واقعا که خبر درجه يکي بود که دادي !!!آقا یک خبر خوب!
مجتمع فولاد، باغ فردوس پلی اکریل را خریده و بزودی برای تیم سپاهان مجموعه ورزشی اونو راه اندازی می کنه.
البته این مجموعه 2-3 سال پیش به مجتمع فولاد فروخته شد ولی بعدش مشکلاتی به وجود اومد و پس از بده بستون فراوان بین پلی اکریل و فولاد بالاخره دادگاه به نفع فولاد رای داده.
جالبیش این جاست که این مجموعه بزرگ و بی نظیر را فولاد فقط با مبلغی حدود 16 میلیارد تومن خریده. حال این که پول زمینش فقط چیزی بالغ بر 50-60 میلیارد تومنه. کسایی که این مجموعه را دیدند بهتر می دونند: مجموعه تفریحی، رستوران مجلل، رستوران سنتی، هتل، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی، 2 تا استخر، ورزشگاه فوتبال، چند زمین چمن کوچک،زمین تنیس، بسکتبال، والیبال، و خیلی امکانات دیگه که روی هم حساب کنی قیمتش سر به فلک میذاره.
تو جلسه باشگاه سپاهان من شنیدم که قصد دارند با تکمیل جایگاه تماشاچیای این زمین، اونو برای بازیای سپاهان آماده کنند.
جالبي ديگه ي اين مکان براي بازيهاي سپاهان اين هست که نه خيلي دور به اصفهان هست که آدم از رفتن به ورزشگاه زده بشه و نه خيلي نزديک که اگه خداي نکرده آشوبي توي ورزشگاه پيش اومد نشه کنترلش کرد !!بسی جای خوشحالی است که همچین تصمیمی برای باغ فردوس گرفتناگه یه استادیوم خصوصی با 40 هزار ظرفیت بسازن، برای بازیهای غیر سرخابی سپاهان کافیه. من که رفتم تو فکرش... امین جان ببین میتونی کاری کنی که من با چند تا از همکارهام طرح ساختشو بدیم؟ یه طرح خوفی میدیمااااا
![]()
البته من فکر میکنم ارزش بالای 60 میلیارد داشته باشه. چون اون طرفها به خاطر اینکه هم جزو محدوده شهرداری منطقه 9 اصفهان هست و هم آب و هوای عالی در غرب اصفهان داره، قیمت هر متر بالای 1 میلیون تومان هست.
اما من موندم که چطوری 16 میلیارد خریدند اینو؟ :blink:
به هر حال، مبارک باشگاه باشه. بیچاره خود باشگاه که یک ساختمان درست حسابی برای خودش نداره و هر 3-4 سال مجبوره بره یه جای دیگه را رهن و اجاره کنه
دوستان ... با اين نتايجي که کسب شده ... الان فاصله ي سپاهان با صدر جدول چقدره ؟متأسفانه سپاهان 2 1 باخت. خوبیش اینه که پرسپولیس هم 1 0 باخت.
جالبي ديگه ي اين مکان براي بازيهاي سپاهان اين هست که نه خيلي دور به اصفهان هست که آدم از رفتن به ورزشگاه زده بشه و نه خيلي نزديک که اگه خداي نکرده آشوبي توي ورزشگاه پيش اومد نشه کنترلش کرد !!
... نکته ي ديگه ي اين مکان نزديک بودنش به قسمتهايي از شهر هست که اکثر مردمش طرفدار سپاهان هستند !!
.... و يه سوال داشتم از دوستان که وضعيت چمن اين مجموعه چطور هست ؟؟!! ...
دوستان ... با اين نتايجي که کسب شده ... الان فاصله ي سپاهان با صدر جدول چقدره ؟
کسي راي قطعي شوراي استيناف در مورد سپاهان را مي دونه ؟
تکلیف مربی مشخص نشد؟ کسی چیزی نمیدونه؟
کاکا جان خوشحالم که امتحانات تمام شد و برگشتی.
به نظر من ویرا بهتر از بقیه گزینه هاست. قضیه نراپاتونی چیه؟
به نظر من ویرا بهتر از بقیه گزینه هاست.
آو ببخشید ، یادم رفت جواب این قسمتو بدم.
به نظر من بهترین گزینه بود از بین مربیانی که شایعه شده بود ...
امیدوارم قدمش هم مثه تفکراتش طلایی باشه و امسال رکورد جدیدی بزنیم در مسابقات داخلی و در مسابقات خارجی هم که باید معجزه کنیم که از گروهمون بالا بیایم...! دی!
من نمي دونم .. ولي حالا بايد ديد و قضاوت کرد ... و گفت آيا ويرا واقعا مربي بي نام نشاني هست ؟ يا قطبي که تا اونجايي که من ميدونم فقط در کارنامه کاري خودش فقط در نقش کمک مربي بوده و اين اولين تجربه اش به عنوان سرمربي هست ...با عبور از گونش و لورانت
سپاهان به آخرين گزينه رضايت داد
خبرگزاري فوتبال ايران – باشگاه فولاد مباركه سپاهان با امضاي قرارداد نهايي ويه را ،سرمربي سابق تيم ملي عراق را رسما به خدمت خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران سپاهاني ها پس از جدايي لوكا بوناچيچ در حال بررسي شرايط گزينه هاي مورد نظر بودند كه در اين بين موفق به جلب رضايت گونش ترك و لورانت آلماني نشدند.اين دو مربي به حضور در باشگاه سپاهان علاقمند بودند اما اصفهاني ها پيشنهاد مالي اين دو مربي را نپذيرفتند و از روي ناچاري مذاكرات را با اخرين گزينه دنبال كردند.
ويه را هرچند به همراه تيم ملي عراق سابقه قهرماني در جام ملت هاي آسيا را دارد اما مربي سرشناسي به حساب نمي آيد. همچنان برخي از اعضاي باشگاه با انتخاب اين مربي مخالف هستند اما با توجه به شرايط حساس سپاهان امكان تاخير در انتخاب سرمربي وجود نداشت. فعلا قنبري به عنوان تنها دستيار ايراني ويه را در باشگاه سپاهان معرفي شده است