدفت اصلا حال نکردم ،
ولی چیزای که تو ایران هست

جوجیتسو / ایکیدو / جودو
موی تای / وینگ چون

تو هر کدوم از اینا سخت کار کنی نتیجه خوبی می گیری ( و تقریبا بهتر از بقیه سبکا )
به نظر من هم قد و وزنت با هم مشکلی ندارن
چند سالت هست ؟ استخوان بندیت چه فرمی هست ؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ببخشيد اگه اجازه بدين من يه سوالي دارم
به نظر شما سبك مهمتره يا استاد ؟
اكه جوابتون سبك باشه تازه بايد به سوال اين دوستمون فكر كنيم كه من شايد بتونم كمكي كنم
اكه جوابتون استاد باشه .دنبال استاد عالي تو ايران گشتن خيلي سخته چون اكثرا شاگردان از استاداشون بت ميسازن و افسانه سرايي مي كنن
و مشكل ميشه استاد خوب واقعي را شناخت(راستش من خودم يه مربي هستم با 10 سال سابقه مربيگري و 19 سال سابقه رزمي)
هر ورزشي را اگه در حد كمال كار كنيد به هدف اصلي كه همانا اخلاق. اعتماد به نفس. مبارزه با مشكلات ( روحي و فيزيكي ) است : مي رسيد
پس اگر موافقيد به درون خود مون نگاه مي كنيم و راه را پيدا خواهيم كرد؟

میشه شما بگید چه سبکی کار می کنید ؟
راستی ، ویکی خصوصا فارسیش ، بعضی جاها پر از ایراد هست و چرندیات زیاد داره

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام چند وقتيه ميخوام بيام پي تي نميتونم انگار سايت مشكل داره.راستي من يك كتاب دان لود كردم راجع به نينجوتسو و مطالبش رو خوندم.راستش فكر ميكنم نينجوتسو چندان كاربردي نباشه و به درد نميخوره.مگه ما جاسوس يا كماندوي ارتشيم كه مثلا روش استتار يا مثلا حركت بيصدا يا كار با سلاحهاي عجيب و غريب به دردمون بخوره؟تازه براي اون افراد هم فكر كنم اين اموزشها قديمي و از رده خارج باشه.بهترين ورزش رزمي كه هم به درد مبارزه بخوره هم زيبايي داشته باشه الان كاراته است.من كلاسم تعطيل شده و تو اين فكرم كه سبكم رو عوض كنم.فكر ميكنين برم شوتوكان خوبه؟الان سبكم كان ذن ريوست.

99 % کتاب های فارسی رو نت درباره نینجوتسو چرندیات هست ،
50 % کتاب ها و مقالات انگلیسی روی نت درباره نینجوتسو چرندیات هست
شما تا چیزی رو کار نکردی و حتی صورت واقعیش رو ندیدی نمی تونی بگی کاربردی هست یا نه
شما می تونی اینجا رو یک نگاه بندازی و به طور بسیار خلاصه با سوک هاتسومی اشنا بشی
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1091775&postcount=1044
تو شتوکان موفق باشی

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
يكمي چاق نيستي؟!!اگر وزن كم كني بهتره سرعت و قدرت جابجاييت رو ميبره بالا.به نظر من كسي كه ميخواد براي درگيريهاي خياباني خودشو اماده كنه بايد بره كاراته اونم قويترين سبك يعني كيوكوشين كاي.تمركزش روي مبارزه و درگيري هست بدن رو قوي ميكنه فقط تا اون موقع اينقدر مشت و لگد ميخوري كه ديگه دور و بر مبارزه نميگردي!!!

واقعا که !
بسیار دگرگون شدم با این جواب شما ! شما جدا اینطوری فکر میکنی ؟!

به نظر شما بهتر نیست کسی مشت و لگد نخوره ؟!

خواستی در موردش بحث کنیم ، خوشحال میشم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
نه چطور مگه؟:blink:

دوستان راجع ووشو كسي حرفي نميزنه؟:blush:
راستي از دوستان كسي تيكه فيلمي از كاركردن ووشوكارها داره؟:happy:

چون فیلمی که گذاشتن هادی جان ، فیلم خودشون بود :cool:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون
از خودتون و باشگاهتون هم نميخواي چيزي بذاري؟:happy:

بابا این کلیپ خودمون بود دیگه :lol:.اون لباس با شلوارک بنفشه هم خودمم.
شما اصلا فیلمو دیدی ؟

هادی جان ممنون اینم عالی بود !
فقط میتونم بگم همینطور تمرین کنید
با ارزوی موفقیت

ممنون از شما دوست عزیز .:lol:من که از سنم گذشته .فکر نمیکنم بتونم یه روز تو مسابقات جهانی مقام بیارم.اما امیدوارم جوانتر ها بیان و راه مارو ادامه بدن.منم هر کمکی بتونم بهشون میکنم.

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
راستی قدیم ها از یه سایت کلی کلیپ مسابقات ووشو دانلود کردم.الان اسمش یادم نیست.اما یه دی وی دی از کلیپ ها دارم

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
چون فیلمی که گذاشتن هادی جان ، فیلم خودشون بود :cool:

بابا این کلیپ خودمون بود دیگه :lol:.اون لباس با شلوارک بنفشه هم خودمم.

ممنون از شما دوست عزیز .:lol:من که از سنم گذشته .فکر نمیکنم بتونم یه روز تو مسابقات جهانی مقام بیارم.اما امیدوارم جوانتر ها بیان و راه مارو ادامه بدن.منم هر کمکی بتونم بهشون میکنم.

خوب اين رو از اول ميگفتين چون من نگرفتمش
هادي جون مگه شما چند سالتونه كه عرصه رو ميخواين براي جوونا باز بذارين؟

راستی قدیم ها از یه سایت کلی کلیپ مسابقات ووشو دانلود کردم.الان اسمش یادم نیست.اما یه دی وی دی از کلیپ ها دارم

ممنون ميشيم اگه هر چند وقت چندتاييش رو بذارين؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واقعا که !
بسیار دگرگون شدم با این جواب شما ! شما جدا اینطوری فکر میکنی ؟!

به نظر شما بهتر نیست کسی مشت و لگد نخوره ؟!

خواستی در موردش بحث کنیم ، خوشحال میشم

استاد كوشا بدهم نيست هر ازگاهي ادم كمي دگرگون بشه!!!در ضمن استاد اوياماي مرحوم كيوكوشين رو اينطور پايه گذاري كرد و نظر من رو هم نپرسيد بنده بي تقصيرم!ايشون سبكي براي دعواي خياباني خواستند به نظر من كيوكوشين كاي خيلي به درد اينكار ميخوره در ضمن وزن ايده ال براي اقايان به گفته متخصصين =قد-100 تا 105.براي خانمها=قد-110 تا 115.در اينكه سرعت عمل يك فرد باريك اندام از يك فرد چاق بيشتره هم شكي نيست.نكنه خودتون چاقين كه بهتون برخورد؟!!!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي اون كليپي كه دوست ووشو كارمون گذاشت قابل دان لود نبود.لطفا چيزي بذاريد كه دان لود يا تماشا كردنش سخت نباشه.يك سايتي هم قرار بود ايجاد كنند كه با گروهشون اشنا بشيم پس چي شد؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
چون الان دارم میرم جایی وقت ندارم کامل جوابتون رو بدم

1-من استاد نیستم ، اسم کوچیک صدا بزنید کافی هست
2-وزن به سن و قد و نوع استخون بندی ربط داره ( و جدا از اون به میزان تحرک و متابولیسم هم وابسطه هست / پس بهترین نظر رو دکتر تغذیه خاص اون فرد میتنه بده ) و من هم اتفاقا لاغر هستم - در ضمن مهم هست که ادم بتونه با بدن و یا همه ناتوانی هاش کنار بیاد و اونا رو بشناسه !
3- هنر رزمی که بر اساس سرعت یا قدرت باشه فایده نداره
4- شما ki combat رو تو youtube ببین ، بعد نظرتو دربارش اینجا بگو که امشب من بیام جواب پست بالا و نظرتو درباره کی کامبت بگم .
موفق باشی

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
راستي اون كليپي كه دوست ووشو كارمون گذاشت قابل دان لود نبود.لطفا چيزي بذاريد كه دان لود يا تماشا كردنش سخت نباشه.يك سايتي هم قرار بود ايجاد كنند كه با گروهشون اشنا بشيم پس چي شد؟

دانلود و تماشاش اسون بود ، این دومین کلیپی بود که هادی جان گذاشتن ، می تونی تولبار رو نصب کنی !
با اینترنت اکسپلورر هم بهتر از فایرفاکس داونلود میشه
به هر حال فکر نکنم شما علاقه زیادی به زیگما (XMA ) و ترکینگ داشته باشید ولی دیدنش خالی از لطف نیست

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب ديدم_يعني تقريبا ديدم حدود دو دقيقه بود من يك دقيقه و بيست ثانيه اش رو ديدم جالب بود تحت تاثير قرار گرفتم گرچه مشابه اين چيزها رو قبلا هم ديده بودم.كمتركسي به اين درجه از توانايي ميرسه اما از اساتيد بزرگ رزمي بعيد نيست.در ضمن در مورد وزن هم پستي كه زدم نظر يك متخصص تغذيه بود و در مورد اكثر افراد مصداق داره.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خوب ديدم_يعني تقريبا ديدم حدود دو دقيقه بود من يك دقيقه و بيست ثانيه اش رو ديدم جالب بود تحت تاثير قرار گرفتم گرچه مشابه اين چيزها رو قبلا هم ديده بودم.كمتركسي به اين درجه از توانايي ميرسه اما از اساتيد بزرگ رزمي بعيد نيست.در ضمن در مورد وزن هم پستي كه زدم نظر يك متخصص تغذيه بود و در مورد اكثر افراد مصداق داره.

شما اگر یک لطف کوچیک دیگه در حق من کنید و این فیلم هم کامل ببنید و نظرتون رو بگید بسیار سپاسگزار میشم .

http://www.youtube.com/watch?v=tib2Urowsdc

این یک فیلم از ژاپن هست که Yanagi Ryuken رو نشون میده (اینجا ریو به معنی مدرسه رزمی نیست ، به معنی اژدها هست ، کن هم که یعنی سلاح یا مشت ، پش میشه مشت اژدها !!! :(:(:f34r::f34r: )
که انگار 5 تا دان 10 در هنرهای رزمی داره و ادعا کرده بیش از 200 تا وال توده ( هر چیزی امکانش هست / کاملا ازاد ) رو برده

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
شما اگر یک لطف کوچیک دیگه در حق من کنید و این فیلم هم کامل ببنید و نظرتون رو بگید بسیار سپاسگزار میشم .

http://www.youtube.com/watch?v=tib2Urowsdc

این یک فیلم از ژاپن هست که Yanagi Ryuken رو نشون میده (اینجا ریو به معنی مدرسه رزمی نیست ، به معنی اژدها هست ، کن هم که یعنی سلاح یا مشت ، پش میشه مشت اژدها !!! :(:(:f34r::f34r: )
که انگار 5 تا دان 10 در هنرهای رزمی داره و ادعا کرده بیش از 200 تا وال توده ( هر چیزی امکانش هست / کاملا ازاد ) رو برده
فیلتر بود باید سر فرصت با یه فیلتر شکن برم ببینم چیه؟

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اين رو از اول ميگفتين چون من نگرفتمش
هادي جون مگه شما چند سالتونه كه عرصه رو ميخواين براي جوونا باز بذارين؟

ممنون ميشيم اگه هر چند وقت چندتاييش رو بذارين؟
من 24 سالمه . سن مهم نیست .به این دلیل نمیتونم:: چون الان دیگه وقت ندارم زیاد تریکینگ تمرین کنم.
الان عضو تیم ایروبیک ژیمناستیک تهران هستم.و باید برا مسابقات آماده بشیم. مربیمونم آونقدر رومون بدنسازی کار میکنه که آخر تمرین دیگه جونی واسه تریکینگ نمیمونه.
اما دوست دارم یه روز بچه های ایران تو تریکینگ شاخ بشن .برا همین هر کمکی بتونم براشون میکنم.
البته خودم چند تا شاگرد دارم.ولی خیلی کوچیکن و شاگرد های ژیمناستیکم هستن . عقلشون به تریکینگ نمیرسه .الان فقط باهاشون بدنسازی و زیمناستیک کار میکنم تا وقتی بزرگ شدن بدنشون آماده ی تریکینگ شده باشه.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
من 24 سالمه . سن مهم نیست .به این دلیل نمیتونم:: چون الان دیگه وقت ندارم زیاد تریکینگ تمرین کنم.
الان عضو تیم ایروبیک ژیمناستیک تهران هستم.و باید برا مسابقات آماده بشیم. مربیمونم آونقدر رومون بدنسازی کار میکنه که آخر تمرین دیگه جونی واسه تریکینگ نمیمونه.
اما دوست دارم یه روز بچه های ایران تو تریکینگ شاخ بشن .برا همین هر کمکی بتونم براشون میکنم.
البته خودم چند تا شاگرد دارم.ولی خیلی کوچیکن و شاگرد های ژیمناستیکم هستن . عقلشون به تریکینگ نمیرسه .الان فقط باهاشون بدنسازی و زیمناستیک کار میکنم تا وقتی بزرگ شدن بدنشون آماده ی تریکینگ شده باشه.

هادي جون اين تریکینگ حالا چي هست؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لينكي كه گذاشتيد فيلتر بود اما من خودم توي يوتيوب ويدئو رو پيدا كردم يعني اميدوارم همون بوده باشه.اون اقا رو نشون ميداد كه چندين كاراته كا را زمين ميزد بدون اينكه حتي بهشون دست بزنه!يا با يك تماس كوچك چندين نفر را پرت ميكرد.اين مدليش رو ديگه نديده بودم فقط تو فيلمها يا قصه ها شنيده بودم.البته درباره يك استاد ديگه هم شنيده بودم چنين قدرتي داره اما راستش زياد باور نكرده بودم. فكر ميكردم فقط راهبان بزرگ معابد چنين قدرتهايي دارند.اينها چه طور اينطوري ميشن؟شما هدفتون اينه كه منو با اساتيد عجيب و غريب اشنا كنيد؟!راستي اين فيلمها اصولا قابل اعتماد هستند؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ميبينم كه همه اواتور ها رو عوض كردين خوب مباركه!!برادر يوئه كلوزاپ شخصيت محبوبش رو گذاشته برادر كوشا هم خيلي پيشرفت كرده به جاي مشروبات الكلي يك عكس شاد گذاشته! شايد من هم عوض كردم.راستي مهم شديم ها ميدونستين؟!!!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
ميبينم كه همه اواتور ها رو عوض كردين خوب مباركه!!برادر يوئه كلوزاپ شخصيت محبوبش رو گذاشته برادر كوشا هم خيلي پيشرفت كرده به جاي مشروبات الكلي يك عكس شاد گذاشته! شايد من هم عوض كردم.راستي مهم شديم ها ميدونستين؟!!!

خوبه پس برادر زودتر دست به كار شو:happy:

چجوري مهم شديم؟

كوشا جون عكس خودته تو آواترت؟

بالا