• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این همه بازیکنا شخصبت هوادارا رو با کم کاری ها و اشتباهاتشون زیر سوال بردن بزار یبار هم مربی شخصیتشون رو ببره زیر سوال. اتفاقا بازی دیروز رو من قرار بود برم استادیوم که جور نشد و شانس هم اوردم. فکرش رو بکن این همه تا اونجا بری. گلوی خودت رو پاره کنیء اعصابت خورد بشهء توی مینی بوس های خر تو خر استادیوم یه ساعت له بشی که بیای همچین بازی ای از تیم محبوبت ببینی؟
البته به نظر من روانخواه و پولادی بد کار نکردن و بهتر بود برای این که نامردی نشه همه رو جمع میکرد و اونوقت این کارو باهاشون میکرد

نه نه سینا اشتباه نکن. منم کاملا موافقم که کار کریمی اشتباه نبوده ولی یه سری شرایط رو هم باید در نظر میگرفت.
کاملا درست میگی منم خیلی بازیا شده بود کوبیدم تو سرما رفتم استادیوم (فصلای پیش) بعد تیم نتیجه نگرفته و کلی حالم گرفته شده.

اینجا کسی شک نداره که مظلومترین قشر فوتبال ما هوادارا هستن. جالب اینجاست که خود طالب لو هم تو برنامه ی ورزش از نگاه 2 همین رو میگفت. میگفت من بازیکن خوب بازی کنم یا بد پولم رو میگیرم و میرم ولی این تماشاچیا این همه حرص و جوش میخورن و آخرشم کسی پیدا میشه یه 1 تومنی بذاره کف دستشون؟!

من میگم استقلال مشکلش کم کاری بازیکنا نیست. من دیروز تو 15 دقیقه ی اول و 15 دقیقه آخر بازی واقعا با بازی استقلال حال میکردم. واقعا فوتبال قشنگی بازی میکردن.

بازم میگم وقتی هر هفته ترکیب یه تیم جدید باشه هیچوقت تیم نتیجه نمیگیره. استقلال یه ترکیب ثابت میخواد. و البته چیزی هم که تو تیمای ایرانی بیشتر از هماهنگی تاثیر داره رفاقت بین بازیکناست. الان صادقی و قربانی سایه ی همدیگه رو با تیر میزنن اون موقع چطوری میخوان کنار هم موفق باشن؟! واسه همین مربی مجبوره هر هفته به یکیشون بازی بده.

موافقم
الان هیچ دروازه بانی که فیکس باشه حاظر نمیشه تیمش رو عوض کنه مگه اینکه نامداری وایسه دروازه.

اگه میخواست تنبیه کنه باید همه رو تنبیه میکرد (از قدیم گفتن تشویق یکی - تنبیه همه)
همین امیر آبادی خیلی خوب کار کرد؟

شاید یکی از دلایلش این باشه که یک روز این نیست یک روز اون یکی (صادقی و قربانی)

درباره ی طالب لو هم که اگر قرار باشه تیر خلاص به استقلال زده بشه بنظرم میتونه جدایی طالب لو باشه!
طالب لو رو با برانکارد بذارن جلوی دروازه از نامداری بهتره. بعدشم اینکه طالب لو الان خیلی بدون رقیب شده. هر بازیکنی که تو فوتبال یه حاشیه ی امنیت دور خودش ببینه مطمئن باشید روز به روز افت میکنه. همونطوری که الان رحمتی تو مس کرمان افت عجیبی کرده و بازی 2 هفته قبل رو فکر کنم همه دیدن که چه خروج خنده داری کرد و باعث گل خوردن تیمش شد.

واسه تنبیه و تشویق هم خیلی گزینه های بهتری میتونست وجود داشته باشه. امثال امیرآبادی یا حتی کاپیتان منصوریان که واقعا اشتباهش تیم رو از هم پاشوند.
من اگر جای منصوریان بودم و میفهمیدم که 5 تا از هم تیمیام دارن دور زمین میچرخن همه ی بازیکنا رو جمع میکردم و به اون 5 نفر ملحق میشدم و باهاشون میدویدم تا بقیه هم احساس کنن که اشتباه کردن.

