اخبار استقلال
فيروز كريمى در كنفرانس ۱۵۰ دقيقه اى استقلال:
مجيدى نمى گذارد بازيكن بياوريم
اعضاى كادر فنى استقلال، پنجشنبه شب در هتل عالى قاپو اصفهان، رو در روى خبرنگاران نشستند و به سؤالات بى شمار آنها پاسخ دادند. در اين كنفرانس مطبوعاتى كه تا ساعت ۲۳ شب ادامه يافت، فيروز كريمى از هر درى سخن گفت و البته باز هم شوخى هاى كلامى خود را به كرات تكرار كرد تا اين كنفرانس، ۲ و نيم ساعته براى حضار به هيچ عنوان خسته كننده نباشد.
فيروز كريمى در خصوص اخراج محمد نوازى از تيم و برگشت دوباره وى به تمرينات گفت: نوازى بعد از تعويضش در بازى با نفت، اعتراض كرد كه البته من در آن موقع متوجه اعتراض او نشدم. ولى با صحبتى كه با ورمزيار داشتم فهميدم كه اعتراض وى چگونه بوده و على رغم اينكه اين اعتراض او چندان هم شديد نبوده، اما من اين اعتراض كم را هم قبول ندارم و او را از تمرينات اخراج كردم. بعد از چند روز و با درخواست نوازى و ورمزيار و با موافقت من او از بازيكنان رخصت گرفت و به تمرينات بازگشت. البته اگر به من بود، اصلا دوست نداشتم نوازى ديگر به تيم بازگردد.
كريمى ادامه داد: نوازى بازيكن باتجربه و با اخلاقى است و مى تواند براى همه يك الگو باشد. اتفاقا به دليل همين تجربه اش مى گويم كه اين اعتراضات از او بعيد بوده و مى بايست مجازات سنگينى مى شد.
سرمربى آبى هاى تهران، در پاسخ به سؤالى درباره ريزش بازيكنان كه از آن ياد كرده است، گفت: مطمئن باشيد در بين دو نيم فصل، دو، سه بازيكن از تيم بارشان را خواهند بست و از تيم كنار گذاشته مى شوند. البته در صورتى كه در بازى مقابل ذوب آهن، مصدوميت جدى براى بازيكنى پيش نيايد كه مجبور بشويم از بين آن بازيكنان، نفرى را حفظ كنيم.
در اين خصوص من گزارشم را به فتح الله زاده داده ام و وى هم تلويحا موافقت اش را با كنار گذاشتن يكى دو بازيكن اعلام كرده . در بين نيم فصل اين بازيكنان قطعاً از تيم خواهند رفت.
وى در پاسخ به اين سؤال كه در نيم فصل اقدام به جذب بازيكنى مى كند يا نه گفت: به دو دليل بازيكن جديد نمى توانيم جذب كنيم، نخست اينكه ليست استقلال در همان شروع فصل بسته شد و به جز يك بازيكن زير ۲۱ سال ديگر بازيكن ديگرى نمى تواند به تيم ما اضافه شود.
دليل دوم هم اين است كه تا زمانى كه فرهاد مجيدى در تيم است، او اجازه نمى دهد بازيكن به تيم اضافه شود. يك بار يك بازيكن نيجريه اى به تيم آورديم كه فرداى آن روز فرهاد پيش من آمد و گفت: انگار كه اين بازيكن هم دوست ندارد در استقلال باشد. از او پرسيدم چطور كه جوابى نداد. بعدا فهميدم او با اين بازيكن صحبت كرده و البته نمى دانم چه گفته كه او با جا گذاشتن كفش هايش كه شمار ۴۸ است، از ايران فرار كرد و رفت!
برنامه ۹۰ قلابى بود
كريمى در خصوص اتفاقاتى كه در برنامه ۹۰ افتاد، گفت: من اعتقاد دارم آمار برنامه ۹۰ قلابى بود. دلم روشن نيست كه ميزان آرا واقعى باشد. به هر ترتيب من هنوز هم معتقدم كه آن عمل من اشتباه نبوده و در آن زمان بايد صورت مى گرفت، حتى اگر ۶۵ درصد مردم آن را نمى پسندند.
اگر كارهايى كه من مى كنم براى دوستداران فوتبال اين سوء تفاهم را به وجود آورده كه من قصد اساعه ادب داشتم، از آنها معذرت مى خواهم اما همه بايد بدانند كه پشت اين كارها، چندين جام قهرمانى خوابيده كه با صبر و حوصله به دست مى آيد.
