• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
الاالخصوص که کاشانی هم علیه قطبی موضع گرفته و در مورد استعفای قطبی گفته طلب ما رو بده بره :f34r:

خب به نظر من هم سهیل یا کامیار که قدیمی تر هستن.

به نظر منم آقای سهیل برای این کار مناسب هستند

خوب دیگه معلومه که سهیل با اکثریت قاطع آراء نماینده ی تاپیک هست ;)

بریم سراغ اصل مطلب :D

ممنون از دوستان.
تا اینجا دوستان نظرشون روی من و bnc هستش.

خود کامی هنوز نیومده اگه بیاد نظر بده خیلی خوب میشه چون تا سه شنبه هم بیشتر وقت نداریم. بازم بقیه هم بیان نظرشون رو بگن. فردا به جمع بندی میرسیم و بعدا به حامد پی ام میزنیم.

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
سهیل جان برو جلو که حمایتت میکنیم :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تمرين داغ در سرماى تهران

استقلال با نشاط روى برف

164259.jpg

164268.jpg

164262.jpg

164256.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دقيقه تمرين در زمين برفى و سالن

كريمى: تا حد مردن بدويد

ايران ورزشى- در يك روز سرد زمستانى فقط طنزپردازى هاى فيروز كريمى مى توانست تمرين استقلال را گرم كند.
استقلالى ها كه در روزهاى گذشته از تمرين كردن در سالن كلافه شده بودند سرانجام ديروز در زمين چمن مصنوعى ورزشگاه شهيد كشورى كه پوشيده از برف بود تمرين كردند و بعد از آن به سالن رفتند. بازار شوخى و خنده در تمرينات همچنان داغ است و به نظر مى رسد كه كريمى شرايط روحى بازيكنان را تغيير داده است.

اعتماد مقدم مثل فرانكى!
زمين پوشيده از برف ورزشگاه كشورى اين اجازه را از استقلالى ها گرفت كه كار با توپ كنند، به همين دليل بازيكنان مطابق روزهاى گذشته زير نظر كيانوش اعتماد مقدم تمرينات بدنى را در دستور كار قرار دادند. فيروز كريمى و ناصر حجازى معتقدند كه اين مربى بدنساز مى تواند مشكل بدنى بازيكنان را حل كند، اكثر استقلالى ها پس از تمرينات سخت اعتماد مقدم حتى توان راه رفتن را هم نداشتند. پس از پايان تمرين يكى از باتجربه هاى استقلال گفت: «اين آقا مثل فرانكى تمرين مى دهد و اصلا به فكر خستگى بازيكنان نيست!» از چهره بعضى از بازيكنان مى شد حدس زد كه آنها توانايى انجام اين تمرينات سخت را ندارند ولى فيروز كريمى خطاب به آنها گفت: «اگر مى خواهيد صددرصد آماده باشيد بايد تا حد مردن بدويد و تمرين كنيد تا مزد زحماتتان را بگيريد.»

تمرينات بدنى در سالن كشتى
استقلالى ها پس از يك ساعت تمرين در زمين برفى، پس از استراحتى ۵ دقيقه اى بلافاصله به سالن كشتى ورزشگاه شيرودى رفتند.
بازيكنان استقلال روى تشك كشتى شنا و شكم رفتند و شوخى هاى كريمى با شاگردانش فضاى جالبى به تمرين داده بود. بعضى از بازيكنان با زرنگى خاصى مى خواستند از زير فشار تمرينات سخت بدنسازى در بروند ولى كريمى زرنگ تر از آنها بود و هر بازيكنى كه كم كارى مى كرد بلافاصله با هشدار كريمى مواجه مى شد.

كريمى: ذكر بگوييد
در اواسط تمرين بازيكنان به كنار زمين آمدند تا كيك و آب ميوه بخورد و البته كريمى مخالف اين بود كه شاگردانش در وسط تمرين تغذيه كنند. چند بازيكن استقلال خطاب به كريمى گفتند: «آقا فيروز ما تشنه ايم!» كريمى هم كه به مسائل مذهبى اعتقاد زيادى دارد خطاب به شاگردانش گفت: «به جاى اينكه كيك و آب ميوه بخوريد، در دلتان ذكر بگوييد تا تشنگى تان برطرف شود.»

۵ نفر غايب بودند
تمرين ديروز استقلال ۵ غايب داشت. پژمان منتظرى كه در سوگ از دست دادن مادرش به سر مى برد در تمرين ديروز حضور نداشت، مهرداد پولادى به دليل مصدوميت غايب بود، فرهاد مجيدى هم به دليل بيمارى و مشكلات شخصى نيامد و جبارى و طالب لو هم به دليل حضور در اردوى تيم ملى در تمرينات استقلال حضور نداشتند.
مصدوميت صادقى برطرف شد
اميرحسين صادقى كه از ناحيه رباط داخلى زانو دچار مصدوميت شده بود ديروز به طور كامل تمرين كرد و مشكل خاصى ندارد. پولادى ديگر بازيكن مصدوم استقلال نيز براى رسيدن به شرايط بازى هنوز احتياج به زمان دارد و بايد فيزيوتراپى كند. شرايط عليزاده هم راضى كننده است و تا چند روز ديگر گچ دست اين بازيكن باز خواهد شد.

عصبانيت حجازى از غيبت فرهاد مجيدى
ناصر حجازى باز هم در تمرين ديروز حضور داشت و در كنار زمين شاهد تمرين بازيكنان استقلال بود.
مدير فنى آبى ها از غيبت فرهاد مجيدى به شدت عصبانى بود و اعتقاد داشت كه اين بازيكن حتى در شرايطى هم كه بيمار بود بايد در تمرينات شركت مى كرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
كريمى فصل بعد مربى استقلال نيست

مذاكره فيروز با يك تيم ليگ برترى

سميرا شيرمردى
Samira Shirmardi
بر خلاف اينكه برخى روزنامه ها در روزهاى گذشته از حضور فيروز كريمى در فصل آينده براى استقلال خبر مى دادند و حتى تيم فصل آينده اش را پيش بينى مى كردند و بازيكنانى چون مجتبى شيرى، ميلاد ميداودى، سعيد رمضانى، ابراهيم ميرزاپور و... را در تيم جديدش جاى داده بودند اما ظاهرا پيش بينى روزنامه ها درست از آب درنيامده و شايد فيروز كريمى در استقلال نماند. سابقه فيروز كريمى نشان مى دهد كه اين مربى به هيچ تيمى وفا نكرده است؛ ظاهرا آقا فيروز الان هم در حال مذاكره با مسؤولان يك تيم ليگ برترى ديگر است تا فصل آينده از استقلال جدا شود و هدايت آن تيم را بر عهده بگيرد.

اين تيم تهرانى كه مثل بقيه تيم هاى پايتخت در زمره تيم هاى دولتى قرار مى گيرد، قرار است براى فصل آينده به شخصى كه قبلا مديرعامل يكى از تيم هاى تهرانى بوده واگذار شود تا به صورت خصوصى اداره گردد. اين مديرعامل سابق كه علاقه فراوانى به فيروز كريمى دارد و البته سابقه كار با او را نيز در كارنامه اش ثبت كرده، موضوع خريد امتياز اين باشگاه را با فيروز در ميان گذاشت. كريمى هم ظاهرا با اين پيشنهاد موافقت كرده و شايد فصل آينده به جاى حضور در استقلال در يكى ديگر از تيم هاى تهرانى سرمربيگرى كند.
در همين رابطه ديروز جلسه اى با حضور كريمى و مديرعامل سابقش كه شايد مديرعامل تيم فصل آينده اش هم باشد برگزار شد و درباره اين موضوع و چگونگى خريد امتياز تيم تهرانى صحبت شد. البته همه چيز به نيم فصل دوم ليگ برتر بستگى دارد، جايى كه فيروز كريمى تيم را خودش به اردو برده، خودش آماده كرده و خودش بايد ارنج كند و نتيجه بگيرد.
پس اگر كريمى بتواند در نيم فصل دوم ليگ برتر آنطور كه مى خواهد نتيجه بگيرد و استقلال را جدا از نيم فصل اول قهرمان نيم فصل دوم ليگ برتر كند، شايد مديريت باشگاه به او اختيار بيشترى بدهد و شرايط را به گونه اى مهيا كند كه او باز هم در استقلال بماند.
در هر صورت شايد اين خبر به زودى تكذيب شود و فيروز كريمى منكر مذاكراتش با تيم فصل آينده اش شود اما مطمئن باشيد گذر زمان همه چيز را روشن تر خواهد كرد.