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم چی بگم با این وضعیتی که استقلال داره

واقعا حالمون گرفته شد همش دارن بد نتیجه میگیرن . اینم میخوام بگم که نه کریمی و نه حجازی عامل باخت استقلال نیستند
کریمی هم گفته اگه قراره هشتم جدول باشیم با بازیکنان جوان این کار رو میکنیم
واقعا بازیکنا بی انگیزه هستن .............به امید بهتر شدن تیم محبوبمون استقلال

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره ی طالب لو هم که اگر قرار باشه تیر خلاص به استقلال زده بشه بنظرم میتونه جدایی طالب لو باشه!
طالب لو رو با برانکارد بذارن جلوی دروازه از نامداری بهتره. بعدشم اینکه طالب لو الان خیلی بدون رقیب شده. هر بازیکنی که تو فوتبال یه حاشیه ی امنیت دور خودش ببینه مطمئن باشید روز به روز افت میکنه.

دقیقا
اگه طالبلو نباشه استقلال کارش تمومه یعنی دیگه هیچوقت نمیتونه برنده بشه

واقعا من نمیدونم این نامداری رو از کجا آوردن که اینقدر ضعیفه:(:(

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
نه نه سینا اشتباه نکن. منم کاملا موافقم که کار کریمی اشتباه نبوده ولی یه سری شرایط رو هم باید در نظر میگرفت.
کاملا درست میگی منم خیلی بازیا شده بود کوبیدم تو سرما رفتم استادیوم (فصلای پیش) بعد تیم نتیجه نگرفته و کلی حالم گرفته شده.

اینجا کسی شک نداره که مظلومترین قشر فوتبال ما هوادارا هستن. جالب اینجاست که خود طالب لو هم تو برنامه ی ورزش از نگاه 2 همین رو میگفت. میگفت من بازیکن خوب بازی کنم یا بد پولم رو میگیرم و میرم ولی این تماشاچیا این همه حرص و جوش میخورن و آخرشم کسی پیدا میشه یه 1 تومنی بذاره کف دستشون؟!

من میگم استقلال مشکلش کم کاری بازیکنا نیست. من دیروز تو 15 دقیقه ی اول و 15 دقیقه آخر بازی واقعا با بازی استقلال حال میکردم. واقعا فوتبال قشنگی بازی میکردن.

بازم میگم وقتی هر هفته ترکیب یه تیم جدید باشه هیچوقت تیم نتیجه نمیگیره. استقلال یه ترکیب ثابت میخواد. و البته چیزی هم که تو تیمای ایرانی بیشتر از هماهنگی تاثیر داره رفاقت بین بازیکناست. الان صادقی و قربانی سایه ی همدیگه رو با تیر میزنن اون موقع چطوری میخوان کنار هم موفق باشن؟! واسه همین مربی مجبوره هر هفته به یکیشون بازی بده.

طالب لو رو با برانکارد بذارن جلوی دروازه از نامداری بهتره. بعدشم اینکه طالب لو الان خیلی بدون رقیب شده. هر بازیکنی که تو فوتبال یه حاشیه ی امنیت دور خودش ببینه مطمئن باشید روز به روز افت میکنه. همونطوری که الان رحمتی تو مس کرمان افت عجیبی کرده و بازی 2 هفته قبل رو فکر کنم همه دیدن که چه خروج خنده داری کرد و باعث گل خوردن تیمش شد.

واسه تنبیه و تشویق هم خیلی گزینه های بهتری میتونست وجود داشته باشه. امثال امیرآبادی یا حتی کاپیتان منصوریان که واقعا اشتباهش تیم رو از هم پاشوند.
من اگر جای منصوریان بودم و میفهمیدم که 5 تا از هم تیمیام دارن دور زمین میچرخن همه ی بازیکنا رو جمع میکردم و به اون 5 نفر ملحق میشدم و باهاشون میدویدم تا بقیه هم احساس کنن که اشتباه کردن.
قبول دارم
راستی بابای طالبلو کی بوده که این یارو کوثریه داشت پاچه خاریش رو میکرد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون کوثری که اعصاب آدم رو خورد می کنه.

