• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
یه چیز دیگه هم
فردوسی پور مزخرف ترین گزارشگر فوتبال دنیاست!
باز خیابانی رو میگیم نمیفهمه زیاد هر چند وقت یه سری حرف بیخود میزنه ولی این
فیروز کریمی که امروز اونجوری بالا پایین میپرید به نظر من در روزی که یه سری بازیکنای استقلال با جدی نگرفتن وظیفشون نتیجه بازی رو اونجوری عوض کردن با تعصب ترین آدمی بود که اون اطراف بود اونوقت اون مجری بدبخت که همه گنده شدنش از همین حاشیه درست کردناس وقتی اینهمه طرفدار استقلال پای تلویزیون مجبورن صدای اونو روی بازی بشنون هر هر میخنده...:hmm:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فیروز کریمی: رو سیاه هستم / این تنبیه نبود / یا استقلال را درست می کنم یا می روم

سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه مقابل هواداران این تیم روسیاه است تاکید کرد: آبی پوشان در بازیهای آینده به مراتب بهتر از این عمل خواهند کرد.
به گزارش خبرنگارمهر، فیروز کریمی پس از شکست 3 بر 2 تیمش مقابل صنعت نفت آبادان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی آزادی گفت: تیم ما بازی خوبی را به نمایش گذاشت واستحقاق شکست را نداشت در این بازی حتی می توانست با پیروزی از زمین خارج شویم اما اتفاقات به نحوی رقم خورد که بازی را واگذار کردیم. با این حال این حرفها دلیلی برای توجیه شکست نیست زیرا آنچه در پایان به ثبت رسید نتیجه ای بود که ما آن را واگذار کردیم.

وی با ا براز رضایت از عملکرد شاگردانش در این بازی افزود: از نوع بازی و روندی که تیمم طی هفته گذشته طی کرد راضی هستم از شانس هایی که به دست آوردیم خود موید این مسئله است که تیم استقلال عملکرد خوبی داشته است.

کریمی با اشاره به اینکه تیم فوتبال استقلال برای کسب نتیجه در بازیهای آینده نیاز به کار و فعالیت بیشتر دارد در پاسخ به عملکرد وحید طالب لو در بازی مقابل صنعت نفت آبادان گفت: طالب لو روی گلهای صنعت نفت بد کار کرد او متاثر از مشکلات روحی و هرمونی مطابق انتظار عمل نکرد. باید چند هفته ای استراحت کند و با کار بیشتر به شرایط آرمانی باز گردد.

سرمربی فوتبال استقلال با ابراز نارضایتی از عملکرد دروازه بان و بازیکنان تهاجمی این تیم افزود: اگر شرایط به همین منوال ادامه پیدا کند قطعا در این دو نقطه از زمین جابجایی های خواهیم داشت متاسفانه دستمان برای تغییرات گسترده بسته است با این حال سعی می کنیم در ترکیب خود جابجایی هایی را صورت دهیم.

وی با تاکید براینکه درون دروازه استقلال بازنگری اساسی صورت خواهد پذیرفت گفت: در بازی مقابل پاس همدان و دیدار امروز طالب لو می توانست عملکرد بهتری داشته باشد اما مطابق انتظار ظاهر نشد. او باید کارهای تکمیلی و فنی بیشتری انجام دهد تا به شرایط ایده آل بازگردد.

کریمی پیرامون شرایط تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: نمی خواهم ارزش پیروزی این تیم را کم کنم اما نفت دراین بازی برتری خاصی نسبت به تیم ما نداشت تنها به یک موقعیت گل رسید که توانست ازآن موقعیت به نحو احسن استفاده کند و به سه گل دست یابد. پیروزی آنها ناشی از عملکرد ضعف دروازه بان ما و بازیکنان تدافعی ما بود.