--------------------------------------------------------------------------------

امروز جلسه معاونان استقلال برگزار مى شود

جلسه شوراى معاونان باشگاه استقلال امروز ساعت ۵ بعدازظهر در محل باشگاه برگزار مى شود. در اين جلسه علاوه بر معاونان، مدير فنى نيز حضور خواهد داشت تا گزارشى از اردوى امارات و برنامه آينده تيم را ارايه دهد. علاوه بر اين مسأله گفته مى شود مسائل مالى و ديركرد در پرداخت ها از ديگر مسائل قابل طرح خواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------

حاجيلو: منتظر اسپانسر و سازمان هستيم

بازيكنان استقلال اين روزها به طور جسته و گريخته از وضعيت مالى خود شاكى هستند. حاجيلو سرپرست اين تيم در اين باره به خبرنگار ما گفت: براى من تعجب دارد كه چرا بازيكنان در مواجهه با خود ما از اين حرف ها نمى زنند اما به نقل از آنها روى سايت خبر مى آيد. حاجيلو در ادامه گفت: ما كه بودجه نداشته و صنعتى نيستيم ما بايد از طريق اسپانسر و يا كمك هاى سازمان شارژ شويم،بيلان مالى خود را به سازمان ارايه داديم و به احتمال زياد تا پيش از آغاز نيم فصل دوم پول بازيكنان را مى دهيم.

محروميت يوسفى ۲ جلسه اى مى شود؟

فرجام خواهى و اعتراض استقلالى ها به راى كميته انضباطى در مورد محروميت محسن يوسفى شايد مورد قبول شوراى استيناف قرار گرفته و اين بازيكن به جاى ۴ جلسه محروميت احتمالا ۲ جلسه محروم خواهد شد. قرار است پيش از آغاز نيم فصل نتيجه اين فرجام خواهى به طور كتبى اعلام شود.

انتقاد فيروزخان از تنبل ها

كريمى: با مصاحبه ملى پوش نمى شويد

تمرين ديروز استقلالى ها ساعت ۱۳ در ورزشگاه شهيد كشورى برگزار شد، فيروز كريمى كه از قرار معلوم هر روز صبح روزنامه ها را مطالعه كرده و به باشگاه و سپس تمرين مى رود، ديروز پيش از تمرين بازيكنان خود را فرا خواند و خطاب به آنها گفت: از شما خواهش مى كنم به فكر ليگ باشيد و مدام دنبال بهانه نباشيد. كريمى كه از واكنش بازيكنان استقلال نسبت به بازگشت قلعه نويى به تيم ملى باخبر بود ادامه داد: شما بايد ثابت كنيد كه توانايى بازى در تيم ملى را داريد و اين امكانپذير نيست مگر با درخشش در ليگ و تيم خودمان، به جاى مصاحبه و جنجال و مقصر كردن اين و آن، تنبل بازى را كناب بگذاريم و همچنان جدى باشيد.

سرما دشمن آبى ها

ايران ورزشى - اين روزها فيروز كريمى به شدت از آب و هوا ناراضى است. او كه لحظه به لحظه اخبار اداره هواشناسى را دنبال مى كند از اينكه استقلال اين روزها در سالن تمرين مى كند ابراز نگرانى كرده و مرتب پيگير است تا استقلال هرچه زودتر به جايى خوش آب و هوا در زمستان، مثل عسلويه يا كيش برود.
فشارهاى او به حاجيلو و حجازى و همچنين به على فتح الله زاده خويى در اوج خود قرار دارد و قيافه اين روزهاى فيروز خان در سالن نشانگر عصبى بودن سرمربى آبى هاى تهران است.
او مى داند كه بدن هاى بازيكنان در سالن با مشكل روبرو خواهد شد و گرفتگى عضلات ساق پاى بازيكنان حسابى فيروز را نگران كرده است. تمرين هاى اعتمادى مقدم كه بيشتر شبيه به تمرينات بدنسازى واليبال و بسكتبال است ممكن است براى فيروز و تيم اش گران تمام شود.
گرچه فيروز كريمى در تمرينات استقلال در سالن مرتب با حالتى عجيب و غريب با بازيكنان صحبت مى كند و با هشدارهايش قصد دارد انگيزه بازيكنان را بالا نگه دارد.
كريمى بارها و بارها در تمرينات سالنى اعلام كرده كه تكنيك و تاكتيك شخصى هيچ اهميتى ندارد و بايد بازيكنان به تاكتيك تيمى توجه خاصى داشته باشند و اگر اينطور نباشد و بازيكنان از فرمانم سرپيچى كنند به راحتى از تركيب كنار گذاشته مى شوند!
از قيافه هاى حجازى و حاجيلو هم معلوم است كه حسابى از آمدن به تهران پشيمانند و آرزو مى كنند كه اى كاش در دبى مى ماندند و به تهران نمى آمدند.
حالا كه در اين برف و سرما سر حاجى استقلالى ها شلوغ شده و كانديداتورى مجلس حسابى فتح الله زاده را دلمشغول خود كرده است، اوضاع تيمى استقلال تهران زياد مناسب به نظر نمى رسد.
فيروز كريمى كار سختى پيش رو دارد. او كه در اواخر تمرين ديروز با دوربين شبكه سوم سيما مردم را از مصرف بى رويه گاز بر حذر مى داشت با حسرت و اندوه از سرماى هوا حرف مى زد.
اى كاش مى شد فيروز خان در مورد سرماى حاكم بر استقلال هم حرف مى زد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سهیل جان برو جلو که حمایتت میکنیم :D

ممنون :پی

میگم بچه ها تا فردا باید 5 نفر به حامد پی ام بزنن. اگه انتخاب بچه های کلوب من هستم پس نفرتون به حامد پی ام بزنین.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ممنون :پی

میگم بچه ها تا فردا باید 5 نفر به حامد پی ام بزنن. اگه انتخاب بچه های کلوب من هستم پس نفرتون به حامد پی ام بزنین.
سلام سهیل جان
کلا باید قبل از اینکه من میومدم به جمع بندی میرسیدی که ! میبینی که بروبچز مثل خودم ارادت خاصی بهت دارن

من خودم همونطور که قبلا بهت گفتم وقت نمیکنم بیام نت ! چه برسه که اینجا بخوام برسم!

تبریک
حالا کیا پی ام میزنن؟!

البته هر کس پی ام میزنه لطف کنه بگه ( از 5نفر بیشتر نزنین )

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من هم الان پی ام زدم شد سه تا ..

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
خوب دیگه حامد سالیوان هم رسما" اعلام کرد

کاربر گرامی
soheilstar
تبریک من رو پزیرا باش

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منم یه سهیل تبریک میگم :happy:

ستار همدانى: منتظر كولاك استقلال كريمى باشيد!

تهران IranSport.Net - «ستار همدانى» بازيكن پيشين استقلال در رابطه با وضعيت اين تيم اظهار داشت: مطمئنا آبى پوشان با پشت سر گذاشتن روز هاى سخت در نيم فصل اول با حضور در اردوى امارات در تعطيلات نيم فصل با تمرينات زياد به هماهنگى و انسجام تيمى ايده آل كريمى رسيده اند.از آنجايى كه به كاربلدى فيروز كريمى شكى ندارم با اطمينان اذعان مى كنم كه تيم او در نيم فصل دوم حرف هاى زيادى براى گفتن خواهد داشت و تيم هاى ديگر ليگ برترى بايد منتظر كولاك استقلال باشند.وى در خصوص ديدار هاى تداركاتى تيم ملى نيز گفت: اين بازى هاى تداركاتى هيچ سودى ندارد چراكه تيم ملى ما به معناى واقعى يك تيم نيست و قطعا اكثرافراد دعوت شده به اردو تيم ملى در ليست آينده حضور نخواهند داشت.

ایول به این اعتماد به نفس :
حجازى: چه كسى گفته استقلال در اين فصل قهرمان نمى شود؟!

تهران IranSport.Net - «ناصر حجازى» مدير فنى استقلال گفت: چه كسى گفته استقلال نمى تواند در اين فصل قهرمان شود؟! وى در رابطه با شرايط استقلال براى قهرمانى در اين فصل از رقابت هاى ليگ برتر گفت: درست است كه با كسر امتياز از سپاهان، پرسپوليس بيشترين شانس را براى قهرمانى دارد اما اين دليل نمى شود كه ما از قهرمانى نااميد باشيم. در هر صورت ما هم به اندازه بقيه تيم ها براى قهرمانى شانس داريم.حجازى تمرينات اين روزهاى استقلال در برف را مثبت ارزيابى كرد و افزود: اتفاقاً تمرين در برف و هواى سرد به نفع ماست. چون امكان دارد در نيم فصل دوم به شهرهايى سفر كنيم كه آب و هواى مناسبى نداشته باشد، در اين صورت بازيكنان استقلال از قبل به اين نوع آب و هوا عادت دارند و براى بازى مشكلى ندارند.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
منم یه سهیل تبریک میگم :happy:

سلام سهیل جان
کلا باید قبل از اینکه من میومدم به جمع بندی میرسیدی که ! میبینی که بروبچز مثل خودم ارادت خاصی بهت دارن

من خودم همونطور که قبلا بهت گفتم وقت نمیکنم بیام نت ! چه برسه که اینجا بخوام برسم!

تبریک
حالا کیا پی ام میزنن؟!

البته هر کس پی ام میزنه لطف کنه بگه ( از 5نفر بیشتر نزنین )

خب پس سهبل تصویب شد. من PM دادم یکی کم کنید :D

منم pm دادم شد دوتا

من هم الان پی ام زدم شد سه تا ..

منم pm زدم شد 4 تا

من هم زدم شد 5 تا

به ما نرسید ؟ :D:lol:

خوب دیگه حامد سالیوان هم رسما" اعلام کرد

کاربر گرامی
soheilstar
تبریک من رو پزیرا باش

از همه دوستان عزیزم ممنون.
thankyou.gif

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
باز هم آبروی شاه حسینی رفت چرا فیروز کریمی جریمه شد اما لوکا نه
کلاس‌ داورى‌ آقاى‌ شاه‌حسيني! پس‌ چرا لوکا را جريمه‌ نمى‌کنيد؟
لوکا بوناچيچ‌ در حالى‌ که‌ با سپاهان‌ قرارداد داشت‌ با تيم‌ النصر امارات‌ مذاکره‌ کرد و سپس‌ از ايران‌ رفت. يادتان‌ هست‌ که‌ فيروز کريمى‌ به‌ دليل‌ انجام‌ مذاکره‌ با استقلال‌ تهران‌ جريمه‌ نقدى‌ شد، در حالى‌ که‌ در عرف‌ بين‌المللى‌ اين‌ بازيکن‌ است‌ که‌ نبايد مذاکره‌ کند نه‌ مربي، چون‌ قرارداد بازيکن‌ها با تيم‌ها مبناى‌ ماندگارى‌ آنها در تيم‌هاست‌ اما قرارداد مربى‌ هيچگاه‌ مبناى‌ ماندن‌ آنها نمى‌باشد. هنگامى‌ که‌ آن‌ موقع‌ به‌ رأ‌ى‌ کميته‌ انضباطى‌ ايراد گرفتيم‌ براى‌ اين‌ بود که‌ در جهان‌ اشکالى‌ وجود ندارد که‌ يک‌ مربى‌ از يک‌ تيم‌ به‌ تيم‌ ديگرى‌ برود اما در کشور ما متأ‌سفانه‌ کميته‌ انضباطى‌ به‌ اشتباه‌ با ديدن‌ قرارداد و عقود و خيار و... سعى‌ کرد اين‌ کار را مانع‌ شود که‌ متأ‌سفانه‌ اثرات‌ منفى‌ خود را هم‌ گذاشت‌ و آن‌ رأ‌ى‌ به‌ اشتباه‌ در مورد فيروز کريمى‌ صادر شد. حالا لوکا در حالى‌ که‌ قرارداد داشته‌ با النصر مذاکره‌ کرد!
حيف‌ که‌ کاريکارتوريست‌ نيستم‌ تا دعواى‌ رئيس‌ کميته‌ انضباطى‌ را با لوکا هنگام‌ رفتن‌ اين‌ مربى‌ به‌ النصر بکشم‌ و کنارش‌ بنويسم‌ «چرا رفتى‌ با النصر مذاکره‌ کردي، محرومت‌ مى‌کنم.»
باور کنيد از نظر آراى‌ انضباطي، بدترين‌ تندروى‌ را داشته‌ايم.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
صادقی استقلال را همراهی می کند / علیزاده حق اوت انداختن ندارد

به گزارش خبرنگار مهر:
امیرحسین صادقی که در تمرینات تیم فوتبال استقلال از ناحیه رباط داخلی پای چپ دچار آسیب دیدگی شده بود با رهایی از بند مصدومیت می تواند در دیدار با استقلال اهواز به میدان برود.

همچنین علی علیزاده نیز بر مشکل آسیب دیدگی دستش فائق آمده و در تمرینات اخیر تیم فوتبال استقلال حضوری پررنگ داشته است. کادر پزشکی تیم فوتبال استقلال سلامت علیزاده را تایید می کند اما ظاهرا وی نباید فعلا اقدام به پرتاب اوت دستی کند. دست آسیب دیده علیزاده فعلا اجازه پرتاب اوت را به وی نمی دهد.

محسن بیاتی نیا تنها بازیکن آسیب دیده اردوی تیم فوتبال استقلال است که ظاهرا از فرودین ماه اجازه حضور در تمرینات این تیم را پیدا خواهد کرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
در آستانه بازى با استقلال اهواز آيا مى توان به آنها اميدى داشت؟

نگرانى بسيار در دفاع
غصه فراوان در حمله

ايران ورزشى - سفر استقلال به امارات پيامدهاى بسيار خوبى براى اين تيم به همراه داشته است كه در رأس آن مى توان اشاره اى داشت به رشد روحى - روانى بازيكنان و خارج شدن از رخوت و سنگينى نيم فصل نخست. استقلال به لحاظ تاكتيكى هم در امارات تمرينات بسيار خوب و به روزى را پشت سر گذاشت كه ماحصل آن تغييرات تاكتيكى چشمگير در تيم فيروز كريمى بوده است.
استقلال پس از نيم فصل سردرگمى تاكتيكى حالا به اين نتيجه رسيده است كه مى تواند سيستم (۳-۴-۳) را به عنوان اصلى ترين تاكتيك خود انتخاب كند و در نيم فصل دوم با اميدوارى بيشترى با اين سيستم هجومى به ميدان برود. همه اين تغييرات از نگاه كادر فنى و حتى كارشناسان خوب و فايده بخش ارزيابى شده اما نگاه بدبينانه را از سيماى استقلال پاك نمى كند و استقلال تنها در شرايطى مى تواند اين بدبينى را از تن خود دور كند كه در بازيهاى آغازين اين نيروى بالقوه را در كوران مسابقات به فعل تبديل كند.
با همه خوبى هايى كه اين سفر تداركاتى براى استقلال داشته اما نگرانى از دفاع استقلال همچنان ادامه دارد و با اينكه فيروز كريمى صحبت از تغييراتى در اين پست به زبان آورده اما نمى توان به سادگى التهاب سازمان دفاعى استقلال را از ذهن برد.
استقلال به احتمال فراوان با ۳ دفاع گام به ميدان خواهد گذاشت و اين يعنى خارج شدن از سيستم ۴ دفاعه كه مى طلبد پيش از اجراى آن استقلال به خوبى با اين سيستم خو گرفته و عجين شده باشد اما چگونه و با چه روشى؟
آيا استقلال توانست در تعطيلات نيم فصل، بازيهاى تداركاتى محكمى را پشت سر بگذارد يا تنها به خاطر حضور فيزيكى فيروز كريمى و عقبه اى كه اين مربى بادانش همواره با خود داشته بايد ادعا كرد كه استقلال نيم فصل دوم با سيماى تازه اى گام به ميدان خواهد گذاشت؟
آيا تنها نام «فيروز كريمى» براى استقلال گره گشا خواهد شد كه پاسخ منفى است، چرا كه اگر نام فيروز مى توانست وزن حركتى لازم را در رگ هاى استقلال جارى كند، استقلال هرگز پس از حضور كريمى در تيم اش باخت هاى پياپى را تجربه نمى كرد. پس مى طلبد كه استقلال از درون دچار دگرگونى شده باشد و بازيكنان اين تيم با خواست و اراده عميقى گام به ميدان بگذارند.
به غير از نگرانى كه استقلال را در آستانه بازى با استقلال اهواز در خطوط دفاعى احاطه كرده، مى توان به شدت نگران خط حمله اين تيم هم بود. آرش برهانى در رأس همه بازيكنان خود به تنهايى نگرانى عميق و غصه هاى فراوانى را به دليل از دست دادن موقعيت هاى پياپى به استقلال و اطرافيانش وارد مى كند.
ترس از اين است كه خط حمله استقلال كه بعضا فرهاد مجيدى را هم در قامت يك گل نزن مى بيند در نيم فصل دوم هم نتواند گره گشاى اين تيم باشد و مى توان از استراتژى تازه فيروز كريمى كه قصد دارد على عليزاده را به عنوان يك بازيكن اصلى در خط حمله قرار دهد متوجه شد كه سرمربى تواناى آبى ها هم به شدت نگران و غصه دار آتش خط حمله است.
استقلال هر چه فرصت مى خواست را در نيم فصل به دست آورد و حالا همه از تيم فيروز كريمى توقع دارند سيماى تازه اى از خود به نمايش بگذارد اما همچنان اين نگرانى ها پيرامون استقلال وجود دارد و تنها اين عملكرد استقلال در بازيهاى آتى خواهد بود كه اين تشويش ذهنى را از بين خواهد برد.

مرفاوى:

به غير از كريمى با هيچ كس كارى ندارم

برنانيوز - در كمتر از يك سال از سرمربيگرى در استقلال تهران به مربيگرى در استقلال اهواز نزول كرد .در شرايطى كه بسيارى از اهالى فوتبال چهارم شدن «استقلال بى بضاعت» را براى مرفاوى يك موفقيت مى دانستند او حاضر شد در فصل آينده به جاى مربى بودن دستيار ناصر حجازى شود و با حجازى نيز خيلى زود به مشكل خورد تا راه اهواز را در پيش گيرد.
ديدار استقلال تهران - استقلال اهواز در دوم بهمن ماه بهانه خوبى بود تا صحبت هاى صمد مرفاوى را بشنويم.
گفت و گو با مرفاوى در زير مى آيد:

از اردوى كيش راضى بوديد؟
< بله، خيلى اردوى خوبى بود! يكشنبه شب از كيش به اهواز آمديم و الان هم تمرينات در شهر خودمان دنبال مى شود.
از شرايط استقلال اهواز راضى هستيد؟
< خيلى خوب است، مشكلى نداريم.
آقاى جلالى در تمرينات حاضر شده؟!
< بله، ايشان هم حضور دارد.تمرينات به صورت مرتب دنبال مى شود تا آماده بازى با استقلال تهران شويم.
قبول داريد بازى حساسى پيش رو داريد؟
< نه حساسيتى ندارد!
اما براى شما دارد.
< نه براى من هم ندارد. صمد مرفاوى يك زمانى در استقلال تهران بود و هم اكنون نيز در خدمت استقلال اهواز است پس دليلى ندارد حساس باشيم.
اما رفتن شما به استقلال اهواز و آمدن كريمى به استقلال تهران در شرايط عادى صورت نگرفت!
< رفتن من به اهواز كه در شرايط كاملا عادى بود. اهوازى ها من را خواستند و به همين دليل به اين تيم آمدم. در ضمن قبل از آمدن به اهواز از استقلال تهران جدا شدم. اين نكته را بگويم در درگيرى دو باشگاه، استقلال اهواز مقصر نبود زيرا اين مسؤولان استقلال تهران بودند كه با جذب كريمى شرايط استقلال اهواز را به هم ريختند.
قبل از بازى به سمت نيمكت استقلال مى رويد؟
< چه عرض كنم؟! در روى نيمكت استقلال به غير از كريمى كارى با كسى ندارم. شايد فقط سمت كريمى بروم!
... با استقلال تهران تسويه حساب كرديد؟
< خير.
چرا؟

< مشكلى مالى دارند. از موعد چكم يك ماه گذشته اما هنوز به پولم نرسيده ام.
اتفاقات تيم ملى را دنبال مى كنيد؟
< بله من هم مثل همه مربيان ايرانى اعتقاد دارم كه بهتر است مربى تيم ملى يك ايرانى باشد ؛ اما توجهى به نظرات مربيان نشده و قرار است مربى خارجى انتخاب شود. اگر قرار بود از نظرات مربيان استفاده نشود فدراسيون چرا آنها را دعوت كرد.
بهترين گزينه داخلى چه كسى بود؟
< همان كادر قبلى امير قلعه نويى مى توانست به تيم ملى كمك كند. او تنها يك سال در تيم ملى بود و اجازه ندادند تا برنامه هايش را به صورت كامل پياده كند.
راستى هنوز با او ارتباط داريد؟
< بله، اميدوارم قلعه نويى در كرمان موفق باشد.

مسؤوليت اتفاقات احتمالى را نمى پذيريم

شفيعى زاده: با فوتبال پاك، استقلال را مى بريم

ايران ورزشى - باورش كمى مشكل است كه شهرام شفيعى زاده ديدار استقلال اهواز با استقلال تهران را عادى مى داند. هنوز مدت زيادى از دعواهاى اين دو باشگاه و آشتى كنان صورى آنها نگذشته است، با اين حال مديرعامل استقلال اهواز ايجاد حساسيت كاذب و حرف و حديث هاى روزهاى اخير را كار عده اى خاص مى داند. شفيعى زاده با اطمينان از پيروزى استقلال اهواز صحبت مى كند و معتقد است تيم اش در اولين بازى نيم فصل دوم
۳ امتياز را كسب خواهد كرد.

بازى با استقلال برايتان حساسيت خاصى ندارد؟
<اين بازى هم مثل ساير ديدارها ۳ امتياز دارد و استقلال يا ذوب آهن فرقى براى ما نمى كند.
اما هيچ كس اختلاف و درگيرى هاى شما با مديران استقلال تهران را فراموش نكرده است.
< آن ماجرا يك سوء تفاهم بود كه خيلى زود برطرف شد. فتح الله زاده و كريمى دوستان خوب من هستند و هيچ مشكلى با آنها ندارم.
حرف و حديث هاى زيادى درباره اين مسابقه مطرح مى شود، اينكه مثلا تماشاگران شما برخورد خوبى با فيروز كريمى نخواهند داشت؟
< مگر وقتى ما به تهران مى رويم، هواداران استقلال ما را تشويق مى كنند؟ طبيعى است كه تماشاگران در شهر خودشان، تيم شان را تشويق كنند و در اين ميان عليه تيم حريف احيانا شعار سر دهند ولى ما از اين بابت نگرانى نداريم.
چطور؟
< طى چند روز گذشته جلساتى را با ليدرها و تماشاگران برگزار كرديم و از آنها خواستيم فقط استقلال اهواز را تشويق كنند. مطمئن باشيد اگر هم توهينى در ورزشگاه شنيده شود يا مثلا به كريمى ناسزا گفته شود، از جانب تماشاگران استقلال اهواز نخواهد بود. هواداران ما توجيه شده اند و هيچ حركت ناشايستى از آنها سر نخواهد زد.
پس به نوعى تضمين مى دهيد كه اتفاقى نمى افتد؟
< تا آنجايى كه مربوط به ما مى شد و در حيطه اختيارات باشگاه است تضمين مى دهيم، اما در خارج از چارچوب وظايفمان هيچ گونه تضمينى نخواهيم داد و مسؤوليت اتفاقات احتمالى را نمى پذيريم.
گفته مى شود بعضى از بازيكنان شما با فيروز كريمى رابطه دارند يا مثلا بحث تبانى كه مطرح شده است، از اين بابت نگرانى نداريد؟
< اين كار گروهى خاصى است كه چنين مسائلى را مطرح مى كنند. بازيكنان ما باغيرت هستند و با تمام وجود به تيم شان علاقه دارند. در فوتبال حرفه اى اين چيزها معنى ندارد. روح الله بيگدلى كه مى گويند بازيكن كريمى است مى توانست در بازى قبل يك اخطار بگيرد و ۳ اخطاره شود يا حقى پور مچ پايش را بگيرد و بگويد مصدوم هستم، اما آنها باتعصب هستند. روز سه شنبه بازيكنان ما نشان خواهند داد كه پاكند و اين وصله ها به آنها نمى چسبد.
برنامه ويژه اى براى استقبال از كريمى نداريد؟
< نه! براى چه بايد اين كار را انجام دهيم؟
به هر حال اين اقدام باعث آرام شدن جو ورزشگاه مى شود.
< نيازى به اين كارها نداريم. تماشاگران ما كاملا توجيه شده اند.
استقلال تهران را شكست مى دهيد؟
< خيلى به پيروزى در اين ميدان خوشبينم. با انگيزه اى كه نزد بازيكنان وجود دارد مطمئن هستم ۳ امتياز مسابقه را مى گيريم. ما مثل بعضى ها نيستيم كه از راه حاشيه سازى به دنبال كسب نتيجه باشيم. استقلال اهواز مزد تلاش خود را درون زمين مى گيرد. ضمن اينكه ما هنوز شانس قهرمانى داريم. وضعيت تيم هاى بالاى جدولى اصلا مناسب نيست و ما با كسب ۳ امتياز اين مسابقه مى توانيم شانس خودمان را براى كسب عنوان قهرمانى افزايش دهيم.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: 25 جلسه تمريني كه مد نظر بود انجام شده و بازيكنان از نظر بدني در شرايط خوبي به سر مي‌برند.
فيروز كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از اردوي امارات شرايط بدني بازيكنان به شرايط ايده‌ال رسيد،‌ البته تا حدودي روي كارهاي تاكتيكي هم تمرين كرديم؛ اما هنوز به وحدت تاكتيكي نرسيده‌ايم.
كريمي با اشاره به مشكل گلزني مهاجم‌هاي استقلال عنوان كرد: هرگز نگفته‌ام برهاني در نيم فصل دوم 20 گل مي‌زند، زيرا نمي توانم آينده را پيش بيني كنم. فقط گفته‌ام در تلاش هستيم تا مشكل گلزني تيم را برطرف كنيم.
سرمربي استقلال تهران ضمن گلايه از جابجايي مداوم محل تمرين، تصريح كرد: تمرينات ما خوب پيش مي‌رود و آنچه مي‌خواهم در تمرين اجرا مي‌شود. 25 جلسه تمريني مورد نظرم را با تيم انجام داده‌ام و نفرات براي آغاز دور برگشت آماده اند.
استقلال در هفته هجدهم ليگ برتر روز سه شنبه ميهمان استقلال اهواز است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا