• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام چند تا سوال داشتم.
من ميخوام يك هارد ساتا بگيرم 200+ گيگ بگيرم.الان مادربرد من سولتك مدل SL-k8an2-gr هست با چيپ nforce 350 كه ساتا رو ساپورت ميكنه اما نميدونم SATA2 رو ساپورت ميكنه يا نه.در ضمن يك هارد معمولي دارم (ide يا ATA يا همچين چيزي) كه سيستم عامل و اينا روش هست و نميخوام برش دارم.
حالا سوال هاي من اينه:
1- اصلا ممكنه يا هارد معمولي و يك هارد ساتا با هم رو يك سيستم كار كنند؟
2- اگه يك هارد SATA2 بخرم رو اين مادر برد كار ميكنه؟
3- تو پك ماردبر يك تبديل هست كه كابل پاور معمولي كه 4 پيني به ساتا كه 15-16 پيني هست تبديل ميكنه.حالا ميخوام ببينم مشكل خاصي ممكنه ايجاد كنه يا كاملا امنه استفاده از تبديل؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هارد 250 ساتا 2 سامسونگ بگیر جامپر تبدیل به ساتا 1 رو دارد

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پس يعني يك هارد معمولي و يك هارد ساتا مشكلي با هم ندارند و روي يك سيستم كار ميكنند؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز سامسونگ 160 IDE خریدم 48 تومن. 2 مگ بافر و اکسس تایم هم 14.4 بود!

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من یک هارد دیسک Maxtor 250GB مدل 6V250F0 دارم که در حدود کمتر از دو سال برام کار کرده و یک دو ماهی هست که صداش در آمده! :D و دو یا سه Bad Block هم روش افتاده که دیگه نور الی نور شده! :lol:

بعد از اینکه مادربوردم رو عوض کردم و یک مادربورد با چیپ P35 + ICH9 گرفتم، بلاخره بعد از یک ساعت و نیم مطالعه فرومهای مختلف برای فعال کردن AHCI بلاخره تونستم در Vista و Win Server 2K3 فعالش کنم. اما یک نکته عجیب اینکه بعد از فعال شدن AHCI در تستهای که با HD Tune گرفتم، همه فاکتورها نسبتا بهتر شدن، اما Access Time حدود 0.7 میلی ثانیه بیشتر شده! :blink: (نتیجه تست بعد از فعال شدن AHCI)

به نظر شما دوستان اینکه بعد از فعال شدن AHCI یکم زمان Access Time بیشتر بشه، غیر طبیعی نیست! به نظرتون وضع هارد دیسکم خیلی خرابه!؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
من چند تا هارد نسبتا قدیمی تا خیلی قدیمی و درب داغون دارم (20 Quantum و Hitachi 60 و Maxtor 80 ) و میخوام همه رو رد کنم یه هارد درست حسابی بگیرم!
مادربوردم ساتا1 ساپورت میکنه اما میخوام اگه بشه ساتا 2 بگیرم با تبدیل ساتا 1
زیر 100 تومن , حداقل 250 gig و حداکثر بافر!
حدود 100 gig آرشیو موسیقی دارم که میخوام حداقل شش هفت سال جاشون امن باشه
21.gif

پیشنهادتون چیه؟!
در صورت امکان چندتا گزینه معرفی کنید
خیلی ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب هارد رو نمیشه گفت 6 سال کار کنه . هارد بهترین حالت 4 سال عمر مفید داره . از نظر عمر وسترن دیجیتال از همه وضعش بهتر هست

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از جوابت
منظورت از صدای روشن شدن چی بود /؟ همون تق کوچولو ؟

مال من صدای دور گرفت که شروع میشه یه تق کوچیک میکنه بعد اطلاعات رو میخونه و اون صدای خش خش میاد

یه جا پرسیدم گفتن پاورت مورد داره و ..
بچه های اینجا هم کم لطفی می کنن .. من نمیدونم 50 تومن پول پاور بدم یا نه :(

جناب Akon شما مشکلتون بر طرف شد؟
چون من یه مکستور ساتا دارم که وقتی روشن یا خاموش میشه یه صدای تق میکنه ولی دیگه بعدش هیچ صدای خش خش نداره
از همون اولی هم که خریدم اینجوری بود
میخوام ببینم مشکل داره؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
طراحی قسمت مکانیکی و الکترونیکی هاردهای مکستور سری دیاموند مکس 10 و 11 واقعا اشتباهاتی داشت .متاسفانه این شرکت به دلیل تمام مسائل فنی و اقتصادی سال پیش توسط سیگیت خریداری شد و حالا سیگیت دیاموند مکس 21 که در اصل یک هارد سیگیت ولی به نام مکستور هست رو میفروشد

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
جناب Akon شما مشکلتون بر طرف شد؟
چون من یه مکستور ساتا دارم که وقتی روشن یا خاموش میشه یه صدای تق میکنه ولی دیگه بعدش هیچ صدای خش خش نداره
از همون اولی هم که خریدم اینجوری بود
میخوام ببینم مشکل داره؟

راستش من چون دو تا هارد دیگه داشتم با اون ها کار می کردم و این یکی اعصاب نذاشته بود که 5 6 روز پیش دادم دوستم ببره گارانتی
خبر ندارم ولی مشکل که داشت .. اون صدای تق بعد از دور گرفتن هارد طبیعی هست ولی این یکی که من میگه انگار یکی اچار فرانسه رو میزد به یه آهنگ .. ادم میترسید :blink:
اصلا احساس می کردی که مشکل داره
بعد از این که وطل کار کردن باهاش هم چند باز صداش در اومد مطمئن شدم مشکل اساسی هست
دو بار هم ریست کرد و فایلی که باهاش کار می کردم رو خراب کرد :(

حالا گفتم هیتاچی 320 برام بیاره که 16 مگ بافر هست ... نمیدونم شاید بازم اشتباه می کنم .. بدم وسترن بگیرم بهتره :wacko:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
هارد 500 ساتا2 از بین WD و Hitachi و Samsung کدوم رو پیشنهاد میدین قیمتشون از 120 تا 130 هست و همشونم 16 مگ بافرن کدوم بهتره؟

amir_s_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هارد 2.5 ، 100 گیگ به بالا sata چی پیشنهاد میشه و قیمت هاش چنده؟هارد 2.5 با سرعت 7200 RPM ایران هم اومده؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من يه هارد 80 دارم كه فكر مي كنم ساتا باشه (مطمئن نيستم).
حالا ميخوام يه هارد ديگه هم بگيرم. آيا مي تونم هارد دوم رو از نوع ساتا2 بگيرم و كنار اولي نصب كنم؟ آيا براي ظرفيت هارد دوم، محدوديتي دارم يا هر ظرفيتي خواستم مي تونم بگيرم؟

متشكرم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من يه هارد 80 دارم كه فكر مي كنم ساتا باشه (مطمئن نيستم).
حالا ميخوام يه هارد ديگه هم بگيرم. آيا مي تونم هارد دوم رو از نوع ساتا2 بگيرم و كنار اولي نصب كنم؟ آيا براي ظرفيت هارد دوم، محدوديتي دارم يا هر ظرفيتي خواستم مي تونم بگيرم؟

متشكرم

شما مادربورد ات SATA2 داره؟ به نظرم مادر بورد شما SATA1 باشه.
شما به تعدادی که مادربورد ات ساتا داره میتونی هارد اضافه کنی به هر ظرفیت ای. فقط تو منویsetup ات ترتیب اشون رو تعیین میکنی.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
هارد 2.5 ، 100 گیگ به بالا sata چی پیشنهاد میشه و قیمت هاش چنده؟هارد 2.5 با سرعت 7200 RPM ایران هم اومده؟
دیگه الان فرقی تو قیمت 160 و 250 نیست
اگه هست خیلی کمه
من به شما سامسونگ ساتا2 250 رو پیشنهاد میدم با قیمت 62 تومان.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
هارد 500 ساتا2 از بین WD و Hitachi و Samsung کدوم رو پیشنهاد میدین قیمتشون از 120 تا 130 هست و همشونم 16 مگ بافرن کدوم بهتره؟
نظر من میدونی چیه
شما به جای یه هارد 500 اگه مادربردت جا داره دو تا 250 گیگ 16 مگ بافر بخر
مطمئن باش سرعتت دوبرابر میشه

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
دیگه الان فرقی تو قیمت 160 و 250 نیست
اگه هست خیلی کمه
من به شما سامسونگ ساتا2 250 رو پیشنهاد میدم با قیمت 62 تومان.

ام. عزیز. ایشون 2.5 اینچ منظور اشون بود.:rolleyes:

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
شما مادربورد ات SATA2 داره؟ به نظرم مادر بورد شما SATA1 باشه.
شما به تعدادی که مادربورد ات ساتا داره میتونی هارد اضافه کنی به هر ظرفیت ای. فقط تو منویsetup ات ترتیب اشون رو تعیین میکنی.
با تشكر از شما
ميشه بگيد ساتا2 چي هست؟ از كجا بفهمم مادربوردم Sata2 داره يا نه؟

من از سخت افزار يه كم سر در ميارم ولي كم.

بالا