سرمربی فوتبال استقلال در خصوص تنبیه بازیکنان تیم فوتبال استقلال پس از پایان بازی گفت: این تنبیه نبود زمانی که تصمیم به تعویض بازیکنان گرفتم از بازیکنانی که قرار بود وارد زمین شوند خواستم که در حد و اندازه هایی که برایشان در نظر گرفته بودم دوندگی داشته باشند. به آنها تاکید کردم اگر به این میزان تلاش نکنند بلافاصله باید در زمین بدوند.

وی ادامه داد: بازیکن باید شرط وظایف خود را بداند او باید بداند مردمی که در سرما و گرما به ورزشگاه می آیند باید راضی از ورزشگاه خارج شوند.

کریمی در توجیه دلایل شکست تیمش گفت: اخراج محسن یوسفی ، مزید بر علت شد که نتیجه را واگذار کنیم زیرا تا قبل از اخراج او چیزی را از دست نداده بودیم اگر این اتفاق صورت نمی پذیرفت نتیجه ای به مراتب بهتر از این کسب می کردیم.

سرمربی فوتبال استقلال یاد آور شد: چنین تنبیهاتی را پیش از این برای بازیکنانم در نظر گرفته بودم. سه سال پیش در تیم ابومسلم بازی را به سپاهان اصفهان واگذار کردیم که بازیکنان را به خاطر این شکست 40 دقیقه دور زمین دواندم .

وی با تاکید بر اینکه تنبیه در تیم استقلال دست به نقد خواهد بود افزود: در بازی گذشته موفق به شکست ذوب آهن شدیم که به خاطر همین پیروزی از مدیریت باشگاه درخواست پاداش برای بازیکنان کردم با وجود مشکلات بسیار سریعا پاداش پیروزی به بازیکنان پرداخت شد. با این وجود باید در زمان شکست نیز تنبیه انجام شود و بازیکنان به خود اجازه کم کاری ندهند.

کریمی با اشاره به اینکه به بازیکنان کم کار شک کرده بودم در پاسخ به خبرنگاری که گفـت نمونه این تنبیهات را در دنیا ندیده بودیم اظهار داشت: ما کاری به دنیا نداریم چرا باید مربی را همچون فرگوسن را الگوی خود قرار دهیم ما این جا الگوهایی داریم که باید از آنها تاسی کنیم.

سرمربی فوتبال استقلال افزود: قطعا یا روند فعلی استقلال را درست می کنم یا مانند یک مرد از این باشگاه خداحافظی خواهم کرداطمینان داریم که این روند قطعی می شود اما نیازمند صرف زمان است.

وی خود را مقابل هواداران این تیم رو سیاه خواند و افزود: ما بهترین طرفدار دنیا را داریم و نباید کاری کنیم که با شکست ناکامی تیم آنها ناراحت شوند.

کریمی با اذعان به اینکه برای شکست استقلال نیازی به توجیه ندارد افزود: کارنامه من را همه می دانند تمام اعتبارم را روی دستم گرفتم و به استقلال آمدم. 5 مریض رو به موت دارم و خودم از چند ناحیه بیمار هستم این جواب تلاش کار من دراستقلال نیست که در استادیوم آزادی نتیجه را واگذار کنیم مطمئن باشید با بازیکنانی که کم کاری کرده باشند برخورد می کنم .

سرمربی فوتبال استقلال ادامه داد: اگر از این خاکریز بگذاریم ریزش شدیدی خواهیم داشت. اگر قرار باشد استقلال هفتم شود چه بهتر که با بازیکنان جوان به این مقام برسیم.

وی در خصوص عملکرد موفق تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری لیگ برتر گفت: این فصل قرعه موفقیت به نام پرسپولیس افتاده است همینجا جا دارد برای این موفقیت به قطبی تبریک بگویم. او با توانایی بالا و زحمات زیاد تیمش را به موفقیت رسانده باز هم می گویم علیه سرمربی پرسپولیس هیچ مطالبی را عنوان نکردم زیرا اعتقاد دارم ذکر این موارد در شان ورزش نیست.