از بس حرف میزنه و پاچه خواری می کنه آدم دلش میخواد خفش کنه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قبول دارم
راستی بابای طالبلو کی بوده که این یارو کوثریه داشت پاچه خاریش رو میکرد؟

فكر كنم پدر وحيد آقاي حسين طالبلو مسوول تداركات تيم ملي هستن.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اون کوثری که اعصاب آدم رو خورد می کنه.

از بس حرف میزنه و پاچه خواری می کنه آدم دلش میخواد خفش کنه
آره. بعد هم فک می کنه خیلی کارشناسه و گندست:D. خودش هم فوتبالیست بوده؟
تازه اون یکی همکارش خداست. توی هر برنامه میاد اونجا میشینه هر نیم ساعت یه جمله حرف میزنه دوباره میره توی خودش تا نیم ساعت دیگه. معلوم نیست برای چی گزاشتنش اونجا
فكر كنم پدر وحيد آقاي حسين طالبلو مسوول تداركات تيم ملي هستن.
بازیکن نبوده؟ داشت میگفت خیلی درک بالایی از فوتبال داره و ...

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته.

اول 3 تا بازیکنی را که تعویضی به زمین آورده بود را و بعد یوسفی را ، و بعد هم با درخواست شدید تماشاگران طالبلو را (که پس از پایان بازی با سرعت از زمین به رختکن رفته بود را) وادار کرد که طول زمین را جلوی چشم تماشاگران بارها بدوند.

جالب اینکه تا 30 دقیقه پس از پایان بازی 90% از تماشاگران هنوز ورزشگاه را ترک نکرده بودند و به تشویق کار کریمی پرداختند و حتی می گفتند : فیروز فیروز ... کلاغ پر کلاغ پر ... که البته دیگه فیروز کریمی کلاغ پر بازیکنان را نبرد!

از دیگر شعارهای تماشاگران اینا بودند : بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم ..... مربی با غیرت همینه همینه.

در کل کریمی شخصیت چند بازیکن کم کار زمین را جلوی هوادارن و خبرنگاران تحقیر کرد.

که البته من 100% موافقم. تا کی باید شخصیت هوادران با این باختها تحقیر بشه و بازیکنان با بی تفاوتی از زمین بیرون بروند و هیچ ارزشی را این هواداران قائل نشوند و فقط به دنبال گرفتن پول باشند!

کریمی از این نظر هم تیم را متحول خواهد کرد. واقعا دمش گرم

طالب لو و نوازی امروز سر تمرین تیم استقلال نرفته بودند

طالب لو رو از دست بدید ضرر می کنید

دقیقا

اگه نامداری تو دروازه بود مطمئن باشید حداقل یکی از این 3 گل را نمی خورد.

کلا 5 تا توپ اومد رو دروازه استقلال.. 3 تاش را که گل خورد. یکیش خورد به تیر .. یکیش را هم که طالبلو پنالتی داد که داور با توجه به 1-3 جلو بودن صنعت نفت و جو ورزشگاه نگرفت! (حتی تماشاگران هم داد می زدند پنالتی پنالتی)

طالبلو تا 2 سال پیش که استقلال هم قهرمان شد عالی بود ولی امسال به همراه خط دفاعی یکی از عوامل شکستهای استقلال بوده.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ولی گندی که حاجی فتل به همراه ناصر حجازی به استقلال زد نجف نژاد و قلعه نوعیء مرفاویء پورحیدری و هر کس دیگه 100 سال هم تلاش میکرد نمیتونست همچین بلایی به سر تیم بیاره. اینم خودش یه جور هنره.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دقیقا

نامداری یه زمانی دروازه بان برق بود. نمیدونم به چه امیدی اینو گرفتن :D

اگه نامداری تو دروازه بود مطمئن باشید حداقل یکی از این 3 گل را نمی خورد.

کلا 5 تا توپ اومد رو دروازه استقلال.. 3 تاش را که گل خورد. یکیش خورد به تیر .. یکیش را هم که طالبلو پنالتی داد که داور با توجه به 1-3 جلو بودن صنعت نفت و جو ورزشگاه نگرفت! (حتی تماشاگران هم داد می زدند پنالتی پنالتی)

طالبلو تا 2 سال پیش که استقلال هم قهرمان شد عالی بود ولی امسال به همراه خط دفاعی یکی از عوامل شکستهای استقلال بوده.

دروازه بانی نامداری رو توی بازی با پیکان دیدیم. کلا چندتا توپ اومد. چندتاش رو گرفت؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
حسن نژاد دروازبان کجا بوده؟ کسی بازیش رو دیده؟

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نامداری یه زمانی دروازه بان برق بود. نمیدونم به چه امیدی اینو گرفتن :D

دروازه بانی نامداری رو توی بازی با پیکان دیدیم. کلا چندتا توپ اومد. چندتاش رو گرفت؟

منظورم این نبود که نامداری دروازه بان خوبیه. گفتم حتی اگه اونم بود اینقدر گل نمی خورد.

کلا استقلال به 2 دروازه بان (برای ایجاد رقابت!) و 2 دفاع در سطح عالی نیازمند است.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی گندی که حاجی فتل به همراه ناصر حجازی به استقلال زد نجف نژاد و قلعه نوعیء مرفاویء پورحیدری و هر کس دیگه 100 سال هم تلاش میکرد نمیتونست همچین بلایی به سر تیم بیاره. اینم خودش یه جور هنره.

همون اوایل مربیگری ناصر حجازی گفتم که با احترامی که براش قائلم ولی مطمئنا این آقا تیم رو نمیتونه اداره کنه.

دلیلشم اینه که ایند بنده خدا تا حالا تو عمر بازیگریش گل زده؟! با دروازه بان حریف تک به تک بوده؟! یک و دو کرده؟! و ...

وقتی مربی اینکارارو نکرده باشه چطوری میخواد به امثال آرش برهانی بگه که مثلا تو تک به تک بجای شوت محکم زدن بغل پا بزن و ...

خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج!!

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
استقلال .... خون من آبیه ... همه بدونن ...
منم از این به بعد هستم ... هواتونو دارم ...

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
همون اوایل مربیگری ناصر حجازی گفتم که با احترامی که براش قائلم ولی مطمئنا این آقا تیم رو نمیتونه اداره کنه.

دلیلشم اینه که ایند بنده خدا تا حالا تو عمر بازیگریش گل زده؟! با دروازه بان حریف تک به تک بوده؟! یک و دو کرده؟! و ...

وقتی مربی اینکارارو نکرده باشه چطوری میخواد به امثال آرش برهانی بگه که مثلا تو تک به تک بجای شوت محکم زدن بغل پا بزن و ...

خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج!!
درسته خراب کاری اصلی اس اس رو الان ناصرخان کرده ولی به من هم اگه بگن بیا بت 100 تومن پول میدیم برو مربی گری کن معلومه که قبول می کنم. یه نگاهی به کارنامه ی حاجی فتل توی چن وقت گذشته اگه بندازیم میفهمیم که تقصیر اصلی گردن اونه...
اول از همه وقتی که فتل به استقلال اومد توی نیم فصل دوم فصل پیش بود که آخراش استقلال از 6 تا بازی آخرش توی فصل گذشته 2 امتیاز گرفت. استقلالی که شاید بعضیها میگفتن شانسی داره نتیجه میگیره ولی از حق نگزریم هیچوقت در این حد نبود که از 6 تا بازی 2 امتیاز بگیره.
بعدش بعد از تموم شدن لیگ تیم رو که فصل گذشته رو با اوضاع خراب بازیکنا و بی مهره بودن تا یه ماه مونده به تموم شدن فصل اول جدول بود رو ورداشت مربیش رو عوض کرد و مربی رو که خودش چن سال قبلش انداخته بود بیرون و خودش هم میدونست مربی نیست رو از یه تیم دسته یکی برداشت اورد استقلال.
با بازیکنایی مث محمود فکری مجتبی جباری و خیلیای دیگه بین دو فصل به مشکل برخوردن که نتیجش رفتن محمود فکری از استقلال بود کلا ایشون از اون آدماییه که اصلا به اعصاب خودش مسلط نیست
چن تا مهره ی خوب هم که فصل گذشته استقلال داشت رو یا فروخت یا تمدید نکرد امثال حسین کاظمیء علی انصاریانء سید مهدی رحمتیء میثم بائوء سیاوش اکبرپور و ...
وقتی این لیگ هم شروع شد که تا آخرای نیم فصل هیچ اعتراضی به بازی بد تیم و ناهماهنگی نکرد و آخرش هم خود حجازی برای اینکه اعتبارش داشت میرفت زیر سوال بی خیال مربی گری شد و مجبور شد یک کمی خودش رو جم کنه.
اون هم از انتخاب مربی برای تیمش که چقدر حاشیه برای تیم بوجود اومد و چقدر خودش و تیم رو خراب کرد با این کار و پشت بند اون هم قبول کردن دعوت آشغالی مث فردوسی پور توی برنامه ی نود و ضایع کاری جلوی کلی بیننده.

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
بنده از همون روز اولی که شنیدم ایشون قراره مربی استقلال بشن تا اینجای کارش رو خونده بودم! :eek:
هی میگفتم زودتر کارش رو تموم کنه ولی به تدریج و تا نیم فصل طول کشید! :hmm:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
پاسخ تند باشگاه استقلال به بازيكنان معترض: موقع عقد قرارداد ، قول قهرمانى داديد نه هشتمى!

تهران IranSport.Net - برخورد سرمربى استقلال پس از شكست مقابل صنعت نفت آبادان و تنبيه آبى پوشان، بازتاب هاى بسيارى در محافل ورزشى داشت.«وحيد طالب لو» اولين عكس العمل را نشان داد و از حضور در تمرين امتناع ورزيد. ساير بازيكنان هم اعتراضاتى غيرعلنى به اين رفتار سرمربى خود داشتند اما در گفت و گو با خبرنگاران ترجيح دادند حرف دل خود را بر زبان نياورند.روز گذشته يكى از مسئولان باشگاه استقلال در پاسخ به رفتار طالب لو گفت: چطور وقتى بازيكنان بعد از بازى داخل زمين مى دوند، وجهه و شخصيتشان زير سؤال مى رود اما اگر يك روز تاريخ چك آنها عقب بيفتد يا حقوقشان با تأخير پرداخت شود در همه روزنامه ها سر و صدا و جنجال راه مى اندازند؟ وى افزود: همه بازيكنان قبل از امضاى قرارداد قول قهرمانى دادند و قراردادهايى كه بستند بر مبناى قهرمان شدن تيم بود نه هشتم، نهم شدن. استقلال اگر مى خواهد نهم شود، احتياجى به بازيكن ۳۰۰ ميليونى ندارد. بازيكنان فقط ادعاى بازى كردن براى هواداران را دارند. اگر حقوقشان دير پرداخت شود، عشق و تعصب و هوادار و همه چيز را فراموش مى كنند و فقط به فكر خودشان هستند. بازيكنان از باشگاه پول مى گيرند تا با تمام توان در خدمت تيم باشند. بازيكن ۲۵ ميليون تومانى كه در مسابقه با نفت به ميدان رفت، خيلى بهتر از بازيكن ۳۰۰ ميليونى بود كه به حق نيمكت نشين شده بود.

