wellcan
Registered User
با تشكر از شما
ميشه بگيد ساتا2 چي هست؟ از كجا بفهمم مادربوردم Sata2 داره يا نه؟
من از سخت افزار يه كم سر در ميارم ولي كم.
مدل مادربوردات رو میدونی؟ اگه نمیدونی از این برنامه استفاده کن: Cpu-Z 1.43
با تشكر از شما
ميشه بگيد ساتا2 چي هست؟ از كجا بفهمم مادربوردم Sata2 داره يا نه؟
من از سخت افزار يه كم سر در ميارم ولي كم.
ام. عزیز. ایشون 2.5 اینچ منظور اشون بود.![]()
آره. مدلش MSI i915p هست. اگه ميخواي اسكرين شات CPU-z رو بذارم. سعي كردم توي Devie Manager و همچنين توي System Mechanic مشخصات هارد رو ببينم. اما اسمي از ساتا يا ساتا2 نيومده بود. پس از كجا بفهمم هارد الآنم چي هست و مادربوردم ساتا2 داره يا نه؟مدل مادربوردات رو میدونی؟ اگه نمیدونی از این برنامه استفاده کن: Cpu-Z 1.43
عزیز من مدل های # 915P Comboآره. مدلش MSI i915p هست. اگه ميخواي اسكرين شات CPU-z رو بذارم. سعي كردم توي Devie Manager و همچنين توي System Mechanic مشخصات هارد رو ببينم. اما اسمي از ساتا يا ساتا2 نيومده بود. پس از كجا بفهمم هارد الآنم چي هست و مادربوردم ساتا2 داره يا نه؟
متشكرم
خيلي ممنون. پس اگه منظورتون رو درست فهميده باشم، با وجود اين كه هارد من Sata1 هست مي تونم يه هارد Sata2 هم بخرم و كنارش اضافه كنم، فقط با سرعت sata1 كار مي كنه. اگه اينجوري باشه كه مشكلي نخواهد داشت.عزیز من مدل های # 915P Combo
# 915P Combo 2
# 915P Combo 2 V2.0
# 915P Neo-L
# 915P Neo2 Platinum
# 915P Neo2 Platinum (V1.0B)
# 915P Neo2 V2.0
# 915P Neo2-F/ FR(V1.0B)
# 915P Neo3-FR/ F2R
# 915PL Neo
# 915PL Neo-V
# 915PM-ILR
رو چک کردم. چیپست 915 بطور پیش فرض SATA1 ه.
الان اکثر هاردهای تو بازار SATA2 ست. شما هم همونو بگیر.
اما هارد شما از تمام قابلیت اش استفاده نمیکنه. (SATA I سرعت اش 150MB/s ه و SATA II سرعتش 300MB/s)
خوبه مشکلی نداره فقط یسری مدل های ارزون قیمت 15-20 تومنی تو بازار هست اصلا توصیه نمیکنم طرف اونا بری من خودم یکی گرفتم مشکل برق داره و کلا چیز بدرد نخوریه کیفیت ساختشم بسیار پایینه . ولی یسری مدل ها هست 30-40 تومنه شایدم کمی بیشتر اونا مدل های خوبیه اگه خواستی بگیری از اونا بگیر .یک سوال دیگه هم دارم که دیروز یادم نبود
اگه کسی با کنسول های تبدیل sata یا ide یه usb2 کار کرده در موردشون یه توضیح بده که اولا اصلا استفاده از این ابزارها راو توصیه میکنه یا نه و اینکه این دستگاهها رو عمر و کیفیت هارد اثر منفی دارند یا نه؟
و چه مارکی رو پیشنهاد می کنین؟
به ترتیب وسترن دیجیتال , هیتاچی (کاملا بی صداست) , سامسونگ و Seagate Barracuda هم هارد های خوبین .اساتید هارد 500GB چه مارکی را پیشنهاد میکنید؟
سلم من چند تا سوال دارم.
1-به نظر شما اگه از یه هارد برای نگهداری آرشیو استفاده بشه. (یعنی از سیستم باز باشه) چقدر عمر میکنه؟
2-الان با توجه به نسبت حجم به قیمت به صرفه ترین و با کیفیت ترین هارد موجود تو بازار چیه؟
3-من یه هارد مکستور 160 دارم. که تا حالا دو بار خیلی الکی موقع نصب ویندوز پارتیشناش پریده. البته بعد بازیابیش کردم ولی کسی میدونه دلیلش چیه؟
به ترتیب وسترن دیجیتال , هیتاچی (کاملا بی صداست) , سامسونگ و Seagate Barracuda هم هارد های خوبین .
من به شخصه چیزی در مورد خرابی زود هنگام ه هارد ای نشنیدم.من یه هارد مکستور 250 sata2 خریدم اما شنیدم زود خراب میشه راسته؟