• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من میخوام به لب تابم یک مانیتور خارجی وصل کنم که تو هر کدومشون یه کار انجام بدم. لذا تو تب setting وقتی گزینه
Extend my Windows desktop onto this monitor رو تیک می زنم و Apply می کنم دوباره تیکش پاک می شه و همچنین وقتی identify رو هم که می زنم جفت مانیتورها 1 هستند . حال باید چیکار کنم؟ ا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
احتمالا از رم هست . اگر میتونی ویندوز جدید بریز تست کن . راحت ترین راه هست .

ببینید من 2 تا رم کروشال بالستیک داشتم...اینها مدام ریست میکردن و هی بلو اسکرین میدادن...تکی امتحان کردم جای اسلات ها رو عوض کردم کلا همیشه این مشکل بود...یه موقع میدیدی 5 دقیقه اول یه موقع میدیدی 4 ساعت بعد روشن کردن...

خلاصه با بچه های همین PT مشورتی که کردم اکثرا گفتن این ها با مادربردت مشکل دارن عوض کن...من اون دو تا بالستیک ها رو دادم رفت رفتم یه دونه کینگستون 512 گرفتم...از اون روزی که این رم جدیده رو انداختم حدود 1 سالی میشه تا همین امروز حتی یک بار هم نه بلو اسکرین داده نه ریست نه هیچی...این جوری شد اون مشکلم رفع شد و دست بچه ها هم درد نکنه :)

ولی من باز هم فکر میکنم مشکل از گرافیک باشه....یه بار سیستم روشن بود...برق نوسان شد...من سریع کامپیوتر رو کشیدم از برق...بعد که روشن کردم بار اول یه بوق ممتد زد و من دوباره خاموش روشن کردم...دیگه بوق نزد اومد بالا....

از اون روز به بعد موقعی که مثلا تو Dxdiag ویندوز تست میکنم گرافیک رو به 3D که میرسه هنگ میکنه...ولی همین جوری مشکلی نداره مثل ادم کار میکنه...البته بگم ها درایور کارت گرافیک تقریبا به روزه...و حتما هم میدونید که دیگه اون تست 3D که تو DXdiag هست اصلا خفن نیست که درایور خیلی به روز بخواد چون با درایور های قدیمی هم راحت کار میکنه...حالا اگه تو بازی مشکل بود میشد انداخت گردن درایور ...

اساتید نظرتون چیه؟؟

openport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به مهندسان ,خوره ها ,حرفه ای ها و...
آقا لطفا کمک کنید که من جلو یه بنده خدایی gf ضایع نشم :)D ) , جاتون خالی :p رفته بودم خونشون
بعد از کلی ....رسیدیم به کامپوترش ,تا سیستم رو روشن کرد به محض این که سیستم بالا اومد و وقتی که چراغ هارد روشن بود و هارد داشت کار می کرد از دااخل کیس صدای بوق ممتد می اومد ,صدا وقتی قطع می شد که چراغ هارد خاموش می شد ...خلا صه هر کاری کردم درست نشد ,حالا این نامرد میگه از وقتی تو اومدی خونه ما این طوری شده منم بش گفتم برات درستش می کنم .فکر کنم از هاردش باشه ولی چه کارش کنم ؟
اکنون به یاریتان نیازمندیم...​

بوف ممتد یا از رم هست یا گرافیک . یک بار CLEAR CMOS کنید . شاید جواب داد .

آقا چه طوری باید CLEAR CMOS انجام بدم به خدا هیچی بلد نیستم زیر دیپ بگید ما هم بگیریم:)

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باید دفترچه مادربرد رو نگاه کنید کاملا توضیح داده .

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید من 2 تا رم کروشال بالستیک داشتم...اینها مدام ریست میکردن و هی بلو اسکرین میدادن...تکی امتحان کردم جای اسلات ها رو عوض کردم کلا همیشه این مشکل بود...یه موقع میدیدی 5 دقیقه اول یه موقع میدیدی 4 ساعت بعد روشن کردن...

خلاصه با بچه های همین PT مشورتی که کردم اکثرا گفتن این ها با مادربردت مشکل دارن عوض کن...من اون دو تا بالستیک ها رو دادم رفت رفتم یه دونه کینگستون 512 گرفتم...از اون روزی که این رم جدیده رو انداختم حدود 1 سالی میشه تا همین امروز حتی یک بار هم نه بلو اسکرین داده نه ریست نه هیچی...این جوری شد اون مشکلم رفع شد و دست بچه ها هم درد نکنه :)

ولی من باز هم فکر میکنم مشکل از گرافیک باشه....یه بار سیستم روشن بود...برق نوسان شد...من سریع کامپیوتر رو کشیدم از برق...بعد که روشن کردم بار اول یه بوق ممتد زد و من دوباره خاموش روشن کردم...دیگه بوق نزد اومد بالا....

از اون روز به بعد موقعی که مثلا تو Dxdiag ویندوز تست میکنم گرافیک رو به 3D که میرسه هنگ میکنه...ولی همین جوری مشکلی نداره مثل ادم کار میکنه...البته بگم ها درایور کارت گرافیک تقریبا به روزه...و حتما هم میدونید که دیگه اون تست 3D که تو DXdiag هست اصلا خفن نیست که درایور خیلی به روز بخواد چون با درایور های قدیمی هم راحت کار میکنه...حالا اگه تو بازی مشکل بود میشد انداخت گردن درایور ...

