امروز برگزار شد / جلسه فيروز كريمي با فتح ا... زاده
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي به همراه ساكت الهامي امروز به دفتر علي فتح ا... زاده رفته و با مدير عامل باشگاه ديدار كردند.
در اين نشست رضا مهاجري نيز حضور داشت.
كريمي پيش از آغاز فعاليتش در باشگاه استقلال از مهاجري به عنوان يكي از دستيارانش نام برد؛ اما اين مربي به كادر فني اضافه نشد.
تيم استقلال روز يكشنبه در تهران ميزبان ملوان بندر انزلي است.
اين تيم هم اكنون با 26 امتياز در مكان پنجم جدول رده بندي قرار دارد.
فيروز کريمي: اين استقلال واقعي است / من به وعدهام عمل کردم
سرمربي آبي پوشان تهران گفت: تيم ما برابر استقلال اهواز فکورانه بازي كرد.
به گزارش ايسنا، فيروز کريمي ادامه داد: بازي هفتهي هجدهم از اين جهت آبي بود كه در يک طرف ورزشگاه شاگردان سال گذشتهام و در طرف ديگر ورزشگاه شاگردان امسالم قرار داشتند. از ورزشگاه تختي خاطرات خوشي دارم، اين بازي و اين ورزشگاه براي من آبي آبي بود.
کريمي افزود: استقلال تهران تيم ارزشمندي است و هر دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند. اين بازي برخلاف تصورها بازي بسيار آرام و جوانمردانه و فاقد هرگونه درگيري و به دور از حاشيه بود.
وي كه با سايت باشگاه استقلال گفتوگو ميكرد، تصريح كرد: تيم ما بازي فکورانهاي را به نمايش گذاشت.
کريمي در پايان اظهار كرد: من به وعدهام عمل کردم. وقتي گل خورديم مي دانستم که هنوز فرصت براي گل زدن داريم، بنابراين با کمي تغييرات در تاکتيکها و جابجايي بازيکنان توانستيم گل مساوي و همچنين گل پيروزي را وارد دروازه کنيم و اين استقلال واقعي است.
برهاني: استقلال تهران ديگر به هيچ تيمي باج نخواهد داد
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت : تيم استقلال تهران با شروع خوب در نيم فصل دوم نشان داد كه ديگر به هيچ تيمي باج نخواهد داد.
به گزارش ايرنا ، آرش برهاني روز چهارشنبه افزود : تيم استقلال تهران با اين بازي خود چهره متحول شدهاي را نشان داد .
وي با اظهار خوشحالي از اينكه بعد از مدت زمان زيادي گل زده است ، گفت:
من براي گلزني تمرينات زيادي انجام داده و بسيار خوشحالم كه با دست پر به تهران باز ميگرديم.
وي ادامه داد:اين مسابقه بسيار سخت بود ودرعين حال بسيار جوانمردانه هم برگزار شد.
وي در پايان تاكيد كرد كه تيم استقلال تهران به اين ۳امتيازاحتياج داشت.
شوک، سکته، مرگ!
نیما شریفی
استقلال بازی با همنام اهوازی خودش را با موفقیت و پیروزی پشت سر گذاشت. بازی که سراسر تنش و استرس و هیجان بود. بازی که نه از لحاظ فنی، که از لحاظ حاشیه ای بهترین بازی هفته بود. تقابل فیروز کریمی با تیم سابقش و آن مشکلاتی که سر راهش برای پیوستن به استقلال تهران ایجاد شد. صمد مرفاوی و جدال با تیمی که نزدیک به ۵ سال در آن حضور داشت. مجید جلالی و اثبات اینکه از فیروز کریمی چیزی کمتر ندارد و خیلی مسائل دیگر! بازی که بنا به همین حاشیه های سنگین ۱ ساعت هر هوادار و فوتبالدوستی را به خواب و کسالت دعوت نمود. دیداری که حساس تر از همیشه در شهر بزرگ اهواز و ورزشگاه مملو از تماشاگر تختی انجام شد.
استقلال برد! یک برد شیرین در ابتدای نیم فصل دوم. بردی که می توان آن را به عنوان یک استارت فوق العاده دانست. شروعی پر از هیجان و تنش اما در آخر شیرین و دلچسب. آنچه ما می دانیم و شما هم دانستید شناخت لازم و بیش از حد فیروز کریمی از شرایط تیم سابقش بود. حضور علی علیزاده به عنوان مهاجم نوک، آن هم پس از ماهها مصدومیت از نظر فنی دلایل خاص خودش را داشت. مجید جلالی که برای مهار مجیدی و برهانی نقشه ها کشیده بود رو دست خورد تا حضور علیزاده اولین شوک منفی را به تیم اهوازی ها وارد کرده باشد. شوکی که با حضور برهانی و مجیدی در نیمه دوم تبدیل به یک سکته ناقص شد و سوت مظفری به نشانه پایان بازی، نفس های واپسین اهوازی ها را از سینه بیرون کشید.
برهانی وارد زمین می شود، گل اول استقلال دقایقی بعد از ورود او روی یک حرکت زیبای تیمی و ضربه کشنده برهانی به ثمر می رسد. برهانی قبل از در آغوش گرفتن فیروز کریمی، به سراغ فرهاد مجیدی می رود که در کنار زمین آماده حضور در میدان می شود. فرهاد مجیدی وارد میدان می شود، خط دفاعی استقلالی های اهواز بنا به حضور دو مهاجم تراز اول تهرانی ها مجبور به عقب بازی کرد می شود. حرکات مثبت جباری دقیقه به دقیقه بیشتر می شود و در آخر حرکت فرهاد مجیدی که اتفاقا یار تعویضی فیروز کریمی بود در آخر با ضربه زیبای مهدی امیرآبادی ختم به گل می شود!
تمام برنامه های از پیش طراحی شده فیروز کریمی نتیجه می دهد. برنامه هایی که جدا از هوش بالای فیروز کریمی، روی اصل شناخت ریخته شده بود. فیروز کریمی یکی از دو بازی سال را از آن خود کرد. شکست دادن استقلال اهواز با آن همه انگیزه در خانه خود کار بزرگی بود که فیروز کریمی با خونسردی و برنامه ریزی صحیح به آن دست یافت.
گرچه استقلال اهواز با حضور بازیکنی مثل میلاد میداودی که اتفاقا می تواند یکی از بهترین های فصل نقل و انتقالات سال آینده هم باشد، بارها و بارها خط دفاعی استقلال را آزار داد. گرچه فیروز کریمی بنا به همان اصل شناخت، پیروز قربانی را سایه به سایه میداودی در زمین قرار داده بود، اما یک لحظه چشم پوشی از سوی پیروز قربانی باعث به ثمر رسیدن تک گل اهوازی ها قبل از دو گل استقلال شد.
استقلال نیم فصل دوم را خوب آغاز کرد و باید برای یاران فیروز کریمی هورا کشید. یک فینال از ۱۷ فینال نیم فصل دوم با موفقیت به پایان رسید. به نظر شما عاقبت کریمی و استقلال چه می شود؟
کلیپ گلهای استقلال برابر همنام اهوازی
استقلال در یک بازی پر هیجان و حیاتی موفق شد همنام اهوازی خود را خارج از خانه شکست داده و ۳ امتیاز مهم را کسب کند. در این دیدار ابتدا تیم اهوازی با درخشش میلاد میداودی به گل اول رسید اما بعد از آن ابتدا در دقیقه ۶۵ آرش برهانی گل تساوی را به ثمر رساند و در دقیقه ۸۸ مهدی امیرآبادی روی یک شوت زیبا گل برتری استقلال را وارد دروازه حریف کرد. لازم به توضیح است که برهانی و مجیدی دو بازیکن تعویضی استقلال بودند که روی هر دو گل نقس مهم و اساسی ایفا کردند.
گل اول توسط آرش برهانی
گل دوم توسط مهدی امیرآبادی