ببینید من 2 تا رم کروشال بالستیک داشتم...اینها مدام ریست میکردن و هی بلو اسکرین میدادن...تکی امتحان کردم جای اسلات ها رو عوض کردم کلا همیشه این مشکل بود...یه موقع میدیدی 5 دقیقه اول یه موقع میدیدی 4 ساعت بعد روشن کردن...
خلاصه با بچه های همین PT مشورتی که کردم اکثرا گفتن این ها با مادربردت مشکل دارن عوض کن...من اون دو تا بالستیک ها رو دادم رفت رفتم یه دونه کینگستون 512 گرفتم...از اون روزی که این رم جدیده رو انداختم حدود 1 سالی میشه تا همین امروز حتی یک بار هم نه بلو اسکرین داده نه ریست نه هیچی...این جوری شد اون مشکلم رفع شد و دست بچه ها هم درد نکنه
ولی من باز هم فکر میکنم مشکل از گرافیک باشه....یه بار سیستم روشن بود...برق نوسان شد...من سریع کامپیوتر رو کشیدم از برق...بعد که روشن کردم بار اول یه بوق ممتد زد و من دوباره خاموش روشن کردم...دیگه بوق نزد اومد بالا....
از اون روز به بعد موقعی که مثلا تو Dxdiag ویندوز تست میکنم گرافیک رو به 3D که میرسه هنگ میکنه...ولی همین جوری مشکلی نداره مثل ادم کار میکنه...البته بگم ها درایور کارت گرافیک تقریبا به روزه...و حتما هم میدونید که دیگه اون تست 3D که تو DXdiag هست اصلا خفن نیست که درایور خیلی به روز بخواد چون با درایور های قدیمی هم راحت کار میکنه...حالا اگه تو بازی مشکل بود میشد انداخت گردن درایور ...
اساتید نظرتون چیه؟؟