• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
با سلام خدمت دوستان!
جند وقت پيش مادر بوردASUS M2N من سوخت . بعد از دو هفته كه تو شركت آلبالو براي گارانتي بود گفتند درست نميشه و يكي ديگه بهت مي ديم منتها مدل M2N-X .
با اينكه از لحاظ قيمتي خيلي از مادر بورد قبليم پايين تر بود ولي چاره اي نداشتم و گرفتم.
منتها الان مشكلي كه دارم سرعت كامپيوتر به صورت محسوسي كم شده و در بازي هاي سرعتي كم مياره . مرتب هم هنگ مي كنه....
ديگه موندم چي كار كنم.
كسي از دوستان علت رو مي دونه؟
آيا مادر برد خوبي را ميتونيد پيشنهاد كنيد براي جايگزيني؟
با سپاس فراوان
اول بگو دقیقا از وقتی مادربردت رو عوض کردی سرعت کم شده یا این اواخر؟

papillon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام مجدد
راستش از همون اول كه بازي هواپيمايي هميشگي رو نصب كردم خوب كار نميكنه و كم مياره و اينكه مرتب هم هنگ ميكنه.
واقعا عصبيم كرده....

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب gigabyte m56 مادربرد خوبی هست .

openport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به مهندسان ,خوره ها ,حرفه ای ها و...
آقا لطفا کمک کنید که من جلو یه بنده خدایی gf ضایع نشم :)D ) , جاتون خالی :p رفته بودم خونشون
بعد از کلی ....رسیدیم به کامپوترش ,تا سیستم رو روشن کرد به محض این که سیستم بالا اومد و وقتی که چراغ هارد روشن بود و هارد داشت کار می کرد از دااخل کیس صدای بوق ممتد می اومد ,صدا وقتی قطع می شد که چراغ هارد خاموش می شد ...خلا صه هر کاری کردم درست نشد ,حالا این نامرد میگه از وقتی تو اومدی خونه ما این طوری شده منم بش گفتم برات درستش می کنم .فکر کنم از هاردش باشه ولی چه کارش کنم ؟
اکنون به یاریتان نیازمندیم...​

x]شما باید دفترچه مادربرد رو نگاه کنید کاملا توضیح داده .[/​
QUOTE]

QUOTE=]بوف ممتد یا از رم هست یا گرافیک . یک بار CLEAR CMOS کنید . شاید جواب داد .

آقا این کارو کردم جواب نداد هنوزم همون صدای بوقه می یاد به نظرتون مشکل چیه؟​

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

آقا این کارو کردم جواب نداد هنوزم همون صدای بوقه می یاد به نظرتون مشکل چیه؟​
اگه از لحظه اي که کامپيوتر روشن ميشه بوق ممتد ميزنه اين بوق مربوط به رم هست در 99 درصد موارد. يا رمو دست زدين سر جاش شل شده يا اينکه خراب شده و سوخته. رمو در بيار دوباره بزن جا يا تو يه اسلات ديگه بزن. اگه درست نشد بايد رم ديگه اي بخری يا اگه گارانتی داره بفرستی گارانتی برای تعويض. 1 درصد احتمال ديگه هم Thermal Alert برای cpu هست.

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
مدتیه که سیستمم هی ریستارت میشه. زمانهای ریستارت شدنش هم به صورت رندمه. یعنی به طور مرتب تو زمانهای مشخص ریستارت نمیشه. بعضی وقتا تا 3 ساعت ازش کار سنگین میکشم ریستارت نمیشه. بعضی وقتا هم هنوز 2 دقیقه از بالا اومدن ویندوز نگذشته ریستارت میشه.
تا الان پاور، کارت گرافیک و رم رو از دوستام گرفتم عوض کردم اما باز ریستارت میشه. حتی احتمال دادم شاید از محافظ باشه، بدون اون استفاده کردم که نتیجه ای نداشت. فن CPU هم به خوبی کار میکنه و دمای CPU بین 30 تا 40 هستش.
دیگه موندم چی کار کنم. اگه میشه دوستان راهنمایی کننن ایراد از کدوم قطعه میتونه باشه که ببرمش گارانتی.
متشکرم :)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام به همه دوستان
مدتیه که سیستمم هی ریستارت میشه. زمانهای ریستارت شدنش هم به صورت رندمه. یعنی به طور مرتب تو زمانهای مشخص ریستارت نمیشه. بعضی وقتا تا 3 ساعت ازش کار سنگین میکشم ریستارت نمیشه. بعضی وقتا هم هنوز 2 دقیقه از بالا اومدن ویندوز نگذشته ریستارت میشه.
تا الان پاور، کارت گرافیک و رم رو از دوستام گرفتم عوض کردم اما باز ریستارت میشه. حتی احتمال دادم شاید از محافظ باشه، بدون اون استفاده کردم که نتیجه ای نداشت. فن CPU هم به خوبی کار میکنه و دمای CPU بین 30 تا 40 هستش.
دیگه موندم چی کار کنم. اگه میشه دوستان راهنمایی کننن ایراد از کدوم قطعه میتونه باشه که ببرمش گارانتی.
متشکرم :)
خازنها مادربورد.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
تو پاساژ ولیعصر دیدم. حتما تو پاساژ ایران هم میشه پیدا کرد.
DVD writer external اسمش روشه. اینا کلا فرق دان!
دستگاه رایت 1 به 1 (Dublicator) کارش اینه که بدون نیاز به کامپیوتر از یه سی دی به تعداد درایو هایی که داره عینا کپی میزنه. (تا 1 به 10-12 هم داریم). دی وی دی ه اکسترنال مثل دی وی دی رایتر کامپیوتر ه .
000321722.jpg
dublicator.jpg