كريمى سخنان جالب اش را با اين حرف ادامه داد: مادامى كه بفهمم، به درد استقلال نمى خورم، مطمئن باشيد كه استقلال را ترك مى كنم تا نفر بهترى به جاى من هدايت اين تيم را بر عهده بگيرد. استقلال از نيم فصل دوم بارش را براى قهرمانى خواهد بست، اين را شك نداشته باشيد.
حاجيلو: كار اصلى،نيم فصل دوم
در ادامه اين كنفرانس مطبوعاتى كه به همت اسپانسر مالى باشگاه استقلال صورت گرفته بود، حاجيلو، سرپرست تيم گفت: در تعطيلات نيم فصل تحت هر شرايطى به امارات مى رويم و اردوى تداركاتى مان را در اين كشور برپا خواهيم كرد تا براى بازيهاى دور برگشت با قدرت تمام ظاهر شويم.
حاجيلو هم استقلال را از نيم فصل دوم يك تيم متفاوت دانست و گفت: كار اصلى فيروز كريمى از نيم فصل دوم شروع مى شود و تأثيرات او در اين تيم از نيم فصل دوم آشكار مى شود.
تأثيراتى كه در نهايت تيم را به مقام قهرمانى ليگ خواهد رساند.
مشكل وحيد روحى است
ترابپور مربى دروازه بان هاى استقلال هم در خصوص وحيد طالب لو و اينكه او امسال با افت شديدى روبرو شده، گفت: به هيچ عنوان قبول ندارم وحيد افت كرده است. وحيد مشكل روحى دارد كه بايد آن را برطرف كرد. باور كنيد طالب لو، همان طالب لو فصل گذشته است.
وى در پاسخ به اين سؤال كه با توجه به اينكه طالب لو در استقلال رقيب جدى ندارد، احتمالاً همين مسأله علت اصلى افت او بوده است، گفت: استقلال دو دروازه بان ديگر دارد كه يكى از آنها هم اكنون رقيب جدى طالب لو به شمار مى آيد و ديگرى در آينده خواهد شد. اشكان نامدارى، دروازه بان دوم تيم، گلر با تجربه اى است كه مطمئناً يك رقيب جدى براى وحيد به شمار مى آيد و حسن نژاد نيز در آينده اى نزديك يك دروازه بان خوب خواهد شد.
آتيلا: بين ۲ نيمه كمك مى كنم
در لحظات پايانى كنفرانس نيز آتيلا حجازى، آناليزور تيم گفت: از بازى ششم به تيم اضافه شدم تا كارهاى آناليز تيم را بر عهده بگيرم، روند هم به اين شكل است كه در بين دو نيمه، نظرات مان را به كريمى انتقال مى دهيم و وى در نهايت تصميم گيرى مى كند كه از اين آناليزها كه شامل نقاط ضعف و قوت تيم خودمان و حريف است، چه بهره اى بگيرد. يادآور مى شود در اين كنفرانس مطبوعاتى، ناصر حجازى حضور نداشت.
حمايت هيات مديره استقلال از فيروز
بررسى عملكرد كريمى ، نيم فصل دوم
هيات مديره باشگاه استقلال پس از كسب نتايج ضعيف اين تيم، چهارشنبه گذشته با حضور تمامى اعضا، تشكيل جلسه داد.با وجود كسب نتايج ضعيف چند هفته گذشته، اعضاى هيات مديره استقلال حمايت خود را از فيروز كريمى، سرمربى اين تيم اعلام كردند.اعضاى هيات مديره استقلال در جلسه گذشته اعلام كردند نتايج نيم فصل دوم در خصوص عملكرد فيروز كريمى لحاظ خواهد شد، چون سرمربى جديد استقلال در اواخر نيم فصل اول، سكان هدايت استقلال را برعهده گرفته و نبايد زود در مورد او قضاوت كرد.
سان جان، چهارم دى ماه در مقدونيه
سان جان اورسوويچ اوايل دى ماه به كشورش بازخواهد گشت و ديگر به جمع آبى پوشان تهرانى باز نخواهد گشت.سان جان در تاريخ چهارم دى ماه آينده به كشورش، مقدونيه بازخواهد گشت.اين بازيكن با مشكل سربازى در كشورش مواجه است، هرچند كه مسؤولان استقلال نيز از عملكرد فنى سان جان رضايت ندارند و اين بازيكن به احتمال زياد بعد از مراجعت به كشورش، ديگر در استقلال بازى نخواهد كرد.