• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این سایت به استقلال رای بدید! http://www.voteyourteam.com چند تا رای از الاهلی عربستان و دیگر تیمها کم داریم!

با این لینک http://www.voteyourteam.com/Asia/Iran/Esteghlal.aspx مستقیما به صفحه رای به استقلال وارد می شید.

بله درسته
این رای گیری که خیلی جالبه هر تیمی مردم کشورش بیکارتر باشن اول میشه عربا هم که...:happy:
تیم اول اروپا Banik Ostra :blink:
و از همه جالب تر رای تاثیر گذار خودم:D
3. irEsteghlal
37144
4. saAl-Ahly
37143
اختلاف یک رای اونم مال من:f34r:

الان دوباره الاهلی زده جلو!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
منم رای دادم ولی بیخیال فکرش رو نکنید ، چیز چندان مهمی هم نیست ;)

از تیم چه خبر ؟؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
منم رای دادم ولی بیخیال فکرش رو نکنید ، چیز چندان مهمی هم نیست ;)

این سایت امکان این رو که هر یک ساعت دوباره بتونی رای بدی گذاشته که هی بازدید کننده بیاد بعضی ها هم که میرن تا قهرمان بشن دیگه عربا هم که نماد عقل هستند و به حق اولند:D
تیم استقلال هم همچنان توی سرما و اینا تمرین میکنه, با آرزوی موفقیت تیم:)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
هفته‌ی هجدهم - دوم بهمن ماه
استقلال اهواز - استقلال تهران
دیدار استقلال تهران و استقلال اهواز ساعت 16:45 برگزار خواهد شد.
هفته‌ی نوزدهم - یکشنبه 7 بهمن
استقلال تهران - ملوان انزلی
ديدار استقلال تهران و ملون ساعت 16:50 برگزار خواهد شد.
هفته‌ی بیستم - یکشنبه 21 بهمن
مس کرمان - استقلال تهران
در این هفته تنها دیدار استقلال تهران و مس کرمان ساعت 17 بوده
هفته‌ی بیست و یکم - جمعه 28 بهمن
استقلال تهران و شیرین فراز
استقلال تهران ساعت 15:30 به مصاف شیرین فراز می‌رود.
هفته‌ی بیست و دوم - چهارشنبه اول اسفند
سایپا تهران - استقلال تهران
ديدار سایپا و استقلال ساعت 17:15 برگزار می‌شود.

persian Gulf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مطمئنم پرسپوليس قهرمان نميشه.بعد از اين 2 تا بازي كه باخت اون بتي كه تز پرسپوليس امساي ساخته بودن براي همه شكست.حتي خودشون .آخر فصل استقلال از پرسپولسي بالا تره.حالا ببينيد

maryamarc87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مطمئنم پرسپوليس قهرمان نميشه.بعد از اين 2 تا بازي كه باخت اون بتي كه تز پرسپوليس امساي ساخته بودن براي همه شكست.حتي خودشون .آخر فصل استقلال از پرسپولسي بالا تره.حالا ببينيد

سلام کاملا موافقم

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دقیقا همینطوره ، و اتفاقا از اول فصل هم خیلی ها مثل من همین اعتقاد رو داشتند و منتظر بودن ببینن این اتفاق کی میفته و خوش شانسی جناب قطبی کی به پایان میرسه !
acigar.gif

maryamarc87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام زنده باد استقلال نمیدونم در مورد موضوع بالا از خانمها هم نظر میگیرید اگه میدونستم ایرادی نداره حتما نظر میدم

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
من هم آقا سهیل یا bncجناب رو پیشنهاد میدم ;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اولتيماتوم كريمى به استقلالى ها:

به هيچ كدامتان بيش از ۱۰ بازى نمى رسد!

ايران ورزشى - تمرينات استقلال ديروز در سالن سرپوشيده ورزشگاه شهيد دستگردى برگزار شد. در اين تمرين كه رأس ساعت ۱۲ آغاز شد، ابتدا بازيكنان به مدت ۲۰ دقيقه زيرنظر اعتماد مقدم مربى بدنساز تيم، بسكتبال بازى كردند. پس از ورود كريمى به سالن محل تمرين، وى بازيكنان را دور خود جمع كرد و درباره برنامه ها و اهداف تيم با آنها صحبت كرد. كريمى خطاب به بازيكنان گفت: براى بازيهاى برگشت ليگ و جام حذفى ۲۵ برنامه تاكتيكى را در نظر گرفته ام كه هم اكنون به ۱۶ هدف خود دست يافته ايم. وى ادامه داد: اكنون در آستانه شروع بازيهاى برگشت بوده و هيچ يك از بازيكنان نبايد در تمرينات تيم غيبت كنند. همچنين بازيكنان بايد از تاكتيك تك بعدى بيرون آمده و به همه برنامه ها و تاكتيك هاى خود عمل كنند. كريمى درمورد اعتراض برخى بازيكنان نسبت به تعويض شان در نيم فصل اول گفت: مطمئن باشيد كه با شروع نيم فصل دوم و جام حذفى به هر بازيكن بيش از۱۰ بازى نمى رسد. دويدن، گرم كردن و انجام حركات كششى برنامه اى بود كه بازيكنان پس از حرف هاى فيروز كريمى انجام دادند. ساعت ۱۳ بازيكنان در قالب گروه هاى چند نفره به كار با توپ و آقا وسط پرداختند. بازيكنان سپس به دستور كريمى دو به دو كاورهاى سبز و زرد پوشيده و پاس هاى تك ضرب، دو ضرب و حركت با توپ انجام دادند. عبور از مانع و شوتزنى آخرين تمرينى بود كه بازيكنان به دستور كريمى و حدود ۳۰ دقيقه انجام دادند. تمرين ديروز ساعت ۱۴ و ۱۵ دقيقه با سرد بدن هاى بازيكنان ان پايان يافت. وحيد طالب لو، مجتبى جبارى، اميرحسين صادقى، على عليزاده، پژمان منتظرى و اصغر حاجيلو از غايبان تمرين استقلالى ها بودند. حجازى با ۳۰ دقيقه تأخير در تمرينات حاضر شد. مهرداد پولادى به دليل مصدوميت در اردوى امارات از روى سكوها شاهد تمرينات بازيكنان بود. تمرين بعدى استقلالى ها امروز ساعت ۱۳ تا ۱۵ در سالن مجموعه كشورى برگزار مى شود.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام زنده باد استقلال نمیدونم در مورد موضوع بالا از خانمها هم نظر میگیرید اگه میدونستم ایرادی نداره حتما نظر میدم

من که اصلا اسمی از جنسیت نیاوردم . هر کسی چه دختر چه پسر ( زن- مرد) میتونه نظر بده:happy:

نظر بنده جناب

soheil star هست

به نظر من هم قدیمی ترین و پر پست ترین فرد باید انتخاب بشه ،
فکر میکنم آقا سهیله ؟ درسته ؟

من هم آقا سهیل یا bncجناب رو پیشنهاد میدم ;)

خیلی ممنون از دوستان که نظرشون رو بیان کردن .:D

کامی و هری و باقی دوستان استقلالی هم بیان هیلی عالی میشه :p

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
الاالخصوص که کاشانی هم علیه قطبی موضع گرفته و در مورد استعفای قطبی گفته طلب ما رو بده بره :f34r:

نظرتون چیه بچه ها؟ ( فقط زود اعلام کنید)
http://forum.persiantools.com/t101272.html

خب به نظر من هم سهیل یا کامیار که قدیمی تر هستن.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر منم آقای سهیل برای این کار مناسب هستند

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خوب دیگه معلومه که سهیل با اکثریت قاطع آراء نماینده ی تاپیک هست ;)

بریم سراغ اصل مطلب :D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران درباره شرايط اين تيم گفت: تيم فوتبال استقلال تهران در شرايط ايده‌آلي به‌سر مي‌برد.

"محمد نوازي" روز يكشنبه افزود: قبل از رفتن به اردوي دبي بازيكنان تيم از نظر روحي با مشكل مواجه بودند ، تغييرات در كادر فني با آن همه مسايل و حواشي بوجود آمده و نتيجه‌هاي نامناسب ، مهم‌ترين عوامل بوجود آمدن اين مشكل بود.

وي اظهارداشت: اما اردوي دبي حركت بسيار مناسبي براي حل اين مشكل‌بود، بازيكنان از نظر روحي به يكديگر خيلي وابسته شدند و نوع تمرينات و شرايط موجود سبب شد تا خيلي از مشكلات تيم حل شود و بازيكنان از هر نظر آماده مسابقات آينده هستند.

نوازي خاطرنشان كرد: بازيكنان هم‌اكنون فعل خواستن را صرف كردند زيرا با توجه به شرايط موجود مي‌توانيم با ‪ ۳‬يا ‪ ۴‬بازي خوب و متفكرانه قهرمان جام حذفي شده و به رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي آسيا راه پيدا كنيم.

به گفته وي، اين مساله انگيزه بازيكنان را دوچندان كرده افزون بر اينكه مطمئن هستم پرسپوليس هم در دور برگشت شرايط دور رفت را نخواهد داشت و ما مي‌توانيم علاوه بر قهرماني در جام حذفي در ليگ برتر نيز حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشيم و خود را به صدر جدول نزديك كنيم.

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این سایت به استقلال رای بدید! http://www.voteyourteam.com چند تا رای از الاهلی عربستان و دیگر تیمها کم داریم!

با این لینک http://www.voteyourteam.com/Asia/Iran/Esteghlal.aspx مستقیما به صفحه رای به استقلال وارد می شید.

الان از تو PT خیلی رای به نظرم دادند. چون در هر ساعت میشه 1 رای داد و الان جلو تر از الاهلی هستیم دوباره.

در هر صورت موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا