• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان حالا سپاهان در چه وضعیتی هست ؟ کسی خبر خاصی نداره ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم ، اول بهمن بازی داریم و واسه همین اردوی اماراتمون کنسل شد...
بوناچیچ هم تا پس فردا بر میگرده ، بر خلاف شایعاتی که میگفتن میخواد بره با اماراتی ها قرار داد ببنده ، از 25 دی می آد و فعلاً آقای قنبری داره با تیم تمرین میکنه..
البته به دلیل سرما و کولاک ، داخل سالن تمرین میکنند

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجایی که من اطلاع دارم ، اول بهمن بازی داریم و واسه همین اردوی اماراتمون کنسل شد...
بوناچیچ هم تا پس فردا بر میگرده ، بر خلاف شایعاتی که میگفتن میخواد بره با اماراتی ها قرار داد ببنده ، از 25 دی می آد و فعلاً آقای قنبری داره با تیم تمرین میکنه..
البته به دلیل سرما و کولاک ، داخل سالن تمرین میکنند

ممنون محمد جان .خب خبر خوشحال کننده ای بود که لوکا در تیم خواهد ماند :)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون محمد جان .خب خبر خوشحال کننده ای بود که لوکا در تیم خواهد ماند :)
در این شرایط ، موندن لوکا ، خیلی بهتر از رفتنشه و منم با شما موافقم!!!
لوکا بیشتر از لیگ برتر و جام حذفی به مسابقات آسیایی علاقه داره و توی روزنامه خوندم که اعلام کرده بود ، خیلی دوست داره دوباره ، این تیم رو با این بضاعت و توانایی هایی که داره ببره جام باشگاههای جهان و پاسخی به فرمایشات کارلتو بده !!!

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
درسته محمد جان .به نظر من هم رفتن لوکا در این شرایط به ضرر تیم هست و ممکنه تیم دچار هرج و مرج بشه .راستی خبری شنیدم مبنی بر این که انگار قرار یه بازیکن خارجی بیارن .شما اطلاعی داری ؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درسته محمد جان .به نظر من هم رفتن لوکا در این شرایط به ضرر تیم هست و ممکنه تیم دچار هرج و مرج بشه .راستی خبری شنیدم مبنی بر این که انگار قرار یه بازیکن خارجی بیارن .شما اطلاعی داری ؟
درسته ، ظاهراً سپاهان به دنبال کعبی و یک بازیکن برزیلی برای سمت چپ خط دفاعش هست که آقای ساکت قول خرید این دو بازیکن رو فعلاً داده که البته این پیستون چپ قیمتش خیلی زیاده و به گفته ی آقای ساکت 1 میلیون دلاره!!!

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
wow
بسیار عالی .البته سپاهان سمت راست که بیات بازی میکنه دچاره یه ضعف های هست .امیدوارم یه فکری هم به حال سمت راست بکنن .الان داشتم با یکی از دوستانم تلفنی صحبت میکردم میگفت که این بازیکن برزیلیه تو اروپا بازی میکنه ولی دقیق باشگاهش رو نمیدونس .

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
wow
بسیار عالی .البته سپاهان سمت راست که بیات بازی میکنه دچاره یه ضعف های هست .امیدوارم یه فکری هم به حال سمت راست بکنن .الان داشتم با یکی از دوستانم تلفنی صحبت میکردم میگفت که این بازیکن برزیلیه تو اروپا بازی میکنه ولی دقیق باشگاهش رو نمیدونس .
نمیدونم ولی میشد حدس زد که این بازیکن کجا بازی میکنه( البته با توجه به مبلغ قرار داد پیشنهادی)...
به هر حال بی صبرانه منتظریم ، که در این فرصت مناسب ، و ویژه ی نقل و انتقالات ، نقاط ضعف تیم شناسایی ترمیم و یا تعویض بشه!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا پستای منو حذف می کنند. اگه نظر دادن قدغنه که بگید ما دیگه نیایم اینجا.
تو پست قبلی پرسیده بودم که کسی می دونه ترکیب ایران تو بازی با قطر چی بوده و از سپاهانی ها کیا تو ترکیب بودند و یا تعویضی بودند؟

دیگه این که امروز یه اس ام اس برا من یکی زد و رفتن لوکا از سپاهان را ترکیب گفت ولی من تو سایتا گشتم همچین چیزی پیدا نکردم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم سپاهان باید یه فکری واسه گوشه های دفاعش بکنه

مخصوصا بازیکن هایی مثل بیات و جعفری که کیفیت لازم رو برای اون پست ها ندارند...........

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها امشب از اخبار شبکه 3 شنیدم که لوکا قراردادش رو با سپاهان فسخ کرده:eek:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
معلوم بود دیگه داره واسه تیم دل نمیسوزونه و خودش هم بعد از جام باشگاهها داشت تلاشش رو میکرد که هر جور شده میل سپاهانیا رو به نگه داشتنش کم کنه. به نظر من بتونن یه مربی خوب بجاش بیارن و نیان قنبری یا یکی مث اون رو بزارن جاش سپاهان ضرر نکرده از این قضیه.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان از اين تيم جدا شد.

مديرعامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: لوكا بوناچيچ از 20 روز قبل به دنبال اين بود كه به صورت توافقي از باشگاه سپاهان جدا شود. او قصد داشت كه توافق ما را جلب كند، اما ما با اين مساله موافق نبوديم.

وي افزود: در جلسه‌اي كه عصر امروز با بوناچيچ داشتيم، به او گفتيم كه رضايت‌نامه رايگان براي وي صادر نخواهيم كرد و او بايد با نوشتن درخواست كتبي اعلام كند كه ديگر تمايلي به همكاري با سپاهان ندارد. او نيز پس از شنيدن نظرات ما، نامه‌ي كتبي را امضاء كرد و موظف شد كل مبلغ يك‌ساله قرارداد خود را كه 300 هزار دلار است، به سپاهان باز گرداند.

ساكت ادامه داد: در صحبت‌هايي كه با بوناچيچ داشتم، متوجه شدم كه او انگيزه كار كردن با سپاهان را ندارد؛ به همين دليل پس از دريافت درخواست كتبي او، با جدايي‌اش موافقت كرديم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب اون عربها 10 برابر اون 300 هزار تا رو بهش میدن.................

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بازيكن نيجريه‌‌اي تيم فوتبال سپاهان شيعه شد

خبرگزاري فارس:بازيكن اهل نيجريه تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان باحضور درمركز جهاني حضرت ولي عصر( عج )با برزبان آوردن شهادت ثالثه ( اشهدان علياً ولي الله ) رسما "شيعه شدن خود را اعلام كرد

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مركز جهاني حضرت ولي عصر(عج )،" كبير بلو "بازيكن اهل نيجريه كه پيش از اين مالكي مذهب بود پس از برزبان آوردن شهادت ثالثه گفت: من بدون هيچ تريدي به اين نتيجه رسيده ام كه تشيع نزديكترين و برترين راه براي تقرب به خداست .
اين بازيكن 24 ساله افزود: من حدود 2 سال است كه به حقانيت تشيع پي برده ام و عبادات خود را براساس مكتب اهل بيت( ع ) انجام مي دهم .
كبيربلو تصريح كرد: من باتمام وجود معتقد به فضيلت و عصمت اهل‌البيت پيامبر اسلام( ص)هستم و براين باورم كه پيامبراكرم(ص)، امام علي ( ع )را رسما به عنوان جانشين خود تعيين نمودند و در روز عيد غديرايشان را به مقام پيشوايي جامعه اسلامي منصوب كردند .
وي افزود: پيامبر اسلام به مسلمانان فرمودند كه با آن حضرت به عنوان امير مومنان بيعت كنند .
اين فوتباليست جوان ،نهضت عاشوراي حسيني و مجالس سوگواري امام حسين( ع) رااز جذابترين شاخصهاي فرهنگ تشيع خواند و هدايت خود رامرهون آن دانست .
براساس اين گزارش ، در اين ديدار مسوول واحد مطالعات ومباحث اديان مركز جهاني حضرت ولي عصر(عج ) ضمن تبريك اين موفقيت معنوي به " كبير بلو "با بيان شمه اي معارف مذهب حقه اثني عشريه گفت: دلهاي آماده و فطرتهاي بيدار درميان اهالي هر مذهب و مليتي وجود دارد كه تابش نور حقيقت را همچون آيينه اي پذيرفته و روح و روان خود را به آن منور مي كند .
وي افزود: تاكنون بيش از 30 نفر از كسانيكه از كشورهاي مختلف با مذاهب گوناگون براي تحقيق و پژوهش به اين مركز مراجعه كرده اند ، مذهب اهل بيت عليهم السلام را برگزيده و شيعه شده اند .
در پايان اين ملاقات تابلو يادبودي به همراه چند جلد كتاب به زبانهاي انگليسي و فارسي در زمينه معارف نوراني تشيع به " كبيربلو "اهداء شد .

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
خدا خیرشان دهاد. من که دل خوشی از این لوکاهه نداشتم. امیدوارم آقای ساکت یه مربی بزرگتر از اون به سپاهان بیاره.

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من ما باید دنبال مربی باشیم که در درجه اول بسیار قوی و قدرت مند باشه و به خوبی لوکا بتونه تیم رو اداره کنه .بعد از اون تفکرات تهاجمیش هم بالا باشه چون تیم سپاهان این پتانسیل رو داره .پس باید بخوبی ازش استفاده کرد .متاسفانه مشکلاتی در سمت راست و چپ داریم که اونا هم باید بر طرف بشه .کمی باید صبر کنیم ببینیم گزینه ها دقیق کیا هستند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برانکو به نظر من تفکرش تهاجمی نیست.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
برید به سپاهان رأی بدید:
http://90.irib.ir/
دوستان در ميان شايعه هايي که براي مربي گري سپاهان هست به نظر من بهترين شايعه حضور مصطفي دنيزلي هست ... چون واقعا مربي هست که توي ثبات باشگاه سپاهان ميتونه هرکاري بکنه

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا سپاهان 3 1 جلو هست. تبریک باید بگیم یا نه؟!

بالا