neda61h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من يه سيستم جمع كردم با پاور 580b green ، وقتي كه اسپيكر رو روشن مي كنم يه صداي بد جور ويزززززززز مياد، حتي روي مانيتور هم نويز ميفته. مطمينم كه از اسپيكر نيست، چون رو سيستم ديگه امتحان كردم سالم بود. مي خواستم بپرسم ممكنه از پاور باشه؟ مثلاً مشكل اتصال بدنه پاور.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.
من يه سيستم جمع كردم با پاور 580b green ، وقتي كه اسپيكر رو روشن مي كنم يه صداي بد جور ويزززززززز مياد، حتي روي مانيتور هم نويز ميفته. مطمينم كه از اسپيكر نيست، چون رو سيستم ديگه امتحان كردم سالم بود. مي خواستم بپرسم ممكنه از پاور باشه؟ مثلاً مشكل اتصال بدنه پاور.

نویز روی مانیتور میتونه از امواج مغناطیسی (آهنربا) و الکترومغناطیسی باشه. (مبایل)
و نویز در اسپیکر از امواج الکترو مغناطیسی ه (مبایل)
2به1 به نفع مبایل! (یا هر وسیله ی فرستنده گیرنده ی قوی) این ها رو چک کنید.
و در کل اصلا به پاور ربطی نداره چون هر کدوم از این 2تا وسیله ای که گفتید خودشون منبع تغذیه ی جدا دارن.

لطفا از سلامت مادربورد اتون هم مطلع شوید.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام بچه ها خوبید؟
یه سوالی داشتم راهی هست که آدم بتونه بد سکتور هارد رو درست کنه بدون این که مجبور بشه ببرتش تعمیرگاه؟ حقیقتش من هاردم یک چند وقتیه بد سکتور گرفته و موقعی هم که با درایو C کار میکنم صدا میده. خواستم ببینم نرم افزاری چیزی هست که خودم باهاش بتونم تعمیرش کنم بدون اینکه ببرمش تعمیرگاه؟
مشخصات هاردم هم اینه:
Hittachi 250 GB SATA 2

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

دوستان شاید سواله من مربوط به ایجا نباشه ولی اگه میشه کمک کنید

من دنبال درایور برای کارت صدام هستم مدلش اینه: Xcess Pci Sond card For XP

با تشکر

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همه

دوستان شاید سواله من مربوط به ایجا نباشه ولی اگه میشه کمک کنید

من دنبال درایور برای کارت صدام هستم مدلش اینه: Xcess Pci Sond card For XP

با تشکر

اگه میشه مدل/مارک رو دقیق تر بگید.

سلام بچه ها خوبید؟
یه سوالی داشتم راهی هست که آدم بتونه بد سکتور هارد رو درست کنه بدون این که مجبور بشه ببرتش تعمیرگاه؟ حقیقتش من هاردم یک چند وقتیه بد سکتور گرفته و موقعی هم که با درایو C کار میکنم صدا میده. خواستم ببینم نرم افزاری چیزی هست که خودم باهاش بتونم تعمیرش کنم بدون اینکه ببرمش تعمیرگاه؟
مشخصات هاردم هم اینه:
Hittachi 250 GB SATA 2

اینها هست:
بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور چیست؟
نرم افزار رفع بد سکتور MaxPlus

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Motherboard من Asus هست و CPU اینتل P4 داشتم امروز که یه E6750 خریدم و بستم روش دیگه Sleep که میکنم خاموش نمیشه کامپیوتر.:( مشکل از کجا میتونه باشه؟ ویندوزم هم Vista هست.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
:hmm::confused:چیزی که اکثرا توصیه میشه (ساده ترین راه) Clear bios و تعویض ویندوز و آپدیت درایور هاست!!

hamedchtsz

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.
من اخیرا سیستمم رو ارتقا دادم و از اون موقع درحین نصب نود درصد بازی ها و تعدادی از نرم افزار ها با این Error مواجه می شم:

rm4s4m.gif

البته برای کپی کردن فایل از مدیا به روی هارد دیسک و همچنین جابجایی اطلاعات روی هارد با هیچ اروری مواجه نمی شم و این خطا فقط موقع نصب بازی و بعضی نرم افزار ها نشون داده می شه حتی اگه فایل های نصب روی هارد دیسک باشن.
مشخصات سیستم من:
Hdd 250 maxtor sata
Ram ddr2 667 1gig
MB abit nf-m2sv
CPU 2.4 GHz LE-1620
این مشکل با نصب مجدد ویندوز هم برطرف نشد.
یه نکته دیگه هم اینکه اگه چند بار برای نصب یه بازی تلاش کنم، این ارور هر بار در یک نقطه از نصب اتفاق نمی اوفته بلکه یه بار اول نصب، یه بار وسط نصب، یه بار آخر نصب و روی فایل های مختلف این ارور ظاهر میشه.مثلا یه بار دارم بازی رو نصب می کنم، بازی در یک چهارم اول نصب ارور میده و یه بار دیگه که همون بازی رو می خوام نصب کنم، سه چهارم نصب کاملا میشه و بهد ارور میده.
شدیدا منتظر راهنمایی دوستان هستم.ممنون.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:hmm::confused:چیزی که اکثرا توصیه میشه (ساده ترین راه) Clear bios و تعویض ویندوز و آپدیت درایور هاست!!

BIOS را به آخرین ورژنی که Asus داده آپگرید کردم. Clear BIOS چطوریه؟
ویندوزم هم 2 روزه نصب شده. مشکل اینجاست که هم در ویستا و هم در XP همینطوره. درایور ها رو هم ویستا به طور کامل Update کرده.

بالا