استقلال مغلوب فوتبال بي‌رحم شد

استقلال متحول شده، تيمي كه قرار بود دفاعي مستحكم را به نمايش بگذارد، اسير بي رحمي فوتبال شد و باخت اما بيش تر از هر چيز، اين بي رحمي فوتبال بود كه آبي پوشان تهراني را مغلوب كرد. فيروز كريمي به اندازه همه سال هاي مربي گري اش طي يكي دوهفته گذشته و نيز در طول 95 دقيقه بازي زحمت كشيد تا تيمش تيم اين همه طرفدار- راه بردن را در زمين بيابد اما نشد كه نشد. حالا شايد همه بتوانند بفهمند كه آن فرصت هاي طلايي كه از دست آرش برهاني مي رفت، تا چه اندازه به ناصر حجازي مربوط بود و تا چه حد به اقبال استقلال و اين همه طرفدار.نيمه اول و قبل از گل اتفاقي نفت، همه چيز آرماني بود. سكوها پرشورتر از هميشه، ناصر حجازي اميدوار و حاضر روي نيمكت،ارنج، حساب شده و آگاهانه به گونه اي كه استقلالي هادر بهترين پست هاي خود قرار داشتند. اما شيشه عمر استقلال با تلنگر تلخ نفت شكست و دل هاي عاشق اين همه طرفدار درحسرت و آه ناشي از اين شكست تلخ، شعله ور شد. يك اشتباه، دو اشتباه، سه اشتباه، چهار اشتباه ... فوتبال بي رحم جمعه 23 آذر؛ روي ديگر سكه فوتبال است و جزو حقيقت آن. فيروز كريمي با درايت هشدارداده بود كه نفت را در بازي خارج ازخانه نبايد دست كم گرفت . نفت، استقلال را جدي گرفت و با يارگيري ستاره هاي خط آتش، با هرجان كندني شده، بيش از 2 گل از استقلال نخورد، اما آبي پوشان تهراني با دست كم گرفتن نفت، روزگار را بر خود و اينهمه طرفدار تلخ كردند.يادمان نرود كه استقلال چند وقت پيش هم در بازي سراسرهجومي و برد با 5 گل مقابل تربيت يزد درجام حذفي سه گل خورده بود. آن بازي و تجربه شكست برابرنفت و جوانان پر انرژي اش، قطعا سيلي محكمي بود بر تيمي كه بايد ازاين نيم فصل شوم بياموزند كه تا آخرعمر نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيرد.استقلال در حالي كه حاكم مطلق ميدان بود و مي توانست با گل دوم پيروزي راحتي را به ثبت برساند، با تيمي رو به رو شد كه بيش از آن كه دفاع خوبي داشته باشد، مهاجمان باهوشي داشت. مهاجماني كه با بازي بدون توپ دفاع و دروازه بان استقلال را وادار به اشتباه كردند. شايد ناصر حجازي و فيروز كريمي در فاصله نيم فصل بتوانند ارزش بازي بدون توپ و حضور در فضاهاي زمين را درنيم فصل به تيم پرستاره وپرتماشاگر استقلال آموزش دهند.

