yue bochon
Registered User
دوستان كاربرديترين ورزش در يك مسابقه ي همگاني چيه؟
فیلتر بود باید سر فرصت با یه فیلتر شکن برم ببینم چیه؟
ميبينم كه همه اواتور ها رو عوض كردين خوب مباركه!!برادر يوئه كلوزاپ شخصيت محبوبش رو گذاشته برادر كوشا هم خيلي پيشرفت كرده به جاي مشروبات الكلي يك عكس شاد گذاشته! شايد من هم عوض كردم.راستي مهم شديم ها ميدونستين؟!!!
خوبه پس برادر زودتر دست به كار شو
چجوري مهم شديم؟
كوشا جون عكس خودته تو آواترت؟
برید تو سایتهادي جون اين تریکینگ حالا چي هست؟
يكمي چاق نيستي؟!!اگر وزن كم كني بهتره سرعت و قدرت جابجاييت رو ميبره بالا.به نظر من كسي كه ميخواد براي درگيريهاي خياباني خودشو اماده كنه بايد بره كاراته اونم قويترين سبك يعني كيوكوشين كاي.تمركزش روي مبارزه و درگيري هست بدن رو قوي ميكنه فقط تا اون موقع اينقدر مشت و لگد ميخوري كه ديگه دور و بر مبارزه نميگردي!!!
خوب ديدم_يعني تقريبا ديدم حدود دو دقيقه بود من يك دقيقه و بيست ثانيه اش رو ديدم جالب بود تحت تاثير قرار گرفتم گرچه مشابه اين چيزها رو قبلا هم ديده بودم.كمتركسي به اين درجه از توانايي ميرسه اما از اساتيد بزرگ رزمي بعيد نيست.در ضمن در مورد وزن هم پستي كه زدم نظر يك متخصص تغذيه بود و در مورد اكثر افراد مصداق داره.
لينكي كه گذاشتيد فيلتر بود اما من خودم توي يوتيوب ويدئو رو پيدا كردم يعني اميدوارم همون بوده باشه.اون اقا رو نشون ميداد كه چندين كاراته كا را زمين ميزد بدون اينكه حتي بهشون دست بزنه!يا با يك تماس كوچك چندين نفر را پرت ميكرد.اين مدليش رو ديگه نديده بودم فقط تو فيلمها يا قصه ها شنيده بودم.البته درباره يك استاد ديگه هم شنيده بودم چنين قدرتي داره اما راستش زياد باور نكرده بودم. فكر ميكردم فقط راهبان بزرگ معابد چنين قدرتهايي دارند.اينها چه طور اينطوري ميشن؟شما هدفتون اينه كه منو با اساتيد عجيب و غريب اشنا كنيد؟!راستي اين فيلمها اصولا قابل اعتماد هستند؟
یادم رفت بگم قبلا هم یک فرد معروف دیگه مثل اینا بود به اسم Ryan Parker ، که رفت مسابقات ufc و خوب به راحتی شکست خورد ؛ حریفش هم یک جودو / جوجوتسو کار بود . می تونید تو اینترنت بگردید
میشه شما بگید چه سبکی کار می کنید ؟
ببخشيد من بايد از اول خودم و معرفي مي كردم چون پرسيديد ميگم
خواهشا حمل بر ادعا و از ابن جور چيزا نزارين چون اين حرفا از من گذشته ...:happy:
من كندو . اي آي دو .كاراته( سه سبك) . كونگ فو (توا ) .كيك بوكسينگ بين المللي . ژيمناستيك . پاركور . موي تاي . البته به نين جوتسو هم علاقه دارم ( ماساكي هاتسمي ) :f34r:
منظورتون از مسابقه همگاني چيه ؟
برید تو سایت
www.bilang.com
اونجا کلیپ تریکینگ زیاده .
خلاصه اینکه تریکینگ تشکیل شده از حرکات 5 رشته : ووشو - تکواندو - ژیمناستیک - تکنو و کاپوئرا
من كندو . اي آي دو .كاراته( سه سبك) . كونگ فو (توا ) .كيك بوكسينگ بين المللي . ژيمناستيك . پاركور . موي تاي . البته به نين جوتسو هم علاقه دارم ( ماساكي هاتسمي ) :f34r:
اختیار دارید ، خوشحالیم که شما در فروم هستید .
من هم در خود دبریستان و به طور غیر حرفه ای زیر نظر یکی از معلم ها ، ترکیبی از کونگ فو توا ، MMA و کندو ،
بعد هم شروع به باشگاه رفتن کردم و سبک اقای فرجی رو کار کردم .
در حال حاظر هم بوجینکان کار میکنم ( حدود 2 سال ) و به تازگی کاپریو ( علاقه ) و wing tsun (برای cross-training ) هم شروع کردم .
گفتید پارکور ؛ ما هم جز اولین نفرهایی بودیم که در ایران شروع به کار کردن پارکور کردیم ( حدود 5 سال پیش ) و بعد یک عده از بچه ها که امدن تهران تیم رها رو راه انداختن .
به هر حال موفق و سر بلند باشید
يعني به زبان ساده تر يه دعوابين دو نفر
شما یک جا گفتید مسابقه
یک جا گفتید دعوا
بین این 2 تا خیلی فرق هست ؛ چون یکی قانون داره یکی قانون نداره .
حالا شما کدوم منظورته اخر ؟!
مگه میشه قانون مهم نباشه ؟! ( اگر مسابقه باشه البته )
اگر اینطوری باشه یکی از بعضی مکاتب قدیمی ژاپن میاد یک قفل مفصل بدتر از چیزی که تو ایکیدو و جودو هست اجرا میکنه . یا به نقاط حساس حمله میکنه
یا یکی که BJJ کار کرده میاد یک فن خفه کردن و قفل مفصل رو زمین میزنه .
خوب حالا فرض ميكنيم در اين مرحله قانون نباشه و يك دعوا بين چند نفر رخ ميده حالا كدوم رشته در اين دعوا پر كاربردتره؟
تو دعوا خیلی شرایط محیطی موثر هست و فقط سبک مهم نیست ،
یعنی کسی که 1 سال موی تای کار کرده شانس بیشتری داره تا کسی که فقط یک سال ایکیدو کار کرده
چون ایکیدو سخت تر هست ولی تو موی تای و یا کیک بوکس تمرکز و تمرین شما فقط به چند نوع ضربه هست .
من خودم هنرهای ژاپنی رو ترجیح میدم ، و بین اونا بو جوتسو و کو ریو رو به گندای بودو ترجیح میدم .
به نظر من رشته ای شانس بیشتری برای کمتر صدمه دیدن داره که بر اساس راه رفتن و تنظیم فاصله باشه و اجتناب از ضربه خوردن .
استاد حالا كه شما سه سبك كاراته رو كار كردين ميشه درباره شوتوكان توضيح بدين؟به نظرتون نقاط ضعف و قوتش چيه؟