کریمی با ادغان به اینکه اگر در خط استاندارد به بازیکنان بها داده شود چنین عملکرد از خود نشان می دهند در خصوص اینکه چرا علی منصوریان و مهدی امیرآبادی که از بازیکنان ضعیف استقلال بودند را تعویض نکرد گفت: شفیعی و نوازی را به دلیل مشکلات با آن دست به گریبان بودند به اجبار تعویض کردیم تعویض سوم خود را نیز برای بیرون کشیدن بازیکنی گذاشته بودیم که عملکردش ضعیف تر از سایر بازیکنان تیم بود که دراین بین تشخیص دادیم منصوریان بهتر از بازیکن سوم تعویضی عمل کرده ا ست.

سرمربی فوتبال استقلال در خصوص این که چرا ناصر حجازی در این بازی روی نیمکت استقلال نشسته بود گفت: حجازی مدیر فنی تیم ما و همراهی او با تیم طبیعی بود.حجازی همان اندازه که در پیروزی هفته گذشته نقش داشته به همان اندازه در باخت امروز نیز سهیم است البته این بدان معنا نیست که بخواهم شکست استقلال را توجیه کنم یا از خود سلب مسئولیت کرده باشم.

وی تاکید کرد: باید بیشتر کار کنیم اگر در استقلال بمانم در نیم فصل دوم تیم بازی بسیار زیبایی را به نمایش خواهد گذاشت که همه از آن لذت ببرند مطمئن باشید استقلال را درست می کنم نمی گذاریم تیم به همین شرایط بماند.

کریمی در پاسخ به این سئوال که چرا بازیکنان بزرگ تیمش که از قضا در بازی امروز عملکردی ضعیف از خود به نمایش گذاشته اند را مورد تنبیه قرار نداد گفت: من این بازیکنان را نبخشیدم در تیم من هیچ بازیکن بزرگی نیست. در تیم من واقعیت سالاری است نیاز باشد حتی با بازیکنان قدیمی تیم هم برخوردمی کنم .

سرمربی فوتبال استقلال باتاکید بر اینکه تبینه وحید طالب لو خواست تماشاگران نبوده است، گفت: من برای این کار توجه ای به شعار تماشاگران نداشتم تصمیم گرفتیم که وحید طالب لو نیز در کنار دیگر بازیکنان تنبیه شود.

وی درخصوص این که چرا پس از گل اول صنعت نفت آبادان با اقدام به تعویض وحید طالب لو روحیه دروازه بان تیمش را تحت تاثیر قرار داده است گفت: در آن زمان تصمیم گرفتم طالب لو را تعویض کنم اما به دلیل اینکه نیاز بود شفیعی و نوازی را از بازی خارج کنم از تعویض او صرف نظر کردم.

کریمی با اشاره به اینکه طالب لو برای بازگشت به میدان باید تلاش بسیاری داشته باشند در خصوص دلایل غیبت امیر حسین صادقی در بازی امروز گفت: صادقی را برای بازی سنگین هفته آینده مقابل ذوب آهن در جام حذفی نیاز داریم. هدف ما موفقیت در جام حذفی و باید خود را مهیای حضور خود در این مسابقات کنیم .

سرمربی فوتبال استقلال تصریح کرد: صادقی از بازیکنان خوب استقلال است که من علاقه زیادی به او دارم از آنجایی که برای بازی هفته َآینده که احتمال دارد مسابقه 120 دقیقه باشد تصمیم به تغییر سیستم داریم که باید در آن دیدار از وجود امیر حسین صادقی استفاده کنیم .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه چیز دیگه هم
فیروز کریمی که امروز اونجوری بالا پایین میپرید به نظر من در روزی که یه سری بازیکنای استقلال با جدی نگرفتن وظیفشون نتیجه بازی رو اونجوری عوض کردن با تعصب ترین آدمی بود که اون اطراف بود اونوقت اون مجری بدبخت که همه گنده شدنش از همین حاشیه درست کردناس وقتی اینهمه طرفدار استقلال پای تلویزیون مجبورن صدای اونو روی بازی بشنون هر هر میخنده...:hmm:

اين فردوسي پور هم بعضي از وقت ها لج من رو در مياره... حالا خوبه فقط گزارشگر هستش! وگرنه بيا ببين!
من پرسپوليسي هستم! ولي از نتايج اين روز هاي استقلال خيلي ناراحتم! دوست ندارم كه استقلال يه تيم تهراني و پر طرفدار بياد و به تيم شهرستاني ببازه... من فكر مي كنم كه استقلال داره قرباني مي شه... انشاالله كه در نيم فصل دوم استقلال رو يه حريف قدر ببينيم! واقعا اين هواداي استقلال هم مردونگي مي كنن و ميرن استاديوم! دمشون گرم! ;)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
جشن تولد 56 سالگي حجازي در ورزشگاه آزادي / اعتراض شديد هواداران استقلال به طالب لو

به گزارش خبرگزاري فارس، پيش از آغاز مسابقه مجتبي تقوي مربي نفت آبادان دسته گلي به ناصر حجازي تقديم كرد.
* به مناسبت جشن تولد ناصري حجازي در جايگاه خبرنگاران شيريني پخش شد و به همين دليل وي در اين ديدار بر روي نيمكت مربيگري استقلال نشست. هواداران نيز با نصب پلاكاردهايي در اين خصوص تولد وي را تبريك گفتند.
* امير حسين صادقي مدافع معترض استقلال نامش در فهرست 18 نفره اين تيم هم قرار نداشت و از جايگاه ويژه مسابقه را تماشا كرد. وي در بين دو نيمه به رختكن رفت.
* بعد از آنكه استقلال در دقيقه 39 گل تساوي را دريافت كرد، فيروز كريمي قصد به ميدان فرستادن اشكان نامداري دروازه بان ذخيره تيم را داشت؛ اما با وساطت ساكت الهامي، نامداري دوباره بر روي نيمكت نشست.
* كريمي بعد از دريافت گل تساوي به شدت به وحيد طالب لو به دليل عملكرد ضعيفش اعتراض كرد.
* هواداران استقلال عليه عادل فردوسي پور در شرايطي كه در ورزشگاه آزادي حضور داشت، شعار دادند.
*هواداران اين تيم پس از دريافت سومين گل به شدت عليه وحيد طالب لو دروازبان و محسن يوسفي بازيكن اخراجي موضع گرفتند.
* حسين كاظمي، مهدي رحمتي و علي انصاريان بازيكنان فصل قبل تيم استقلال مورد تشويق قرار گرفتند.
* فيروز كريمي در كنار نيمكت حركات عجيبي از خود نشان مي داد و با اين حركات به عملكرد بازيكنان اعتراض كرد. وي بارها به نشانه اعتراض به سر خود مي كوبيد.
* محمد نوازي پس از تعويض در دقيقه 60 بسيار ناراضي بود و با حركت دست اعتراض خود را نشان داد.
1500 تماشاگر آباداني در ورزشگاه تيم نفت را تشويق كردند.

367.jpg

369.jpg

368.jpg

فایل های ضمیمه

• 367.jpg
    367.jpg
    141.4 KB · نمایش ها: 2
  • 369.jpg
    369.jpg
    128.7 KB · نمایش ها: 2
  • 368.jpg
    368.jpg
    141.4 KB · نمایش ها: 2

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امشب مهمون برنامه ی ورزش از نگاه دو طالب لو بود. درباره جریانات بعد بازی ازش پرسیدن معلوم بود که خیلی شاکیه. برگشت گفت من آدمی بودم که روز هفتم خواهرم اومدم برای استقلال بازی کردم و تا حالا واسه این تیم کم نذاشتم. بعد هم گفت که حرکت کریمی بعد از بازی فقط یه تنبیه شخصیتی بود و فقط باعث شد که شخصیت بازیکنا خرد بشه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وای چه حالی کردم ....برزیل ایران ...تاج پاینخت راشکست

پرسپولیس دوبار تو ابادان این تیمو برد ولی استقلال ........

دوست عزیزم محبت کن این جور پست هارو تو تاپیک کل کل بزن :hmm:

dvd2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاما با نظر فیروز خان موافقم
باوجود تیمهایی مثل پگاه و شیرین فراز و ... استقلال به دسته یک نمیره
پس اگر قراره ببازیم
حداقل با جوونامون ببازیم
که هم آینده دار ترن و هم آدم دلش نمیسوزه

اینهمه بازیکن تراز اول داریم اونوقت...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
امشب مهمون برنامه ی ورزش از نگاه دو طالب لو بود. درباره جریانات بعد بازی ازش پرسیدن معلوم بود که خیلی شاکیه. برگشت گفت من آدمی بودم که روز هفتم خواهرم اومدم برای استقلال بازی کردم و تا حالا واسه این تیم کم نذاشتم. بعد هم گفت که حرکت کریمی بعد از بازی فقط یه تنبیه شخصیتی بود و فقط باعث شد که شخصیت بازیکنا خرد بشه.

رضا جان خوردن 3 گل از نفت اونم تو ورزشگاه آزادی اونهم از دفاع و دروازه بانی که تو چند فصل اخیر از بهترینها بودن هیچ توجیه منطقی نمی تونه داشته باشه یادش به خیر زمانی که فوتبال ایران رو به اسم غیرتی و تعصبی بازی کردن میشناختن تازه اون وقت که 2 ریال پول هم تو جیبشون نبود این فاجعه ای که من امروز دیدم خیلی جای بحث داره :hmm: بخدا قسم اگه 10-15 سال پیش این اتفاق می افتاد بازیکنا از خجالت و عصبانیت منهدم می شدن اخه این یوسفی ............... :hmm: :hmm: رو باید با چه زبونی آدم کرد ؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟ آخه یه بار یه کارو میگن اشتباه دو با میگن اشتباه
الان انقدر عصبانی هستم که فکرم کار نمی کنه کاره فیروز غلط بود یا نه ؟! :hmm: فقط می تو نم بگم دل تماشاگرانی که فکر می کنن بازیکنا مایه نمی زارن خنک شد ....
درست یا غلطشو نمی دونم ...
یا حق

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
طالبلو گفت می خوام از اس اس برم
جدی هم به نظر میرسید
فیروز کریمی که امروز اونجوری بالا پایین میپرید به نظر من در روزی که یه سری بازیکنای استقلال با جدی نگرفتن وظیفشون نتیجه بازی رو اونجوری عوض کردن با تعصب ترین آدمی بود که اون اطراف بود اونوقت اون مجری بدبخت که همه گنده شدنش از همین حاشیه درست کردناس وقتی اینهمه طرفدار استقلال پای تلویزیون مجبورن صدای اونو روی بازی بشنون هر هر میخنده...
مث خیابانی و پیمان یوسفی گزارشگرهای بدی هستند و چرت و پرت زیاد می گن ولی اونها مدلشونه و کیفیت کارشون همینه. فردوسی پور آدم عوضی ایه که عادت داره همه رو خورد کنه و چیزی هم که داره از همین زبون و خورد کردنا و گیر دادناش داره اگرچه بدونه به استقلال پرسپولیس یا هر تیم دیگه ای آسیب میزنه و من هم بشدت ازش بدم میاد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیشتر خنده های فردوسی پور مال حرکات عجیب و قریب فیروز کریمی بود.

البته من هم قبول دارم نه کار عادل زیاد درست بود و نه ناراحتی فیروز کریمی قابل انکار بود

اما خب مربی یه تیم بزرگی مثل استقلال باید شان و پرستیژ تیم رو حفظ کنه

بالاخره اس اس و پرسپولیس نسبت به بقیه تیمها وجهه مردمی و رسانه ای بیشتری دارند.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رضا جان خوردن 3 گل از نفت اونم تو ورزشگاه آزادی اونهم از دفاع و دروازه بانی که تو چند فصل اخیر از بهترینها بودن هیچ توجیه منطقی نمی تونه داشته باشه یادش به خیر زمانی که فوتبال ایران رو به اسم غیرتی و تعصبی بازی کردن میشناختن تازه اون وقت که 2 ریال پول هم تو جیبشون نبود این فاجعه ای که من امروز دیدم خیلی جای بحث داره :hmm: بخدا قسم اگه 10-15 سال پیش این اتفاق می افتاد بازیکنا از خجالت و عصبانیت منهدم می شدن اخه این یوسفی ............... :hmm: :hmm: رو باید با چه زبونی آدم کرد ؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟ آخه یه بار یه کارو میگن اشتباه دو با میگن اشتباه
الان انقدر عصبانی هستم که فکرم کار نمی کنه کاره فیروز غلط بود یا نه ؟! :hmm: فقط می تو نم بگم دل تماشاگرانی که فکر می کنن بازیکنا مایه نمی زارن خنک شد ....
درست یا غلطشو نمی دونم ...
یا حق

دقیقا درست میگی فرزاد جان. منم اون نقل قول رو فقط از زبون طالب لو گفتم و درست و غلط بودنش رو کاری ندارم.

ولی دقیقا همینیه که میگی. البته وقتی قیمت بازیکنا میره روی چند ده میلیون تومن معلومه دیگه کسی جرات نداره به طرف بگه بالای چشمت ابروئه!

یه فردی مثل یوسفی بنظرم حقشه که جریمه بشه ولی بنظرم مثلا روانخواه بد بازی نکرد و گل هم که زد. یا مثلا طالب لو. خدائیش تو گل اول یه نصفه نیمه مقصر بود وگرنه 2 تا گل دیگه به اون صورت تقصیری نداشت.

به نظر من معادله ی استقلال یه معادله ی خیلی سادست!
نظر شخصی من اینه که تنها اشکال تیم استقلال اینه که مدام داره دفاعش رو تغییر میده و هیچ ترکیب ثابتی تو دفاع نداره. شما دقت کنید تو تیمایی که موفق بازی میکنن. تو اکثر اونا مدافعا ثابت ترین بازیکنای تیم هستن. استقلال مدافعای خیلی خوبی داره ولی تا حالا سعی نکردن یه ترکیب ثابت رو انتخاب کنن. بنظرم استقلال باید یه ترکیب ثابت تو خط دفاع پیدا کنه و حتی اگر اون ترکیب اولش نتیجه نداد بهش اعتماد کنه تا به یه درک متقابل بهم و با دروازه بان برسن.

بنظر من تنها مشکل استقلال دفاعشه. چون شما ببینید تو چند تا بازی استقلال یکی دو گل جلو میفته ولی دفاع این تیم همه چیز رو خراب میکنه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من

این یکی از ایرادهای بزرگشه

اما ایرادهای دیگه ای هم داره. یکیش همون قضیه خارج از زمینه.....

من هنوزم اعتقاد دارم که نتیجه نگرفتن این تیم به سود بعضی ها تموم میشه...
این روند فقط منجر به مخدوش شدن جهره ای مثل حجازی (و حالا کریمی رو هم اضافه کنید) خواهد شد...

بازیکنی مثل یوسفی که یکبار به همین شیوه اخراج شده چرا باید دوباره در این شرایط تیم رو دچار مشکلات بیشتر کنه....

فرضا آیا این اشتباه عمدی نمیتونه باشه ؟!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من

این یکی از ایرادهای بزرگشه

اما ایرادهای دیگه ای هم داره. یکیش همون قضیه خارج از زمینه.....

من هنوزم اعتقاد دارم که نتیجه نگرفتن این تیم به سود بعضی ها تموم میشه...
این روند فقط منجر به مخدوش شدن جهره ای مثل حجازی (و حالا کریمی رو هم اضافه کنید) خواهد شد...

بازیکنی مثل یوسفی که یکبار به همین شیوه اخراج شده چرا باید دوباره در این شرایط تیم رو دچار مشکلات بیشتر کنه....

فرضا آیا این اشتباه عمدی نمیتونه باشه ؟!

مطمئن باش با حضور کریمی بعید میدونم امثال یوسفی حالا حالاها بهشون بازی برسه!

همینطور صادقی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من صادقی یکی از ارکان دفاعی استقلال بود.

درسته از اخلاقش خوشم نمیاد اما سطح فنی خوبی داره. نسبت به بازیکنانی مثل کوشکی خیلی بالاتره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دقیقا درست میگی فرزاد جان. منم اون نقل قول رو فقط از زبون طالب لو گفتم و درست و غلط بودنش رو کاری ندارم.

ولی دقیقا همینیه که میگی. البته وقتی قیمت بازیکنا میره روی چند ده میلیون تومن معلومه دیگه کسی جرات نداره به طرف بگه بالای چشمت ابروئه!

یه فردی مثل یوسفی بنظرم حقشه که جریمه بشه ولی بنظرم مثلا روانخواه بد بازی نکرد و گل هم که زد. یا مثلا طالب لو. خدائیش تو گل اول یه نصفه نیمه مقصر بود وگرنه 2 تا گل دیگه به اون صورت تقصیری نداشت.

به نظر من معادله ی استقلال یه معادله ی خیلی سادست!
نظر شخصی من اینه که تنها اشکال تیم استقلال اینه که مدام داره دفاعش رو تغییر میده و هیچ ترکیب ثابتی تو دفاع نداره. شما دقت کنید تو تیمایی که موفق بازی میکنن. تو اکثر اونا مدافعا ثابت ترین بازیکنای تیم هستن. استقلال مدافعای خیلی خوبی داره ولی تا حالا سعی نکردن یه ترکیب ثابت رو انتخاب کنن. بنظرم استقلال باید یه ترکیب ثابت تو خط دفاع پیدا کنه و حتی اگر اون ترکیب اولش نتیجه نداد بهش اعتماد کنه تا به یه درک متقابل بهم و با دروازه بان برسن.

بنظر من تنها مشکل استقلال دفاعشه. چون شما ببینید تو چند تا بازی استقلال یکی دو گل جلو میفته ولی دفاع این تیم همه چیز رو خراب میکنه!

دفاع وسط های استقلال صادقی کوشکی پیروز هر کدوم به همراه طالبلو انقدر اشتباهات فاحش می کنن که اعتماد به نفسشون شدید پایین اومده وبعضی وقتا ساده ترین توپها رو هم با دستپاچگی تبدیل به موقعیت واسه حریف می کنن :( حالا قبلأ حسین کاظمی بود توپهای سرگردان جلو دفاع رو جمع و جور میکرد حالا مثل همین بازی امیرآبادی و منصوریان توپها رو تقدیم حریف می کنن !! :wacko:
استقلال تو این 2 فصل گذشته بزرگترترین ضررهارو تو نقل و انتقالات شدیدا" اشتباهش خورده
فصل قبل با دادن عنایتی و آوردن چند مهاجم بسیار معمولی اعتبار و ارزش N میلیاردی قهرمانی رو به 500-600 میلیون ترانسفر عنایتی بخشید ؟!؟؟؟
امسال هم با آزاد کردن کاظمی یه قدرتی و جنگنده و بائو یه سرعتی و گلزن عملأ هافبک استقلال و 2 دستی تقدیم حریفان :hmm: دیگه همه میدونن منصوریان 90 دقدقه ای نیست و جباری هم اون وسط خیلی تنهاس :(
پژمان منتظری هم که مثل بارباپاپا !! از دفاع و هافیک در حال تغییره !! :blink:
در کل من فکر میکنم سر و سامان گرفتن این تیم ( مخصوصا" با شرایط به وجود اومده ) زمان زیادی می خواد
فکر میکنم اروز فیروز تیمو داغون تر از داغون کرد اونم قبل از بازی حساس جام حذفی ....
باید ببینیم عاقبت این نسخه فیروز کریمی روانشناس ؟! چی از آب در میاد :eek:

khafanpesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استقلال در حال حاضر بنظرم سه تا راهکار رو باید مد نظرش قرار بده:
1 - کوتاه مدت : برنامه ریزی برای کسب نتایج لااقل آبرومند در نیم فصل دوم ( حداقل یجوری توی سه تیم اول جدول باشه)

2 - میانمدت : برنامه ریزی واسه فصل آینده و بستن قرارداد با بازیکنایی که به دردش بخورن
دلیلی نداره بازیکنی که به استقلال میاد اسمش خیلی دهن پرکن باشه بازی و تعصب مهمه..

3 - دراز مدت : استقلال در شیوه مدیریتی باید یه تحول افکار درست و حسابی داشته باشه . قبلا مدیریت این بود که بازیکن از شهرستان بیاری بزرگش کنی بعد بفرستی دبی یا اروپا و با پولش باز بازیکن بخری..
ولی لیگ حرفه ای دیگه این چیزا رو بر نمیداره..
اصلا فروش عنایتی معنی نداشت..

ولی مطمئن باشید باید روزهای بدتری رو هم برای تیم ببینیم..

همه میدونیم که لیگ 18 تیمی لیگ فرسایشی هستش یعنی تیمایی موفقن که اول لیگو ضعیف شروع میکنن ... از هفته ششم هفتم به اوج میرسن و اواخر فصل هم دوباره افت میکنن..

استقلال که از اولش دائما در حال افت بوده تا آخر نیم فصل...!!
خدا بهمون رحم کنه تا آخر فصل...

در مورد طالب لو هم باید بره روی نیمکت 1 تیم شهرستانی ذخیره یه دروازه بان درجه 3 خارجی بشه تا قدر جایی که وایساده رو بفهمه..

من از همون اول هم به رحمتی بیشتر اعتقاد داشتم
حیف که مدیرای استقلال تو فروشش اشتباه کردن...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
کریمی دیشب گفت صادقی رو برای بازی با ذوب آهن نگه داشتم خیلی هم بازیکن خوبیه و مشکلی نیست...
بازیکنا هم هیچی از تماشاگرا بیشتر ندارن که بخاطر کم کاری یه سری هر بازی شخصیت تماشاچیا خورد بشه و حالا بعد از یه تنبیه شخصیت شخصیت کنند!
اگه دیروز یه سری از بازیکنا اون اشتباهات مسخره رو جلوی دروازه انجام نمیدادن اصلا نتیجه این نبود:eek:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من از همون اول هم به رحمتی بیشتر اعتقاد داشتم
حیف که مدیرای استقلال تو فروشش اشتباه کردن...
رحمتی و طالبلو هر جفتشون فصل پیش بهترین دروازبانان لیگ بودند با دروازبان سپاهان که اونم خوب بود. رحمتی از طالبلو هیکل و استیل بهتری داره منتها مشکلش اخلاق بد و غرور زیاد از حدشه. وحید هم فصل پیش بدون شک بهترین دروازبان لیگ بود. مشکل از جایی شروع شد که قلعه نوعی توی تیم ملی وحید رو نیمکت نشین یکی به مراتب پایینتر از خودش به نام رودباریان کرد که به نظر من اصلا قابل مقایسه با طالبلو نبود و بدترین وقت ممکن بهش بازی داد و روحیش رو از دست داد. بعد از اون هم که برگشتن ایران ولیگ شروع شد کمتر بازی ای شده که اشتباهات فاحش انجام نده.
دفاع وسط های استقلال صادقی کوشکی پیروز هر کدوم به همراه طالبلو انقدر اشتباهات فاحش می کنن که اعتماد به نفسشون شدید پایین اومده وبعضی وقتا ساده ترین توپها رو هم با دستپاچگی تبدیل به موقعیت واسه حریف می کنن
با اینکه از محمود فکری و اون اخلاق گندش و بی تعصب بودنش خیلی خوشم نمیاد ولی اینجور جاها بود که تجربه ی کاپتان فکری به کار میومد و میتونست دفاع اس اس رو بخوبی پوشش بده. با رفتن به شیرین فراز و این حرفایی که این آخرا میزد خودش رو خراب کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا