• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
و اما ترکیب اولیه سپاهان:
محمدی، بنگر، عقیلی، اکبری، ابوالهیل، کاظمی، بیات، حاج صفی، پاپی، عماد رضا، علیمحمدی.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
متأسفانه سپاهان 2 1 باخت. خوبیش اینه که پرسپولیس هم 1 0 باخت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز روز باخت صدرنشینها بود...................

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
آقا یک خبر خوب!
مجتمع فولاد، باغ فردوس پلی اکریل را خریده و بزودی برای تیم سپاهان مجموعه ورزشی اونو راه اندازی می کنه.
البته این مجموعه 2-3 سال پیش به مجتمع فولاد فروخته شد ولی بعدش مشکلاتی به وجود اومد و پس از بده بستون فراوان بین پلی اکریل و فولاد بالاخره دادگاه به نفع فولاد رای داده.
جالبیش این جاست که این مجموعه بزرگ و بی نظیر را فولاد فقط با مبلغی حدود 16 میلیارد تومن خریده. حال این که پول زمینش فقط چیزی بالغ بر 50-60 میلیارد تومنه. کسایی که این مجموعه را دیدند بهتر می دونند: مجموعه تفریحی، رستوران مجلل، رستوران سنتی، هتل، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی، 2 تا استخر، ورزشگاه فوتبال، چند زمین چمن کوچک،زمین تنیس، بسکتبال، والیبال، و خیلی امکانات دیگه که روی هم حساب کنی قیمتش سر به فلک میذاره.
تو جلسه باشگاه سپاهان من شنیدم که قصد دارند با تکمیل جایگاه تماشاچیای این زمین، اونو برای بازیای سپاهان آماده کنند.
واقعا که خبر درجه يکي بود که دادي !!!

و من مطمئن هستم که تيم سپاهان فصل آينده تمام بازيهاي غير سرخ آبي خودش را توي اين زمين برگزار مي کنه ( البته با اين سرعتي که تعميرات و بازسازي نقش جهان داره اون بازيها هم توي اين زمين برگزار ميشه :lol:) ...

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
بسی جای خوشحالی است که همچین تصمیمی برای باغ فردوس گرفتن :) اگه یه استادیوم خصوصی با 40 هزار ظرفیت بسازن، برای بازیهای غیر سرخابی سپاهان کافیه. من که رفتم تو فکرش... امین جان ببین میتونی کاری کنی که من با چند تا از همکارهام طرح ساختشو بدیم؟ یه طرح خوفی میدیمااااا :rolleyes:
البته من فکر میکنم ارزش بالای 60 میلیارد داشته باشه. چون اون طرفها به خاطر اینکه هم جزو محدوده شهرداری منطقه 9 اصفهان هست و هم آب و هوای عالی در غرب اصفهان داره، قیمت هر متر بالای 1 میلیون تومان هست.
اما من موندم که چطوری 16 میلیارد خریدند اینو؟ :blink:

به هر حال، مبارک باشگاه باشه. بیچاره خود باشگاه که یک ساختمان درست حسابی برای خودش نداره و هر 3-4 سال مجبوره بره یه جای دیگه را رهن و اجاره کنه
جالبي ديگه ي اين مکان براي بازيهاي سپاهان اين هست که نه خيلي دور به اصفهان هست که آدم از رفتن به ورزشگاه زده بشه و نه خيلي نزديک که اگه خداي نکرده آشوبي توي ورزشگاه پيش اومد نشه کنترلش کرد !!

... نکته ي ديگه ي اين مکان نزديک بودنش به قسمتهايي از شهر هست که اکثر مردمش طرفدار سپاهان هستند !!

.... و يه سوال داشتم از دوستان که وضعيت چمن اين مجموعه چطور هست ؟؟!! ...

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
متأسفانه سپاهان 2 1 باخت. خوبیش اینه که پرسپولیس هم 1 0 باخت.
دوستان ... با اين نتايجي که کسب شده ... الان فاصله ي سپاهان با صدر جدول چقدره ؟

کسي راي قطعي شوراي استيناف در مورد سپاهان را مي دونه ؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
جالبي ديگه ي اين مکان براي بازيهاي سپاهان اين هست که نه خيلي دور به اصفهان هست که آدم از رفتن به ورزشگاه زده بشه و نه خيلي نزديک که اگه خداي نکرده آشوبي توي ورزشگاه پيش اومد نشه کنترلش کرد !!

... نکته ي ديگه ي اين مکان نزديک بودنش به قسمتهايي از شهر هست که اکثر مردمش طرفدار سپاهان هستند !!

.... و يه سوال داشتم از دوستان که وضعيت چمن اين مجموعه چطور هست ؟؟!! ...

قبلنا که خیلی خوب بود. فصل پیش هم بازی های تیم سپاهان نوین اونجا انجام میشد. این فصل را نمیدونم.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ... با اين نتايجي که کسب شده ... الان فاصله ي سپاهان با صدر جدول چقدره ؟

کسي راي قطعي شوراي استيناف در مورد سپاهان را مي دونه ؟

پرسپولیس 39 امتیاز
سپاهان 32 امتیاز. البته با احتساب کسر جریمه.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب حتماً خوب بازی نکرده که باخته. باید امشب 90 را ببینیم. اما حیف شد که دقیقه 86 گل خورد، وگرنه توی این اوضاع قمر در عقرب، یک امتیاز هم یک امتیاز بود.
سپاهان تو مشهد یا میبازه یا مساوی میکنه. اون فصلی هم که قهرمان شد، هر دو بازی رفت و برگشت با ابومسلم را یک یک کرد.
مهم نیست. . . ;)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تکلیف مربی مشخص نشد؟ کسی چیزی نمیدونه؟

سلام دوستان عزیز

ببخشید بی خبر رفتم....

از باز گشت مجدد سپاهان عزیز هم بی نهایت خوشحالم...

خوشحالم که این چند صفحه که ورق میزدم ، اثری از جنجال دوستان پرسپولیسی و استقلالی نبود و فقط دوستان عزیز اصفهانی و هواداران سپاهان + مهرداد عزیز که قدمش روی چشم ماست و این تاپیک مال خودشونه ، در این کلوپ فعالیت داشتند..(به قوله ی حمید عزیز ، امضا نبود که باقلوا بود...! دی!)
امیدوارم تا آخر این فصل و گرفتن جشن قهرمانی ، تاپیک به همین منظمی و مرتبی جلو بره ، والبته خبر خوب اینکه به احتمال 200 درصد ، جریمه ی 5 امتیازی سپاهان بخشوده خواهد شد و لیگ دوباره طراوت خودش رو پیدا میکنه....

خوشحالم که بعد از مدت ها ، چشم انتظاری ، بالاخره ، چشممان به جمال فدراسیون روشن گردید....
رفتن لوکا ، همان اندازه که به ضرر سپاهان تمام شد ، به نفع بازیکنان جویای نامی برای نشان دادن خودشون در بازی های اخیر همراه بود...
همون حرفی که من زدم و اینکه لوکا پول پرسته و چشم به امارات دوخته ، متاسفانه درست از آب در اومد....

نظرتون راجع به تراپاتونی چیه ؟:p ! دی
من فکر کنم تنها کسی هست که لیاقت قهرمان کردن سپاهان رو داره !!!!
لوکا هم این قهرمانی ها و نایب قهرمانی های چند سال اخیر ، براش حالت خسته کننده و نیاز به یه تنوع داشت....
انصافاً که مربی خوب و شایسته ای هم در این چند سال برای تیم همیشه قهرمان سپاهان بود ....

