• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعدادی گوشی بی نظیر w960=670000 تومن

fazebazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش تعدادی گوشی بی نظیر w960=670000 تومن

شماره تماس09177178605 رضا
در صورت واریز مبلغ 2 روزه دستتون میرسه
دبیلو 910=380000
پی910=330000
پی990=260000
ان82=530000

ای 90 : 850000 هزار تومان

ان 70 موزیک آلمان : 229 هزار تومان

ان 70 موزیک فلاند : 235 هزار تومان

3110 : 133 هزار تومان

3500 : 150 هزار تومان

5300 : 178 هزار تومان

ان 72 : 193 هزار تومان

6300 : 188 هزار تومان

2630 : 101 هزار تومان

ان 95 : 535 هزار تومان

ان 95 8 گیگ : 650000 هزار تومان
کا 850 : 460هزار تومان
اپل آیفون 8 گیگ : 750 هزار تومان

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
پست های اضافی رو پاک کردم .

دوست عزیز , شما اگه واقعا قصد فروش دارید , بنده حاضرم کمکتون کنم .

شما گوشی رو برای من بفرستید , بعد از اینکه مبلغ مورد نظر هم به دستم رسید , پول رو برای شما و گوشی رو برای خریدار میفرستم .

هزینه های اضافی هم به پای خودم .

----------------------------------------------------

پ.ن : البته اگه به بنده اعتماد دارید .

fazebazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما گوشی چی میخواید؟

با حامد در حال مذاکره هستیم

fazebazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست های اضافی رو پاک کردم .

دوست عزیز , شما اگه واقعا قصد فروش دارید , بنده حاضرم کمکتون کنم .

شما گوشی رو برای من بفرستید , بعد از اینکه مبلغ مورد نظر هم به دستم رسید , پول رو برای شما و گوشی رو برای خریدار میفرستم .

هزینه های اضافی هم به پای خودم .

----------------------------------------------------

پ.ن : البته اگه به بنده اعتماد دارید .

من چند تا شرایط و شروط ذکر میکنم

تمام گوشی هایی که داریم اصلی هستند
از پکیج کاملی که وارد میشه هیچ چیز بر نمیداریم
جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود قبل از ارسال تست میشود و از سالم بودن اطمینان تمام می شود

مهم ترین مسئله برای اینکه جنس برگشت داده نشه این است شما باید ابتدا 30000 تومان بیانه به شماره حساب من پرداخت کنید تا تضمین برای خرید شما باشه

مراحل خرید بدین صورت است:
1- من بعد از اینکه فهمیدم شما 30000 تومن پرداخت کرده اید و معامله جوش خورده است شما باید ادامه قیمت گوشی را اول به حساب آقا حامد پرداخت کنید بعد من گوشی را به آدرس مدیر حامد پیشتاز میکنم ولی قبلش با ذکر شماره مرسوله پیشتاز آقا حامد باید پول را پبه حساب من ریخته باشد گوشی که رسید اینجا اعلام کنید​

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
شما گوشی چی میخواید؟

با حامد در حال مذاکره هستیم
البته ایشون یه پی ام به بنده زدن .

جوابش رو اینجا میدم : این بنده نیستم که باید اطمینان شما رو جلب کنم ! وبه خاطر شما میخواستم این کار رو انجام بدم .

اون تاپیک هم که در پی ام فرمودید ربطی به این قضیه نداره .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137

جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود قبل از ارسال تست میشود و از سالم بودن اطمینان تمام می شود

مهم ترین مسئله برای اینکه جنس برگشت داده نشه این است شما باید ابتدا 30000 تومان بیانه به شماره حساب من پرداخت کنید تا تضمین برای خرید شما باشه

1- من بعد از اینکه فهمیدم شما 30000 تومن پرداخت کرده اید و معامله جوش خورده است شما باید ادامه قیمت گوشی را اول به حساب آقا حامد پرداخت کنید بعد من گوشی را به آدرس مدیر حامد پیشتاز میکنم ولی قبلش با ذکر شماره مرسوله پیشتاز آقا حامد باید پول را پبه حساب من ریخته باشد گوشی که رسید اینجا اعلام کنید​
بنده با این شرایط حاضر به این کار نیستم دوست عزیز !!

امیدوارم بتونید گوشی هاتون رو به فروش برسونید .

موفق باشید.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنده با این شرایط حاضر به این کار نیستم دوست عزیز !!

امیدوارم بتونید گوشی هاتون رو به فروش برسونید .

موفق باشید.

خيلي جالبه آقاي حامد سام
شما با يه كلاهبردار كه من حاضرم ثابت كنم تا حالا كمش 6-7 تا يوزر ساخته و بن شده مذاكره مي كنيد بعد به من اخطار ميدي عجيبه نه؟ خيلي هم جالبه بازم من ميگم اين آقا كلاهبرداره ميخاي يوزر من رو بن كني هم بن كن اما من ميگم كه كسي كلاه سرش نره شما هم بهتره آدما رو بشناسي بعد از كارت هات استفاده كني

fazebazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اگر کلاه بدار بودم پول یکیو پس نمدادم همون روز
خیلی آدم شوتی هستی

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83

اين حرف ها که داد ميزنه شما به حامد اعتماد نداريد ؟ !!!!!!

خيلي جالبه آقاي حامد سام
شما با يه كلاهبردار كه من حاضرم ثابت كنم تا حالا كمش 6-7 تا يوزر ساخته و بن شده مذاكره مي كنيد بعد به من اخطار ميدي عجيبه نه؟ خيلي هم جالبه بازم من ميگم اين آقا كلاهبرداره ميخاي يوزر من رو بن كني هم بن كن اما من ميگم كه كسي كلاه سرش نره شما هم بهتره آدما رو بشناسي بعد از كارت هات استفاده كني

شما احتمالا به خاطر رفتار و طرز بيانتون اختار گرفتيد دوست عزيز

fazebazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ادعا دارم توی ایران اگر یکی راست بگهه اون منم پیش خدای خدوم عمل نیک و صالح گم نمیشه

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
حامد خان خوب شما به اين دوستمون اطمينان بده كه جنس رو بر نمي گردوني.
البته وقتي جنس رسيد دستت يك تستي هم خودتون كنيد.
يا حق

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب ساده ايد اين داره داد ميزنه كلاهبرداره شما ميگيد به حامد و فلان اعتماد كنه
شوت تويي مرتيكه عوضي كه با دزدي خودتم راستگو ميدوني از كي تا حالا حروم خورها بچه پيامبر شدن يادت رفته اون دي وي ها رو از Xpin خريده بودي بعد ميخاستي بفروشي آبروت رفت يا سر اون اوايل ليست قيمت زده بودي بن شده بودي چند بار سر فروش p990 سر اون كه مي گفتي فارس ها آدم نيستن و عربها آدمن مرتيكه من همه چيز تورو ديدم باز با كمال پررويي زر زيادي ميزني
مدير اين بخش حاليش نيست تو بخشش چي ميگذره تو هم خوب سو استفاده ميكني من 2 ماه پيش از پرشين تولز رفتم آقاي حامد خان خوش تيپ بن كن حال كن ولي سعي كن همه چيو مشكل رو حل كني نه چيزاي جانبي رو خدانگهدار همتون با دزدها زندگي كنيد كلاهتون رو بردارن لذتشو ببيريد يا حق

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
عجب ساده ايد اين داره داد ميزنه كلاهبرداره شما ميگيد به حامد و فلان اعتماد كنه
شوت تويي مرتيكه عوضي كه با دزدي خودتم راستگو ميدوني از كي تا حالا حروم خورها بچه پيامبر شدن يادت رفته اون دي وي ها رو از Xpin خريده بودي بعد ميخاستي بفروشي آبروت رفت يا سر اون اوايل ليست قيمت زده بودي بن شده بودي چند بار سر فروش p990 سر اون كه مي گفتي فارس ها آدم نيستن و عربها آدمن مرتيكه من همه چيز تورو ديدم باز با كمال پررويي زر زيادي ميزني
مدير اين بخش حاليش نيست تو بخشش چي ميگذره تو هم خوب سو استفاده ميكني من 2 ماه پيش از پرشين تولز رفتم آقاي حامد خان خوش تيپ بن كن حال كن ولي سعي كن همه چيو مشكل رو حل كني نه چيزاي جانبي رو خدانگهدار همتون با دزدها زندگي كنيد كلاهتون رو بردارن لذتشو ببيريد يا حق

آخه شما چرا خون خودت رو کثيف ميکنی ؟
مگه حالا حامد گفته با شرايط ايشون قبول مسئوليت ميکنه ؟ مگه نه اينکه ، حامد گفته اگه ايشون موبايل ها رو براشون نفرسته عملا فروش نخواهد کرد و کسی هم از ايشون نخواهد خريد ؟
پس شما چرا اينقدر پست های آنچنانی ميزنی ؟
همين پست هاست که برات مشکل پيش ميآره ديگه !
کمی بيخيل !

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
وقتی ایشون پیشنهاد آقا حامد رو که (هیچ نفعی ام نمیبره)رد میکنه دیگه کاملا مشخصه که در حالت بد بینانه کلاه برداره ودر حالت خوش بینانه زیادی بیکاره و میخواد با سر کار گذاشتن مردم خودشو سرگرم کنه

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
ای بابا.... ملت ... مردم...دوستان... یموقع گول نخورید برا دو سه تومن ارزون خریدن...کل پولتون خورده بشه ها.
از ما گفتن بود.

تنگنا همچنان در تنگنا !
biggrinsmiley.gif

بالا