• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خیلی ممنون
مشکلش حل شد.
یک جا خوندم یکی از علت های شایع این مشکل Bios هست که با پاک کردن Cmos حل میشه.
فقط هر دفعه که می خواستم روشنش کنم باید Cmos رو پاک می کردم که اونم با Update کردن Bios حل شد.

اینو نوشتم تا اگه بقیه هم این مشکل براشون پیش اومد ،از اول به خرابی قطعات فکر نکنن.اول CMOS رو Clear کنن :)
خوب من اين مشکل برام پيش اومد و هم مين خراب بود هم cpu.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
از کجا بدونم جور هست یا نه تو دفترچه راهنماش در قسمت ram نوشته -184pin ddr dimm sockets, supports up to 2gb dram max supports ddr333/ddr266/ddr200 imm supports only 2.5v ddr sdram
روی رمی هم که خریدم نوشته kvr 400x64c3A/512
512mb pc3200 ci3 184pin dimm
با اون رم 512 که خريدی به تنهايی اگه کار بده 2 تا رم ناسازگارند، اگه کار نده رم خرابه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام خمت همه دوستان.
یک مشکلی برای کامپیوتر من پیش اومده که هردفعه کامپیوتر رو روشن میکنم اسکن دیسک میکنه ، چند بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی متاسفانه این مشکل رفع نشده ،ممنون میشم راهنمایی کنید .
حتماً ديسکت مشکلی داره، يا بدسکتور داره يا بوت رکوردش ايراد داره و ظاهراً windows هم نميتونه درستش کنه. رو يه سيستم ديگه هاردتو به صورت Slave امتحان کن و اسکن کن. اگه درست نشد از اطلاعات Backup بگير و پارتيشن بندی کن مجدد.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
دما حدود 50 درجه هست و هم فن cpu و هم فنهای کیس به خوبی کار میکنه !
البته این سری که روشن کردم که دما رو ببینم ریستارت نشد ! ولی هنگ کرد و چراغ هارد روشن موند و صفحه مانیتور هم ثابت شد که من به اجبار به صورت دستی خاموشش کردم !
باز هم ممنون
ببين با تعويض رم به نتيجه ميرسی يا نه.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
من با DVD Writeram یک مشکلی دارم.
وقتی می خوام cd یا DVD رو بخونه حدود 5 ثانیه کار می کنه و بعد از حرکت می افته !
حتی وقتی باهاش بوت کردم هم همینطور بود(بیرون ویندوز)
تو Bios هم اونو ATAPI CDRom شناخته

DVD Writer : NEC 7173S (SATA)
Main : MSI K9N Neo V3
Windows : Vista Ultimate

لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام
دما حدود 50 درجه هست و هم فن cpu و هم فنهای کیس به خوبی کار میکنه !
البته این سری که روشن کردم که دما رو ببینم ریستارت نشد ! ولی هنگ کرد و چراغ هارد روشن موند و صفحه مانیتور هم ثابت شد که من به اجبار به صورت دستی خاموشش کردم !
باز هم ممنون
من هم الان میگم که اول رم رو چک کنید
چون سی پی یو هیچ مشکلی نداره

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
ببين با تعويض رم به نتيجه ميرسی يا نه.

من هم الان میگم که اول رم رو چک کنید
چون سی پی یو هیچ مشکلی نداره

ممنون
حتما بعد از پیدا کردن یه رم تستش میکنم، احتمالا همین امشب و بعد نتیجه رو خدمت شما عرض میکنم
امیدوارم که فقط همین باشه چون تا حالا هیچ مشکلی نداشته !

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
من با DVD Writeram یک مشکلی دارم.
وقتی می خوام cd یا DVD رو بخونه حدود 5 ثانیه کار می کنه و بعد از حرکت می افته !
حتی وقتی باهاش بوت کردم هم همینطور بود(بیرون ویندوز)
تو Bios هم اونو ATAPI CDRom شناخته

DVD Writer : NEC 7173S (SATA)
Main : MSI K9N Neo V3
Windows : Vista Ultimate

لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

--------------------------------------------------------------------------------

1.باید بگم ،من چند وقت پیش سیستمم رو خریدم.همه چیز هم خوب کار می کرد.تا اینکه مادربوردش سوخت.!
الان یک MSI K9N Neo V3 خریدم. و حالا همون درایوی که قبلا به خوبی کار می کرده دیگه کار نمی کنه!

2.مشکل هم از Vista نیست . چون وقتی می خواستم از روی DVD بوت کنم هم همین طور بود!

3.مادر بورد قبلی (Abit) این درایو رو DVD Rom میشناخت ولی به خوبی کار می کرد!

4.کابل SATA رو هم عوض کردم.درست نشد

5.Bios و Firmware درایو رو هم Update کردم.ولی درست نشد!

لطفا راهنمایی کنید. از همگی خیلی ممنونم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
--------------------------------------------------------------------------------

1.باید بگم ،من چند وقت پیش سیستمم رو خریدم.همه چیز هم خوب کار می کرد.تا اینکه مادربوردش سوخت.!
الان یک MSI K9N Neo V3 خریدم. و حالا همون درایوی که قبلا به خوبی کار می کرده دیگه کار نمی کنه!

2.مشکل هم از Vista نیست . چون وقتی می خواستم از روی DVD بوت کنم هم همین طور بود!

3.مادر بورد قبلی (Abit) این درایو رو DVD Rom میشناخت ولی به خوبی کار می کرد!

4.کابل SATA رو هم عوض کردم.درست نشد

5.Bios و Firmware درایو رو هم Update کردم.ولی درست نشد!

لطفا راهنمایی کنید. از همگی خیلی ممنونم.
با برنامه Nero Drive Speed ميتونی Speed Down Time دستگاه dvd رو تنظيم کنی.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
با برنامه Nero Drive Speed ميتونی Speed Down Time دستگاه dvd رو تنظيم کنی.
خیلی ممنونم
Speed Down Time روی 32sec رو روی 32min گذاشتم و برای امتحان کردن با Nero از یک دی وی دی Image گرفتم.
بهتر شد.ولی بعد از حدود 5 دقیقه توی 98% باز DVD Writer خاموش شد!

این بار روی infinit تنظیمش کردم.ولی این دفعه قبل از یک دقیقه خاموش شد!!!

چند سوال:
1.Speed Down Time چیه؟ چرا پیش فرضش اینقدر کمه؟
2.تغییر دادن Speed Down Time فقط توی ویندوز تغییر می کنه یا تنظیمات دستگاه رو تغییر میده؟ توی محیط غیر ویندوز چکار باید کرد؟مثلا وقت بوت کردن از روی CD ؟
3.حالا من چکار کنم؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خیلی ممنونم
Speed Down Time روی 32sec رو روی 32min گذاشتم و برای امتحان کردن با Nero از یک دی وی دی Image گرفتم.
بهتر شد.ولی بعد از حدود 5 دقیقه توی 98% باز DVD Writer خاموش شد!

این بار روی infinit تنظیمش کردم.ولی این دفعه قبل از یک دقیقه خاموش شد!!!

چند سوال:
1.Speed Down Time چیه؟ چرا پیش فرضش اینقدر کمه؟
2.تغییر دادن Speed Down Time فقط توی ویندوز تغییر می کنه یا تنظیمات دستگاه رو تغییر میده؟ توی محیط غیر ویندوز چکار باید کرد؟مثلا وقت بوت کردن از روی CD ؟
3.حالا من چکار کنم؟
والّا فکر ميکنم سخت افزاری اين تغيير را انجام ميده. اگر drive در حال استفاده نباشه بعد از اون مدت خاموش ميکنه، اگه در حال استفاده باشه نبايد بکنه. ولی درباره drive های sata منم اين مشکلو داشتم، البته با NEC نه، بسيار هم عالی ويستا رو نصب کرد، بلکه با Pioneer اين مشکلو پيدا کردم که دقيقاً روی مادربورد MSI K9N Neo F و Asus M2N-X اين اتفاق می افتاد، ولی با مينبود Asus P5LD2 مشکلی نداشت. خودمم هنوز سر در نياوردم.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
والّا فکر ميکنم سخت افزاری اين تغيير را انجام ميده. اگر drive در حال استفاده نباشه بعد از اون مدت خاموش ميکنه، اگه در حال استفاده باشه نبايد بکنه. ولی درباره drive های sata منم اين مشکلو داشتم، البته با NEC نه، بسيار هم عالی ويستا رو نصب کرد، بلکه با Pioneer اين مشکلو پيدا کردم که دقيقاً روی مادربورد MSI K9N Neo F و Asus M2N-X اين اتفاق می افتاد، ولی با مينبود Asus P5LD2 مشکلی نداشت. خودمم هنوز سر در نياوردم.
خیلی لطف کردی اطلاعات خوبی بود.
فقط اگه ممکنه بگید سیستم هایی که با مادر بورد MSI K9n Neo بودن درست شدن یا نه؟ چکارشون کردین؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خیلی لطف کردی اطلاعات خوبی بود.
فقط اگه ممکنه بگید سیستم هایی که با مادر بورد MSI K9n Neo بودن درست شدن یا نه؟ چکارشون کردین؟
همون NEC با رابط sata بستم کار داد. يکيشم LG بستم که خوب IDE هست. اون Pioneer هم که رو همون P5LD2 گذاشتم و تا حالا که 2-3 ماهی ميگذره مشکلی نداشته.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
همون NEC با رابط sata بستم کار داد. يکيشم LG بستم که خوب IDE هست. اون Pioneer هم که رو همون P5LD2 گذاشتم و تا حالا که 2-3 ماهی ميگذره مشکلی نداشته.
بازم از راهنمایی تون خیلی متشکرم
اینجاخوندم که برای اینکه مادربورد از درایو های اپتیکال SATA پشتیبانی کنه، علاوه بر پشتیبانی از SATA باید از ODD هم پشتیبانی کنه!
برای حل این مشکل هم گفته بود باید کارت ساتا بخریم.فقط گفته بود دقت کنید چیپستش SiliconImage باشه.

حالا من چند تا سوال دارم:
1.در مورد ODD اطلاعاتی دارید؟از کجا میشه فهمید مادربورد ODD رو ساپورت می کنه یا نه؟
2.کارت ساتا PCI Express پیدا میشه یا نه؟چون ممکنه تنها PCI باقی مونده رو برای کارت TV لازم داشته باشم.
3.کارت SATA با چیپست SiliconImage پیدا میشه؟یعنی غیر از این چیپست بقیه ODD ندارند؟

mahdi_smt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اولا به مديراين قسمت خسته نباشيد ميگم كه با حوصله تمام به پرسشهاي دوستان با اشراف كامل پاسخ ميدهند
من تا حالا سه باره كه كامپيوترم بدون هيچ دليلي خاموش شده .حدودا20 دقيقه اي كارميكرد بعد خاموش ميشد
بخشي ازصفحات اين قسمت راخوندم وكامپيوترم راكاملا گردگيري كردم پاورش حسابي خاك گرفته بود بانرم افزار
اسپيدفن الان حرارت سي پي يوم تمپ 1 59 تا 69درنوسانه احساس كردم شايد ازپاورباشه پاورم گرين معموليه
دردفترچه مادربردگفته بايدپاورازنوع اي تي اكس 20تا24 بايدباشه حالا باتوجه به مشخصات مادربردم كه:
Board: Albatron PX945PL(V3.0)
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 01/12/2007
3.20 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
2048 kilobyte secondary memory cache
لطفا منوراهنمايي كنيد كه آيابايدپاورراعوض كنم اگرجواب مثبت است چه نوع پاوري بخرم
ازلطفتون ممنونم

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اینجاخوندم که برای اینکه مادربورد از درایو های اپتیکال SATA پشتیبانی کنه، علاوه بر پشتیبانی از SATA باید از ODD هم پشتیبانی کنه!
برای حل این مشکل هم گفته بود باید کارت ساتا بخریم.فقط گفته بود دقت کنید چیپستش SiliconImage باشه.

1.در مورد ODD اطلاعاتی دارید؟از کجا میشه فهمید مادربورد ODD رو ساپورت می کنه یا نه؟
2.کارت ساتا PCI Express پیدا میشه یا نه؟چون ممکنه تنها PCI باقی مونده رو برای کارت TV لازم داشته باشم.
3.کارت SATA با چیپست SiliconImage پیدا میشه؟یعنی غیر از این چیپست بقیه ODD ندارند؟
عبارت ODD مخفف Optical Disk Drive هست که به طور کلی به کليه درايوهای نوری مثل CDROM, CDRW, DVDROM و DVDRW ها اطلاق ميشه.
من مطمئن نيستم که مشکل اين باشه، به نظرم بهتره با يه drive ديگه که رابط sata داشته باشه امتحان کنی.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
اولا به مديراين قسمت خسته نباشيد ميگم كه با حوصله تمام به پرسشهاي دوستان با اشراف كامل پاسخ ميدهند
من تا حالا سه باره كه كامپيوترم بدون هيچ دليلي خاموش شده .حدودا20 دقيقه اي كارميكرد بعد خاموش ميشد
بخشي ازصفحات اين قسمت راخوندم وكامپيوترم راكاملا گردگيري كردم پاورش حسابي خاك گرفته بود بانرم افزار
اسپيدفن الان حرارت سي پي يوم تمپ 1 59 تا 69درنوسانه احساس كردم شايد ازپاورباشه پاورم گرين معموليه
دردفترچه مادربردگفته بايدپاورازنوع اي تي اكس 20تا24 بايدباشه حالا باتوجه به مشخصات مادربردم كه:
لطفا منوراهنمايي كنيد كه آيابايدپاورراعوض كنم اگرجواب مثبت است چه نوع پاوري بخرم
ازلطفتون ممنونم
پاور شما چند واته ؟ خاموش شدن ميتونه به خاطر صاف نبودن جريان برق هم باشه، در صورت امکان با يک ترانس آزمايش کنين. دمای cpu هم 69 کمی بالاست، ولی 59 عادّيه.

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ازلطفتون ممنونم

1-خمیر سیلیکون پردازنده (CPU) رو عوض کنید و فن رو دوباره جا بزنید .
2-بایوس برد رو اپ دیت کنید از خمیر استارس نقزهای استفاده کنید . خرابی پاور معمولا به شکل ریست هست نه خاموشی معمولا به دلیل گرمای CPU هست . و السلام

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
عبارت ODD مخفف Optical Disk Drive هست که به طور کلی به کليه درايوهای نوری مثل CDROM, CDRW, DVDROM و DVDRW ها اطلاق ميشه.
من مطمئن نيستم که مشکل اين باشه، به نظرم بهتره با يه drive ديگه که رابط sata داشته باشه امتحان کنی.

خیلی ممنون.ولی امکان این تست نیست!

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

البته امین خان هست ولی استفاده از چیهای سیلیکون اشتباه هست . چون اگرهاردبهش وصل میکنی با HDTUNE 2.54 تست کن .ببین سرعتش واقعا افتضاحه. به نظر من از کارت های ساتا که چیپش ویا هست استفاده کن . سییلیکون ایمیچ یعنی مصیبت .

بالا