به امید قهرمانی سپاهان ، زود تر از آنچه در تصوراتمونه .....
راستی پگاه تا حالا تیمی رو برده بود ! دی!:p
دلم نمیاد بدون پیشبینی پستمو ، خاتمه بدم لذا...
پیش بینی من در این هفته برای تیم سپاهان 3-0 هست و پیروزی هم به نظرم اولین باخت داخل خانه رو تجربه میکنه ، چرا که ابومسلمی که سپاهان رو متوقف کرد و اینقدر آماده هست که پیروزی براش .... در ضمن انگیزه ای که دارن برای جبران شکست سنگین بازی رفت ، فکر کنم نتیجه ی عجیبی در آزادی رقم بخوره!!!
امیدوارم پیروزی ، هم بتونه تا آخر فصل ، قدم به قدم سپاهان ، بیاد و تعقیب کننده ی شایسته ای باشه....

در پناه حق پاینده و همچون سپاهان پیروز

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه امروز سپاهان نوین تیم آخر جدول 1 0 مس رفسنجان تیم اول را تو رفسنجان با گل دقیقه 89! برد.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سايت گل: "ژوران ويه‌را" سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد
سايت گل نوشت: گزارش‌هاي منتشره در تهران حاكيست كه "ژوران ويه‌را" كه تيم ملي فوتبال عراق را به قهرماني در جام ملت‌هاي ‪ ۲۰۰۷‬آسيا رساند به عنوان سرمربي تيم سپاهان ايران اعلام شد.

اين مربي برزيلي از تابستان بيكار بود و سپاهان نيز كه به عنوان نايب قهرماني در مسابقات جام قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا در سال ‪ ۲۰۰۷‬رسيده بود بعد از رفتن "لوكا بوناچيچ" سرمربي نداشت.

براساس گزارش‌هاي منتشره در ايران ، ويه‌را بعد از توافق با " محمدرضا ساكت" مدير باشگاه سپاهان قرار است روز چهارشنبه وارد اصفهان شودو هدايت اين تيم را در تلاش براي رسيدن به قهرماني در مسابقات ليگ بر عهده بگيرد.

سپاهان هم اكنون در مكان دوم جدول مسابقات ليگ برتر قرار دارد.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این هم مصاحبه ای از بهترین مدافع تیم سپاهان و یکی از بهترین های تیم ملی:

بنگر:لوكا بزرگترين مربي بعد از انقلاب بود
ابراهيم زاده حسيني را به من ترجيح مي دهد

خبرگزاري فوتبال ايران – ناكامي همزمان سپاهان و پرسپوليس قابل پيش بيني به نظر نمي رسيد و اختلاف دو تيم در بالاي جدول را حفظ كرد. مدافع ملي پوش تيم اصفهاني شرايط زمين را عامل اصلي شكست تيمش در بازي با ابومسلم مي داند. بنگر همچنين در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال به نكات جالبي در خصوص سپاهان و همينطور شرايط تيم ملي اشاره كرد.

- چرا بازي را واگذار كرديد؟

زمين بازي افتضاح بود. اگر مسوولان ورزشگاه از يك روز قبل بر روي چمن‌كاور مي‌كشيدند ديگر چمن يخ نمي‌زد و به مراتب شرايط بهتري پيدا مي‌كرد. ما بد بازي نكرديم ولي متاسفانه موقعيت‌هايي كه داشتيم تبديل به گل نشد.

- اما دو گل هم دريافت كرديد. كمتر شاهد بوديم كه سپاهان در بازي‌هاي داخلي در يك مسابقه دو گل دريافت كند.

بر روي گل اول كه هادي سْر خورد و كاري هم از دست محمدي ساخته نبود. در مورد گل دوم هم بايد بگويم. مشغول حمله كردن بوديم كه به يكباره اسير يك ضد حمله سريع شديم.

- حسين كاظمي از ابتداي بازي دائم با بازيكنان صحبت مي‌كرد و در چند مورد هم به خوبي مي‌شد اين نكته را متوجه شد كه اين صحبت‌ها خيلي دوستانه نيست. در پايان بازي هم كه چيزي نبود با عمادرضا گلاويز شوند. علت عصبي بودن كاظمي را در چه چيز مي‌بيني؟

اين موارد در جريان يك ديدار فوتبال طبيعي است ولي در مورد صحنه درگيري لفظي كاظمي و عمادرضا چون هر دوي اين بازيكنان كمي عصبي هستند كار داشت از مسير طبيعي خود خارج مي‌شد. خوشبختانه بعد همه چيز حل شد.

-چرا ابراهيم‌زاده در بازي‌هاي اخير تيم ملي از بين تو، عقيلي و جلال حسيني، دو نفر آخر را انتخاب مي‌كند با وجود اين كه تا با عقيلي هماهنگ‌تري؟

احتمالاً دوست ندارد حرف و حديثي پشت سرش باشد. او هم خوب مي‌داند كه من و هادي خيلي با هم هماهنگ‌تريم، ولي با اين وجود حسيني را به من ترجيح مي‌دهد.

- به اروپا فكر نمي‌كني؟

من در پايان فصل گذشته از قطر و بوندس ليگاي 2 پيشنهاد داشتم كه ترجيح دادم در سپاهان بمانم. اگر در پايان فصل از تيم‌هاي خوب اروپايي پيشنهاد داشتم در موردش فكر مي‌كنم ولي در ايران فقط در سپاهان بازي مي‌كنم و بس.

- هواداران سپاهان اين روزها بنگر و عقيلي را كمتر از كريمي و نويدكيا دوست ندارند. علت آن را در چه مي‌داني؟

مردم لطف دارند. ما در سپاهان خيلي زحمت كشيديم. قبلاً جزء بازيكنان خيلي محبوب سپاهان نبوديم ولي فكر مي‌كنم توانسته باشيم با درخشش در يكي، دو سال اخير كم‌كم در دل هواداران جا بگيريم.

- سپاهاني‌ها به هادي لقب كاناوارد داده‌اند ولي گويا هنوز در مورد تو به جمع‌بندي نرسيده‌اند.

چرا. در چند بازي به من هم مي‌گفتند بنگر كاستاكورتا

- لوكابوناچيچ؟

او بزرگترين مربي بعد از انقلاب بود كه به ايران آمد. حيف شد. نبايد از ايران مي‌رفت. او همچنان مي‌توانست با سپاهان افتخار كسب كند.

-چرا از تيم شما جدا شد؟

صد در صد پول. شك نكنيد رقم قراردادهاي كشورهايي مثل امارات قابل قياس با ايران نيست. او هم فرصت‌مالي كه برايش پيش آمد را غنيمت شمرد و رفت.

- شما هم از آن دست بازيكنان هستيد كه معتقدند لوكا مي‌توانست سپاهان را در فينال ليگ قهرمانان بهتر ارنج كند.

صد البته. ما به مراتب بهتر مي‌توانستيم به مصاف اوراوا برويم و اگر لوكا در ارنج نفرات بهتر عمل مي‌كرد قادر بوديم اوراوا را مغلوب كنيم.

-به عنوان آخرين سوال نظرت در مورد انتخاب خاوير كلمنته به عنوان سرمربي تيم ملي چيست؟

او حداقل نام بسيار بزرگي دارد

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
کاکا جان خوشحالم که امتحانات تمام شد و برگشتی.
به نظر من ویرا بهتر از بقیه گزینه هاست. قضیه نراپاتونی چیه؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاکا جان خوشحالم که امتحانات تمام شد و برگشتی.
به نظر من ویرا بهتر از بقیه گزینه هاست. قضیه نراپاتونی چیه؟

هنوز که تمام نشده سپاهان جان
ظاهراً دهه ی فجر میزبان دانشگاهیم( اسمایل تاسف)

تراپاتونی :p :d
هیچی زبون بسته ، فعلاً بیکاره ، گفتم یه پیشنهادی بهش بیدم بلکه کدورت های تیم ملی رو فراموش کنه!!! دی!

ولی هیشکی لوکا نمیشه ( چشمک).

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من ویرا بهتر از بقیه گزینه هاست.

آو ببخشید ، یادم رفت جواب این قسمتو بدم.

است یا بود؟

ویرا انتخاب شد دیروز...

به نظر من بهترین گزینه بود از بین مربیانی که شایعه شده بود ...

امیدوارم قدمش هم مثه تفکراتش طلایی باشه و امسال رکورد جدیدی بزنیم در مسابقات داخلی و در مسابقات خارجی هم که باید معجزه کنیم که از گروهمون بالا بیایم...! دی!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آو ببخشید ، یادم رفت جواب این قسمتو بدم.

به نظر من بهترین گزینه بود از بین مربیانی که شایعه شده بود ...

امیدوارم قدمش هم مثه تفکراتش طلایی باشه و امسال رکورد جدیدی بزنیم در مسابقات داخلی و در مسابقات خارجی هم که باید معجزه کنیم که از گروهمون بالا بیایم...! دی!

خود سپاهان که چیزی نگفته. ببینیم شنبه ویرا میاد اصفهان یا نه !!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ُسلام دوستان...
چقدر اینجا ساکته؟
چرا پرشین تولز هنوز فیلتره؟؟؟؟
چرا کمیته ی استیناف تشکیل نمیشه؟
چرا امتیازمون رو بر نمیگردونن؟
چرا 6 امتیاز پرسپولیس کم نشده؟
چرا اینقدر هوا سرده؟
چرا امتحانای ما تموم نمیشه؟! دی!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
با عبور از گونش و لورانت
سپاهان به آخرين گزينه رضايت داد

خبرگزاري فوتبال ايران – باشگاه فولاد مباركه سپاهان با امضاي قرارداد نهايي ويه را ،‌سرمربي سابق تيم ملي عراق را رسما به خدمت خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران سپاهاني ها پس از جدايي لوكا بوناچيچ در حال بررسي شرايط گزينه هاي مورد نظر بودند كه در اين بين موفق به جلب رضايت گونش ترك و لورانت آلماني نشدند.اين دو مربي به حضور در باشگاه سپاهان علاقمند بودند اما اصفهاني ها پيشنهاد مالي اين دو مربي را نپذيرفتند و از روي ناچاري مذاكرات را با اخرين گزينه دنبال كردند.
ويه را هرچند به همراه تيم ملي عراق سابقه قهرماني در جام ملت هاي آسيا را دارد اما مربي سرشناسي به حساب نمي آيد. همچنان برخي از اعضاي باشگاه با انتخاب اين مربي مخالف هستند اما با توجه به شرايط حساس سپاهان امكان تاخير در انتخاب سرمربي وجود نداشت. فعلا قنبري به عنوان تنها دستيار ايراني ويه را در باشگاه سپاهان معرفي شده است
من نمي دونم .. ولي حالا بايد ديد و قضاوت کرد ... و گفت آيا ويرا واقعا مربي بي نام نشاني هست ؟ يا قطبي که تا اونجايي که من ميدونم فقط در کارنامه کاري خودش فقط در نقش کمک مربي بوده و اين اولين تجربه اش به عنوان سرمربي هست ...

اين که سپاهان ويرا را آورد نشان از اينه که مثل باشگاهاي ديگه پاي خودش را گليمش دراز تر نميکنه ...دي!!

طرفدارهاي پرسپوليس هم بهتره به جاي اينکه بيان اين مطالب به درد نخور را بزنن برند و يه کم پول جمع کنن ( مگه خودتون نمي گيد 30 ميليون هوادار داريد .. فرض کنيم 20 ميليون اينها در حال هلاک شدن براي پرسپوليس باشن .. نفري 5000 تومن ناقابل بزارن روي هم ميشه 100000000000 تومن ... بعد با اين پول بريد بدهي بازيکن هاتون و حق و حقوق شاکيان حقيقي اي که داريد و ماليات باشگاه را بديد ...دي !!

و همچنين يه فکري هم به حال دعواهايي که توي باشگاهشون هست کنن !! ... دي !

در ضمن اين مطلب را همينجا تموم کنيد

بالا