اساتید نظرتون چیه؟؟
dx diag اگر هنگ میکنه گرافیکت مشکل داره . دقیقا مدل گرافیکت چی هست ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
dx diag اگر هنگ میکنه گرافیکت مشکل داره . دقیقا مدل گرافیکت چی هست ؟

Geforce 6600 GT هست// pixelview هم سازنده اش هست...

اینم یادم رفت بگم جدیدا مثلا بعد 3-4 ساعت که دستگاه خاموش بوده روشن که میکنم...موقعی که داره ویندوز لود میشه اون صفحه ای که ارم ویندوز میاد و زیرش یه خطی هست که پر و خالی میشه.. دیگه همش پرش میکنه...یعنی معمولی نشون نمیده...هی پرش میکنه و قطع و وصل میشه ولی بعد که ویندوز لود کامل میشه و میخوام یوزر نیم پسورد بزنم وارد بشم دیگه درست میشه//

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فن گرافیک رو چک کردی ؟ به نظر با دستگاه باد تمیزش کن .

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام به خدمت همه دوستان من به تازگی هر وقت اول صبح که کامپیوتر رو روشن میکنم یه صدای وحشتناک قاراقور میده و بعد از 4-5 دقیقه قطع میشه چند روزه اینجوری شده؟
اینم بگم بتازگی هم adsl گرفتم و مجبورم هر روز 12-13 ساعت کامپیوتر رو اسه دانلود روشن بزارم ممنون میشم کمکم کنید.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب شما یه بار قبل از اینکه سیستم رو روشن کنید در کیس رو باز کنید که لااقل حدودی بفهمید صدا از کدوم قسمتش میاد!
از هارد میتونه باشه چون واسه خودمم اتفاق افتاده, از فلاپی درایو هم میتونه باشه! یا همینطور از فن ها!!

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
با سلام به خدمت همه دوستان من به تازگی هر وقت اول صبح که کامپیوتر رو روشن میکنم یه صدای وحشتناک قاراقور میده و بعد از 4-5 دقیقه قطع میشه چند روزه اینجوری شده؟
اینم بگم بتازگی هم adsl گرفتم و مجبورم هر روز 12-13 ساعت کامپیوتر رو اسه دانلود روشن بزارم ممنون میشم کمکم کنید.
این صدای وحشتناک از فن CPU شماست
فن رو روغن کاری کنید درست میشه

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

خب شما یه بار قبل از اینکه سیستم رو روشن کنید در کیس رو باز کنید که لااقل حدودی بفهمید صدا از کدوم قسمتش میاد!
از هارد میتونه باشه چون واسه خودمم اتفاق افتاده, از فلاپی درایو هم میتونه باشه! یا همینطور از فن ها!!

این صدای وحشتناک از فن CPU شماست
فن رو روغن کاری کنید درست میشه

يه وقت هم ميبينی چون اول صبح سرده cpu يخ زده ميخواد استارت بخوره صدا ميده. ضد يخ بريز. :lol:

به نظر من ميتونه فن پاور هم باشه. لحظه اول که روشن ميکنی فن پاورو نگه دار با دستت يا پيچ گوشتی برای 5 ثانيه تا مطمئن بشی صدا از کجاست.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
يه وقت هم ميبينی چون اول صبح سرده cpu يخ زده ميخواد استارت بخوره صدا ميده. ضد يخ بريز. :lol:

بعید نیست:D

به نظر من ميتونه فن پاور هم باشه. لحظه اول که روشن ميکنی فن پاورو نگه دار با دستت يا پيچ گوشتی برای 5 ثانيه تا مطمئن بشی صدا از کجاست.

اقا بیخیال!! اگه پيچ گوشتی 2 سانت بیشتر بره تو میخوره به برق 220 :wacko: :p

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اول باید صدا از کدوم قسمت هست . بهتره اگر از فن هست تعویض بشه .

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
چی شد بهناز خانم
فهمیدین مشکل از چیه؟

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
نمیدونم فکر کنم از هاردش باشه چون به فنو انگولک میکنم صدا تغییری نمیکنه.

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر مطمئنی از هارد هست . توصیه میکنم از فن هارد استفاده کنید . بارها آزمایش کردم جواب داده .

papillon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام خدمت دوستان!
جند وقت پيش مادر بوردASUS M2N من سوخت . بعد از دو هفته كه تو شركت آلبالو براي گارانتي بود گفتند درست نميشه و يكي ديگه بهت مي ديم منتها مدل M2N-X .
با اينكه از لحاظ قيمتي خيلي از مادر بورد قبليم پايين تر بود ولي چاره اي نداشتم و گرفتم.
منتها الان مشكلي كه دارم سرعت كامپيوتر به صورت محسوسي كم شده و در بازي هاي سرعتي كم مياره . مرتب هم هنگ مي كنه....
ديگه موندم چي كار كنم.
كسي از دوستان علت رو مي دونه؟
آيا مادر برد خوبي را ميتونيد پيشنهاد كنيد براي جايگزيني؟
با سپاس فراوان

بالا