آهاي بازيكن، بازي كن!​

ديروز هواداران بعد از دريافت گل سوم شعار مي دادند با اين همه طرفدار وا... خجالت داره اما آنها بايد مي گفتند با اين امكانات، با اين مديريت، كادر فني و با اين همه طرفدار عاشق وا... خجالت داره!ما كه اينجا هستيم، مي بينيم، مي دانيم و مي فهميم مديريت استقلال چطور به اين در و آن در مي زند كه پول فراهم كند تا تيمش به رغم اينكه خوب نتيجه نمي گيرد دغدغه مالي نداشته باشد، ما كه اينجا هستيم مي بينيم كه مديرعامل استقلال، از صبح زود وقتي هنوز پرسنل هم نيامده اند، مي آيد و در دفتر محل كارش تا پاسي از شب دنبال رتق و فتق امور تيمي است كه با همه اسم هاي بزرگي(!) كه دارد، در پايين جدول مايه شرمساري طرفداران، مديريت و كادر فني اش است! ما كه اينجا هستيم مي بينيم كادر فني استقلال(ناصر خان حجازي و فيروز كريمي) چطور جلسه پشت جلسه ميگذارند، چطور ساعت ها مي نشينند و فيلم بازي هاي حريفان را تماشا مي كنند و چطور آنقدر به صفحه تلويزيون خيره مي شوند كه اشك از چشم هايشان جاري مي شود. ما كه اينجا هستيم مي بينيم از مديريت تا كادر فني خيلي اوقات آنقدر مشغول كار هستند كه سيني غذايشان دست نخورده برگردانده مي شود ... ما كه اينجا هستيم، مي بينيم. اينها را مي بينيم و حرص مي خوريم كه پس چرا، چطور،با چه معادله اي استقلالي ها توي زمين توان و زور بردن ندارند؟!استقلال با اين مديريت، با اين كادر فني، با اين تيم پرمهره، با اين امكانات، با اين تماشاگران و با روزنامه اي كه حتي بدهايشان را خوب مي نويسد(شايد اگر اشتباه از ماست) تا حمايت بي چون و چرايي از اين بازيكنان داشته باشد، به تيم بي ستاره و كم امكانات كه مديريت كادر فني اش هرگز به پاي مديريت و كادر فني استقلال نمي رسد(به لحاظ تجربه و ...) مي بازد و مايه شرمندگي هواداران ميليوني اش مي شود!به قول معروف يكي را مي دهي صد ناز و نعمت يكي را نان جو آغشته در خون، بعد همين گروه، همين قشر، مي آيند با سلاح همت و صرف فعل خواستن گروهي كه در ناز و نعمت هستند را جلوي چشم خاطرخواهان بي شمارشان مي برند و سرشان را بالا مي گيرند و به آنها كه با غرور روي زمين راه مي روند درس مي دهند...آي بازيكن، بازي كن، به خاطر دل اين همه هوادار، خاطرخواه، عاشق، دلسوخته... آي بازيكن، بازي كن، نه با دل مردم، نه با احساسات پاكشان، بازي كن توي زمين فوتبال، با توپ فوتبال!با ساق هاي هنرمندت، با سلاحي كه داري با پشتوانه محكمي كه داري و از روي سكوها حنجره هايشان را براي تو و به عشق تو آتش مي زنند شور بيافرين!آ هاي بازيكن به خودت بيا، اينجا بيشه شيران است، مهد دليران، سرزمين عاشقان پاك، خانه تعصب، اينجا استقلال است. آهاي بازيكن اينجا استقلال است، استقلال، تيم بزرگ آسيا، اينجا روزي همين اصغر حاجيلو به خاطر آن كه بازيكن خسته، عرق صورتش را كه حاصل نود دقيقه دويدن و از جان مايه گذاشتنش بود را با پيراهنش پاك كرد، دستش را بالا برد و توي صورت بازيكن زد! آي بازيكن اينجا استقلال است، استقلال...

Reprisal

Registered User
لایک‌ها
2
«محمد نوازى» هافبك استقلال به دستور سرمربى خود از اين تيم اخراج شد و تا اطلاع ثانوى حق شركت در تمرينات آبى پوشان را ندارد. كريمى به نوازى اعلام كرده تا اطلاع بعدى نمى تواند در تمرينات گروهى شركت كند و دليل اين موضوع هم اعتراضى بوده كه نوازى پس از تعويض خود در ديدار با صنعت نفت داشته است. هافبك شماره ۸ استقلال، در تمرين عصر ديروز تيمش نيز حضور نداشت تا وضعيت او در هاله اى از ابهام قرار گيرد. گويا كريمى به شدت از واكنش نوازى عصبانى شده و به همين خاطر وى ديروز در مصاحبه اى مراتب اعتراض شديد خود را نسبت به حركت بازيكن با سابقه تيمش ابراز داشت.

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
84703_272.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
کریمی جوا خوبی دیشب به فردوسی پور داد در این باره ...
گفت من اینو دیدم خیلی خوشحال شدم... فکر نمیکردم که بدنم اینقدر اماده باشه اونم تو این سن
گفت من به عکاس این عکس یه جایزه ویژه میدم.......
خیلی حال کردم با این جوابش...

امان از این ملت بیکار که منتظرن یه چیز رو سوژه کنن.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا